! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


3D puzzle Harry Potter Šikmá ulička: Quality Quidditch 78 dielikov


Detailné 3D puzzle pre všetkých fanúšikov magického kúzelnickeho sveta Harryho. Vytvorte si magické a pôsobivé modely ikonických častí Rokfortu a oživte si vzrušujúce scény zo ságy Harry Potter. Obsahuje 78 dielikov.
Vypredané
9,99 €
  • 5 /5

3D puzzle Harry Potter Šikmá ulička: Ollivanders Obchod s prútikmi 88 dielikov


Detailné 3D puzzle pre všetkých fanúšikov magického kúzelnickeho sveta Harryho. Vytvorte si magické a pôsobivé modely ikonických častí Rokfortu a oživte si vzrušujúce scény zo ságy Harry Potter. Obsahuje 88 dielikov.
Vypredané
9,99 €
  • 5 /5

3D puzzle Harry Potter Šikmá ulička 4v1 273 dielikov


Detailné 3D puzzle pre všetkých fanúšikov magického kúzelnickeho sveta Harryho. Vytvorte si magické a pôsobivé modely ikonických častí Rokfortu a oživte si vzrušujúce scény zo ságy Harry Potter. Obsahuje 273 dielikov.
Vypredané
16,99 € 29,99 €
zľavy Haba
  • 5 /5

3D puzzle Harry Potter Šikmá ulička: Gringotts Banka 95 dielikov


Detailné 3D puzzle pre všetkých fanúšikov magického kúzelnickeho sveta Harryho. Vytvorte si magické a pôsobivé modely ikonických častí Rokfortu a oživte si vzrušujúce scény zo ságy Harry Potter. Obsahuje 95 dielikov.
Vypredané
5,99 € 9,99 €

3D puzzle Harry Potter Šikmá ulička: Weasleys’ Wizard Wheezes 78 dielikov


Detailné 3D puzzle pre všetkých fanúšikov magického kúzelnickeho sveta Harryho. Vytvorte si magické a pôsobivé modely ikonických častí Rokfortu a oživte si vzrušujúce scény zo ságy Harry Potter. Obsahuje 78 dielikov.
Vypredané
9,99 €

Puzzle Stranger Things 1000 Clementoni


Puzzle s motívom známeho seriálu Stranger Things. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Po zložení a zarámovaní bude obrázok ideálnym doplnkom do každej izby. Puzzle pozostáva z 1000 dielikov.
Vypredané
15,99 €
  • 5 /5

Puzzle Eiffelová veža 500 Dino


Puzzle Eiffelová veža 500 dielikov.
Vypredané
9,99 €
  • 5 /5

3D puzzle Harry Potter 185 dielikov


Detailné 3D puzzle pre všetkých fanúšikov magického kúzelnickeho sveta Harryho. Vytvorte si magické a pôsobivé modely ikonických častí Rokfortu a oživte si vzrušujúce scény zo ságy Harry Potter.
Vypredané
25,99 € 44,90 €

Puzzle Vtáci v raji 500 Crocodile Creek


Toto 500 -dielne puzzle je veľmi precízne navrhnuté a výzvou pre deti a rodiny. Hodiny rodinnej zábavy! Tieto nové puzzle ponúkajú dospelým aj deťom možnosť zostaviť náročné, ale zábavné puzzle. Deti môžu pracovať na jednotlivých farebných blokoch a okraji, zatiaľ čo dospelí sa zaoberajú zložitejšími časťami. Ideálne pre deti od 8 rokov. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
10,00 € 19,99 €

Puzzle "nad a pod" Dopravné prostriedky 48 Crocodile Creek


Čas na objavovanie a premýšľanie! Deti budú mať radosť z týchto veľmi špeciálnych ekologických puzzle, pretože skúmajú svety hore a svety dole! Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
11,00 € 21,99 €
  • 5 /5

Puzzle Vesmír v tvarovanej krabičke 36 Crocodile Creek


Puzzle Vesmír s krásnou ilustráciou kozmickej lode v zábavnom tvarovanom boxe od Crocodile Creek. Podlahové puzzle sa skladá z 36 veľkých dielikov a meria 50 x 68 cm. Pôvodne je puzzle určené pre deti staršie ako 3 roky, ale aj toto si môže mladší člen rodiny užiť! Puzzle Crocodile Creek nie sú len obyčajné puzzle ... sú to puzzle s veľkým plusom! Čo je na tom teda také špeciálne? Prichádzajú vo všetkých druhoch tvarov a farieb. Obojstranné puzzle alebo podlahové puzzle s otočením, to všetko je možné! Toto 36-dielne puzzle je špeciálne a vysoko kvalitné v nádhernom, odolnom darčekovom balení v tvare kontúry. Mierne zapustené veko uľahčuje otváranie úložného boxu malými prstami. Dodáva sa s robustnými, jumbo kusmi. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Úroveň zručnosti: začiatočník. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
12,00 € 23,99 €

Puzzle Budovy sveta 1000 Crocodile Creek


Spoznajte svet, keď ste doma, s týmto krásne ilustrovaným 1000-dielným puzzle. Na vnútornom obale škatule je sprievodca po identifikácii mnohých budov a ikon na celom svete. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
11,50 € 22,99 €
  • 5 /5

Puzzle s plagátom Svet 200 Crocodile Creek


Puzzle s motívom sveta a veľkým nástenným plagátom pre všetkých priaznivcov týchto skladačiek. 200 dielikov v elegantnej, opakovane použiteľnej kartónovej tube preverí trpezlivosť detí v školskom veku. Vyberte sa na cestu okolo sveta. Spoznajte nové krajiny a ich kultúru. Dajte tvar rôznym pamätihodnostiam, moriam a oceánom, údoliam aj štítom hôr, charakteristickým veciam i zvieratám, ktoré obývajú rôzne kontinenty nášho sveta. Dieťa by sa malo učiť bez toho, aby si to uvedomovalo a toto puzzle zaručene k tomu prispieva. Zábava, relax, vzdelávanie – unikátne spojenie, ktoré skladačka v sebe nesie. Vďaka nej si môžete spestriť chvíle spoločne so svojimi deťmi. Edukačné puzzle pomáha ku zdokonaleniu ich motorických schopností, koncentrácie, predstavivosti a zlepšuje pamäť. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
8,00 € 15,99 €
  • 5 /5

Puzzle Preteky v tvarovanej krabičke 72 Crocodile Creek


Naštartujte svoje motory! Toto 72-dielne puzzle Junior predstavuje farebné autá na pretekárskej trati a ponúka zábavu v rýchlom tempe! Crocodile Creek sa zaväzuje zaistiť, aby všetky jej výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, aby boli vždy bezpečné pre deti i dospelých. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
7,50 € 14,99 €

Puzzle Divoké safari v tvarovanej krabičke 72 Crocodile Creek


Poznáte zvieratá z divokého safari? Nie? Tak si zložte nádherné ilustrované puzzle od Crocodile Creek a spoznajte ich! Crocodile Creek sa zaväzuje zaistiť, aby všetky jej výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, aby boli vždy bezpečné pre deti i dospelých. Klasická nadčasová hračka pre všetky vekové kategórie, ktorú oceňujú ľudia na celom svete. Sú to skvelé aktivity vo vnútri, ktoré podporujú koordináciu rúk a očí, jemnú motoriku a riešenie problémov. Sú to skvelé darčeky po celý rok! Na kvalite nám záleží! Na zaistenie kvality a bezpečnosti sú použité vysokokvalitné materiály a najmodernejšie metódy výroby. V našom trvalom záväzku voči životnému prostrediu sú použité iba materiály schválené radou Forest Stewardship Council. Bezpečnosť je na prvom mieste - vždy! V prvom rade nám záleží na deťoch a vždy sa snažíme zaistiť, aby všetky výrobky spĺňali najvyššie medzinárodné štandardy, a zaistiť tak, aby boli výrobky vždy bezpečné pre deti i dospelých. Materiálové zloženie: odolná lepenka z recyklovaných materiálov, maľovaná zdravotne nezávadnými sójovými atramentmi bez obsahu PVC, BPA či ftalátov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
7,50 € 14,99 €

Haba drevené puzzle na učenie čísel do 5


Aké množstvo ide s ktorým číslom? Deti spárujú každú z piatich číselných dlaždíc so zodpovedajúcimi obrázkovými dlaždicami. Prostredníctvom hry sa zoznámia nielen s číslami a množstvami, ale aj so zvieratami a predmetmi každodenného života.
Vypredané
11,65 €

Haba drevené vkladacie viacvrstvové puzzle Hasiči


Sirény húkajú, hasiči sú na ceste! Kto im pomôže uhasiť oheň? Jednotlivé dieliky skladačky sú vkladané jedna za druhou do výrezov v podkladovej doske puzzle. To je zábava! A dieťatko zároveň trénuje jemnú motoriku. S hasičmi sa neustále niečo deje, objavujte spoločne toto fascinujúce prostredie pomocou drevenej skladačky, ktorá hravou formou naučí rozpoznávať farby, priraďovať a hľadať dieliky, ktoré k sebe veľkosťou a tvarom pasujú. Puzzle pre najmenších nemeckej značky Haba sa skladá z trojdimenzionálnej hracej plochy a piatich drevených okrúhlych dielikov Skladačka Na farme je výborná hra na tréning jemných motorických schopností. Vhodné pre deti: od 1 roka. Materiál: drevo.
Vypredané
11,65 €

Haba drevené puzzle na učenie Ročné obdobia 20 ks


Ktorý obrázok patrí ku ktorému ročnému obdobiu? Deti spárujú každý dielik z piatich farebných dielikov puzzle podľa ročného obdobia. Prostredníctvom hry sa zoznámia nielen s ročnými obdobiami, ale aj so zvieratami a predmetmi každodenného života a v neposlednom rade aj farbami. Vhodné pre deti: od 2 rokov Rozmer produktu: 5 x 6 cm.
Vypredané
11,65 €

Haba drevené vkladacie viacvrstvové puzzle Farma od 1 roka


Na farme sa neustále niečo deje. Objavujte toto fascinujúce prostredie pomocou drevenej skladačky, ktorá hravou formou naučí rozpoznávať farby, priraďovať a hľadať dieliky, ktoré k sebe veľkosťou a tvarom pasujú. Puzzle pre najmenších nemeckej značky Haba sa skladá z trojdimenzionálnej hracej plochy a piatich drevených diskov. Skladačka Na farme je výborná hra na tréning jemných motorických schopností. Vhodné pre deti od 1 roka.
Vypredané
11,65 €