! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Hry a hračky - Do 49 dielikov strana 6 z 7

Puzzle Labková patrola: Silná jednotka 35 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitného puzzle s motívom Labkovej patroly od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú.
Vypredané
7,99 €

Puzzle Minecraft Biomes 3x49 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitného puzzle s motívom Minecraft Biomes, od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú.
Vypredané
9,99 €

Puzzle Život pod morom 36


Každé puzzle pomôže deťom cestovať do krásnych krajín zázrakov so širokou škálou odtieňov vďaka jedinečnej 7-farebnej technike tlače, ktorá stimuluje ich zrak, zatiaľ čo jemný dotyk prebudí ich zmysel pre hmat.Na každom dizajne budú vytlačené názvy rôznych farieb, aby si každé dieťa mohlo rozvíjať slovnú zásobu v danej oblasti. Obsah krabice: • 1 x 36-dielne puzzle, 7-farebná potlač, povrchová úprava "soft touch", veľkosť dielika: 55 x 38 mm • 1 model puzzle
Vypredané
13,99 €
zľavy Haba

Puzzle pri mesačnom svite Na zemi/V korunách stromov 2x24


Každá škatuľka obsahuje 2 puzzle na stimuláciu rozvoja detí. Môžu začať oddelením dielikov puzzle zodpovedajúcich každému dizajnu vďaka vzorom vytlačeným na zadnej strane každého dielika pred zložením každého puzzle. Táto aktivita im pomôže prebudiť zmysel pre pozorovanie, koncentráciu, pamäť a logiku. Oba návrhy sa dopĺňajú: Život na vidieku/Život v meste, Severoamerické zvieratá/Africké zvieratá, V lese/V konároch. OBSAH BOXU: • 2 x 24-dielne puzzle, 7-farebná potlač, povrchová úprava "soft touch", veľkosť dielika: 57 x 55 mm • 2 modely puzzle
Vypredané
13,99 €

Puzzle 2v1 + Pexeso Disney Frozen Trefl


Balenie obsahuje 2x puzzle (30 a 48 dielikov) a pexeso. Vhodné pre deti od 3 rokov.
Vypredané
9,99 €

Puzzle pre najmenších Doprava 2 Crocodile Creek


Puzzle pre najmenších sú ideálne na prvé učenie pre detičky od dvoch rokov. Každá sada puzzle je šikovne zabalená v pevnom kanistri s rúčkou a kúskom puzzle na vonkajšej strane, aby sa ukázala kvalita puzzle. Drobci radi nosia vedierka plné drobností a tieto šikovné puzzle v kanistry ich určite potešia. Upozornenie/ informácia: Výrobok je vhodný pre deti od 2 rokov.
Vypredané
8,50 € 16,99 €

Puzzle pre najmenších Džungľa 2 Crocodile Creek


Puzzle pre najmenších sú ideálne na prvé učenie pre detičky od dvoch rokov. Každá sada puzzle je šikovne zabalená v pevnom kanistri s rúčkou a kúskom puzzle na vonkajšej strane, aby sa ukázala kvalita puzzle. Drobci radi nosia vedierka plné drobností a tieto šikovné puzzle v kanistry ich určite potešia. Upozornenie/ informácia: Výrobok je vhodný pre deti od 2 rokov.
Vypredané
8,50 € 16,99 €

Puzzle Priatelia lesa v tvarovanej krabičke 36 Crocodile Creek


Ďalšie skvelé podlahové puzzle z amerického Crocodile Creek. Super pekná ilustrácia množstva lesných zvieratiek s roztomilým pohľadom v očiach. Je toho toľko čo vidieť! Puzzle má rozmery 50 x 69 cm a pozostáva z 36 veľkých dielikov, ktoré uchopia malé ručičky veľmi hravo. Toto 36-dielne puzzle je špeciálne a vysoko kvalitné v nádhernom, odolnom darčekovom balení v tvare kontúry. Mierne zapustené veko uľahčuje otváranie úložného boxu malými prstami. Dodáva sa s robustnými, jumbo kusmi. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Úroveň zručnosti: začiatočník. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
12,00 € 23,99 €

Puzzle Deň pretekov tvarovanej krabičke 36 Crocodile Creek


Naštartujte svoje motory! Toto 36-dielne puzzle Junior predstavuje farebné autá na pretekárskej trati a ponúka zábavu v rýchlom tempe! Crocodile Creek sa zaväzuje zaistiť, aby všetky jej výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, aby boli vždy bezpečné pre deti i dospelých. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
12,00 € 23,99 €

Lacná hra Puzzle Deň v Akváriu 48 Crocodile Creek (-25%)


Puzzle Deň v akváriu 48 dielikov puzzle vás prenesie do zábavného, rozmarného akvária. Toto pozorovacie puzzle obsahuje veľa zvláštnych a humorných vecí, ktoré sa dejú v tomto akváriu. Puzzle s bohatými detailmi má po dokončení rozmery 45,5 x 61 cm. Jedinečne tvarované balenie robí skladovanie tohto puzzle ešte zábavnejším. Puzzle Crocodile Creek nie sú len obyčajné puzzle ... sú to puzzle s veľkým plusom! Čo je na tom teda také špeciálne? Prichádzajú vo všetkých druhoch tvarov a farieb. Obojstranné puzzle alebo podlahové puzzle s otočením, to všetko je možné! Toto 48-dielne puzzle je špeciálne a vysoko kvalitné v nádhernom, odolnom darčekovom balení v tvare kontúry. Mierne zapustené veko uľahčuje otváranie úložného boxu malými prstami. Dodáva sa s robustnými, jumbo kusmi. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
17,24 € 22,99 €

dostupné aj ako:

Obojstranné puzzle paličky Zvieratá sveta


Obojstranné puzzle paličky Zvieratá sveta obsahuje 24 obojstranných paličiek, ktoré vytvárajú šesť jedinečných osemdielnych skladačiek! Zoraďte paličky podľa farby pozadia a potom pomocou priloženého obrázka, usporiadajte paličky v správnom poradí, aby ste odhalili farebného tučniaka, veľrybu, červenú pandu, korytnačku, koalu a leva! 24 obojstranných paličiek, ktoré vytvárajú 6 unikátnych obrázkov, vrátane podložky na puzzle Puzzle je vyrobené z 90% recyklovaného papiera. Balenie je vyrobené zo 70% recyklovaného papiera. Farbené netoxickými farbami. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
8,00 € 15,99 €

Obojstranné puzzle paličky Doprava 24 Mudpuppy


Obojstranné puzzle paličky Doprava obsahuje 24 obojstranných paličiek, ktoré vytvárajú šesť jedinečných osemdielnych skladačiek! Zoraďte paličky podľa farby pozadia a potom pomocou priloženého obrázka, usporiadajte paličky v správnom poradí, aby ste odhalili farebného tučniaka, veľrybu, červenú pandu, korytnačku, koalu a leva! 24 obojstranných paličiek, ktoré vytvárajú 6 unikátnych obrázkov, vrátane podložky na puzzle Puzzle je vyrobené z 90% recyklovaného papiera. Balenie je vyrobené zo 70% recyklovaného papiera. Farbené netoxickými farbami. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
9,00 € 17,99 €
  • 5 /5

Puzzle Vesmír v tvarovanej krabičke 36 Crocodile Creek


Puzzle Vesmír s krásnou ilustráciou kozmickej lode v zábavnom tvarovanom boxe od Crocodile Creek. Podlahové puzzle sa skladá z 36 veľkých dielikov a meria 50 x 68 cm. Pôvodne je puzzle určené pre deti staršie ako 3 roky, ale aj toto si môže mladší člen rodiny užiť! Puzzle Crocodile Creek nie sú len obyčajné puzzle ... sú to puzzle s veľkým plusom! Čo je na tom teda také špeciálne? Prichádzajú vo všetkých druhoch tvarov a farieb. Obojstranné puzzle alebo podlahové puzzle s otočením, to všetko je možné! Toto 36-dielne puzzle je špeciálne a vysoko kvalitné v nádhernom, odolnom darčekovom balení v tvare kontúry. Mierne zapustené veko uľahčuje otváranie úložného boxu malými prstami. Dodáva sa s robustnými, jumbo kusmi. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Úroveň zručnosti: začiatočník. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
12,00 € 23,99 €

Haba drevené puzzle na učenie čísel do 5


Aké množstvo ide s ktorým číslom? Deti spárujú každú z piatich číselných dlaždíc so zodpovedajúcimi obrázkovými dlaždicami. Prostredníctvom hry sa zoznámia nielen s číslami a množstvami, ale aj so zvieratami a predmetmi každodenného života.
Vypredané
11,65 €

Haba drevené vkladacie viacvrstvové puzzle Hasiči


Sirény húkajú, hasiči sú na ceste! Kto im pomôže uhasiť oheň? Jednotlivé dieliky skladačky sú vkladané jedna za druhou do výrezov v podkladovej doske puzzle. To je zábava! A dieťatko zároveň trénuje jemnú motoriku. S hasičmi sa neustále niečo deje, objavujte spoločne toto fascinujúce prostredie pomocou drevenej skladačky, ktorá hravou formou naučí rozpoznávať farby, priraďovať a hľadať dieliky, ktoré k sebe veľkosťou a tvarom pasujú. Puzzle pre najmenších nemeckej značky Haba sa skladá z trojdimenzionálnej hracej plochy a piatich drevených okrúhlych dielikov Skladačka Na farme je výborná hra na tréning jemných motorických schopností. Vhodné pre deti: od 1 roka. Materiál: drevo.
Vypredané
11,65 €

Haba drevené puzzle na učenie Ročné obdobia 20 ks


Ktorý obrázok patrí ku ktorému ročnému obdobiu? Deti spárujú každý dielik z piatich farebných dielikov puzzle podľa ročného obdobia. Prostredníctvom hry sa zoznámia nielen s ročnými obdobiami, ale aj so zvieratami a predmetmi každodenného života a v neposlednom rade aj farbami. Vhodné pre deti: od 2 rokov Rozmer produktu: 5 x 6 cm.
Vypredané
11,65 €

Haba drevené vkladacie viacvrstvové puzzle Farma od 1 roka


Na farme sa neustále niečo deje. Objavujte toto fascinujúce prostredie pomocou drevenej skladačky, ktorá hravou formou naučí rozpoznávať farby, priraďovať a hľadať dieliky, ktoré k sebe veľkosťou a tvarom pasujú. Puzzle pre najmenších nemeckej značky Haba sa skladá z trojdimenzionálnej hracej plochy a piatich drevených diskov. Skladačka Na farme je výborná hra na tréning jemných motorických schopností. Vhodné pre deti od 1 roka.
Vypredané
11,65 €

Haba drevené vkladacie viacvrstvové puzzle Stavebné stroje od 1 roka


Čo sa deje na stavenisku? S našimi drevenými skladačkami objaví vaše dieťa tieto fascinujúce aktivity a naučí sa rozlišovať veľkosti a farby. Kusy dielikov sú namontované v zárezoch podľa rozmerov. Vhodné pre deti: od 1 roka
Vypredané
11,65 €

Haba drevená kniha pre najmenších Farma


Táto kniha zavedie tých najmenších do oblasti hospodárskych zvierat. Drevené stránky navlečené na šnúrke sa ľahko uchopia a dajú sa ľahko prevrátiť. Vhodné pre deti: od 6 mesiacov. Rozmer produktu: 12 x 12 cm.
Vypredané
11,65 €