! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Spoločenská hra Veža Popular


Napínavá hra pre deti aj dospelých. Hráč hodí kockou. Podľa farby, ktorá padne na kocke sa snaží vybrať príslušnú farbu hracieho kameňa z tela veže (nie však z posledného poschodia) a položiť ich navrch tak, aby veža nespadla. | Vek : 3+
Vypredané
11,99 €

Hra Kulišiak Mindok


Z okenného parapetu zmizol vyhlásený koláč pani Dobromily Krupičkovej a jej sliepočky hľadajú ko-ko-kohokoľvek, kto zloducha videl! Pohybujte sa po pláne, zhromažďujte stopy a pomocou špeciálneho detektívneho skenera vyraďujte nevinné líšky. Musíte spolupracovať rýchlo a správne, pretože hladovník si to s múčnikom mieri k brlohu! Dokážete včas ko-ko-kolektívne odhaliť, kto má v lúpeži labky, alebo zvíťazí lišiak Kulišák?
Vypredané
31,99 €

Pexeso Mačky Mudpuppy


Vyskúšajte svoj mozog s Mudpuppy pexesom Psy. Pexeso, ktoré obsahuje 12 párov rôznych rás psíkov. Rozvíjajte schopnosti zladenia, zbystrite vizuálnu pamäť, koncentráciu a sústredenie. Mini krabičky ideálne na cesty! Balenie obsahuje 24 kusov (12 párov), priemer 6 cm Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
3,00 € 5,99 €
zľavy Haba

Pexeso Psy Mudpuppy


Vyskúšajte svoj mozog s Mudpuppy pexesom PMačky. Pexeso, ktoré obsahuje 12 párov rôznych mačičiek. Rozvíjajte schopnosti zladenia, zbystrite vizuálnu pamäť, koncentráciu a sústredenie. Mini krabičky ideálne na cesty! Balenie obsahuje 24 kusov (12 párov), priemer 6 cm Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
3,00 € 5,99 €

Magnetická plechovka Princezné Mudpuppy


Magnetické plechovky Mudpuppy Princezny sa dodávajú s 4 ilustrovanými rámami s pozadím na 2 obojstranných podložkách a 3 hárkami magnetov na obliekanie týchto rozkošných princezien. Robustný plechový balíček ponúka hodiny nápaditej hry s jednoduchým čistením a skladovaním dielikov. Magnetické plechovky Mudpuppy sú perfektnou detskou cestovnou hračkou a pokojnou časovou aktivitou. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
10,00 € 19,99 €

Napichovanie flitrov Nemecký ovčiak


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti obrázok nádherného nemeckého ovčiaka. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých. Obsah balenia: farebné flitre, špendlíky, predtlačená predloha, polystyrénová podložka na napichovanie, návod Veľkosť: 28cm x 37,2cm x 4cm Aktivita je vhodná pre deti od 6 rokov.
Vypredané
23,50 €

Napichovanie flitrov Lev


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti nádherného leva. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých.
Vypredané
23,50 €

Napichovanie flitrov Morská víla


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti obrázok morskej víly. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých.
Vypredané
21,90 €

Maľovanie podľa čísel Jednorožec


Aj deti sa môžu stať hotovými umelcami a maliarmi vďaka aktivite maľovanie podľa čísel. Výsledok bude stáť za to! Kreatívna zábava pre deti aj dospelých prebudí lásku k umeniu. Maľovanie podľa čísel je populárna upokojujúca aktivita pre deti aj dospelých. Podporuje sústredenie a relax. Balenie obsahuje: 1 predkreslený obrázok označený číslami, sadu 8 akrylových farieb, štetec, návod na maľovanie Veľkosť obrázkov: 23 x 30 cm x 2 cm Vhodné pre deti od 8 rokov.
Vypredané
10,90 €

Napichovanie flitrov Kôň


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti obrázok krásneho koňa. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých. Obsah balenia: farebné flitre, špendlíky, predtlačená predloha, polystyrénová podložka na napichovanie, návod Veľkosť: 28cm x 37,2cm x 4cm Aktivita je vhodná pre deti od 6 rokov
Vypredané
23,50 €

Napichovanie flitrov Labradorský retríver


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti obrázok retrívra. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých. Obsah balenia: farebné flitre, špendlíky, predtlačená predloha, polystyrénová podložka na napichovanie, návod Veľkosť: 28cm x 37,2cm x 4cm Aktivita je vhodná pre deti od 6 rokov
Vypredané
23,50 €

Napichovanie flitrov Vtáčia klietka


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti kvetinovú vtáčiu klietku. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých.
Vypredané
23,50 €

Napichovanie flitrov Leopard


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti nádherného leoparda. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých.
Vypredané
23,50 €

Napichovanie flitrov Vlk


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti nádherného vlka. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých.
Vypredané
23,50 €

Napichovanie flitrov Snežný leopard


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti nádherného leoparda. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých.
Vypredané
23,50 €

Napichovanie flitrov Líška


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti obrázok krásnej líšky. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých. Aj deti sa môžu stať hotovými umelcami a maliarmi vďaka aktivite maľovanie podľa čísel. Výsledok bude stáť za to! Kreatívna zábava pre deti aj dospelých prebudí lásku k umeniu. Obsah balenia: farebné flitre, špendlíky, predtlačená predloha, polystyrénová podložka na napichovanie, návod Veľkosť: 28cm x 37,2cm x 4cm Aktivita je vhodná pre deti od 6 rokov
Vypredané
23,50 €

Napichovanie flitrov Jantárový motýľ


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti obrázok nádherného motýľa. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých. Obsah balenia: farebné flitre, špendlíky, predtlačená predloha, polystyrénová podložka na napichovanie, návod Veľkosť: 28cm x 37,2cm x 4cm Aktivita je vhodná pre deti od 6 rokov.
Vypredané
21,90 €

Napichovanie flitrov Jednorožec


Trblietavé flitre sa pomocou špendlíkov umiestňujú na polystyrénovú podložku. Výsledok je nádherný estetický obrázok jednorožca. Napichovanie trblietavých flitrov je obľúbená aktivita pre deti aj dospelých.
Vypredané
18,90 €

Maľovanie podľa čísel Mačky


Aj deti sa môžu stať hotovými umelcami a maliarmi vďaka aktivite maľovanie podľa čísel. Výsledok bude stáť za to! Kreatívna zábava pre deti aj dospelých prebudí lásku k umeniu.
Vypredané
14,50 €

Vaše deti si zaslúžia to najlepšie, a preto vám predstavujeme našu pestrú kategóriu detské hry, ktorá je špeciálne navrhnutá pre najmladších členov rodiny. Ponúkame široký výber hier, ktoré podporujú vzdelávanie, kreativitu a spoločenské interakcie vašich detí.

Ponorte sa do našich vzdelávacích hier, ktoré sú navrhnuté tak, aby deti hravou formou učili a rozvíjali ich intelektuálne schopnosti. Od hier na rozvoj slovnej zásoby až po matematické schopnosti, každá hra je zameraná na stimuláciu mysle a zvedavosti mladých hráčov.

Naše kreatívne hry sú ideálne pre rozvoj umeleckých a konštruktívnych schopností. Či už ide o maľovanie, sestavovanie, alebo hry na role, každá aktivita je navrhnutá tak, aby podporovala kreativitu a imagináciu.

Najdete tu tiež pexesá na rozvoj pamäte a obľúbené magnetické hry.

Pre malých dobrodruhov máme v ponuke aj hry, ktoré ich zavedú do sveta fantázie a dobrodružstva. Tieto hry podporujú sociálne interakcie a tímovú spoluprácu, čo je dôležité pre rozvoj sociálnych zručností každého dieťaťa.

Všetky naše hry sú vyrobené z bezpečných a trvanlivých materiálov, s dôrazom na kvalitu a bezpečnosť.