! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Detektívky, trilery, horory strana 6 z 500

Az utolsó szeánsz


Kedves fiatal Barátom! Nos, leáldozóban-e a természetfeletti ideje? Aligha... főleg ha új tudományos köntösbe öltöztetik. Szívélyes üdvözletünket küldöm Felise, a nagybeteg apa és a magam nevében. Tizenkét óra előnyünk van, ennyi bőségesen elegendő lesz. Kiváló tisztelettel, Ambrose Lavington, a lélek orvosa Agatha Christie, a krimi királynője, az emberi lélek nagy nagy ismerője volt - a lélekhez pedig tudvalevőleg hozzátartozik a természetfölötti (vagy annak látszó) jelenségek iránti, félelemmel vegyes vonzalom. Ebben a kötetben megtalálható minden misztikus témájú novellája - mindazok örömére, akik az irodalom segítségével szeretik borzongva átélni a természetfölötti titkok közelségét.
Na sklade 1Ks
17,39 € 18,31 €

Ostří meče


Autorka detektivních románů Iveta Svobodová píše knihy, které jsou víc než detektivky. Její Ostří meče má současně kriminální i historický námět. Krádež Panny Marie Montserratské v Emauzích a zajištění této sochy v diplomatické poště do Londýna vede k rozkrytí pašerácké sítě, jejíž šéfové se ale rozhodnou zametat stopy i za cenu vražd.
Predpredaj
20,85 € 21,95 €

Holttest a könyvtárszobában


" A regényekben mindig a könyvtárszobában akadnak rá a hullákra. A való életben sohasem hallottam ilyesmit." A szobalány izgatottan csörtet be Bantryék hálószobájába, hogy közölje a felkavaró hírt: egy holttest fekszik a könyvtárszobában! Miután az ezredes félálomból ébredező felesége ráveszi hitetlenkedő férjét, hogy járjon utána a dolognak, kiderül, hogy a hír igaz. A személyzet egy olcsó estélyi ruhát viselő, fiatal, platinaszőke táncosnő hullájára bukkant - az ismeretlen nőt megfojtották. De vajon hogy kerül a húszmérföldnyire lévő felkapott üdülőhely fényűző szállójának táncosnője a vidéki kisfaluban élő, tiszteletre méltó ezredes házába? A szálak a Majestic Hotelbe vezetik a magas rangú nyomozókat, akiknek először azt kell megfejteniük, hogy kinek állt érdekében a gyilkosság. Szerencsére Mrs. Bantry barátnője, az éles eszű Miss Marple is bekapcsolódik a nyomozásba, és végül ő segíti ki a zsákutcába jutott rendőrtiszteket.
U dodávateľa
10,70 € 11,26 €

Známost z nočního baru


Skutečné případy.
U dodávateľa
4,12 € 4,34 €

Drákula: Upírova kletba


Drákula Upírova kletba je interaktivní gotický hororový román vycházející z dnes již klasického díla spisovatele Brama Stokera. Píše se rok 1897. Mladý právník Jonathan Harker přijíždí na odlehlý zámek v srdci divokých rumunských Karpat, aby místnímu záhadnému hraběti zprostředkoval koupi několika nemovitostí ve vzdálené Anglii. Již brzy zde však bude svědkem něčeho, co ho dožene až na pokraj šílenství… Mezitím v malebném přístavním městečku Whitby je Harkerova snoubenka Mina Murrayová na návštěvě u své drahé přítelkyně Lucy Westenrové. Během Minina pobytu se ale Lucy stane obětí podivného útoku a vážně ochoří… Ve stejnou dobu v Londýně si Lucyin nápadník, dr. John Seward, marně láme hlavu s případem jistého pana Renfielda, chovance ústavu pro choromyslné, který se nedávno vrátil z Transylvánie a nyní se nevysvětlitelně snaží sbírat mrtvé duše pro svého pána… Šachovnice je připravena a hra může začít. Hra, v níž jsou všichni jen figurkami ve velkolepém plánu, který před dlouhými staletími zosnoval valašský vojvoda Vlad Tepes, který se zapsal do dějin jako tyran, krutovládce a lidé ho považovali za „syna samotného ďábla“. Svými krvežíznivými činy si však vysloužil i jiné jméno… Drákula.
U dodávateľa
39,14 € 41,20 €

Hercules munkái


Hercule Poirot ránézésre igazán nem emlékeztet egy antik görög hősre. Azonban - érvel a legendás nyomozó - ő is, mint Hercules, azt a feladatot vállalta magára, hogy megszabadítja a társadalmat annak legrémisztőbb szörnyetegeitől. Nyugdíjazásának békés napjaira készülődvén Poirot úgy dönt, hogy már csak tizenkét esetet vállal: ezek lesznek az ő személyes "herkulesi munkái", olyan különleges ügyek, amelyek méltók a kis belga zsenialitásához, és amelyek mind a következtetés művészetének hőstetteiként vonulnak majd be a bűnügyi krónikákba.
U dodávateľa
10,70 € 11,26 €

Lord Edgware meghal


Míg a lord haláláról már a regény címéből értesülünk, és az írónőt ismerve ez csakis gyilkosság lehet, addig a tett elkövetésének oka nem ennyire nyilvánvaló. Magyarázatként kínálkozik szinte azonnal, hogy a lordnak nem állt szándékában elválni szépséges feleségétől, aki máshoz kívánt nőül menni, ám Poirot még az áldozat halála előtti napon személyesen találkozik vele, és a lord közli a felügyelővel, hogy semmi kifogása a válás ellen. Akkor hát miért kellett meghalnia? A talány megfejtése olyan nagy kihívást jelent Poirot számára, hogy néha már a hűséges Hastings is kezd Japp felügyelővel egyetérteni abban, hogy még egy akkora zseni is tévedhet néha, mint Poirot. Holott erről szó sincs.
U dodávateľa
10,70 € 11,26 €

Az alibi


A bíróság szerint Jacko Argyle egy piszkavassal brutálisan agyonverte anyját. Tettéért életfogytiglani börtön vár rá, ám nem raboskodik sokáig: tüdőgyulladás viszi el. Ekkor bukkan fel dr. Arthur Calgary, a fiatal kutató, aki épp most tért vissza antarktiszi expedíciójáról, és azt állítja, hogy Jacko biztosan ártatlan volt. Ugyanis van alibije, ami nem más, mint maga dr. Calgary... Akkor vajon ki ölte meg Mrs. Argyle-t? A gyilkost a családban kell keresni, de melyikük a bűnös? A kérdés felszakítja a régi sebeket, és a lehet, hogy a gyilkos ismét lecsap...
U dodávateľa
10,70 € 11,26 €

A titokzatos ellenfél


Tommy Beresford és Prudence Cowley (barátainak csak Tuppence) az első világháború végével nehéz helyzetben találják magukat. Állás nincs, még kilátás sincs rá, viszont valamiből élni kell. Elhatározzák hát, hogy megalapítják az Ifjú Kalandorok Rt-t. Hirdetést is feladnak a lapokban: "Két ifjú kalandor felbérelhető. Jó fizetségért bármit megteszünk, bárhová elmegyünk. Semmilyen észszerűtlen ajánlatot nem utasítunk vissza.". És aki keresei a bajt, az meg is találja... Első feladatuk Jane Finn előkerítése. Jane öt évvel azelőtt tűnt el, valószínűleg fontos iratokkal. Jane unokatestvére a lányt akarja, az angol titkosszolgálat az iratokat. És Tommyt meg Tuppence-t nem tántorítja el, hogy a nyom régen kihűlt. Belevetik magukat a nyomozásba és útjuk hamarosan keresztezi Mr. Brownét, aki könyörtelen, nagystílű és felettébb titokzatos ellenfélnek bizonyul.
U dodávateľa
10,70 € 11,26 €

Három özvegy - Lottie Parker 12.


„Bámulatos, mennyi fájdalmat képes elviselni az emberi test, mielőtt megadja magát a halálnak...” A fiatal özvegy, Éilis Lawlor az éjszaka közepén eltűnik, miközben két kisgyermeke békésen alszik. A konyhapulton hagyott lakáskulcs és telefon pedig nem sok jót ígér: Lottie Parker nyomozó érzi, hogy ez a bűnügy nem lesz egyszerű eset. A közeli tónál később egy sárga ruhás nő összetört testére bukkannak. Éilis az. A száját ragasztószalaggal tapasztották be. Valaki holtan akarta látni a gyönyörű özvegyet. Lottie kétségbeesetten keresi a brutális bűntény elkövetőjét. Kiderül, hogy az asszony egy özvegyeket támogató csoport tagja volt. Aztán újabb sárga ruhás női holttestet találnak egy szemétdombon… Jennifer is elvesztette a férjét. Hónapok óta nem látták a munkahelyén, a terápiás találkozókon sem jelent meg. Nyomtalanul eltűnt. Mit titkolnak az özvegyek? Sorozatgyilkos szedi áldozatait Ragmullinban. Lehet, hogy a megoldás a múltban gyökerezik. Lottie Parker versenyt fut az idővel, hogy kiderítse az igazságot, mielőtt a gyilkos ismét lecsapna...
U dodávateľa
14,72 € 15,49 €

Prédák háza


Te képes lennél megölni a legjobb barátodat? Képzeld el, hogy az új diáktársad egy gyilkos a világ egyik vezető felsőoktatási akadémiáján, ahova csak a legkiváltságosabbak kerülhetnek be. A Carnivora Akadémia előkészítője látszólag egy elit iskola, de hamar kiderül, a falai között évek óta szunnyadó, szörnyű titkok rejtőznek. Egy nap érkezik egy rejtélyes üzenet, melyben sötét játékra invitálnak. Felelsz vagy mersz? Habár mindenki megveti és kerüli a kitaszított diákot, a sors fintora, hogy neked szükséged lesz a segítségére. A játék és a nyomozás alatt közel kerülsz a gyilkoshoz, és ráébredsz, hogy talán mégsem ő a tettes. Vajon mi történhetett öt évvel ezelőtt az akadémia falai között? A múlt árnyai kísértenek, és hirtelen mindenki gyanússá válik. De vajon tényleg bízhatsz valakiben, aki a megtévesztés és az érzelmek manipulálásának mestere? Egy múltban elkövetett gyilkosság. Egy titkos társaság. Rejtélyek. És elfojtott vágyak, melyek akár a vesztedet is okozhatják. A játék nem engedi, hogy kiszállj, és amikor kiderül az igazság, megsemmisítő pusztítást mér majd rád.
U dodávateľa
14,42 € 15,18 €

A szomszéd titka mindig sötétebb


A tökéletesség álarca mögött bújik meg a könyörtelen igazság Mindenki a Hogarth utcában akar élni, a szép, fákkal szegélyezett sugárúton, a fehér házakkal. Westék, az új család tökéletesen beleillenek a képbe. Katherine és John őrülten szerelmesnek tűnnek, valamint tüneményes ötéves ikreik boldogan rohangálnak a gyönyörű smaragdzöld pázsitjukon. De az emberek hamarosan elkezdenek tűnődni: miért nem csatlakoznak a grillpartikhoz? Miért utasítják el, ha valaki bébiszitterkedne nekik? Miért nem invitálják be őket magukhoz soha? Minden családnak vannak titkai. Azonban semmit nem lehet örökké elrejteni, és az év legforróbb napján mindenre fény derül. A zárt ajtók mögött kibontakozik egy tragédia, és a hajnali madárcsicsergést szirénák hangja hasítja ketté. Ezután a békés Hogarth utca már soha többé nem lesz a régi. A #1 Amazon bestsellerszerző Nicole Trope lebilincselő és fordulatokkal teli pszichológiai thrillere tökéletes választás mindenkinek, aki egy kis borzongásra vágyik. Már csak az a kérdés, te mennyire ismered a szomszédodat?
U dodávateľa
16,85 € 17,74 €

A birtok - Eltékozolt életek


A regény rejtélyes bűnesetekkel kezdődik: fiatal, szabados életet élő nők halnak meg, illetve tűnnek el nyomtalanul. A történet első része két idősíkon játszódik. A jelenben az életvédelmi nyomozók felderítő munkájának első szakaszát, valamint ezzel párhuzamosan a délszláv régióból a hazánkba érkezett "vállalkozók" bűnös üzelmeit és tragikusan alakuló magánéletüket ismerhetjük meg. Ezután a két szál összefut. A szerző a műben nemcsak izgalmas olvasmányélmény átadására törekszik, hanem felhívja a figyelmet, hogy mennyire értelmetlen eltékozolni vagy feláldozni életeket a hatalom- és birtoklásvágy érdekében. Az erkölcsi szempont, a jó és a rossz ütközése, amely azonban egyáltalán nem fekete vagy fehér, már önmagában elgondolkodtató.
U dodávateľa
10,68 € 11,24 €

Kakukkszó


Amikor egy zűrös életű modell lezuhan londoni lakása erkélyéről és meghal, mindenki azt gondolja, öngyilkos lett. A bátyjának azonban kétségei támadnak, és felfogadja Cormoran Strike magánnyomozót, hogy nézzen rá az ügyre. Strike háborús veterán, aki megsérült Afganisztánban, ráadásul az élete is romokban van. Az ügy pénzügyi mentőövet dob neki, de ennek megvan az ára – minél mélyebben ássa bele magát a fiatal modell életébe, annál sötétebbnek tűnnek a dolgok, és ő maga is annál szörnyűbb veszélynek teszi ki magát... A Kakukkszó J. K. Rowling Robert Galbraith írói álnéven írt nagysikerű első bűnügyi regénye.
U dodávateľa
16,03 € 16,87 €

Bretaňské světlo, 2. vydání


Šestý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa. Uprostřed impozantních skal proslulého pobřežního masivu z růžového granitu stojí komisař Dupin před obtížným úkolem: má absolvovat letní dovolenou u moře, dva týdny sladkého nicnedělání, aby si pořádně odpočinul. Děsivá vyhlídka! Naštěstí pro něj, chtělo by se říct, zmizí přímo před jeho očima turistka. A brzy nato otřese malebným přímořským městečkem Trégastel zločin děsivých rozměrů.
U dodávateľa
18,75 € 19,74 €

dostupné aj ako:

Tichý plač (Josie Quinnová 6)


Keď je sedemročná Lucy Rossová unesená z kolotoča v dentonskom mestskom parku, detektívka Josie Quinnová sa aj so svojim tímom zapojí do usilovného pátrania. Je to práve ona, kto nájde Lucin trblietavý motýlí batôžtek, vo vnútri ktorého je napchatý odkaz s ničivým posolstvom: Zdvihni telefón, alebo tvoje dievčatko zomrie... Druhý deň získajú Lucini rodičia aj policajný tím a FBI na chvíľku nádej, keď zdvihnú hovor a myslia si, že volá opatrovateľka - namiesto toho sa však na linke ozve mrazivý mužský hlas. Polícia sa ponáhľa do bytu pestúnky, len aby našla jej bezvládne telo v spleti prestieradiel na posteli. Každý nový telefonát od niekoho prepojeného s rodinou končí šokujúcim nálezom ďalšieho tela. Zvrátený vrah sa chce evidentne pomstiť a nezastaví sa, kým rodina Rossových nebude na kolenách...Intuícia Josii napovedá, že Lucini rodičia jej nehovoria celú pravdu, ale niečo jej stále bráni v tom, aby prenikla do prípadu hlbšie. Možno je to jej vlastné tajomstvo? Má Josie dosť síl na to, aby tento prípad vyriešila? Pokiaľ chce Lucy priviesť domov živú, nemá na výber...
Na sklade > 5Ks
16,71 € 18,99 €

dostupné aj ako:

Život na míru


Na jaře, které jinak není ničím výjimečné, se stane něco, co paralyzuje celý svět – v průběhu jedné noci se objeví před dveřmi každého člověka na Zemi staršího 22 let tmavá krabička. Do víka je vyryto jméno příjemce a nápis: Uvnitř se nachází míra vašeho života. Ti, kdo se odvážili podívat dovnitř, objevili provázek. A každý provázek má jinou, specifickou délku. V celém světě propukne chaos a panika, nikdo neví, co to znamená, lidé se zoufale snaží najít vysvětlení. Výzkum neotálí a brzy vznikne takzvaná domácí kalkulačka, do níž můžete zadat, kolik měří váš provázek, a na oplátku zjistíte, kolik let života vám ještě zbývá. Brzy se ovšem začnou provázky, a s nimi i jejich majitelé, dělit do dvou hlavních kategorií – na krátké a dlouhé. Zatímco ti, kdo obdrželi dlouhý, se radují, ti s krátkým žádný důvod k radosti nemají. A jako by nestačilo, že se musejí vypořádat s krutým osudem, po několika násilných incidentech, jež mají na svědomí „krátcí“, kteří celou věc neunesli, je začne společnost považovat za ohrožení. Tématu se chytí i kandidát na prezidenta a využije ho při své špinavé předvolební kampani…
U dodávateľa
20,85 € 21,95 €

Jó kislányok, rossz viszonyok


A Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz szerzőjének legújabb sikerkönyve Valaki eltűnt.Senki sem beszél. De MINDENKI figyel... Pip Fitz-Amobi felhagyott a nyomozással. A tavaly megoldott gyilkossági ügyet feldolgozó bűnügyi podcast óriási népszerűségre tett szert. Pip mégis váltig állítja, hogy nyomozó napjainak vége. Amikor azonban eltűnik egy közeli barátja, a rendőrség a kisujját se mozdítja, így kénytelen újra akcióba lendülni. Ha a zsaruk nem nyomoznak, megteszi Pip; ám a kisváros minden sötét titka újabb kérdéseket vet fel. Vajon Pip megtalálja a válaszokat, mielőtt kifut az időből?
Na sklade 1Ks
12,04 € 12,67 €

Tanečník, 4. vydání


Prvotřídní nájemný zabiják přezdívaný Tanečník má během pětačtyřiceti hodin zlikvidovat nepohodlné svědky v případu vlivného obchodníka se zbraněmi. Tanečníkovým protivníkem je geniální kriminalista Lincoln Rhyme, po úrazu trvale upoutaný na lůžko. Začíná typická deaverovská hra kdo s koho, nabitá nečekanými zvraty. Nervy drásající příběh dává čtenáři nahlédnout do světa nejmodernějších kriminalistických postupů, ale také do duševního světa chladnokrevného profesionálního zabijáka.
Na sklade 3Ks
18,04 € 18,99 €

Ste milovníkom detektívnych príbehov, alebo vás láka napätie trilerov? Máte radi hororové prípehy, ktoré vio vás vzbudzujú napätie i strach? Táto kategória kníh je potom presne pre vás. Vydajte sa po stopách vrahov s najlepšími detektívmi. Riešte záhady, objavujte stopy a nechajte sa vtiahnuť do najnapínavejších príbehov. Prinášame vám populárne severské detektívky, ale aj tie slovenské, české, či svetové. Prečítajte si klasické príbehy od autorov ako Agatha Christie alebo Arthur Conan Doyle, alebo spoznajte nové príbehy od Roberta Bryndzu, Petra Šlosera, Dominika Dána, Jo Nesbo,či Larsa Keplera.