! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Od 100 dielikov strana 5 z 6

Puzzle Labková patrola 104 Clementoni


Detské puzzle s motívom Paw Patrol. SuperColor Collection - edícia navrhnutá špeciálne pre deti, pomáha im rozvíjať manuálnu zručnosť a schopnosť pozorovania. Obsahuje 104ks.
Vypredané
4,99 €

Puzzle holografické Galaxia Jednorožcov 100 Crocodile Creek


Naše najpredávanejšie puzzle teraz prichádza v novej veľkosti a počte dielikov! Holografické puzzle 100 dielikov s krásnou ilustráciou. Ilustrácia galaxie jednorožcov je vytlačená na holografickej fólii. Puzzle je trblietavé a lesklé. To dáva špeciálny efekt, ktorý dáva puzzle krásny lesk a hĺbku. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok!Vhodné pre deti od 5 rokov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
10,00 € 19,99 €

Puzzle Mini Roztomilý Jednorožec v tvarovanej krabičke 12 Crocodile Creek


Perfektné puzzle pre najmenších! Obsahuje 12 veľkých dielikov ideálnych pre malé deti, ktoré sa učia stavať puzzle. Úžasne navrhnutá logická hra - umenie hrať sa! Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Úroveň zručnosti: začiatočník. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Rozmer puzzle: 22 x 30 cm Upozornenie/ Informácia: Výrobok je vhodný pre deti od 2 rokov.
Vypredané
6,25 € 12,50 €
zľavy Haba

Puzzle holografické Raj v džungli 100 Crocodile Creek


Naše najpredávanejšie puzzle teraz prichádza v novej veľkosti a počte dielikov! Holografické puzzle 100 dielikov s krásnou ilustráciou. Ilustrácia džungle ako raja na zemi je vytlačená na holografickej fólii. Puzzle je trblietavé a lesklé. To dáva špeciálny efekt, ktorý dáva puzzle krásny lesk a hĺbku. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok!Vhodné pre deti od 5 rokov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
10,00 € 19,99 €

Puzzle Batman 180 Clementoni


Puzzle s motívom obľúbeného DC Batmana. Obsahuje 180 dielikov. Rozmery 48,5 x 33,5 cm.
Vypredané
5,99 €

Metrové puzzle svietiaci Magický les HAPE


Toto obrovské puzzle je dlhé takmer 150 cm! Zabavte svoje ratolesti na celé hodiny, keď znova a znova skladajú toto puzzle s kvetinovou vílou, jednorožcami a trolmi. Puzzle obsahuje 200 dielikov, ktoré zobrazujú očarujúci fantasy svet vo veľkolepých živých farbách. Je to viac než len puzzle – zhasnite svetlá, keď skončíte, a uvidíte, ako ožíva úplne nová dimenzia magického sveta, ktorý žiari v tme. Jediným pohybom vypínača uvidíte žiariť hviezdy a kontúry. Táto skladačka obsahuje aj 10 kariet plných zábavných „faktov“ o ich čarovných kamarátoch. Opýtajte sa svojho drobca, ktorá postava sa mu páči najviac! Podporte rozvíjajúcu sa predstavivosť a rozprávačské schopnosti svojho dieťaťa pomocou tohto krásneho puzzle. Pomôžte im rozvíjať jemnú motoriku, koordináciu ruka-oko a schopnosť riešiť problémy UPOZORNENIE/ INFORMÁCIA: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
19,99 €

Metrové puzzle svietiace Život v oceáne HAPE


Oživte obľúbené hlbinné tvory svojho dieťaťa pomocou tohto farebného a v tme žiariaceho puzzle života v oceáne! Puzzle je dlhé takmer 1,5m. Vaše deti budú milovať skladanie 200 dielikov znova a znova. Malé deti milujú živé farby a scénu oceánu a navyše detaily žiariace v tme, ktoré sa objavia, keď vypnete vypínač svetla. Uvidíte ryby, žraloky, chobotnice, chobotnice, rastlinný život a ďalšie. Toto jedinečné puzzle povzbudí vaše dieťa, aby milovalo rozprávanie príbehov a popustilo uzdu svojej fantázii, čím podnieti celoživotnú lásku k prírode a životu pod morom. Puzzle tiež pomáhajú rozvíjať jemnú motoriku, koordináciu ruka-oko a schopnosť riešiť problémy. Nie je to len puzzle – obsahuje 10 kariet s faktami so vzrušujúcimi hláškami o fascinujúcich tvoroch, ktoré žijú v oceáne. UPOZORNENIE/ INFORMÁCIA: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
19,99 €
  • 5 /5

Metrové puzzle svietiace Dinosaury HAPE


Toto obrovské puzzle je dlhé takmer 150cm! Zabavte svoje ratolesti na celé hodiny, keď znova a znova skladajú toto puzzle dinosaura. Puzzle obsahuje 200 dielikov, ktoré zobrazujú dinosaurov vo veľkolepých živých farbách Je to viac než len puzzle – po dokončení vypnite svetlá a pozrite sa na kostry dinosaurov žiariace v tme! Jediným pohybom vypínača vyzerajú živé dinosaury ako fosílie, ktoré deti vidia v múzeách. Táto skladačka obsahuje aj 10 kartičiek s faktami o 10 rôznych dinosauroch v 11 jazykoch. Ktorý dinosaurus mal najdlhšie zuby a ktoré prehistorické zviera najsilnejšie uhryzlo? Podporte celoživotnú lásku k prírodnej histórii a živému svetu pomocou tohto krásneho puzzle, ktoré rozprúdi predstavivosť vášho dieťaťa. Pomôžte im rozvíjať jemnú motoriku, koordináciu ruka-oko a schopnosť riešiť problémy UPOZORNENIE/ INFORMÁCIA: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
19,99 €

Puzzle Oddychujúce mačiatko 100 XL Dino


Detské puzzle obsahujúce 100 väčších dielikov. Rozmer motívu: 47 x 33cm.
Vypredané
8,99 €

Puzzle v plechovke Morské zvieratá 150 Crocodile Creek


Dve kolekcie puzzle v plechovke 50 a 150 kusové sú potešením pre menších aj väčších nadšencov puzzle a to nielen na cesty, ale vďaka výhodnému baleniu si ich môžu vziať sebou ozaj kdekoľvek. Puzzle v plechovke Morské zvieratá je nádherné farebné puzzle s obrázkami zvierat žijúcich pod hladinou mora, vďaka ktorým sa aj vy môžete stať súčasťou a nahliadnuť do ich sveta. Puzzle je vhodné pre deti od 6 rokov. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
5,50 € 10,99 €

Puzzle svietiace v tme Vodné predátory 100 Mudpuppy


Poskladajte dohromady scénu plnú farebných lovcov z morských hlbín pomocou Mudpuppyho Vodné predátory 100 dielov puzzle svietiace v tme. Zhasnite svetlá, aby ste videli žiaru oceánskych živočíchov v noci! UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
7,50 € 14,99 €

Puzzle tvarované Africké Safari 300 Mudpuppy


Puzzle Africké Safari 300 -dielna scénická logická hra od Mudpuppy ponúka farebnú scénu zvierat, ktoré obývajú africké safari. Hotové puzzle je po dokončení vysekané v tvare slona, ktoré vyzerá neskutočne krásne! Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
10,00 € 19,99 €

Puzzle tvarované Oceánsky život 300 Mudpuppy


"Puzzle Oceánsky život 300 dielne puzzle, ktoré ponúka farebnú scénu podvodných morských živočíchov.
Vypredané
10,00 € 19,99 €

Puzzle tvarované Hlboký Les 300 Mudpuppy


Puzzle Hlboký Les, 300 -dielna scénická logická hra od Mudpuppy ponúka farebnú ilustráciu lesných zvierat. Hotové puzzle je po dokončení vysekané v tvare medveďa, ktoré vyzerá neskutočne krásne! Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
10,00 € 19,99 €

Puzzle svietiace v tme Dažďový prales 100 Mudpuppy


Vyberte sa na výlet do krajiny s teplejším podnebím s puzzle Dažďový prales, puzzle svietiace v tme. Potom, čo dáte dohromady 100 kúskov zábavy z dažďového pralesa, zhasnite svetlá a uvidíte, ako puzzle žiari! Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
7,50 € 14,99 €
  • 5 /5

Puzzle s plagátom Svet 200 Crocodile Creek


Puzzle s motívom sveta a veľkým nástenným plagátom pre všetkých priaznivcov týchto skladačiek. 200 dielikov v elegantnej, opakovane použiteľnej kartónovej tube preverí trpezlivosť detí v školskom veku. Vyberte sa na cestu okolo sveta. Spoznajte nové krajiny a ich kultúru. Dajte tvar rôznym pamätihodnostiam, moriam a oceánom, údoliam aj štítom hôr, charakteristickým veciam i zvieratám, ktoré obývajú rôzne kontinenty nášho sveta. Dieťa by sa malo učiť bez toho, aby si to uvedomovalo a toto puzzle zaručene k tomu prispieva. Zábava, relax, vzdelávanie – unikátne spojenie, ktoré skladačka v sebe nesie. Vďaka nej si môžete spestriť chvíle spoločne so svojimi deťmi. Edukačné puzzle pomáha ku zdokonaleniu ich motorických schopností, koncentrácie, predstavivosti a zlepšuje pamäť. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
8,00 € 15,99 €
  • 5 /5

Puzzle s plagátom Mestá sveta 200 Crocodile Creek


Cítite tú vôňu diaľok? Tak to asi niekto pootvoril balíček s puzzle Mestá sveta! Originálna skladačka s motívom mapy sveta a štýlovými kresbičkami, ktoré dokonale vystihujú jednotlivé oblasti. Ideálna hra pre starších predškolákov či školákov, ktorí sa práve zoznamujú so základmi geografie. Pri skladaní sa však skvelo zabaví celá rodina - a na záver je z puzzle aj krásny dekoratívny plagát na stenu. Skladanie puzzle cibrí motorické schopnosti, predstavivosť, logické uvažovanie, sústredenie aj trpezlivosť. Je to tiež skvelá príležitosť tráviť čas ako rodina kreatívnou spoločnou zábavou. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov.
Vypredané
8,00 € 15,99 €

Puzzle Zafari: Priateľstvo 150 panoramic Dino


Skladanie puzzle patrí už dlho medzi najobľúbenejšie detské hry. A nie sú to len deti, kto si skladanie užívajú - aj dospelí často trávia čas u malých dielikov, z ktorých vytvára obľúbené motívy. Puzzle sa dajú po zostavení podlepiť a zavesiť ako pekný obraz napríklad v detskej izbičke. Skladanie puzzle rozvíja jemnú motoriku, predstavivosť a logické myslenie, pôsobí antistresovo.
Vypredané
7,99 €

Puzzle Mačiatka pod dekou 150 panoramic Dino


Detské puzzle s roztomilými mačiatkami obsahuje 150 dielikov, z ktorých si zložíte širokouhlý obrázok.
Vypredané
7,99 €