! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Citáty, výroky, aforizmy, príslovia, porekadlá strana 78 z 78

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Život je cesta, nikoliv cíl


Ať už se snažíte najít sami sebe nebo stojíte na prahu nových začátků, tato knížka plná inspirativních citátů a moudrosti vám pomůže překonávat životní překážky, chopit se příležitostí, a užívat si každý nový den. „Žij každý den tak, jako by byl tvůj první.“ Johann Wolfgang von Goethe
Vypredané
7,54 € 7,94 €

DIE KUNST


Vypredané
10,69 € 11,25 €

DER REICHTUM


Vypredané
10,69 € 11,25 €

DER FREUND


Vypredané
10,69 € 11,25 €

Umenie milovať


Prekrásne spevy, tajomstvá lásky a návody na jej získanie a udržanie od nesmrteľného rímskeho lyrika. Originálna umelecká ručná knihárska práca.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Vtip za stovku


Vtipy nemají hranice ani žádná omezení a neměly by být cenzurovány zastánci falešné morálky. Vtipy si dělají legraci i z těch nejvážnějších věcí a to je dobře, protože nám zároveň pomáhají se s těmi opravdu vážnými problémy našich životů lépe vyrovnat. Přestože jsme v této knize vtipy rozdělili do kategorií podle témat, ve skutečnosti existují jen dva druhy vtipů. Dobré a špatné. A my věříme, že v této knize je většina těch dobrých.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Citáty, výroky, aforizmy, príslovia a porekadlá tvoria literárnu kategóriu, ktorá sa zameriava na krátke a výstižné výrazy, vyjadrujúce múdrosť, skúsenosti a morálne hodnoty. 

Citáty sú výroky, ktoré sa pripisujú konkrétnym osobnostiam a sú známe pre svoju výstižnosť a citovú silu. Citáty môžu pochádzať od slávnych osobností, filozofov, spisovateľov alebo dokonca anonymných autorov. Sú výrazné, pútavé a často sa používajú na zdieľanie múdrosti a myšlienok na sociálnych médiách alebo v každodennom živote.

Výroky sú krátke výpovede, ktoré vyjadrujú určitú myšlienku, názor alebo pozorovanie. Výroky sa môžu týkať rôznych tém, ako je láska, život, vzťahy, úspech a mnoho ďalších. 

Aforizmy sú krátke a výstižné výroky, ktoré vyjadrujú určitú pravdu, paradoks alebo vtipnú myšlienku. Aforizmy často obsahujú morálne alebo filozofické ponaučenia a majú za cieľ pobudiť čitateľov na zamyslenie sa nad rôznymi aspektmi života.

Príslovia sú tradičné výroky, ktoré sa prenášajú z generácie na generáciu. Majú za úlohu zachovať múdrosť a skúsenosti predkov. 

Porekadlá sú krátke výroky alebo rýmované vety, ktoré vyjadrujú tradičné alebo ľudové múdrosti. Porekadlá sú často rýmované a ich forma je zapamätateľná, čo uľahčuje ich zapamätanie a prenos z generácie na generáciu.