! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Slovenská beletria strana 232 z 232

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Ema Destinová/ve stínu modré ruže (-70%)


Rozsáhlý románový příběh E. Destinnové o lidských vztazích, citech a vášních, vydaný ke 125. výročí narození umělkyně v nezkráceném znění. Literární dílo Destinnové zahrnuje širokou škálu žánrů a útvarů. Vedle původních prozaických a básnických děl je autorkou či spoluautorkou překladů operních libret i jednotlivých árií a písní, které jako pěvkyně a hudební umělkyně překládala s nepochybnou znalostí specifických vlastností zpívaného textu. Některé z jejích vlastních básní byly zhudebněny (L. Blech) a naopak i ona sama se stala autorkou hudby k několika písním, např. První lásce na slova J. Švába, kterou vydala pod svým rodným jménem Ema Kittlová. Kromě vydaných básní, novel a časopiseckých příspěvků ve formě črt, článků či drobných vzpomínek byl před 1. světovou válkou na scéně Švandova divadla proveden rovněž jeden z jejích divadelních opusů, naturalistické drama Rahel. Čtyřdílný román Ve stínu modré růže, který vznikal v letech 1920 až 1929, je její nejrozsáhlejší prací v literárním oboru.
Vypredané
10,61 € 35,35 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Deti môjho srdca - príbehy pokračujú (-70%)


Unikátna kniha zachytávajúca skutočné osudy detí, ktorých detstvo poznačilo onkologické ochorenie. Jej autorka Peggy Pažitná pracuje ako zdravotná sestra na detskej onkológii v Bratislave už osemnásť rokov. Za ten čas zažila desiatky smutných odchodov do večnosti, návratov detí na oddelenie po rokoch, ale aj definitívnych uzdravení. Jej život ovplyvnili aj situácie, ktoré nie sú celkom z tohto sveta... Spoznajte osudy detí, ktorým nebolo dopriate dožiť sa plnoletosti, ale aj tých, ktoré nad chorobou zvíťazili a dnes na ňu, ako dospelí ľudia, v tejto knižke spomínajú.
Vypredané
3,30 € 10,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sama mama (-70%)


Nová kniha autorky bestselleru Bez dcéry som neodišla! Ako žiť, vychovávať, zarábať, randiť, nezblázniť sa a byť jedinou, na ktorej všetko stojí a s ktorou všetko padá. O strachu, výčitkách, smútku a tragikomických príhodách, aké single mamy zažívajú denne. Voľné pokračovanie Timeinej prvotiny Bez dcéry som neodišla. Hlavná hrdinka knihy Karolína je matkou malej Leily, dvojročného dievčatka, ktorého otcom je černoch zo Sierry Leone. Búrlivý vzťah s ním Karolína ukončila útekom z Afriky na Slovensko, kde žije „normálnym“ životom slobodnej matky. So všetkým, čo to prináša – chodom dvojčlennej domácnosti odkázanej na jediný príjem, zvládnutím všetkých detských chorôb, jasľami, dopravou, prácou... Žena s malým dieťaťom sa točí v dennodennom stereotypnom kolotoči povinností, v ktorom nezostáva miesto na vzťahy. No vždy je ho dosť na pochybnosti o sebe samej a na strach z budúcnosti. Keď Karolíne navyše diagnostikujú ochorenie, pre ktoré sa musí podrobiť operačnému zákroku, pocit ohrozenia rastie. Je možné, aby Karolína v najhoršom období svojho života stretla muža, ktorého neodradí status slobodnej matky malej mulatky?
Vypredané
2,40 € 7,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Stará som už bola (-70%)


Prvá kniha z novej edície Evitapress - Srdcovky! Srdcovky – príbehy, ktoré sa dotknú vášho srdca. SRDCOVKY – NOVÁ EDÍCIA vydavateľstva Evitapress. KNIHY, v ktorých nájdete dostatočnú dávku lásky, vášne, romantiky a šťastných riešení pre všetky, ktoré milujú červenú knižnicu! Romantický príbeh prvej lásky, ktorý ste možno prežili aj vy. Keď romantiku vystrieda krutá realita, osudu sa dá vzdorovať aj za cenu osamelého života slobodnej matky. Marína vyrastá ako jediné dieťa milujúcich rodičov, obklopená ich láskou a pozornosťou. Len o vzťahoch medzi mužom a ženou sa od nich veľa nedozvie, obaja sú veriaci a žijú v presvedčení, že ich dcéra má „na takéto veci“ ešte čas. Keď sa Marína zamiluje do najväčšieho fešáka v škole a obletovaného futbalistu Milana, nevie si so svojimi citmi poradiť. Najlepšia priateľka Hana ju varuje, no neskúsená Marína podľahne jeho zvádzaniu. Milan ju však vzápätí bez výčitiek svedomia opustí, rovnako ako všetky dievčatá pred ňou, netuší však, že Marína otehotnela. Zúfalá sa zdôverí rodičom, no s hrôzou zistí, že ich pocit hanby je silnejší ako kresťanská láska. Dcéry sa zrieknu a vyženú ju z domu. Marínu prichýlia starí rodičia. Musí síce prerušiť štúdium na vysokej škole, no zmyslom jej života sa stane nádherná dcérka Ivana. Obetuje jej všetko, čo má, snaží sa jej vynahradiť chýbajúceho otca aj nezáujem svojich rodičov. Preľakne sa, až keď sa Ivana ako čerstvá vysokoškoláčka zamiluje rovnako osudovo ako kedysi ona.
Vypredané
2,10 € 6,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha PRECO TAM MAS DVA FURIKY? (-70%)


2. zväzok z edície živej poézie, ktorá predstavuje prvotiny mladých autorov... Odvšivavenie Trúbim na poplach všetkým rebelom, ktorí dokážu žiť. A vlastne prečo? Odpoveď mi zoslal sám prach. Svieti čierne slnko, na zem padajú hnedé kvapky krvi . Čo sa stane potom? Potom, odvšivavím všetkých ľudí, bude svietiť znovu slnko a na zem už nedude padať nič.
Vypredané
0,93 € 3,09 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Odvrátená strana túžby (-90%)


Básnická skladba Odvrátená strana túžby bola napísaná na Medzinárodnom festivale v Pelhřimove za 24 hodín, kde sa rovnako vytvoril slovenský a český rekord, s kandidatúrou na svetový rekord.
Vypredané
0,16 € 1,63 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Život s r.o.


Kniha Život s.r.o. (Milan Gonda): Aký je váš názor? Povedzte ho ostatným návštevníkom ako prvý!
Vypredané
0,10 € 1,96 €

dostupné aj ako:


Známi i menej známi slovenskí autori - tu spoznáte príbehy slovenských knižných talentov ako Róbert Bryndza, Dominik Dán, Táňa Keleová - Vasilková, Ivica Duricová, Boris Filan, Jana Benková, Kristína Tormová, Dušan Dušek,...