! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Spoločenské hry strana 5 z 10

Moja prvá hra Hryz, hryz


Čo jedáva mačka, korytnačka alebo myš? A ktoré krmivo najviac chutí králikovi alebo psovi? V tejto zbierke malých hier môžu deti pracovať spoločne alebo oddelene. Spojte kartičky zvieratiek, drevené kúsky jedla, vystrihovacie kartičky a farebné kartičky, aby ste nakŕmili všetky zvieratká. Okamžite donútia zvieratá hrýzť, papať a chrumkať všetko jedlo! Hrajte sa spolu a pracujte na farbách, tvaroch a zvieratkách s touto zbierkou malých hier. Obsah: 5 drevených kúskov jedla (1 mrkva, 1 trs trávy, 1 ryba, 1 syr, 1 kosť), 5 kariet zvieratiek (modrá na zadnej strane), 5 vystrihovacích kariet (žltá na zadnej strane), 5 farebných kariet (červená na zadnej strane),inštrukcie. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 2 rokov.
Vypredané
10,99 €

Kooperatívna hra Jednorožec Rosalie


Woohoo, baby jednorožec Rosalie prichádza do Cloudlandu! Jednorožec Glitterluck, Stardust, Marvel Flower a Magic Swirl pripravujú veľkú uvítaciu párty. Kto pomôže jednorožcom zbierať oblačikové kryštály a hľadať ďalších priateľov, ktorí tiež chcú prísť na večierok? Budú potrebovať trochu šťastia s kockami a pri roztočení šťastia. Ale poponáhľajte sa, pretože všetci musia doraziť na párty pred Rosalie. Obsah: 4 jednorožci: Glitterluck (tmavoružová), Stardust (žltá), Marvel Flower (fialová) a Magic Swirl (tyrkysová), 1 baby jednorožec - Rosalie (ružová), 1 hracia plocha, 1 hracia doska s rotujúcou šípkou, 8 okrúhlych dielikov kamarátov, 8 štvorcových doelikov priateľov, 10 kryštálových obláčikov a návod na hru. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
21,99 €

Moja prvá hra Upratovanie


Hra rozvíja spoluprácu (diskusia, čo kam patrí), koordináciu (vloženie kartičky do otvoru) a zároveň podporuje v dieťati zmysel pre poriadok. Dieťa rozvíja poznanie, logické myslenie, pamäť a reč. A nielen kocúrikove hračky, ale možno aj tie svoje vlastné, bude váš drobec vďaka hre upratovať s väčším nadšením. Malý kocúrik Tiptop sa hrá celý deň. Teraz je čas na upratovanie! Ale kam umiestniť jednotlivé kartičky? Kde patrí požiarna stanica? A kam žirafa? Rozprávajte sa s dieťaťom, kde obrázok na kartičke patrí a potom požiadajte dieťa, aby vložilo kartičku do správneho priečinka. Hra rozvíja spoluprácu (diskusia, kde čo patrí), koordináciu (vloženie kartičky do otvoru) a zároveň podporuje v dieťati zmysel pre poriadok. Možno si potom takto uprace aj hračky v izbičke:-) UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 2 rokov.
Vypredané
11,99 €
zľavy Haba

Moja prvá hra Hladný macko


Postarajte sa o hladného macka a pripravte mu tanier s rôznymi pochúťkami. Čo mu ponúknete ako prvé? To vám napovie veľká drevená kocka. Je možné zahrať si až tri variácie hry a čo je úžasné, pri tejto hre sa neprehráva! Je ideálna na rozvoj reči, pamäti, spoznávanie farieb a jedla. Firma Haba patrí k najuznávanejším výrobcom hračiek na svete. Všetky hračky Haba pomáhajú rozvíjať deťom tvorivosť, fantáziu, zručnosti a sú vyrobené zo 100% prírodných nezávadných a pre deti neškodlivých materiálov. Zároveň venuje vysokú pozornosť ochrane životného prostredia. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 2 rokov.
Vypredané
11,99 €

Kartová hra Ovocný sad


Pozbierajú hráči všetko ovocie skôr, ako sa havran dostane do sadu?Kartová hra ovocný sad. Obsah: 1 havran, 1 kocka, 40 plodov, 9 cestičiek, 1 sad, 6 košov, návod na použitie. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
7,99 €

Hra Logický labyrint


Logická spoločenská hra pre deti aj celú rodinu. Pospájajte kúsky mapy, nájdite správnu cestu spleťou tajomných jaskýň a dostaňte sa až k úchvatnému pokladu. Hra u detí trénuje logické myslenie aj celkový intelekt. Obsah: 30 dielikov mapy, 12 kartičiek s úlohami, 12 kartičiek s pokladom, kocka, inštrukcie UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
6,99 €

Hra Ovocný sad malý


Mňam, záhradné ovocie je také chutné! Ale, vážení, drzý havran chce ukradnúť všetko ovocie! Dokážete zozbierať všetky plody skôr, ako ich havran oberie? Obsah: 1 havran, 1 hracia doska, 12 plodov, 1 kocka s farebným symbolom, návod na použitie UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
6,59 €

Spoločenská hra Baletka


Ruky hore tie, ktoré by chceli byť krásnou a šikovnou primabalerínou. Spoločenská hra Baletka vám dá teraz príležitosť ukázať, čo vo vás je! Táto jednoduchá pohybová hra pre dievčatá vás naučí najrôznejšie baletné pozície. Tak čo, skúsite to? Obsahom hry je drevená figúrka baletky, 12 kartičiek s vrchnou časťou baleríny, 12 kartičiek so spodnou časťou baleríny a viacjazyčný návod. Úlohou hráčov je odkrývať dvojice kartičiek a fyzicky napodobňovať zobrazené baletné figúry. Hráči si teda precvičia nielen telo, ale aj svoju myseľ, lebo po odkrytí novej figúry musia najskôr zopakovať postupne všetky predchádzajúce figúry. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
6,99 €

Kooperatívna hra Jednorožec v oblakoch


Päť krásnych jednorožcov žije v zámku v oblakoch. Stále v ňom majú veľa návštevníkov, stále sa tam čosi deje, tak potrebujú zväčšiť priestor, aby tam bolo dosť miesta pre všetkých. Obláčiky skladajú na zámok tak, aby nespadli a aby neprišla búrka. Jednorožce určujú smer. Všetci hráči spolu skladajú obláčiky a snažia sa nazbierať 10 kryštálov skôr, ako prídu 3 búrky. Kooperatívna hra pre deti zameraná na šikovnosť a zručnosť. Obsahuje: 5 roztomilých drevených jednorožcov, 10 drevených oblakov a 10 trblietavých obláčikových kryštálov. Hra pre 2 – 4 hráčov od 4 rokov UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
16,99 €

Kalandozoo


Ebben a játékban az állatkertbe látogattok az osztállyal. A tanítónéni kiosztja a feladatot, hogy kinek milyen állatokat kell megnéznie a kirándulás során. Juss el minél gyorsabban a küldetéslapodon szereplő állatokhoz, és nézd meg a lehető legtöbb állatot útközben! Ez persze nem is olyan kön- nyű. Szükséged lesz szerencsére, vagy némi csemegére, hogy előcsalogasd a kifutóban megbúvó állatokat.
Vypredané
32,23 €

Hra Medvedi vs Mimina


Nová kartová hra od autorov Výbušných koťátek. Medvědi vs Mimina sú kartovou hrou, v ktorej zošívate hrôzostrašné medvede (a inú háveď) pojedajúce otravné bábätká. Zošite dokopy šťuku ozbrojenú nožom a burritom alebo leňochoda s chápadlami v desivých mačacích papučkách. Dajte svojim výtvorom zbrane, čiapky a končatiny a pripravte ich na neodvratný masaker. Prekonajte počas strategickej hry silu bábätiek a monštier ostatných hráčov a staňte sa absolútnymi víťazmi! Obsah balenia: 107 kariet, herná podložka, pravidlá
Vypredané
28,99 €

Spoločenská hra Rhino Hero - superboj


Zábavná 3D hra na zručnosť pre 2 – 4 superhrdinov od 5 do 99 rokov. Superhrdina nosorožec je späť v akcii! A tentoraz sa k nemu pridali ďalší superhrdinovia, priatelia Giraffe Boy, Big E. a Batguin. Superhrdinovia spoločne stavajú závratne vysoký mrakodrap. Podarí sa im vyšplhať na toľko poschodí mrakodrapu? Len v prípade, že bol starostlivo postavený a hrdinovia majú pevnú ruku. Neradujte sa ale príliš skoro; bitky vás môžu poslať rýchlo späť dole. Získajte medailu superhrdinu a zastavte protivné opice. Len tak sa môžete stať superhrdinom! UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
27,99 €

Spoločenská hra Ide vláčik ši-ši-ši


Šu - šu - šúúúú, prichádza vlak! Mnoho cestujúcich je na preplnených štyroch farebných vlakových nástupištiach. Hráči musia mať šťastie pri hádzaní kockami a pri zmene umiestnenia výhybiek musia mať celkový výhľad. Ale čo sa deje? Cestujúci majú lístky na rôzne stanice. Vyhráva hráč, ktorý dokáže doviesť najviac cestujúcich vlakom na svoju vlastnú farebnú stanicu. Hra obsahuje: 1 veľká hracia doska skladačky, 3 farebné výhybky, 1 výhybka, 1 vlak, 24 dielikov pre cestujúcich, 4 dieliky staníc a návod na hru. Vhodné pre deti: od 3 - 8 rokov. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
27,99 €

Moja prvá hra Hasiči


Doteraz bol u hasičov v Habatown pokojný deň. Náhle sa z hasičskej stanice ozve hlasitý zvuk sirény. V meste je požiar! Hasiči Max a Anton sa bleskovo pripravia, naskočia do žiarivo červeného hasičského vozidla a ponáhľajú sa bojovať s ohňom. Za kvílenia sirény a vybavení hadicou, vedierkom a hasiacim prístrojom vedia, čo majú robiť! Kto vie, kde v hasičskom vozidle nájsť vybavenie, ktoré požiar rýchlo uhasí? Obsah hry: 1 hasičská stanica (spodný diel škatule), 1 figúrka – hasič Max, 1 hasiaci prístroj, 1 vedierko, 1 hadica, 1 hasičské vozidlo, 8 polkruhových dielikov s cestou, 6 guľatých dielikov s vybavením, 1 pravidlá hry UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 2 rokov
Vypredané
21,99 €

Haba 3D stavebnica zelená


Trojrozmerné kocky majú všetky rovnaký tvar ale aj napriek tomu umožňujú vytvoriť veľkú škálu kreatívnych stavieb. Deti sa môžu hrať samé alebo s rodičmi. Neexistuje žiadna hranica pre Vašu kreativitu. Vymýšľajte stále nové a nové varianty. Bloky z masívneho bukového dreva sú vo svetle zelené, tmavo zelené a prírodné farby spoločne vytvárajú nové vzrušujúce vzory a štruktúry a zaisťujú dlhodobú zábavu. Geometrické tvary rozvíjajú priestorovú predstavivosť a jemnú motoriku. Celkom je v balení 21 kociek a jeden návod s príkladmi stavieb. Vhodné pre deti: od 3 rokov. Rozmer produktu: 4,5 x 21,5 x 21,5 cm. Materiál: drevo.
Vypredané
23,31 €

Haba moja prvá hra Chytanie rybičiek nemecká


Vo voľnej hre deti experimentujú s rybárskym prútom, s morom, ako aj so všetkými vtipnými obyvateľmi mora. Šťastne plávajú vo všetkých smeroch a objavujú veľa zaujímavých vecí, s ktorými si môžu zahrať. V hre s pravidlami musia deti chytiť rybu konkrétnej farby. Ten, kto riadi, je odmenený rybou a dostane hračku, ktorú potom môže vložiť do svojej šablóny. Kto je najlepší rybár a ako prvý nazbiera všetky svoje hračky? Vhodné pre deti: od 2 rokov.
Vypredané
26,49 €

Haba hra Nakupovanie od 2 rokov


Hra pre malých hráčov učí deti zábavným spôsobom nakupovať na trhu, spoznávať hodnotu peňazí, orientovať sa v tovare na stánkoch. Hra je pre 4 hráčov. Každý z hráčov dostane nákupný zoznam so 4 položkami. Kde predávajú rožky a koľko stojí syr? Dĺžka jednej hry je cca 10 minút. Obsah hry: 1 predajný stánok (spodný diel škatule s vložkou, hracou doskou a kulisami), 8 mincí s korunkou, 4 veľké mince s hviezdičkou, 4 HABA detské bankovky, 16 dielikov s tovarom v 4 kategóriách, 4 nákupné zoznamy, 1 kocka, 1 pravidlá.
Vypredané
23,31 €

Haba spoločenská hra pre deti Honga


Strategická a taktická stolová hra pre celú rodinu. Klan šablozubého tigra Honga hľadá nového vodcu. Vodcom sa môže stať iba ten jaskynný muž, ktorý zhromaždí najviac zásob, zvládne výmenný obchod a pritom vzdáva hold všetkým bohom prírody. Ale za žiadnych okolností nesmiete zabudnúť na dôležitú vec, je potrebné sa postarať o Honga! Pretože, ten kto zanedbáva šablozubého tigra príde o svoje zásoby. Hru vyhráva hráč, ktorý na konci získa najviac bodov. Hra obsahuje: 1 hracia doska, 1 doska zásob, 5 dosiek hráčov, 46 akčných žetónov (28 x šedých, 18 x červených) 25 bonusových kariet, 32 kariet výmeny, 1 značka začínajúceho hráča, 1 mamutí kel, 1 figúrka tigra Honga, 30 mamutov, 5 jaskynných mužov, 5 bodovacích kostičiek, 20 surovín ( 5 rýb, 5 bobúľ, 5 húb, 5 kvapiek vody), pravidlá hry. Dĺžka jednej hry je cca 45 minút. Hra je určená pre: 2 - 5 hráčov. Vhodné pr
Vypredané
32,85 €

Haba spoločenská hra pre deti Kráľ kociek


V hre sa hráči snažia nalákať do svojho kráľovstva nových obyvateľov. Musia splniť rôzne požiadavky, a to pomocou kociek, ktoré môžu prehodiť trikrát. Špeciálne karty zasa hráčovi prinesú rôzne výhody. Ale majte sa na pozore pred drakmi a zbabelcami, ktorým sa vaše kráľovstvo tiež páči. Hráč s najlepšími obyvateľmi na konci hry vyhrávava a jeho kráľovstvo bude navždy prekvitať. Hra obsahuje: 6 kociek, 65 hracích kariet (15 dedinských kariet, 10 trestných kariet a 40 občianskych kariet), návod na hru. Počet hráčov: 2 - 5. Trvanie hry: od 30 min. Vhodné pre deti: od 8 rokov. Materiál: drevo, kartón.
Vypredané
18,01 €