! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Pexesá strana 5 z 5

Pexeso Natotata Vynálezy a objavy


Chytré PEXESO NATOTATA je spoločenská hra, ktorá na rozdiel od klasického pexesa, kde je nutná predovšetkým pamäť, núti hráča premýšľať a učiť sa, a pritom mu umožňuje okamžite si overiť správnosť svojej odpovede. Je určená pre jedného a viacerých hráčov. Prednosťou je, že nie sú potrebné nožnice. Kartičky sú predsekané, stačí vylúpať a potom uložiť do krabičky, ktorá sa dá tiež vylúpnuť a ihneď zložiť.
Vypredané
2,68 €

Pexeso Tajomstvo mora


Poďte s nami nahliadnuť do tajomného mora plného farebných rýb, mušlí a korálov.
Vypredané
1,77 €

Pexeso Dinosauri


Pexeso, ktoré je zložené z troch A4 listov. Obsahuje 28 dvojíc obrázkov.
Vypredané
1,42 €
zľavy Haba

Pexetrio ABCD 2 Abeceda


Omrzelo Vás pexeso? Zahrajte si PEXETRIO®! Kto pozná písmenká z abecedy, rozozná malé, veľké a písané písmena a nájde predmety, ktorá na písmená začínajú? Pri hre otáčaj tri kartičky a hľadaj trojice, ktoré patria k sebe! Každá trojica kartičiek je vybavená rovnakým identifikačným znakom. Každá hra obsahuje návod a legendu k danej téme. Hráč, ktorý nájde najviac trojíc, vyhráva. Pexetrio sú jedinečné didaktické pomôcky. PEXETRIO® PLUS obsahuje: 12 trojíc základnej hry PLUS 6 trojíc prílohy.
Vypredané
6,28 €

Lichožroutí Pexeso


Jedná se o 18 dvojic barevných obrázků lichožroutů z našich knih: Lichožrouti a Lichožrouti se vracejí.
Vypredané
2,03 €

Lacná hra Lichožroutí Pexeso (-70%)


Jedná se o 18 dvojic barevných obrázků lichožroutů z našich knih: Lichožrouti a Lichožrouti se vracejí.
Vypredané
0,61 € 2,03 €

dostupné aj ako:

Pexetrio Z rozprávky do rozprávky


Pri hre otáčaj tri kartičky a hľadaj trojice, ktoré patria k sebe! Každá trojica kartičiek je vybavená rovnakým identifikačným znakom. Každá hra obsahuje návod a legendu k danej téme. Hráč, ktorý nájde najviac trojíc, vyhráva. Pevnejšia krabička a kartičky zhotovené z tvrdého kartónu a so zaoblenými rohmi.
Vypredané
4,82 €

Pexetrio Poznáš naše stromy?


Pri hre otáčaj tri kartičky a hľadaj trojice, ktoré patria k sebe! Každá trojica kartičiek je vybavená rovnakým identifikačným znakom. Hra obsahuje návod a legendu k danej téme. Hráč, ktorý nájde najviac trojíc, vyhráva.
Vypredané
6,01 €

Pexeso Abeceda


Pexeso, je hra pri ktorej sa hľadajú dva rovnaké obrázky. Naše pexeso "Abeceda" deťom uľahčí výučbu abecedy formou hry.
Vypredané
6,49 €

Pexetrio Poznáš naše cicavce?


V Národnom parku Šumava a Bavorský les žije množstvo cicavcov. Pomocou tejto spoločenskej hry sa budete môcť naučiť rozoznávať väčšinu z nich. Táto hra vyžaduje dobrú pamäť! Budete hľadať živočícha, biotop, čiže územie, kde žije a jeho potravu. Pri hre otáčaj tri kartičky a hľadaj trojice, ktoré patria k sebe! Každá trojica kartičiek je vybavená rovnakým identifikačným znakom. Hráč, ktorý nájde najviac trojíc, vyhráva. Každá hra obsahuje návod a legendu k danej téme v českom, nemecké a anglickom jazyku. Tieto didaktické pomôcky sú ideálne forma pre výučbu hrou.
Vypredané
6,95 €