! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Puzzle Santorini 1000 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom Santorini od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Rozmer po zostavení je približne 70 x 50 cm. Rozmery balenia: 37 x 27 x 6 cm.
Vypredané
14,99 €
  • 5 /5

Puzzle Si môj chýbajúci dielik 99 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitného puzzle s darčekovým motívom Si môj chýbajúci dielik, od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Na menšom množstve dielikov si môžete overiť svoje „puzzlárske“ zručnosti. Darujte krásny darček, ktorý poteší. Rozmer po zostavení: 26 x 18 cm. Rozmery balenia: 8,1 x 8,1 x 8,1 cm.
Vypredané
5,59 €

Puzzle Tropický motív 99 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom tropických ornamentov od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Na menšom množstve dielikov si môžete overiť svoje "puzzlárske" zručnosti. Rozmer po zostavení: 26 x 18 cm. Rozmery balenia: 8,1 x 8,1 x 8,1 cm.
Vypredané
5,59 €
zľavy Haba
  • 5 /5

Puzzle Západ slnka pri Tower Bridge 1000 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom západ slnka pri Tower Bridge od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Rozmer po zostavení je približne 70 x 50 cm. Rozmery balenia: 37 x 27 x 6 cm.
Vypredané
14,99 €

Puzzle Stranger Things 1000 Clementoni


Puzzle s motívom známeho seriálu Stranger Things. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Po zložení a zarámovaní bude obrázok ideálnym doplnkom do každej izby. Puzzle pozostáva z 1000 dielikov.
Vypredané
15,99 €

Puzzle Kalifornia 500 Calypto


500 dielikov puzzle v štýle "plagát" pre tých, ktorí chcú začať vyrábať puzzle s viac "zloženými" prispôsobenými dizajnmi. Diely puzzle majú rovnakú veľkosť ako tie z našich 1000 dielikov puzzle. Keď je puzzle úplne zložené, môžete ho zarámovať a zavesiť ako trendovú dekoráciu interiéru.Vďaka tomuto puzzle sa budete cítiť, akoby ste sa skutočne nachádzali v Kalifornii. Obsah krabice: • 1 x 500-dielne puzzle, 7-farebná potlač, povrchová úprava "soft touch", veľkosť dielika: 19 x 17 mm, formát puzzle 33 x 48 cm • 1 model puzzle
Vypredané
15,99 €

Drevené puzzle 500+1 - Dungeons & Dragons - Staroveký červený drak


Drevené puzzle v ekologickom kartónovom obale, obsahujú 500+1 dielikov. Poskladaním puzzle vznikne obrázok s rozmermi 37,5 x 25,4 cm. Puzzle obsahujú dieliky nepravidelných tvarov a 50 unikátnych dielov jedinečného tvaru, zodpovedajúcich téme obrázka.
Vypredané
29,99 €

Puzzle Labková patrola 100 XXL Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom Labkovej patroly od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú.
Vypredané
10,99 €

Puzzle Minecraft Biomes 3x49 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitného puzzle s motívom Minecraft Biomes, od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú.
Vypredané
9,99 €

Puzzle Minecraft: Monštrá z Minecraftu 100 XXL Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitného puzzle s motívom monštier z Minecraftu, od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú.
Vypredané
10,99 €

Puzzle Pokémon 100 XXL Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitného puzzle s motívom Pokémonov, od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú.
Vypredané
10,99 €

Puzzle Starline Puzzle Svietiaci lev 500 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitného puzzle s motívom svietiaceho leva, od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú.
Vypredané
12,99 €

Puzzle Panoráma mesta: Westminsterský palác, Londýn, Anglicko 1000 Trefl Prime


Výnimočná séria Trefl Prime UFT zaujme všetkých milovníkov puzzle. Puzzle sú vyrobené použitím jedinečnej technológie z najhrubšieho kartónu na trhu. Obsahujú 1000 dielikov špeciálneho nepravidelného tvaru, ktorých zložením vznikne obrázkok s rozmermi 683 × 480 mm. Tieto puzzle možno prenášať, rolovať a otáčať bez obáv, že sa rozsypú. Všetky puzzle Prime UFT s rovnakým počtom dielikov môžete použiť na vytvorenie jedného veľkého obrazu. Vytvorte si vlastnú jedinečnú koláž s puzzle Trefl Prime!
Vypredané
14,99 €

Puzzle Traja mudrci Larsen C7-ZZ


Náučné a celosvetovo mimoriadne populárne Puzzle Larsen napomáhajú deťom všetkých vekových kategórií hravou formou rozvíjať svoj intelekt a prehlbovať svoje vedomosti. Zábavnou formou skladania deti spoznávajú abecedu i číslice, učia sa základy matematiky, angličtiny, zemepisu, či histórie ľudstva a vesmíru. Spoznávajú koľko je hodín, dopravné značky či svoje telo. Skladaním a hrou obohacujú svoje vedomosti a zdokonaľujú svoje zručnosti. Vo svete majú tieto puzzle mimoriadny úspech v predškolských a školských zariadeniach a v mnohých krajinách sú zaradené do vyučovacieho procesu ako školské pomôcky. Neexistujú reklamácie, sú vyrábané výlučne z recyklovaných materiálov (tak humánne chránia prírodu) a certifikované PEFC. Už 60 rokov sa pre celý svet vyrábajú v Nórsku. Dedia sa z generácie na generáciu.
Vypredané
6,99 €

Drevené puzzle Junior - Gabby 50 Trefl


Drevené puzzle s nepravidelnými tvarmi sú perfektnou alternatívou k tradičným puzzle so štandardnými prvkami. Sada sa skladá z 50 dielikov, medzi ktorými sa skrýva 10 figúrok v tvaroch odkazujúcich na tému puzzle. Ich hľadanie je extra zábava! Každý dielik puzzle má navyše na rube ozdobný vzor. Oceňte vysokú kvalitu spracovania, dbajte na intenzitu farieb a detaily, ktoré upútajú pozornosť. Drevené puzzle potešia estétov a milovníkov puzzle, ktorí hľadajú nový rozmer zábavy. Puzzle je vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, s ohľadom na životné prostredie. Vhodné pre deti od 5 rokov.
Vypredané
15,99 €

The World of Pop Art Puzzle


1000-PIECE PUZZLE featuring a madcap pop art scene in fantastic detail, ranging through time from the Dutch masters to Kusama’s dotsSPOT FAMOUS FIGURES and art references as you build the puzzleINCLUDES A POSTER of curious pop art factsCOLOURFUL ARTWORK by illustrator Andrew RaeSTURDY & ATTRACTIVE BOX perfect for gifting and storagePiece together the pop art universe in this Pop Art Puzzle, depicting the madcap world of art from Botticelli’s Birth of Venus to Damien Hirst’s diamond-encrusted skull. Spot a huge collection of art-world darlings (including Andy Warhol, Salvador Dalí, Frida Kahlo and Yayoi Kusama) and savour a fantastic multitude of artistic details as you build the puzzle. Perfect for avid puzzlers, families and art lovers.
Vypredané
23,50 €

Orient Express Puzzle


Orient Express is a 1000-piece nostalgic jigsaw puzzle journey through a dreamlike collage landscape of European railways, from celebrated collage artist Maria Rivans. Winding through the heart of the continent, you’ll be delighted by a host of cosmopolitan sights and spectacular landscapes, with intriguing prewar imagery conjuring up the age of steam. The collage includes hundreds of images, featuring all the stops on the historic Orient Express routes: London, Calais, Paris, Strasbourg, Zurich, Lausanne, Simplon Tunnel, Milan, Venice, Trieste, Ljubljana, Zagreb, Innsbruck, Munich, Vienna, Budapest, Belgrade, Sofia, Bucharest, Varna, Istanbul, Athens, Berlin, and more. Drawing heavily on the prewar and fin de si?cle, this puzzle is both a mysterious, inviting view of Europe and a gorgeous celebration of the age of steam—packaged in an environmentally friendly, plastic-free box.
Vypredané
25,95 €

Puzzle Rozprávková kniha 1000 Enjoy


Vitajte v nekonečnom vesmíre zábavy a výziev, kde každý kúsok puzzle Enjoy je viac ako len časť obrázka – je to krok k dokonalej harmónii a spokojnosti. Určené pre skutočných puzzle-žrútov, ktorí hľadajú nielen zábavu, ale aj spôsob, ako prehlbovať svoje zručnosti a pozorovacie schopnosti. Puzzle Enjoy predstavuje unikátnu zmes inovácie, kvality a estetiky. Unikátne tvary: Vďaka mriežkovanému rezu sa môžete tešiť na 1000 jedinečných tvarov, ktoré premenia každé skladanie na novú výzvu. S výraznými zvláštnosťami každého dielika budete presne vedieť, kedy "klikne" na svoje miesto. Matná úprava: Zabudnite na rušivé odlesky. Hladký, matný antireflexný povrch zaručuje, že vaše skladanie bude plynulé a bez akýchkoľvek rozptylov. Hodvábne hladká textúra: Prejdite rukou po dokončenom puzzle a nechajte sa unášať pocitom, aký vám poskytnú neuveriteľne jemné a hladké kúsky. Hmatový zážitok, ktorý sa nezabúda. Živé obrázky: Každé puzzle je dielom umenia, s bohatými, žiarivými farbami a vysokej úrovni detailov. Starostlivo vybrané návrhy zaručujú, že vaša zábava nikdy nebude nudná.. Puzzle zlepšuje pozornosť a trpezlivosť: Každý dielik je testom vašej pozornosti a trpezlivosti, zdokonaľujete svoje schopnosti s každým jedným dielikom. Rozvíja jemnú motoriku: Manipulácia s jedinečnými tvarmi podporuje koordináciu ruka-oko a rozvíja jemnú motoriku. Podporuje relaxáciu: Oddeľte sa od digitálneho sveta a doprajte si chvíľu relaxácie a pokoja pri skladaní puzzle. Výnimočný dekoratívny element: Po dokončení môže slúžiť ako úžasný dekoratívny prvok vo vašom domove. Ideálny darček: S jeho unikátnymi vlastnosťami a kompaktnou krabičkou je puzzle Enjoy perfektným darčekom pre každého puzzle-žrúta. Rozmery krabice (balenia): 33,5 x 23,5 x 5 cm. Rozmer zloženého puzzle: cca 48 x 68 cm.
Vypredané
17,99 €

APLI Moje prvé puzzle Domáci Maznáčikovia 12 dielikov


Puzzle model Moje prvé šteniatka. Najmenší sa zabavia pri učení sa progresívnym spôsobom skladať svoje prvé puzzle. Obsahuje 12 veľkých dielikov na zostavenie 4 puzzle rôznych vzorov. Hra pozostáva zo stavania rôznych hádaniek v tvare zvierat: myš, korytnačka, ježko a králik. Hra je ideálna pre najmenších z domu vďaka perfektne spracovaným dielom pre jednoduchú a bezpečnú manipuláciu. Táto zábavná aktivita pomôže dieťaťu zlepšiť jemnú psychomotoriku a koncentráciu. Odporúčané pre deti od 2 rokov.
Vypredané
9,50 €