! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Herné série


Hry a hračky - Rodinné hry strana 14 z 22

Hra Harry Potter: Kvíz


Vydajte sa do sveta Harryho Pottera so svojimi najbližšími a otestujte svoje znalosti ságy pri 500 otázkach. Jediné pravidlo je zákaz používania kúzla "Zabudni" na ostatných hráčov (nie ste predsa profesor Gilderoy Lockhart!). Odpovedajte na otázky založené na 8 filmoch a čo najrýchlejšie nazbierajte 7 bodov potrebných na víťazstvo. Obsah balenia: 50 obojstranných kariet, slovenské pravidlá.
Vypredané
8,99 €

Hra Príbehy z kociek: Hrdinovia (Story Cubes)


Príbehy z kociek je hra, v ktorej zábavným spôsobom hráči zapoja svoje kreatívne myslenie a vytvárajú vlastné príbehy. Neexistuje žiadny správny alebo zlý spôsob hrania, ide len o zábavu pri zdieľaní príbehov s rodinou a priateľmi. Stačí hodiť kockami, začať slovami „Bolo nebolo...“ a rozvinúť krídla svojej predstavivosti! Hra slúži ako kreatívny a vzdelávací nástroj na stimuláciu predstavivosti, pomáha rozvíjať jazyk, vylepšiť slovnú zásobu a propagovať zručnosti pri riešení problémov pre vekovú kategóriu od 6 rokov. Vďaka malému rozmeru (80 x 75 x 30 mm) a magnetickej krabičke je možné vziať kamkoľvek so sebou. Preto je hra vhodná na cesty, pri čakaní v reštaurácii, do družiny alebo na prestávku v škole, na prelomenie ľadov v spoločnosti, na vytváranie nových nápadov alebo na pomoc s učením jazykov. Hra obsahuje 9 kociek s rozmermi 19 mm, každá so 6 unikátnymi vyrazenými obrázkami, celkom teda 54 obrázkov na tému - Hrdinovia a krátke a jednoduché pravidlá.
Vypredané
6,99 €

Hra Príbehy z kociek: Výpravy (Story Cubes)


Príbehy z kociek je hra, v ktorej zábavným spôsobom hráči zapoja svoje kreatívne myslenie a vytvárajú vlastné príbehy. Neexistuje žiadny správny alebo zlý spôsob hrania, ide len o zábavu pri zdieľaní príbehov s rodinou a priateľmi. Stačí hodiť kockami, začať slovami „Bolo nebolo...“ a rozvinúť krídla svojej predstavivosti! Hra slúži ako kreatívny a vzdelávací nástroj na stimuláciu predstavivosti, pomáha rozvíjať jazyk, vylepšiť slovnú zásobu a propagovať zručnosti pri riešení problémov pre vekovú kategóriu od 6 rokov. Vďaka malému rozmeru (80 x 75 x 30 mm) a magnetickej krabičke je možné vziať kamkoľvek so sebou. Preto je hra vhodná na cesty, pri čakaní v reštaurácii, do družiny alebo na prestávku v škole, na prelomenie ľadov v spoločnosti, na vytváranie nových nápadov alebo na pomoc s učením jazykov. Hra obsahuje 9 kociek s rozmermi 19 mm, každá so 6 unikátnymi vyrazenými obrázkami, celkom teda 54 obrázkov na tému - Výpravy a krátke a jednoduché pravidlá.
Vypredané
6,99 €
zľavy Haba

Hra Príbehy z kociek: Záhady (Story Cubes)


Príbehy z kociek je hra, v ktorej zábavným spôsobom hráči zapoja svoje kreatívne myslenie a vytvárajú vlastné príbehy. Neexistuje žiadny správny alebo zlý spôsob hrania, ide len o zábavu pri zdieľaní príbehov s rodinou a priateľmi. Stačí hodiť kockami, začať slovami „Bolo nebolo...“ a rozvinúť krídla svojej predstavivosti! Hra slúži ako kreatívny a vzdelávací nástroj na stimuláciu predstavivosti, pomáha rozvíjať jazyk, vylepšiť slovnú zásobu a propagovať zručnosti pri riešení problémov pre vekovú kategóriu od 6 rokov. Vďaka malému rozmeru (80 x 75 x 30 mm) a magnetickej krabičke je možné vziať kamkoľvek so sebou. Preto je hra vhodná na cesty, pri čakaní v reštaurácii, do družiny alebo na prestávku v škole, na prelomenie ľadov v spoločnosti, na vytváranie nových nápadov alebo na pomoc s učením jazykov. Hra obsahuje 9 kociek s rozmermi 19 mm, každá so 6 unikátnymi vyrazenými obrázkami, celkom teda 54 obrázkov na tému - Záhady a krátke a jednoduché pravidlá.
Vypredané
6,99 €

Hra Bridgertonovi: Hra z vyššej spoločnosti


Vďaka hre Bridgertonovi: Hra z vyššej spoločnosti sa dostanete do vyššej spoločnosti a chystáte sa na plesovú sezónu, kde si chcete nájsť vhodného partnera pre manželstvo. Ide o zábavnú hru pre 3-6 hráčov inšpirovanú úspešným seriálom. Máte osem kôl (rôznych plesov), aby ste tancovali s rôznymi ľuďmi a zaistili si svoju budúcnosť. Neponáhľajte sa však! Každý kandidát má svoju skrytú prestíž a črty, ktoré určujú ich vhodnosť. A samozrejme k dobrému manželstvu nepomôže nič lepšie, ako keď sa váš sok bude topiť v bahne škandálov. Obsah hry: 24 tanečných kariet, 10 kariet lady Whistledownove, j8 kariet plesov, 8 dosiek postáv, 8 dosiek objektov záujmu, 18 žetónov vlastností, 32 žetónov náklonnosti, 8 žetónov lásky, 1 žetón pozvánky, 1 vrecko, české a slovenské pravidlá.
Vypredané
32,99 €

Hra Ukradnuté Vianoce Tima Burtona


V hre Ukradnuté Vianoce Tima Burtona si 2-6 hráčov vžije do kože, kostí, plátna a ký ďas vie čoho postáv z dnes už kultového animovaného filmu Predvianočná nočná mora od majstra hravej temnoty, Tima Burtona. Nastal čas rozhodnúť, ktorý zo sviatkov bude najväčším z najväčších! Zvíťazia vianočné girlandy, alebo pavučiny a tekvice s blikotajúcim plamienkom v očiach? Každá z postáv oplýva vlastným balíkom kariet, ktorý odráža ich charakter. Snažte sa ich vykladať s rozumom, aby ste nazbierali viac žetónov sviatkov, ako vaši súperi. Jack Skellington a Santa Claus hľadajú žetóny Vianoc. Oogie Boogie a Dr. Finkelstein zasa žetóny Halloweenu. Sally a Starosta nepreferujú ani jednu z možností viac, ako druhú a žetóny teda zbierajú bez ohľadu na ich symbol. Zábava a veľa vzruchov, kto zvíťazí v zápase? Vianočný strom, zástup duchov, halloween či vianoce? Obsah hry: 6 podložiek postáv, 126 kariet postáv, 12 kariet lokalít, 1 karta centrálnej oblasti, 136 obojstranných žetónov sviatkov, 2 kocky Oogie Boogieho, 1 starostov žetón nálady, 1 Jackov žetón bádania, 1 figúrka dyne, 1 žetón prvého hráča (duch Zera), pravidlá.
Vypredané
39,99 €

Hra Moja kaviarnička


Moje kavárnička je krásna rodinná hra, v ktorej sa 2-4 hráči zhostia vedenia svojej vlastnej kaviarne! Vôňa lahodnej kávy a dobrôt je neodolateľná a zákazníci odchádzajú očarený atmosférou a zážitkom. Vaša svätyňa temných elixírov a sladkých potešení získava popularitu na sociálnych sieťach a zákazníkov je čoraz viac. Za baristickým pultom je to však poriadna fuška! Plné ruky práce a hlavne nezabudnúť na objednávku! Rýchlosť nie je jediný kľúč k úspechu, musíte byť majstrom svojho remesla, aby ste si udržali spokojných zákazníkov a neprišli v silnej konkurencii kaviarní o živobytie a vášeň! Stanete sa najlepším baristom? V hre Moje kavárnička budete prijímať objednávky, variť kávu a iné nápoje, za čo nazbierate víťazné body. Keď sa minú karty objednávok, alebo sa jednému z kávomajstrov nepodarí vybaviť 5 objednávok, kaviareň sa zatvára a hra končí. Víťazstvo a sláva náležite pripadnú najúspešnejšiemu z hráčov. Obsah hry: 1 doska prísad, 4 dosky hráčov, 16 dielikov vylepšení, 6 figúrok, 2 zásobníky prísad, 80 kariet objednávok, 12 šálok, 102 prísad, 15 žetónov "keksíkov", 1 žetón začínajúceho hráča, pravidlá.
Vypredané
41,99 €

Hra Naozaj hluční kníhovníci


Túto hru neodporúča 9 z 10 introvertov a toho desiateho len nie je počuť. Pri jej predstavení v severských krajinách Európy spôsobila diplomatický škandál a verejné pohoršenie (dodnes platí absolútny zákaz jej hrania v saunách a musíte byť aspoň 500km od najbližšieho fjordu, aby ste ju vôbec mohli otvoriť). Fakt hluční knihovníci sú nemilosrdná prekrikovacia párty hra, ktorú napriek nášmu úplne vymyslenému a naozaj veľmi vtipnému popisu z úvodu hrajte len na miestach s dobrou zvukovou izoláciou! Burácajúca zábava, v ktorej vám vaše nepotrebné vedomosti prinesú dôležité body! Kašlite na usilovnosť, stačí byť rýchly! Váš tím bude totiž vykrikovať slová, začínajúce na konkrétnme písmeno a patriace do istej kategórie. Po každej správnej odpovedi sa počiatočné písmeno mení a ak vaša banda vymyslela viac slov, než súperi, získavate body. Nesmie chýbať improvizovaný megafón a hlavne odhodlanie prekričať všetkých naokolo! Obsah hry: 60 kariet kategórií, 1 herný plán, 2 knihovníci, 20 žetónov s písmenami, 12 bonusových žetónov, 2 žetóny okruhu, 2 počítadlá bodov, 1 reťaz, 1 presýpacie hodiny a pravidlá.
Vypredané
32,99 €

Hra Fantastická zvířata a kde je najít (hra v češtine)


Zahrajte si za jednoho z hrdinů kouzelnické ságy: Mloka Scamandera, Porpetinu nebo Queenie Golsteinovy, Jacoba Kowalskiho, Percivala Gravese nebo Seraphinu Picqueryovou. Najděte fantastická zvířata a bojujte s protivníky, kteří se snaží prozradit existenci kouzelnického světa mudlům. Pomocí sesílání kouzel a sbírání kouzelných předmětů se snažte polapit co nejvíce tvorů, kteří se ve městě skrývají. Dávejte si ale pozor na události, které mohou váš úkol ohrozit, a na Druhé Salemisty, kteří udělají cokoli, aby vám zhatili plány. Ve hře naleznete 3 způsoby hraní závisející na věku hráčů: Chytač začátečník: Od 4 let. Vydejte se na procházku po New Yorku a po cestě chytejte fantastická zvířata. Kdo jako první pochytá 3 zvířata, vyhrává. Student magizoologie: Od 7 let. Sbírejte magické předměty, které vám pomohou při chytání fantastických zvířat. Sesílejte kouzla a snažte se pochytat co nejvíc zvířat, než je chytí někdo jiný. Profesionální magizoolog (kooperativní hra): Od 12 let. Hrajte jako tým. Budete muset čelit Druhým Salemistům, kteří udělají cokoli, aby vám v polapení zvířat zabránili a prozradili existenci kouzelnického světa mudlům. Musíte spojit síly a zdroje, abyste hrozbu zažehnali a vypořádali se s vyvstalými událostmi. Obsah balení: 1 hrací plán, 6 figurek a stojánků, 6 karet s postavami, 110 karet, 92 žetonů, 1 látkový sáček, 1 hrací kostka, 1 pravidlá.
Vypredané
49,99 €

Albi hra Catan: Mestá a rytieri (rozšírenie, 5-6 hráčov)


Zahrajte si rodinnú spoločenskú hru Catan s rozšírením Mestá a rytieri pre 5 až 6 hráčov Pre hranie je potrebné vlastniť: základnú hru Catan, rozšírenie základnej hry pre 5 až 6 hráčov a rozšírenie Mestá a rytieri. Hra Catan - Mestá a rytieri 5-6 hráčov obsahuje: 2 archy výstavby miest, 30 značiek výstavby miest, 18 kariet obchodného tovaru (6× plátno, 6× mince, 6× papier), 2 karty s výhernými bodmi, 6 hradieb, 6 nástavcov metropolí, 12 figúrok rytierov, 12 heliem a pravidlá v češtine a slovenčine.
Vypredané
23,99 €

Albi hra Catan: Kupci a barbari (rozšírenie, 5-6 hráčov)


Zahrajte si rodinnú spoločenskú hru Catan s rozšírením Kupci a barbari pre 5 alebo 6 hráčov. Pre hranie je nutné vlastniť: základnú hru Catan, rozšírenie základnej hry pre 5 až 6 hráčov a rozšírenie Kupci a barbari. Hra Catan - Kupci a barbari 5-6 hráčov obsahuje: 9 dielov krajín, 2 diely rámu, 2 lovisko rýb, 14 kartičiek s rybami, 18 kartičiek s tovarom, 2 zvláštne karty, 24 hracích kariet, 10 zelených figúrok, 10 hnedých figúrok, 12 figúrok barbarov, 11 figúrok tiav, 10 mincí a pravidlá v češtine a slovenčine.
Vypredané
23,99 €

Kartová hra UNO


Zábavná kartová hra s jednoduchými pravidlami, pri ktorej zažijete kopu zábavy, to je UNO. Zbavte sa ako prvý všetkých svojich kariet a získajte body za karty, ktoré ostatným hráčom zostali v rukách! Aby ste sa karty mohli zbaviť, musíte na odhadzovaciu kôpku zahodiť kartu s rovnakou farbou alebo s rovnakým číslom ako je karta na vrchu. Hru určite zamiešajú a ozvláštnia aj akčné karty, po zahratí ktorých sa vám zmení smer hry, alebo si hráč musí potiahnuť 2 karty a rôzne iné. Uno je veľmi obľúbená rodinná hra práve vďaka ľahkým pravidlám a svižnému tempu. Neustále sa v nej niečo deje, a preto sa musíte mať na pozore! Obsah hry: 112 kariet.
Vypredané
9,99 €

Hra Twister Junior


Pripravte sa na poriadne zábavné chvíle s hrou Twister Junior: ide o zvieracie dobrodružstvo, ktoré sa vyvíja spolu s vašimi ratolesťami! Táto zábavná hra pre deti od 3 rokov a jej súčasťou je obojstranná podložka a obracateľný spinner, ktorý ponúka 2 úrovne hry. Na úrovni 1 – Zvieracie safari – sa deti roztočia na safari chodníčku. Deti sa striedajú a každé z nich môže objavovať farby a napodobňovať zvieracie zvuky a pohyby. Obrátením podložky sa presuniete na úroveň 2 – Zvieracia párty. Roztočte spinner a zistite, na akú farbu a zviera musia hráči položiť nohu alebo ruku. Vyhráva hráč, ktorý zostane stáť ako posledný! Twister Junior je zábavná hra pre 2 – 4 hráčov, ktorá je ideálnou interiérovou aktivitou pre celú rodinu.
Vypredané
26,99 €

Kartová hra UNO: Minecraft


Klasická kartová hra vhodná na skrátenie dlhej chvíle a rýchle hranie s rodinou či priateľmi s motívom legendárneho Minecraftu. UNO je kartovou hrou bystriacou postreh a sústredenie. Je rýchla a zábavná. Princípom hry je prebíjanie kariet podľa farby a čísla. Víťazom sa stáva ten, kto sa zbaví všetkých svojich kariet a nezabudne vysloviť UNO!
Vypredané
8,99 €

Kartová hra UNO: Harry Potter


Pripojte sa k Harrymu, Hermione, Ronovi, profesorovi Dumbledorovi a ďalším obľúbeným postavám z Rokfortu a užite si večer v spoločnosti obľúbené kartovej hry UNO™. Snažte sa ako prvý zbaviť všetkých svojich kariet a získať tak body tým, že umiestnite kartu rovnakej farby alebo hodnoty na vrchnú kartu odkladacieho balíčka. Hru ozvláštňujú špeciálne akčné karty, ktoré môžu behom okamihu zmeniť priebeh hry. V tejto verzii na vás čaká nová špeciálna karta Múdry klobúk. Hneď ako zahráte túto kartu, vyberte hráča, ktorý si musí brať karty, kým nenájde kartu Chrabromilku. Víťazom sa stáva hráč alebo tím hráčov, ktorý ako prvý získa 500 bodov. Až budete mať v ruke poslednú kartu, nezabudnite zakričať „UNO“!
Vypredané
10,99 €

Hra Monopoly: Moje prvé Monopoly (slovenská verzia)


Táto nová verzia obsahuje obojstrannú hraciu dosku pre 2 spôsoby hry! Vďaka jednoduchej hrateľnosti a lokalitám vhodným pre deti je táto hra skvelým vstupom do hry Monopoly. Hra, ktorá rastie s vašimi deťmi! Jedna strana je určená pre mladšie deti (4+), a keď ju otočíte, nájdete pokročilejšiu hru pre starších predškolákov! Hra obsahuje sadu kariet pre každú úroveň. Mladšie deti môžu hrať s dolárovými bankovkami a staršie deti môžu použiť balíček päťdolároviek. Hra obsahuje žetóny inšpirované klasikou a predstavuje 2 nové žetóny.
Vypredané
29,99 €

Hra Scrabble Original (hra v angličtine)


Anglická verzia obľúbenej a dnes už klasickej společenskej hry. Hráči sa snažia na hracej doske vytvárať pomocou písmen z vlastnej zásoby slová. Slová musia nadväzovať na tie skôr umiestnené ako v krížovke. Podľa dĺžky a použitých písmen je slovo ohodnotené. Niekteré políčka na pláne sú naviac bodovo zvýhodnené. Vyhráva hráč s najvyšším počtom bodov. Obsah hry: herný plán, 4 stojany na písmená, 100 plastových písmen, plátené vrecko a pravidlá.
Vypredané
37,99 €

Hra Monopoly: Super elektronické bankovnictvo (slovenská verzia)


Vyber si bankovú kartu, vyber si výhru! Karty umožňujú v každom kole výhody ako zrýchlený presun po hernej ploche alebo získanie bonusu s každým nákupom. Ďalej zober kartu z odmeňovacieho balíčka pre ešte viac bonusov do hry! Ale pozor na podvody, ktorými by ti ostatní hráči mohli vziať odmeny a nehnuteľnosti. Všetko v jednom úžasnom bankovom terminále, pre ešte svižnejšiu hru. Hráči môžu ihneď nakúpiť nehnuteľnosť, či vybrať nájomné na svojej ceste k víťazstvu. Vhodné od veku 8 rokov.
Vypredané
48,99 €

Hra Dixit Disney


Dixit: Disney Edition je nádherne ilustrovaná hra, ktorá rozvíja predstavivosť a intuíciu. Pripomeňte si známe príbehy z dielne Disney a Pixar a nechajte sa uniesť svojou fantáziou! V hre Dixit sa stanete rozprávačom a budete vymýšľať vlastné príbehy. Vďaka jednoduchým pravidlám a princípu hrania si zábavu s Dixitom môže užiť naozaj každý naprieč všetkými vekovými kategóriami. Hra je taktiež vhodná pre deti, ktorým napomáha k rozvíjaniu ich fantázie. V každom kole zastáva iný hráč rolu rozprávača. Získava body tým, že ostatní hráči hádajú jeho kartu pomocou pomocníka, ktorý im poskytne. Ale táto nápoveda musí byť dômyselná, pretože ak kartu uhádnu všetci hráči, nedostane rozprávač žiadne body! Ostatní hráči získavajú body tým, že nájdu rozprávačovu kartu a že získajú hlasy ostatných hráčov vďaka šikovnému výberu kariet. Hra končí vo chvíli, keď jeden alebo viac hráčov získa 30 bodov a viac. Víťazí hráč s najväčším počtom bodov. „Dixit sa zrodil z mojej túžby ponúknuť hráčom úžasnú cestu do poetického sveta predstavivosti. Každá ilustrácia na karte otvára okno do záhrady vašich snov a prostredníctvom jediného slova ponúkne svoju krásu všetkým. Vďaka nesmiernej predstavivosti rôznych ilustrátorov sa hráči v priebehu niekoľkých rokov s radosťou vypravili do mnohých snových svetov. Práve teraz nastáva jedinečný okamih, keď svet Dixit preskúma kúzelné príbehy Disney a Pixar! Toto epické stretnutie rozpúta kreativitu hráčov. Vydajte sa s nami na dobrodružstvo a zažite zázrak Disney.“ Jean-Louis ROUBIRA - návrhár hry Dixit Ako sa hrá Dixit: 1. Hráči sa striedajú v úlohe rozprávača. Rozprávač si zo svojich kariet vyberie jednu kartu a povie ostatným hráčom nejakú nápovedu k tejto karte (slovo, vetu, pieseň,...). 2. Potom ostatní hráči si zo svojich kariet vyberú tú, ktorá najlepšie zodpovedá pomocníkovi. Rozprávačova karta sa zamieša spoločne s kartami ostatných hráčov a potom sa všetky vybrané karty vyložia lícom na stôl. 3. Ktorá z nich patrí rozprávači? Hráči tajne hlasujú a potom začína bodovanie. Získané body sa zaznamenajú na hracej doske. Rada pre rozprávačov: Nápovedou pre ostatných hráčov môže byť veta o toľkých slovách, koľko potrebujete. Môžete si ju vymyslieť alebo požičať z nejakej básne, piesne, filmu alebo príslovia. Môžete ju aj zaspievať alebo vyjadriť zvukomalebne či pantomimicky. Ak je nápoveda príliš jednoduchá (napríklad príliš opisná), alebo naopak príliš ťažká (príliš abstraktná alebo osobná), môže sa stať, že za ňu rozprávač nezíska žiadne body. Musí zaistiť, aby jeho kartu uhádol aspoň jeden hráč, nie však všetci. Zo začiatku sa to môže zdať ťažké, ale čoskoro zistíte, že inšpirácia sa dostaví! Obsah balenia: 84 kariet Dixit s ilustráciami od Disney a Pixar 6 hlasovátok 6 drevených figúrok 1 hracia doska české a slovenské pravidlá
Vypredané
37,99 €

Objavte našu pestrú ponuku rodinných hier, ktoré sú navrhnuté tak, aby priniesli radosť, smiech a nezabudnuteľné chvíle do vášho domova.

Rodinné hry sú ideálnym spôsobom, ako stráviť kvalitný čas s blízkymi a posilňovať rodinné väzby. Naša ponuka zahŕňa širokú škálu hier, od klasických stolových hier, cez strategické a logické hry, až po zábavné a interaktívne hry, ktoré zapoja všetkých členov rodiny.

Naše stolové hry ponúkajú rôznorodé výzvy a zábavu pre hráčov všetkých vekových kategórií. Či už máte radi strategické hry, kde môžete ukázať vaše taktické schopnosti, alebo zábavné hry plné smiechu, u nás si určite vyberiete.