! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hracie karty Čierny Peter: Hľadá sa Dory Dino


Komu zostane Čierny Peter? Buď opatrný, ktorú kartu od protihráča vytiahneš, môže sa medzi nimi ukrývať škodoradostný čertík. Vyhráva ten, kto sa prvý zbaví všetkých kariet. Obľúbená kartová hra, ktorú zvládnu i trojročné deti. Balenie obsahuje 25 kariet.
Vypredané
2,49 €
  • 5 /5

Hracie karty Canasta: Piráti z Karibiku 5 Dino


Sada bola vyrobená v ČR a využijete ju tak na klasickú kanastu, tak napríklad na žolíky, poker alebo obľúbeného kenta. Kartové hry sú nielen skvelým nástrojom pre skrátenie dlhej chvíle, ale nenásilnou formou si pri nich pretiahnete tiež mozgové závity. Balenie obsahuje: 108 hracích kariet v krabičke.
Vypredané
4,99 €

Hra Sherlock


V hre je 13 kariet podozrivých. Na začiatku hráči vyberú náhodne (bez toho, aby sa na ňu pozreli) jednu kartu a položia ju na stôl lícom nadol. To je páchateľ. Ostatné karty si hráči rozdajú. Každá karta obsahuje okrem obrázku podozrivého aj jeho meno a tri symboly. Každý hráč vo svojom ťahu môže vykonať jednu z troch možných akcií. Položiť otázku, týkajúcu sa konkrétneho symbolu, všetkým hráčom; alebo položiť otázku na symbol jednému konkrétnemu hráčovi; alebo v prípade, že hráč vie, kto je páchateľ, môže vysloviť jeho meno a tajne sa pozrieť či uhádol správne. Ak áno, stáva sa víťazom, ak nie, všetci s istotou vedia, kto páchateľom nie je a hráč vypadáva z hry. Všetky informácie si hráči zaznamenávajú do svojich vyšetrovacích formulárov. Informácie získavajú aj pri otázkach súperov, takže treba pozorne počúvať, zaznamenávať a dedukovať. Hra funguje pekne aj v dvoch hráčoch s malou úpravou pravidiel.
Vypredané
11,99 €
zľavy Haba

Safari Bar


Safari Bar je zábavná kartová hra, v ktorej majú hráči k dispozícii dvanásť zvierat, ktoré sa snažia pretlačiť do slávneho zvieracieho baru. Hráči sa striedajú a vždy môžu zahrať jednu kartu do radu pred vchodom do baru. Každé zo zvierat má špecifické schopnosti, ktoré sa hráči snažia využiť na to, aby sa práve ich zvieratá dostali do vnútra. Kedykoľvek je na konci ťahu hráča práve päť zvierat v rade, tak prvé dve zvieratá sa dostanú do vnútra a posledné je vyhodené a odchádza z hry. Ide teda o to zahrať správne zviera v správnej chvíli a dostať ich do baru čo najviac. Schopnosti zvierat sú rôzne - skunk dokáže svojim smradom vyhnať zvieratá z rady, hroch si prešlape cestu, kengura sa vie v rade predbiehať, lev ako pravý kráľ ide vžda na začiatok rady no aj on je bezmocný proti ohlušujúcemu škreku papagája. Jednoduché pravidlá, plná zvratov a zákerných ťahov, túto hru vám môžeme naozaj vrele doporučiť!
Vypredané
15,99 €

Hra Čierne historky: Zlaté historky


Nasadni do stroja času a vydaj sa do minulosti! V jednom okamihu sa objavíš v stredoveku, inokedy pristaneš v starovekom Ríme alebo pátraš v džungli po tajomnom zlate Inkov. Objavíš povesťami opradené poklady a zaniknuté kultúry, potiahneš s rytiermi do bitvy a stretneš sa s mocnými kráľmi. A všade sa skrývajú nejaké záhady. Zlaté historky sú zapeklité a tajuplné záhady pre deti aj dospelých. Zároveň je to originálna spoločenská hra pre 2 a viac hráčov.
Vypredané
11,99 €

Hra Hanabi


Pripadá vám komická predstava, že všetci hráči držia karty rubom k sebe a lícom k ostatným? Potom ste eště nehrali kooperatívnu hru Hanabi! Názov hry si autor požičal z japonského pomenovania pre ohňostroj. Práve o čo najúspešnejšie ohnivé predstavenie sa spoločne so spoluhráčmi budete snažiť.
Vypredané
9,99 €

Hra DoDeLiDo


Zviera, farba alebo dokonca Dodelido? Hráč, ktorý sa chce ako prvý zbaviť všetkých svojich kariet, musí rýchlo myslieť a povedať ten správný výraz. Nič jednoduchšie snáď nemôže ani byť. Pokiaľ sa ale na scéne neobjaví pomalá korytnačka alebo krokodíl s vycerenými zubami!
Vypredané
8,99 €
  • 3,7 /5

Hra Čierne historky: Skutočné príbehy Mindok


Ďalšia sada obľúbených Čiernych historiek (v originále Black Stories) obsahuje 50 neuveriteľných príbehov, ktoré sa skutočne stali. Zistite, čo sa vlastne prihodilo! Iba jeden hráč pozná celý príbeh. Všetci ostatní majú iba kusé informácie a pomocou dobre mierených otázok sa snažia zistiť ďalšie kúsky mozaiky a poskladať z nich celý príbeh tak, ako sa naozaj stal. Obsah hry: 50 čiernych historiek, pravidlá hry.
Vypredané
10,99 €

Hra Čierne historky 3 Mindok


Tretia sada obľúbených čiernych historiek (v origináli Black Stories) obsahuje ďalších 50 detektívnych príbehov. Zistite, čo sa vlastne prihodilo!
Vypredané
10,99 €

Hra Ovocný šalát


Ovocný salát je zábavná párty hra, v ktorej neustále miešate rôzne druhy ovocia. Hra precvičí pamäť, rýchlosť a naučí trošku riskovať. Snažte sa zbaviť svojich kariet ako prvý, alebo nazbierať 4 body.
Vypredané
7,99 €

Ország-város, kicsi-nagy kártyajáték


A JÁTÉK RÖVID LEÍRÁSA Ország-várost mindenki szereti játszani. Mi most kicsit megcsavartuk a klasszikus játékot, hogy kisebbek, nagyobbak, felnőttek, gyerekek, színben, szagban, tapintásban, hangzásban gondolkodók mind felhőtlenül tudjanak vele játszani! Itt nem csak a műveltség számít, hanem az ügyes asszociációs képesség is! A dobozban négyféle játék további négy variációval található. A játék tartalma 55 kártya 1 homokóra
Vypredané
7,26 €

4 az 1-ben - Állatok a ház körül kártya


Ismerd meg a magyar tanyán és faluhelyen élő háziasított állatokat. Tudj meg róluk minél többet a lapokon szereplő információk segítségével. Játszható memória, kvartett, Fekete Péter és Adu játék (válassz ki egy tetszőleges tulajdonságot, a legnagyobb szám nyer. pl. életkor) szabályai szerint. 32 lapos
Vypredané
2,10 €

Magyar Uralkodók - Játékkártya


Több mint ezer esztendő magyar uralkodói. Gyönyörűen illusztrált, színes kártyalapok Álmostól IV. Károlyig.
Vypredané
6,42 €

Burlesque Beauties


This ‘Top Tramps’ card game collects 30 of the most famous, infamous and sauciest exotic dancers from the past and present, from classic performers Tempest Storm, Blaze Starr, Lili St. Cyr, and Sally Rand, to modern day stars like Dita Von Teese, Kitten de Ville, Eden Glamorama, and many more! Who’s the most statuesque stripper? Which burlesque beauty is the most buxom? Answers to these questions, and many more, are inside.Whether gawping at gorgeous gals or simply grinning while playing the game, this pack is guaranteed to provide hours of entertainment.
Vypredané
9,50 €

Lacná hra Domino Tom a Jerry (-70%)


domino; 28 kartičiek na vystrihnutie, podrobný návod ku hre na každom výrobku
Vypredané
0,41 € 1,36 €

dostupné aj ako:

Hra Dobble KIDS


Mačička s kohútom a medveďom alebo aj tučniak so sovou - tí všetci sa na vás tešia v tejto detskej Dobble verzii plnej zvieratiek. Rýchlosť, postreh, reflexy! Dobble Kids, to je 31 rôznych zvieratiek, 30 kariet, 6 zvieratiek na karte a každé dve karty spolu majú spoločné len jedno zvieratko! Hra je kompletne v češtine aj slovenčine a ponúka úplne unikátnu zábavu. Deti tu hľadajú dve rovnaké zvieratká na kartách pri rôznych verziách hry (v pravidlách je popísané celkom 5 hier). Super sú okrúhle karty aj jednoduché pravidlá vysvetlené doslova za pár sekúnd. Hra je určená predovšetkým pre deti, ale aj ich rodičov – skrátka pre všetkých, ktorí sa chcú poriadne baviť a nemajú čas prečítať dlhé pravidlá. Plechová krabička zaručuje bezpečie kariet a jednoducho umožňuje mať hru vždy pri sebe. Vyskúšajte aj Vy postrehový fenomén Dobble a určite budete prekvapení, ako aj tak jednoduchá hra môže byť zábavná! Obsah balenia: 30 kariet v plechovej krabičke 1 české, slovenské a rumunské pravidlá
Vypredané
15,99 €

Detské hracie karty (česká verzia)


Dětské hrací karty na pohádkové motivy se zachováním symbolů (žaludy, zelené ...) a návodem k jedné z možných her - Prší.
Vypredané
3,93 €

Dino hra Kvarteto: Princezné


Klasická kartová hra s obrázkami princezien. Karty sú rozdelené do 8 kvartet, z ktorých každé má 4 karty, ktoré sú označené rovnakým znakom - písmenom a číslom. Vyhráva ten, kto má na konci hry najviac kariet. Hra určená pre 3 - 6 hráčov. V papierovej škatuľke.
Vypredané
2,07 €