! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Herné série


Hry a hračky - Rodinné hry strana 21 z 22

  • 5 /5

Hra Scrabble


Slovenská verzia obľúbenej a dnes už klasickej spoločenskej hry. Hráči sa snažia na hracej ploche vytvárať pomocou písmen z vlastnej zásoby slová. Slová musia nadväzovať na tie, ktoré boli umiestnené skôr, podobne ako v krížovke. Podľa dĺžky a použitých písmen je slovo ohodnotené. Niektoré políčka na hracej ploche sú naviac bodovo zvýhodnené. Vyhráva hráč s najvyšším počtom bodov.
Vypredané
37,99 €

Hra Draftosaurus


Draftosaurus je rýchla "draftovacia" hra, v ktorej nemáte na ruke karty, ale dinosaurov. Vašim cieľom je vlastniť dino park, ktorý priláka čo najviac návštevníkov. V priebehu hry budete draftovať figúrky dinosaurov a umiestňovať ich na plochu. V každom ťahu si hráč hodí kockou, aby určil ostatným hráčom, kam môžu svojich dinosaurov umiestniť.
Vypredané
22,99 €
  • 5 /5

Hra Žabky


Pomôžte malým farebným žabkám ovládnuť malý okraj veľkého dažďového pralesa. V hre Žabky budete na herný plán ukladať dieliky so žabkami, otáčať a skrývať ostané žabky a odhaľovať tie, ktoré sa vám hodia do plánu. Na konci hry vyhrá hráč, ktorý má najviac viditeľných žabiek na pláne. Takže starostlivo plánujte a dávajte dobrý pozor na hady! Žabky je zábavná hra pre celú rodinu.
Vypredané
12,99 €
zľavy Haba
  • 2 /5

Hra Prines si svoju knihu


Z vašej obľúbenej knižky sa teraz stane vaša obľúbená hra! Zvoľte kartu zadania a potom rýchlo listujte v knihe, aby ste zadaniu vyhoveli (a tiež rozhodcovi!) čo najvtipnejším príspevkom. Nájdete "smiešny titulok z bulvárnych novín" v najnovšom bestselleri? A čo "radu na rande" vo svojej ocapkanej kuchárke? Pretože použiť môžete akúkoľvek knižku, hrať môžete s hocijakou skupinou a na každej stránke nájdete neobmedzený potenciál zábavy! Kde objavíte "názov najlepšej novej párty hry"? Zistite to sami, keď zavelíte "Prines si svoju knihu"!. Hráči vyberú spomedzi seba jedného, ktorý prečíta kartičku so zadaním, zatiaľ čo ostatní hráči listujú vo svojich knihách, aby našli čo najvtipnejšiu odpoveď na zadanie, či už je to jedno slovo, časť vety, celá veta, alebo dokonca niekoľko viet. Prvý hráč, ktorý nájde v knihe text, zakričí "mám" a otočí presýpacie hodiny. Ostatní hráči sa do časového limitu snažia ešte splniť zadanie. Potom prečítajú nahlas svoj nájdený text. V prípade, že čas vyprší a vy ste nič nenašli, musíte náhodne otvoriť svoju knižku a len tak niečo prečítať. Následne hráč, ktorý zadanie čítal, určí, koho text sa mu zdal najvtipnejší a tento hráč získava kartičku. Znie to jednoducho však? Keď niektorí hráč nazbiera tri kartičky, každý posunie svoju knihu hráčovi po svojej ľavici. Toto sa udeje vždy, keď niekto získa tri kartičky. Hra končí, keď napríklad pri hre 5 - 7 hráčov hráč získa 4 kartičky.
Vypredané
15,99 €

Hra Zakázaný ostrov


Hra v ktorej hráči hrajú spolu - pod nohami sa vám postupne potápa ostrov, ale nemienite odísť, kým nenájdete vzácne artefakty. Podarí sa každému využiť silné stránky tak, aby ste prežili?! Výborná nenáročná hra pre rodiny. Čaká vás dobrodružstvo... Ak máte odvahu! Na tejto hre si zamilujete mnoho vecí: od bohatých ilustrácii, nádychu spolupráce, inovatívnemu súboru pravidiel, až po nekonečné možnosti generované dlaždičkami a kartami. Nebuďte prekvapení, ak sa vám zdvihne pulz hneď po začatí hry - táto hra vytvára okamžite elektrizujúcu atmosféru, napätie a vzrušenie! Zoberte odvahu a preskúmajte Zakázaný ostrov! Pripojte sa k tímu neohrozených dobrodruhov podnikajúcich nebezpečné misie na dobytie štyroch posvätných pokladov z trosiek tohto nebezpečného raja. Váš tím bude musieť spolupracovať a podniknúť niektoré riskantné ťahy, keďže ostrov klesá ku dnu krok za krokom! Pretekajte sa pri zbere pokladov a predveďte triumfálny únik pred pádom do vodnej priepasti!
Vypredané
27,99 €

Hra Splendor


Splendor je svižná a na pravidlá jednoduchá kartová hra o obchode s diamantami. Každý hráč ako renesančný obchodník nakupuje diamantové bane, ich vzácný obsah prepravuje a predáva, prípadne sa snaží získať pozornosť bohatých šľachticov. Dostatok bohatstva a pozornosť bohatých vám zaručia potrebnú prestíž. Hra vyniká krásnym a kvalitným spracovaním, rovnako však aj tým, že napriek jednoduchým pravidlám je hra výborná nielen pre rodiny, ale aj pre skúsených hráčov.
Vypredané
36,99 €

Hra Unlock!


Radi by ste si otestovali svoju logiku, kritické myslenie, šikovnosť a zažili dobrodužstvo? Rozmýšľali ste nad tým, že by ste vyskúšali Escape room? Potom je hra Unlock! presne to čo hľadáte! Unlock! je kooperatívna kartová hra inšpirovaná práve únikovými miestnosťami s jednoduchým systémom, vďaka ktorému môžete prehľadávať scény, kombinovať predmety a riešiť hádanky. Pustite sa do úžasných dobrodružstiev z pohodlia domova, iba s použitím kariet a aplikácie, ktorá vám poskytne nápovedy, skontroluje kódy, sleduje čas, ktorý vám ešte zostáva a mnohé ďalšie. Unlock! obsahuje tri samostatné scenáre: v prvom scenári Formule vstúpite do tajného laboratória ukrytého v tuneloch metra v New Yorku. Musíte nájsť tajomné sérum, ktoré vyvíja doktor Hoffman. Podarí sa vám vyriešiť hádanky, získať sérum a ujsť z laboratória včas? Písk a páras je kreslené dobrodružstvo, v ktorom sa snažíte zastaviť plány zlého doktora Nosidea. Podarí sa vám zachrániť svet pred jeho smrtonosným zariadením? V treťom scenári Ostrov doktora Goorese havarujete na exotickom ostrove, ktorý patrí excentrickému milionárovi. Havária vás však rozdelí do dvoch tímov, čím vám hra pridá ďalšiu prekážku na ceste za vašim brilantným únikom. Myslíte si, že takáto hra bude mať komplikované pravidlá? Omyl! V hre je aj desaťkartový tutoriál, pomocou ktorého sa naučíte hru hrať bez toho, aby ste museli čítať pravidlá. POZOR! k hre Unlock! je potrebné si zadarmo stiahnuť aplikáciu. Po jej stiahnutí ju však môžete používať aj bez internetového pripojenia.
Vypredané
36,99 €

Hra Rummikub


Rummikub je rodinná hra s číslami, založená na princípoch kartovej hry Žolík, ktorá je veľkou výzvou pre každého! Hracie kamene sa vykladajú do postupiek alebo skupín. Hráči sledujú vyložené kamene na stole, môžu ich kombinovať a využívať ich vo svoj prospech. Hráč, ktorý je na ťahu si doberie jeden kameň a potom môže vyložiť, alebo rozšíriť povolenú kombináciu najmenej troch kameňov (postupka jednej farby alebo jedna hodnota v rôznych farbách). Môže pri tom dopĺňať a využívať aj vyložené kamene a rozdeľovať dlhé postupky. Ten, kto sa ako prvý zbaví všetkých svojich kameňov, vyhrá.
Vypredané
19,99 €

Hra Dr. Heuréka


Dr. Heuréka je zábavná postrehová hra pre mladých chemikov. Každý z hráčov dostane 3 skúmavky s rôznymi prísadami (farebnými guličkami). Vašou úlohou je čo najskôr správne nakombinovať prísady do skúmaviek, ale pozor, prísad sa nemôžete v žiadnom prípade dotknúť.
Vypredané
19,99 €

Hra Azul


V hre Azul máte za úlohu vyzdobiť kráľovský palác Evora. Hráči sa striedajú v ťahoch, ťahajú si farebné dieliky zo spoločnej zásoby a ukladajú ich na svoju hernú dosku. Neskôr získavajú body podľa toho ako umiestnili jednotlivé dieliky do paláca. Extra body môže získať hráč za konkrétne vzory a celé sady. Nepoužité dieliky spôsobia hráčovi stratu bodov. Víťazom sa stáva hráč s najvyšším počtom bodov.
Vypredané
51,99 €

Rodinná hra Planéta Dino


Krásna rodinná hra Planéta od Dino Toys rozvíja budovateľskú stratégiu, predstavivosť, orientáciu v 3D priestore a plánovanie. Hráči na svojej planéte vytvára podmienky pre život najrôznejších zvierat, stromov, rastlín, rozmiestňujú pohoria, púšte, ľadovce i oceány. V hre víťazí ten hráč, ktorý na svojej planéte umožní život čo najviac zvieratám. Hra Planéta podporuje u detí kreativitu a tiež záujem o prírodu a ekológiu. Hru možno hrať vo viacerých variantoch - od základnej po pokročilejšie verzie. " Planéta sa tvorí z pentagramových magnetických dielikov " Hra podporuje kreativitu a záujem o prírodu " Planéta je určená pre 2 - 4 hráčov " Vhodné od 8 rokov " Doba hrania je približne 30 minút Obsah balenia: 50 magnetických dielikov s kontinentmi, 45 kariet so zvieratami, 5 kariet úloh "prirodzeného prostredia", 4 základy 3D kariet, 1 žetón prvého hráča a pravidlá hry.
Vypredané
34,99 €

Hra Fotosyntéza Dino


Prejdite sa životným cyklom svojich stromov, od malých semiačok až po úplne vyrastené stromy. Hra o stratégii a priestorovej predstavivosti. Hra sa odohráva v malom lese, kde súperia rôzne druhy stromov o to, kto pomocou semienok rozšíri svoje rady čo najviac. Hráči vykonávajú svoje stromy celým ich životným cyklom, od semienka až k veľkému stromu. " Hra simuluje životný cyklus jedného lesa " Hrá sa na 3 kolá predstavujúce 3 obehy Slnka " Víťazí hráč s najviac bodmi " Vhodné pre 2 - 4 hráčov " Doba jednej hry je približne 45 minút " Pre hráčov od 8 rokov Obsah balenia: 56 stromov, 24 žetónov semienok, 24 bodovacích žetónov, 4 dosky hráčov, 4 slnečné žetóny, 4 žetóny počítadiel kolies, 1 herný plán, 1 slnečný kotúč, 1 žetón prvého hráča a pravidlá hry.
Vypredané
39,99 €
  • 5 /5

Hra KrisKros Klasik Dino


Hra vychádzajúca z princípu krížoviek. Cieľom každého hráča je umiesniť na hernom pláne čo nejviac písmen zo svojho zásobníku. Hra precvičuje pamäť, myslenie aj slovnú zásobu.
Vypredané
13,99 €

Albi hra Catan: Zámorské objavy


Naložte lode, napnite plachty a vydajte sa na more. Objavte zámorské kraje, ktoré oplývajú bohatstvom a obchodujú so vzácnym korením. Pirátska loď na pravoboku! Vysporiadate sa s nebezpečnými pirátmi? Nové zeme prinášajú aj nové obchodné možnosti. Zarobte na obchodu s korením čo najviac. Prežite tri veľké misie plné dobrodružstva. Vďaka veľkému množstvu herných dielov a komponentov, budú osadníci ešte pestrejší a zábavnejší. Ste pripravení na veľké objavy? Napínavá plavba práve začína! Toto rozšírenie nie je možné hrať samostatne! Ku hre potrebujete základnú hru Osadníci z Katanu, ktorá obsahuje plastové figúrky. So základnými Osadníkmi s drevenými figúrkami toto rozšírenie bohužiaľ nie je kompatibilné. Hra obsahuje: 118 plastových figúriek, 76 žetónov mincí, 15 dielov rámu, 30 dielov krajiny a pravidlá v českom a slovenskom jazyku. Naložte lode, napnite plachty a vydajte sa na more. Objavte zámorské kraje, ktoré oplývajú bohatstvom a obchodujú so vzácnym korením. Pirátska loď na pravoboku! Vysporiadate sa s nebezpečnými pirátmi? Nové zeme prinášajú aj nové obchodné možnosti. Zarobte na obchodu s korením čo najviac. Prežite tri veľké misie plné dobrodružstva. Vďaka veľkému množstvu herných dielov a komponentov, budú osadníci ešte pestrejší a zábavnejší. Ste pripravení na veľké objavy? Napínavá plavba práve začína! Toto rozšírenie nie je možné hrať samostatne! Ku hre potrebujete základnú hru Osadníci z Katanu, ktorá obsahuje plastové figúrky. So základnými Osadníkmi s drevenými figúrkami toto rozšírenie bohužiaľ nie je kompatibilné. Hra obsahuje: 118 plastových figúriek, 76 žetónov mincí, 15 dielov rámu, 30 dielov krajiny a pravidlá v českom a slovenskom jazyku.
Vypredané
44,99 €
  • 5 /5

Albi hra Ubongo


Klasická verzia hry Ubongo, kde sa snažíte z dielikov poskladať obrazec zobrazený na hernom pláne v časovom limite. Ubongo - Honba za diamantami Afrika ukrýva diamanty nedozernej ceny. Cesta k ním však nie je jednoduchá. Tie najcennejšie získa iba ten, čo je najbystrejší a najrýchlejší. Hráči sa snažia zostaviť skladačku z farebných dielikov, posunúť svoju figúrku na hracej doske a vziať si drahokamy. To všetko musia stihnúť skôr, ako sa presypú hodiny. Víťazí hráč s najväčším počtom kameňov jednej farby. V tejto rodinnej hre sú deti dospelým rovnocennými partnermi, dokonca mnohokrát deti prekvapivo vyhrávajú. Ale pozor, tým, že vyhráva ten, kto má najviac diamantov rovnakej farby, hrá v hre svoju úlohu trochu aj náhoda a predom teda nie je jasné, kto vyhrá. Hra obsahuje 36 kariet so 72 hracími poliami, 4x12 farebných dielikov, presýpacie hodiny, herný plán, kocku so symbolmi, 72 drahokamov, 4 figúrky, pravidlá v českom a slovenskom jazyku.
Vypredané
39,99 €

Hra Speed Cups


Zábavná spoločenská hra pre celú rodinu. K výhre ti stačí rýchlosť a dobré oko. Cieľom je poskladať kalíšky podľa vytiahnutej karty. Najrýchlejší vyhráva. Hra nenásilnou a zábavnou formou precvičuje koncentráciu, logické myslenie a postreh. Hra pre 2 – 4 hráčov.
Vypredané
15,99 €

Hra Zombie Kidz: Evolúcia


Do vašej školy sa dobývajú ZOMBÍCI! Stretnite sa spoločne s priateľmi, či deťmi pri tejto kooperatívnej hre a vymyslite stratégiu, ako sa už raz a navždy vysporiadať s týmito odpornými príšerami! Čím viac budete hrať, tým viac sa vaša hra premení. Splňte ŠPECIÁLNE MISIE a označte si postup pomocou SAMOLEPIEK! Otvorte TAJOMNÉ OBÁLKY, ktoré rozšíria vašu hru! Dodajte svojím hrdinom SILU! A pozor na ZMUTOVANÝCH zombíkov!
Vypredané
26,99 €

Hra Politický kvíz s glóbusom Dino (slovenská verzia)


Otestujte si svoje znalosti pri zábavnej a pritom poučnej hre Politický kvíz s glóbusom. Túto hru si môžete bez problémov zahrať aj sami. Hra ponúka 6 rôznych variantov hry, kde si vyskúšate svoje nadobudnuté vedomosti nielen v oblasti politiky či demografie, ale aj zemepisu. Kartičky obsahujú 420 otázok z oblasti politiky, demografie a zemepisu a pri odpovedaní môžete využiť krásny glóbus, ktorý je súčasťou hry. Hra je v slovenskom jazyku.
Vypredané
25,49 €

Hra Dostihy a sázky (Rýchla dráha) Dino


Dostihy a stávky: Rýchla dráha je špeciálna edícia klasickej stolnej hry s novými dynamickými pravidlami v modernom a neotrepanom dizajne. Zvíťazí ten, kto má na konci hry najviac peňazí. Aby ste ich získali, musíte v priebehu hry šikovne investovať do koní, trénerov, stajní a pod. Víťaz musí mať kvapku šťastia, premyslenú taktiku a chuť zariskovať v správnu chvíľu, aby snaženie súperov ustál až do poslednej chvíle. Hra je určená pre 2 – 6 hráčov od 10 rokov. Doba hrania: 60 minút. Hra obsahuje: 78 hracích kariet; 72 žltých žetónov; 20 červených kociek; 18 červených žetónov; 6 hracích figúrok; 2 bodové hracie kocky; 1 herný plán; 1 čiernu kocku; 1 český návod k hre; 1 balíček dostihových korún.
Vypredané
28,99 €