! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - 500 dielikov strana 7 z 7

Puzzle Medvedík čistotný 500 Janod Art


Pridajte sa k zvieratkám z lesa a zažite s nimi neskutočné dobrodružstvá! Krásne ilustrované puzzle s motívom medvedíka čistotného a zvierat z lesa určite poteší nielen každé dieťa ale i rodiča, keďže počtom dielikov patria už k tým náročnejším výzvam. Puzzle rozvíjajú logické myslenie, pozornosť, pamäť, predstavivosť, rozlišovanie farieb, tvarov a veľkosti. Učia nás vnímať vzťah medzi časťami a celkom a sú užitočné pri rozvoji motoriky rúk. Rozmer poskladaných puzzle: 48 x 34 cm. Puzzle obsahujú 500 ks dielikov. Vhodné pre deti od 8 rokov.
Vypredané
9,50 € 18,99 €

Puzzle Nočná obloha 500 Janod Art


Postavte sa oknu večer aj vy a pozorujte nočnú oblohu a okolitý svet a zažite s nimi neskutočné dobrodružstvá! Krásne ilustrované puzzle s motívom nočnej oblohy a výhľadu z okna určite poteší nielen každé dieťa ale i rodiča, keďže počtom dielikov patria už k tým náročnejším výzvam. Puzzle rozvíjajú logické myslenie, pozornosť, pamäť, predstavivosť, rozlišovanie farieb, tvarov a veľkosti. Učia nás vnímať vzťah medzi časťami a celkom a sú užitočné pri rozvoji motoriky rúk. Rozmer poskladaných puzzle: 48 x 34 cm. Puzzle obsahujú 500 ks dielikov. Vhodné pre deti od 8 rokov.
Vypredané
9,50 € 18,99 €

Puzzle Líška a kvety 500 Galison


Krásny motív prináša skvelú zábavu s puzzle! Rozmer puzzle: 51 x 51 cm, veľkosť balenia: 20,3 x 20,3 x 4,1 cm. Pevný úložný box: Matný úložný box zobrazuje kompletnú predlohu puzzle a je ideálnym miestom na uloženie dielov v bezpečí, pohromade a bez poškodenia. Je to tiež úžasný darček. Puzzle, ktoré vracia: 1 % príjmov ide priamo environmentálnym neziskovým organizáciám. Puzzle vyrobené podľa trvalo udržateľných štandardov: sivá doska puzzle obsahuje 90 % recyklovaného papiera. Obal obsahuje 70% recyklovaného papiera a je vyrobený z materiálu s certifikátom FSC. Potlačené netoxickými atramentmi. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
10,49 € 14,99 €
zľavy Haba

Rodinné Puzzle Vesmírne tvory 500 Mudpuppy


500-dielne fóliové puzzle Vesmírne tvoryod Mudpuppy obsahuje fóliou zdobené konštelácie astrologických zvierat vrátane Tucana, Barana, Hydry a ďalších.Puzzle Mudpuppy sú balené v pevných škatuliach s matným povrchom, ktoré sú ideálne na darovanie, opätovné použitie a skladovanie. - 500ks fóliové puzzle: 20 x 20", 51 x 51 cm - Krabička: 8 x 8 x 2", 20 x 20 x 5 cm - Vek 8-99 rokov UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
8,00 € 15,99 €

Rodinné Puzzle svietiace v tme Vesmír 500 Mudpuppy


Spojte farebnú vesmírnu scénu s 500 -dielnou žiarou rodinného puzzle svietiaceho v tme Vesmír . Potom, čo dokončíte puzzle, zhasnite svetlá a odhaľte žiarivé prekvapenia z vesmíru! Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
10,00 € 19,99 €
  • 5 /5

Puzzle Eiffelová veža 500 Dino


Puzzle Eiffelová veža 500 dielikov.
Vypredané
9,99 €

Puzzle Vtáci v raji 500 Crocodile Creek


Toto 500 -dielne puzzle je veľmi precízne navrhnuté a výzvou pre deti a rodiny. Hodiny rodinnej zábavy! Tieto nové puzzle ponúkajú dospelým aj deťom možnosť zostaviť náročné, ale zábavné puzzle. Deti môžu pracovať na jednotlivých farebných blokoch a okraji, zatiaľ čo dospelí sa zaoberajú zložitejšími časťami. Ideálne pre deti od 8 rokov. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Na sklade
10,00 € 19,99 €

Puzzle Labrador šteniatka 500 Dino


Najkamarátskejšie plemeno psa je práve Labrador. Poskladaj si dve roztomilé šteniatka. Výborne sa precvičíte v pozornosti, trpezlivost a ešte si mentálne oddýchnete. Puzzle obsahujú 500 dielikov. Veľkosť motívu je 47 x 33 cm.
Vypredané
9,99 €

Puzzle Šteňa pod vodou 500 Dino


Veselé farebné puzzle obsahuje 500 dielikov. Veľkosť zloženého motívu je 47 x 33 cm.
Vypredané
9,99 €

Puzzle Pes s bielymi okuliarmi 500 Dino


Veselý farebný pes s bielymi okuliarmi vás prefektene zabaví a ešte si aj super oddýchnete pri skladaní puzzle, ktoré obsahuje 500 dielikov. Veľkosť zloženého motívu je 47 x 33 cm.
Vypredané
9,99 €

Puzzle Křivoklát 500 Dino


Puzzle obsahujú 500 dielikov. Veľkosť motívu je 47 x 33 cm
Vypredané
9,99 €

Puzzle Delfíny 500 Dino


Puzzle obsahujú 500 dielikov.
Vypredané
9,99 €