! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Spoločenská hra Slimačí beh


Zábavná a ľahko pochopiteľná hra pre 2 až 4 hráčov od 5 rokov. Napínavé slimačie preteky pobavia celú rodinu. Šesť farebných slimákov je pripravených na štarte. Preteky o prvé miesto môžu začať. Na značky, pripraviť sa, teraz! Ale čo sa stalo? Jeden slimák sa vlečie za svojimi konkurentmi. Druhý slimák využije situáciu a prešmykne sa okolo nich, aby sa ujal vedenia. Víťazí hráč, ktorý sa dostane so svojimi slimákmi na stupne víťazov a získa najviac bodov. Dĺžka jednej hry je cca 15 minút. Obsah hry: 1 herná doska, 1 plechová škatuľa, 1 stupeň víťazov, 6 slimákov + magnetická fólia, 12 pretekárskych kariet, 2 hracie kocky. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
21,99 €

Magnetická hra Autá


Tento box prináša maximálne záhadné potešenie pre všetkých nadšených fanúšikov áut. Rôzne scenérie na pozadí a množstvo pretekárov, divákov a príslušenstva pozývajú zippy autá, aby znova a znova vytvárali nové scenáre. Tiež si môžu rozvrhnúť svoje osobné pretekárske trate s cestnými úsekmi. Obsah: 1 krabica, 4 scény na pozadí, 112 magnetických dielikov puzzle. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
19,99 €

Moja prvá hra Hryz, hryz


Čo jedáva mačka, korytnačka alebo myš? A ktoré krmivo najviac chutí králikovi alebo psovi? V tejto zbierke malých hier môžu deti pracovať spoločne alebo oddelene. Spojte kartičky zvieratiek, drevené kúsky jedla, vystrihovacie kartičky a farebné kartičky, aby ste nakŕmili všetky zvieratká. Okamžite donútia zvieratá hrýzť, papať a chrumkať všetko jedlo! Hrajte sa spolu a pracujte na farbách, tvaroch a zvieratkách s touto zbierkou malých hier. Obsah: 5 drevených kúskov jedla (1 mrkva, 1 trs trávy, 1 ryba, 1 syr, 1 kosť), 5 kariet zvieratiek (modrá na zadnej strane), 5 vystrihovacích kariet (žltá na zadnej strane), 5 farebných kariet (červená na zadnej strane),inštrukcie. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 2 rokov.
Vypredané
10,99 €
zľavy Haba

Kooperatívna hra Jednorožec Rosalie


Woohoo, baby jednorožec Rosalie prichádza do Cloudlandu! Jednorožec Glitterluck, Stardust, Marvel Flower a Magic Swirl pripravujú veľkú uvítaciu párty. Kto pomôže jednorožcom zbierať oblačikové kryštály a hľadať ďalších priateľov, ktorí tiež chcú prísť na večierok? Budú potrebovať trochu šťastia s kockami a pri roztočení šťastia. Ale poponáhľajte sa, pretože všetci musia doraziť na párty pred Rosalie. Obsah: 4 jednorožci: Glitterluck (tmavoružová), Stardust (žltá), Marvel Flower (fialová) a Magic Swirl (tyrkysová), 1 baby jednorožec - Rosalie (ružová), 1 hracia plocha, 1 hracia doska s rotujúcou šípkou, 8 okrúhlych dielikov kamarátov, 8 štvorcových doelikov priateľov, 10 kryštálových obláčikov a návod na hru. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
21,99 €

Moja prvá hra Upratovanie


Hra rozvíja spoluprácu (diskusia, čo kam patrí), koordináciu (vloženie kartičky do otvoru) a zároveň podporuje v dieťati zmysel pre poriadok. Dieťa rozvíja poznanie, logické myslenie, pamäť a reč. A nielen kocúrikove hračky, ale možno aj tie svoje vlastné, bude váš drobec vďaka hre upratovať s väčším nadšením. Malý kocúrik Tiptop sa hrá celý deň. Teraz je čas na upratovanie! Ale kam umiestniť jednotlivé kartičky? Kde patrí požiarna stanica? A kam žirafa? Rozprávajte sa s dieťaťom, kde obrázok na kartičke patrí a potom požiadajte dieťa, aby vložilo kartičku do správneho priečinka. Hra rozvíja spoluprácu (diskusia, kde čo patrí), koordináciu (vloženie kartičky do otvoru) a zároveň podporuje v dieťati zmysel pre poriadok. Možno si potom takto uprace aj hračky v izbičke:-) UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 2 rokov.
Vypredané
11,99 €

Moja prvá hra Hladný macko


Postarajte sa o hladného macka a pripravte mu tanier s rôznymi pochúťkami. Čo mu ponúknete ako prvé? To vám napovie veľká drevená kocka. Je možné zahrať si až tri variácie hry a čo je úžasné, pri tejto hre sa neprehráva! Je ideálna na rozvoj reči, pamäti, spoznávanie farieb a jedla. Firma Haba patrí k najuznávanejším výrobcom hračiek na svete. Všetky hračky Haba pomáhajú rozvíjať deťom tvorivosť, fantáziu, zručnosti a sú vyrobené zo 100% prírodných nezávadných a pre deti neškodlivých materiálov. Zároveň venuje vysokú pozornosť ochrane životného prostredia. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 2 rokov.
Vypredané
11,99 €

Kartová hra Ovocný sad


Pozbierajú hráči všetko ovocie skôr, ako sa havran dostane do sadu?Kartová hra ovocný sad. Obsah: 1 havran, 1 kocka, 40 plodov, 9 cestičiek, 1 sad, 6 košov, návod na použitie. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
7,99 €

Hra Logický labyrint


Logická spoločenská hra pre deti aj celú rodinu. Pospájajte kúsky mapy, nájdite správnu cestu spleťou tajomných jaskýň a dostaňte sa až k úchvatnému pokladu. Hra u detí trénuje logické myslenie aj celkový intelekt. Obsah: 30 dielikov mapy, 12 kartičiek s úlohami, 12 kartičiek s pokladom, kocka, inštrukcie UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
6,99 €

Hra Ovocný sad malý


Mňam, záhradné ovocie je také chutné! Ale, vážení, drzý havran chce ukradnúť všetko ovocie! Dokážete zozbierať všetky plody skôr, ako ich havran oberie? Obsah: 1 havran, 1 hracia doska, 12 plodov, 1 kocka s farebným symbolom, návod na použitie UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
6,59 €

Spoločenská hra Baletka


Ruky hore tie, ktoré by chceli byť krásnou a šikovnou primabalerínou. Spoločenská hra Baletka vám dá teraz príležitosť ukázať, čo vo vás je! Táto jednoduchá pohybová hra pre dievčatá vás naučí najrôznejšie baletné pozície. Tak čo, skúsite to? Obsahom hry je drevená figúrka baletky, 12 kartičiek s vrchnou časťou baleríny, 12 kartičiek so spodnou časťou baleríny a viacjazyčný návod. Úlohou hráčov je odkrývať dvojice kartičiek a fyzicky napodobňovať zobrazené baletné figúry. Hráči si teda precvičia nielen telo, ale aj svoju myseľ, lebo po odkrytí novej figúry musia najskôr zopakovať postupne všetky predchádzajúce figúry. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
6,99 €

Kooperatívna hra Jednorožec v oblakoch


Päť krásnych jednorožcov žije v zámku v oblakoch. Stále v ňom majú veľa návštevníkov, stále sa tam čosi deje, tak potrebujú zväčšiť priestor, aby tam bolo dosť miesta pre všetkých. Obláčiky skladajú na zámok tak, aby nespadli a aby neprišla búrka. Jednorožce určujú smer. Všetci hráči spolu skladajú obláčiky a snažia sa nazbierať 10 kryštálov skôr, ako prídu 3 búrky. Kooperatívna hra pre deti zameraná na šikovnosť a zručnosť. Obsahuje: 5 roztomilých drevených jednorožcov, 10 drevených oblakov a 10 trblietavých obláčikových kryštálov. Hra pre 2 – 4 hráčov od 4 rokov UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
16,99 €

Magnetický set Africké safari


Vytvorte si vlastné dobrodružstvo v divočine s pohyblivou magnetickou príručkou Tiger Tribe - African Safari. Prilepte opakovane použiteľné hnuteľné veci pre zvieratá na scénu safari, aby ste pri každom hraní znova vytvorili novú scénu safari. Potom, keď skončíte, je zbalenie super zábavou s hlavolamom „zápas so zvieraťom“ na zadnom obale! Pohyblivá príručka - African Safari, navrhnutá na prenosné hry bez problémov, zabaví malých deti na celé hodiny hry bez prerušenia. Super ľahká a kompaktná kniha je ideálna na to, aby ste ju hodili do tašky, než vyrazíte dverami. Dokonalá aktivita pre deti bez pripojenia a bez obrazovky! Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.Táto hračka obsahuje magnety alebo magnetické súčiastky. Magnety, ktoré sa prilepia alebo sa prichytia o kovový predmet v ľudskom tele, môžu spôsobiť vážne alebo smrteľné zranenie. V prípade prehltnutia alebo vdýchnutia magnetov vyhľadajte okamžitú lekársku pomoc.
Vypredané
5,00 € 9,99 €

Magnetická knižka Farma


Krásna knižočka s magnetickou skladačkou.Tri obrázky s motívmi z farmy musia deti zložiť z magnetických dielikov.Magnetická varianta puzzle má tú výhodu, že dieliky dobre držia a knižočku je možné so sebou vziať i na cesty. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
6,29 € 8,99 €

Pexeso Kúzlo jednorožca


Vyskúšajte svoj mozog s Mudpuppy pexesom Doprava. Pexeso, ktoré obsahuje 12 párov s motívom jednorožcov. Rozvíjajte schopnosti zladenia, zbystrite vizuálnu pamäť, koncentráciu a sústredenie. Mini krabičky ideálne na cesty! Balenie obsahuje 24 kusov (12 párov), priemer 6 cm Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
3,00 € 5,99 €

Magnetické puzzle Deň a noc v lese 2x20 Mudpuppy


Magnetické puzzle Deň a Noc poskytujú deťom zábavný a ľahký spôsob, ako sa skladať puzzle na cestách! Prenosný balíček obsahuje 2 pozadia puzzle, z ktorých každá obsahuje 20 magnetických dielikov. Jedno puzzle obsahuje lesné zvieratá vo dne a druhé ukazuje zvieratá, ktoré sa prichádzajú hrať v noci. Kúsky puzzle držia na magnetickom pozadí, takže nedochádza k prekĺznutiu alebo strate dielikov. Portfólio obsahuje aj extra magnetický povrch pre prípad, že by bolo načase zbaliť sa pred dokončením hádaniek. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
7,50 € 14,99 €

Pexeso Doprava


Vyskúšajte svoj mozog s Mudpuppy pexesom Doprava. Pexeso, ktoré obsahuje 12 párov osobných, nákladných a ďalších automobilov. Rozvíjajte schopnosti zladenia, zbystrite vizuálnu pamäť, koncentráciu a sústredenie. Mini krabičky ideálne na cesty! Balenie obsahuje 24 kusov (12 párov), priemer 6 cm Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
3,00 € 5,99 €

Flitrové obrázky Zajačik


Bezpečné tvorenie s flitrami pre deti. Obrázky z flitrov nepotrebujú špendlíky. Flitre sa na podložku umiestňujú pomocou špeciálneho "pera", na ktoré sa pomocou vody uchytí flitre na jeho bezpečný hrot. Deti premiestnia flitre na obrázkovú predlohu.
Vypredané
8,90 €

Napichovanie flitrov Trblietavý jednorožec


Trblietavé flitre sa pomocou špendlíkov podľa návodu umiestňujú na polystyrénovú podložku. Výsledok je nádherný estetický obrázok jednorožca. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých.
Vypredané
7,90 €

Napichovanie flitrov Zajačik


Trblietavé flitre sa pomocou špendlíkov podľa návodu umiestňujú na polystyrénovú podložku. Výsledok je nádherný estetický obrázok zajačika. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých.
Vypredané
7,90 €

Vaše deti si zaslúžia to najlepšie, a preto vám predstavujeme našu pestrú kategóriu detské hry, ktorá je špeciálne navrhnutá pre najmladších členov rodiny. Ponúkame široký výber hier, ktoré podporujú vzdelávanie, kreativitu a spoločenské interakcie vašich detí.

Ponorte sa do našich vzdelávacích hier, ktoré sú navrhnuté tak, aby deti hravou formou učili a rozvíjali ich intelektuálne schopnosti. Od hier na rozvoj slovnej zásoby až po matematické schopnosti, každá hra je zameraná na stimuláciu mysle a zvedavosti mladých hráčov.

Naše kreatívne hry sú ideálne pre rozvoj umeleckých a konštruktívnych schopností. Či už ide o maľovanie, sestavovanie, alebo hry na role, každá aktivita je navrhnutá tak, aby podporovala kreativitu a imagináciu.

Najdete tu tiež pexesá na rozvoj pamäte a obľúbené magnetické hry.

Pre malých dobrodruhov máme v ponuke aj hry, ktoré ich zavedú do sveta fantázie a dobrodružstva. Tieto hry podporujú sociálne interakcie a tímovú spoluprácu, čo je dôležité pre rozvoj sociálnych zručností každého dieťaťa.

Všetky naše hry sú vyrobené z bezpečných a trvanlivých materiálov, s dôrazom na kvalitu a bezpečnosť.