! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Romantická beletria strana 2 z 500

Guvernantka z Penwythe Hallu


Delia Greythornová mala Cornwall v krvi - obávala sa, že mu nikdy neunikne... Cornwall, Anglicko 1811 Prvá časť trilógie Romány z Cornwallu z pera Sarah E. Laddovej, ktorá si získala priazeň slovenských čitateľov regentskými sériami Tajomstvá vresovísk a Poklady Surrey, vás zavedie na krásne, no drsné pobrežie Cornwallu, kde sa odohráva pútavý príbeh plný utrpenia a zrady, ale aj dôvery a lásky. Delii Greythornovej osud uštedril nejednu ranu. Po manželovej násilnej smrti utečie z Cornwallu a prijme miesto guvernantky v nádeji, že začne nový život. Päť detí, ktoré vzdeláva, však po čase osirie. A keďže Delia dala ich otcovi pred jeho smrťou sľub, že ich neopustí, musí sa spolu s nimi presťahovať k ich strýkovi a poručníkovi. Ten žije práve v Cornwalle, na ktorý sa Delia zúfalo pokúša zabudnúť. Jac Twethewey nevie, čo skôr – stoj čo stoj chce obnoviť zanedbané jabloňové sady na svojom panstve a prinavrátiť Penwythe Hallu zašlú slávu. O svojom staršom bratovi nepočul celé roky, a tak keď sa uňho znenazdajky zjavia jeho ratolesti s ich guvernantkou, bojuje nielen so žiaľom nad stratou brata, ale aj s bremenom novej zodpovednosti. Ba čo viac, guvernantka je veľmi uzavretá a Jac má pocit, že niečo tají, niečo temné, nedobré... Nevyspytateľná hra osudu prevráti Delii i Jacovi život naruby, nadobro zmení ich postoje a názory. Kto bude napokon komu oporou a ako sa vyvinie vzťah strýka k synovcom a neteriam a k ich záhadnej guvernantke?
Predpredaj
14,37 € 16,90 €

Můj vášnivý Skot


MŮŽE MÍT LÁSKA UPROSTŘED VÁLKY KLANŮ NADĚJI? Gwyneth Carswellová si nepřeje nic jiného než odvést svého malého syna pryč, protože ji děsí násilí soupeřících klanů – vzdálených příbuzných MacIrwinů a jejich nepřátel MacGrathů. Alasdair, náčelník klanu MacGrathů, touží dvě stě let trvající spory ukončit, jenže zůstává ležet na bitevním poli na pokraji smrti. Gwyneth život divokého válečníka zachrání, její klan to ale pokládá za zradu. Přijme tedy nabídku Alasdaira, který na oplátku poskytne jí i jejímu synovi ochranu, ovšem tím jen vyprovokuje další útoky MacIrwinů – a vystaví nebezpečí i své srdce.
Predpredaj
23,47 € 24,70 €

Veci, ktoré sme vzdali


Na svete existovala len jedna žena, ktorá ma dokázala oslobodiť. No ja by som sa bol radšej vrhol do pekelných plameňov, než aby som Sloane Waltonovú o niečo požiadal. Lucian Rollins je dobre stavaný, nepr.jemný podnikateľský magnát, ktorý túži po pomste. Odhodlaný vymazať svojho násilníckeho otca z rodinnej histórie, trávi každú minútu poťahovaním nitiek v zákulisí svojich kšeftov a budovaním impéria. Čím viac peňazí a moci má, tým bezpečnejšie sa cíti. No len dovtedy, kým sa nezjaví jedna hašterivá knihovníčka z malého mesta. Hoci ich spája temné tajomstvo z minulosti a vzájomné opovrhovanie, Sloane Waltonová Lucianovi ani zamak nedôveruje. Až kým sa jedna z ich škriepok nezmení na predohru a nerozdúcha tak plamene túžby, ktoré nedokážu uhasiť. No keďže Sloane je rozhodnutá založiť si rodinu a Lucian o niečom takom nechce ani počuť, títo dvaja nepriatelia, z ktorých sa stali milenci, narazili na slepú uličku. A keď Lucian nepr.jemným spôsobom zistí, že opustiť Sloane je nemožné, zaprisahá sa, že urobí všetko preto, aby ju ochránil. Nech to stojí čokoľvek...
Predpredaj
21,17 € 24,90 €

Pre teba


Pravá láska stojí za obetu Už krátko po svadbe Lo Harperová len bezmocne sleduje, ako sa jej život rozpadáva pod rukami. Každý deň je pre ňu dlhší, ťažší a černejší ako ten predošlý. Nevie, ako dlho to ešte vydrží. Potom ju zvláštna irónia osudu spojí s mužom, ktorý jej v bezútešnej situácii hodí záchranné koleso. Je šarmantný, láskavý a na nič sa nepýta. Stojí jednoducho pri nej, vďaka nemu sa Lo znova usmieva a aspoň na chvíľu zabúda na svoju zúfalú situáciu. Bolesť aj beznádej ju však prenasledujú ďalej. Rovnako ako vina, ktorej sa nedokáže zbaviť. Luke Williamson je zase úspešný, nezadaný muž. Vzťahy so ženami vníma skôr ako príťaž. Jeho bezstarostný život sa však prevráti naruby v jeden večer, keď mu pod kolesá drahého auta vbehne mladá žena. Navzájom sa priťahujú, hoci z celkom odlišných dôvodov. Možno práve preto medzi nimi vzklíči priateľstvo, ktoré obom len prospeje. Luke nemá problém otvoriť sa, zato Lo si súkromie stráži. A keď pravda o jej živote konečne vyjde na povrch, Luke si uvedomí, že na to, aby bola Lo konečne šťastná, musí mnohé obetovať. Z anglického originálu For You (Jodi Ellen Malpas Ltd, New York 2023) preložila Ivana Hostová.
Predpredaj
16,92 € 19,90 €

Stačí si počkat


Jestli někdy někdo řekl, že dospělost je brnkačka, tak toho asi ještě moc nezažil. Diana Casillasová se nebojí přiznat, že je někdy úplně ztracená – vždyť se ze dne na den stala opatrovnicí svých dvou synovců. Po dvou letech se ale zdá, že jsou věci na dobré cestě: Diana má nový domov, skvělou rodinu, přátele, obrovského psa a boží práci. Chybí jí snad jen přítel nebo manžel. Svému přitažlivému, ale mrzoutskému sousedovi se snaží vyhýbat. To teď ale půjde těžko, když trénuje baseballový tým jejího synovce…
Predpredaj
18,04 € 18,99 €

Drzý návrh


Slabost pro sladké Dakotu tentokrát zradila. Když si v kavárně koupí poslední skořicovou rolku, ještě netuší, že muž za ní ji chtěl také. A chová se kvůli tomu dost podivně. Nejprve ji osočí, že je zlodějka, a pak se ji dokonce snaží podplatit! Nakonec to však není to nejhorší. Brzy se totiž ukáže, že podivín je její nový šéf – Lincoln Burns. Všechno nasvědčuje tomu, aby Dakota vzala co nejrychleji nohy na ramena. Lincoln jí však učiní nabídku, která se neodmítá, a jejich ostré hádky se postupně mění v bezostyšné flirtování. Kdo by to byl řekl, že skořicové pečivo může být až tak nebezpečné. Mělo by se prodávat jedině s varováním…
Predpredaj
22,42 € 23,60 €

Narcis a pivoňka


Kdybychom měli rozdělit milostný život každého z nás na kapitoly, nesly by nejspíš stejné názvy: první rande, první pusa, první láska, první sex… Agáta si mezi ty své bohužel musí připsat i prvního narcistu. Tyto humorné epizody se věnují jejímu bezstarostně se vyvíjejícímu milostnému životu, do kterého se připlete okouzlující Argentinec Ricardo. Díky jeho láskyplným gestům a nekonečným slibům se lehce zmanipulovatelná vysokoškolačka pomalu ale jistě uvelebuje ve spárech sériového lamače srdcí.
U dodávateľa
11,39 € 11,99 €

Na ledě


Anastasia Allenová má jasný cíl: dostat se do reprezentačního týmu USA. Od svých pěti let intenzivně trénuje a členství v bruslařském družstvu Maple Hills jí zajistilo plné vysokoškolské stipendium. Její rozvrh rozhodně není pro slabší povahy. Stassie si zkrátka přišla pro vítězství. Nathan Hawkins, hokejista a kapitán maplehillských Titánů, ví, že je odpovědný za to, aby jeho tým zůstal na ledě. Když se však kvůli nedorozumění musí o ledovou plochu najednou dělit s krasobruslaři a Anastasiin partner se následkem toho zraní, ocitne se v nepředvídatelné situaci. Vymění hokejku za přiléhavý trikot a přísného trenéra za mnohem děsivější trenérku. Ale starosti nejsou na místě. Nebo ano? Stassie přece nemá hokejisty vůbec ráda…
Predpredaj
26,07 € 27,44 €

dostupné aj ako:

Tohle ptáče uletělo


Román o lásce, vášni a stínech minulosti od zpěvačky kapely The Bangles. Jane Startové je třiatřicet, je bez peněz a čerstvě single. Před deseti lety zazářila s hitem, který jí napsal světoznámý zpěvák Jonesy, ale od té doby se jí nepodařilo prorazit. Teď žije u rodičů a občas vystupuje na karaoke v Las Vegas. Je na dně. Když se však vydá do Londýna za svou manažerkou Pippou, seznámí se v letadle s Tomem Hardym, elegantním a pohledným profesorem literatury na Oxfordu. Tom ji okouzlí a stane se jí zdrojem nové inspirace k psaní písní. Zdá se, že dostala druhou šanci nejen ve své kariéře, ale také v lásce. Je však Tom takový, jaký se zdá?
Predpredaj
23,47 € 24,70 €

Navždy tvoj


Život Briany Ortizovej sa rúca. Rozvádza sa, šanca získať obličku pre chorého brata je minimálna a povýšenie sa určite ujde jej novému kolegovi Jacobovi Maddoxovi. Keď jej však Jacob pošle list, vysvitne, že nie taký, ako na prvý pohľad pôsobí. A keď sa rozhodne darovať jej bratovi obličku, nevie, či dokáže odolať tomuto tichému mužovi, najmä keď ju požiada o láskavosť, ktorú nemôže odmietnuť.
Na sklade > 5Ks
16,99 € 19,99 €

Návrat do Bridgewater


Romantické drama pro milovníky knih Jana Eyrová, Na Větrné hůrce, Mrtvá a živá... Olivie se po rozchodu se Simonem dozví, že jí přítel zamlčel nemoc a zemřel. Zdrcená jeho smrtí opouští Londýn a vydává se do Simonova rodného městečka Bridgewater, kde má splnit jeho poslední vůli. Ale nebude to snadné. V cestě za splněním posledního přání zesnulého jí totiž stojí Simonův arogantní otec. Olivie musí čelit nejen Hendersonovi, ale i úzkostným stavům, které ji sužují od dospívání. Přeroste nenávist a pohrdání aspoň v náznak přátelství? Dokáže se Olivie osvobodit ze sevření zármutku a ožívajících děsivých vzpomínek?
U dodávateľa
18,76 € 19,75 €

Prohnilé království, 2. vydání


Od chvíle, kdy Hartley Wrightová poznala Eastona Royala, se její život změnil. Všude se skrývají nepřátelé, za všemi dveřmi číhá nebezpečí. Po tragické nehodě, která ji obrala o vzpomínky, zjišťuje, že nemůže nikomu důvěřovat, a to ani modrookému chlapci, který jí přísahá, že vše napraví. Instinkty jí napovídají, že Easton je nebezpečný, a neví, zda mu může věřit. V chaosu, který s sebou Easton přináší, se Hartley nevyzná a emoce, jež k němu cítí, ji jen matou. Hartley se musí postavit čelem pravdě!
U dodávateľa
14,24 € 14,99 €

Mielőtt újrakezdeném. Szerelmek a Miljacka két partján 2.


Egy utazás felkavarja az emlékeket, egy találkozás felforgatja az érzelmeket. Marko egy nap tudomást szerez Szarajevóban élő féltestvéréről. Miközben hosszú ideig egy bátyra vágyott, most úgy érzi, nem készült fel a találkozásra. Dühös nemrégiben elhunyt apjára, amiért eltitkolta előle a testvérét. Azonban kérésének eleget akar tenni, ezért felkeresi őt. Közben rádöbben, hogy rég feladta az álmait. Párkapcsolata kiüresedett. Boldogság és öröm nélkül éli elfásult, szürke életét. És mindezek tetejébe azok árulják el és esküdnek össze ellene, akikről soha nem gondolta volna... Vajon az ott töltött napok során hagyja, hogy életét - ahogy eddig is - a körülmények alakítsák, vagy visszaveszi az irányítást felette? De negyvenen túl megérdemli újra a boldogságot, akár egy új szerelmet? A történet rámutat, hogy egyes kezdetek véget érnek, és a végek kezdetté válnak, és hogy nemcsak a gonoszság, de a jóság is körbevesz bennünket. A Szabadkán, Szegeden és Szarajevóban játszódó regény sodró lendületű, olykor meditatív alkotás, amely bepillantást enged az 1990-es években dúló délszláv háború megrázó és drámai eseményeibe is. Pap Éva nagy sikerű Mielőtt lemegy a nap című művének folytatásában együtt élhetjük át a szereplőkkel a szenvedést, a félelmet, a reményt és az örömet, és részt vehetünk egy belső utazáson is.
U dodávateľa
17,93 € 18,87 €

King of Sloth


The must-read billionaire romance from the bestselling author of the Twisted series. Read King of Sloth now for a steamy reverse grumpy sunshine romance. He'd never wanted anyone enough to chase them . . . until he met her. Charming, easy-going, and rich beyond belief, Xavier Castillo has the world at his fingertips. He also has no interest in taking over his family's empire (much to his father's chagrin), but that hasn't stopped women from throwing themselves at him . . . unless the woman in question is his publicist. Nothing brings him more joy than riling her up, but when a tragedy forces them closer than ever, he must grapple with the uncertainty of his future - and the realization that the only person immune to his charms is the only one he truly wants. *** Cool, intelligent, and ambitious, Sloane Kensington is a high-powered publicist who's used to dealing with difficult clients. However, none infuriate - or tempt - her more than a certain billionaire heir, with his stupid dimples and laid-back attitude. She may be forced to work with him, but she'll never fall for him . . . no matter how fast he makes her heart beat or how thoughtful he is beneath his party persona. He's her client, and that's all he'll ever be. Right? King of Sloth is a steamy reverse grumpy sunshine billionaire romance. It includes explicit content and profanity. Recommended for mature readers only.
Na sklade 5Ks
13,25 € 13,95 €

Kouzelná Paříž - Obchůdek s poklady


Anouk věřila na lásku, ale od té doby, co jí jeden muž zlomil srdce, o tom pravém radši jen sní. Celé dny tráví v aukčních síních nebo v šeru svého milovaného antiku a hledá ty pravé cennosti pro své zákazníky. Jednoho dne se při pátrání po novém zboží seznámí s tajemným Američanem Tristanem. Ten se až podezřele často objevuje v její blízkosti a jejich setkání bývají občas matoucí, ale vždy plná vzrušení. Bude se Anouk dál schovávat před světem mezi starožitnostmi, nebo se odváží následovat své srdce?
U dodávateľa
19,15 € 20,16 €

Obránce mimo hru


Mitch je pořádně ostrý hokejový obránce, který prostě nedokáže udržet svou vznětlivost na uzdě. A to vede k zákazu hry na patnáct zápasů NHL. Jako by to nestačilo, musí dočasně zaskočit za trenéra juniorů. Hned při prvním tréninku vtrhne na led energická blondýnka, které je úplně jedno, že má co dělat s hokejovou hvězdou, a neváhá mu pěkně od plic vysvětlit, co si myslí o jeho trenérských schopnostech. Mitchova obrana přestává fungovat. Jiskří to mezi nimi totiž tak, že ledy tají…
U dodávateľa
17,02 € 17,92 €

Anna Elliotová


Anna Elliotová už má dívčí mládí dávno za sebou, Jako devatenáctiletá poslechla přítelkyni a zrušila zasnoubení s bezvýznamným námořníkem Frederickem Wentworthem, Když se ale po osmi letech znovu setkají, je všechno jinak, Její rodina opouští rodinné sídlo a stěhuje se do Bathu, zatímco se kapitán Wentworth jako bohatý muž se zvučným jménem vrací z cest, Probudí se staré city, když se mladí lidé opět shledají? Nebo je osm let odloučení pro lásku už moc dlouhá doba?
U dodávateľa
14,24 € 14,99 €

Touha po štěstí


Freya své sestře Pearl pomůže splnit sen a coby náhradní matka pro ni odnosí vytoužené dítě. Namísto vděku se však dočká jen nesvárů v rodině a ztráty životní lásky. O několik let později Freya dopadne na samé dno – nemá děti, manžela, ani střechu nad hlavou. Nečekanou oporu najde v neteři Billie. Dlouho odkládané shledání ale oživí staré křivdy a věci naberou náhlý spád.
U dodávateľa
17,72 € 18,65 €

Corrupt: Skazení


Čakali sme. Boli sme trpezliví. A teraz sa splní každá jej nočná mora. Erika Povedali mi, že sny sú túžby nášho srdca. Moje nočné mory sa však stali mojou posadnutosťou. Volá sa Michael Crist. Starší brat môjho priateľa je ako ten strašidelný film, na ktorý sa pozeráte cez prsty. Je príťažlivý, silný a úplne desivý. Hviezda vysokoškolského basketbalového tímu a teraz už profesionál, ktorého viac ako ja zaujíma špina na jeho topánke. Ja som si ho však všimla. Videla som ho. Počula som ho. Veci, ktoré robil, a to, čo skrýval... Celé roky som od neho nebola neschopná odvrátiť zrak. Teraz som skončila strednú a prešla na vysokú, ale Michaela som neprestala sledovať. Je skazený a nemravnosti, ktoré som videla, už nechcú zostať len v mojej hlave. Pretože si ma konečne všimol. Michael Volá sa Erika Faneová, ale všetci ju volajú Rika. Priateľka môjho brata vyrastala v mojom dome a jedávala pri našom stole. Keď vstúpim do miestnosti, sklopí zrak a zastane, keď som blízko. Vždy cítim, ako sa z nej valí strach, a hoci som sa nedostal k jej telu, viem, že mám jej myseľ. To je aj tak všetko, čo naozaj chcem. Až kým môj brat neodíde do armády a ja nenájdem Riku samu na vysokej škole. V mojom meste. Bez ochrany. Je to až príliš dobré na to, aby to bolo pravdivé, rovnako ako načasovanie. Pretože pred tromi rokmi dostala do väzenia niekoľko mojich kamarátov zo strednej a oni sú teraz vonku. Varovanie: kniha obsahuje citlivé témy: sexuálne napadnutie, opakované vyhrážanie, smrť rodičov, znásilnenie, zneužívanie detí, zmienky o inceste, únos.
U dodávateľa
18,91 € 19,90 €

Milujete zamilované príbehy plné vášnivého iskrenia? Vybrali sme také, kde sa miesia osudové vyznania i sklamanie. Nechajte sa uniesť vo víroch vášne a tá pravá láska dozrie v pravý čas. Veď čarovný princ niekedy potrebuje len osudové stretnutie.