! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Šport strana 31 z 31

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Neymar - A hivatalos életrajz (-90%)


E megható vallomásban apa és fia beszél Neymar Jr. fantasztikus pályafutásáról: a fiú négy hónapos korában történt balesetétől egy nehéz gyerekkoron át a gyors felemelkedésig, a foci iránti szenvedélyről és az olykor túlzó apai féltésről. Ízelítőt kapunk a profi futball rejtett világának titkaiból. Megismerhetjük Neymar Jr. pályán kívüli életét és kapcsolatát kisfiával, David Luccával. Olvashatunk idáig még nem publikált érdekességeket a játékos barcelonai szerződéséről, valamint jövőbeni terveiről is. Az is kiderül, hogy melyik sztárcsapat millió dolláros ajánlatára mondott nemet a 13 éves Neymar Jr., s maradt inkább hazájában, ahol előbb a brazil foci legnagyobb felfedezettje, majd a világ egyik legsikeresebb labdarúgója lett. Neymar Jr. ma az FC Barcelona sztárja és a brazil válogatott kedvence.
Vypredané
1,35 € 13,46 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kanonýr Lafi - Autorizovaný životopis Davida Lafaty (-90%)


Zkušený sportovní novinář Karel Felt představuje kapitána AC Sparty Praha nejen jako vynikajícího fotbalistu, ale také jako šťastného a skromného otce, velkého dříče i vášnivého nimroda. Fotbalový kanonýr z jihu Čech má na svém kontě již přes 900 gólů. V roce 2015 vyhrál anketu Zlatý míč a byl zvolen naším nejlepším fotbalistou za rok 2014. Útočník David Lafata (1981) se s neuvěřitelnou lehkostí zbavuje obránců a dává góly, o kterých se vypráví týdny i měsíce, ale také nenápadné šmudly, které rozhodují důležité zápasy. Dokáže plnit divácké ochozy a dostávat fanoušky do varu. Svými sportovními výkony, ale i vystupováním mimo hřiště, může být vzorem pro každého malého kluka. CITÁT: „S Davidem jsme si fotbalově hodně podobní. Instinkt v pokutovém území, být ve správnou chvíli na správném místě i schopnost zakončit z prvního doteku. Mám k němu velký respekt, protože to je opravdu nejlepší současný český útočník.“ Horst Siegl
Vypredané
1,41 € 14,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Marian Rajnoha - Automobilový pretekár 20. storočia


Beletrizovaný životopis legendy motoristického športu Mariana Rajnohu, pretekára, ktorý počas svojej mnohoročnej automobilovej kariéry získal nespočetné množstvo ocenení a majstrovských titulov. Dnes uznávaná legenda Marián Rajnoha – 17-násobný majster Slovenska, 4-násobný majster ČSSR, Majster športu, držiteľ ocenenia Automobilový pretekár 20. storočia spomína na svoj život nielen v súkromí, ale najmä na zážitky z pretekárskej dráhy. Ako jazdec rely, neskôr pretekov automobilov na okruhu aj do vrchu zažil mnoho zaujímavého a isto svojimi spomienkami poteší nadšencov motoristického športu. Bohatý obrazový materiál mapuje život Mariana Rajnohu od jeho detstva, cez víťazstvá i prehry na pretekárskej dráhe až po súčasnosť. Kniha vznikla v spolupráci so skúsenou autorkou memoárov – spisovateľkou Marikou Studeničovou.
Vypredané
0,58 € 11,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kráľ krstačky


Kráľ krstačky? Už názov knihy, ktorá biograficky predstavuje najúspešnejšieho slovenského zápasníka všetkých čias Jozefa Lohyňu, musí zaujať. Na vysvetlenie - krstačka je chmat, pri ktorom sa súperovi prekrížia nohy a obraciate ho ako na ražni. V domácom prostredí však neodporúčame opakovať. Lepšie je si sadnúť, chytiť do rúk pútavú knihu a radšej (aj) o krstačke čítať. Jozef Lohyňa, bronzový z olympiády 1988 v Soule a zlatý z MS 1990 v Tokiu, aj vďaka nej získal množstvo úspechov. Ako sa k nim dopracoval? Koľko odriekania ho stáli? Ak chytíte do rúk túto knihu, tak zistíte, že chlap so širokými ramenami a ešte širším srdcom, je výborným rozprávačom a má čo povedať. Pritom, tak krásne jednoducho a s nevtieravou úprimnosťou...
Vypredané
0,88 € 17,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Császár 75


Elfeledett történetek és még nem látott képek az egyetlen magyar Aranylabdás, Albert Flórián életéből. A visszaemlékezők között a legközelibb családtagok, barátok, korábbi játékostársak szerepelnek: Rákosi Gyula, Szűcs Lajos, Nyilasi Tibor, Balázs Fecó, Aradszky László és még sokan mások...
Vypredané
0,71 € 14,25 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A halálraítélt


Az ember, aki majdnem belehalt, amikor a barcelonai világbajnokságról hazazavarták. Az edző, aki Gyurta Dánielből nevelt olimpiai aranyérmest, mégis Darnyi Tamás után kapja az életjáradékot. A mester, aki a hírhedt módszereiről ismert Széchy Tamás jobbkeze volt, de akit az úszópápa szintén terrorizált. Széles Sándor önéletrajzi könyvében brutális őszinteséggel vall az uszodai világról, verbális megszégyenítésről, pofonokról, verésről, nevelésről. Elmondja, ki az az úszóbajnok, akit szerinte emberi méltóságában aláztak porig, és melyik az a klasszis, aki nem kapott igazi esélyt arra, hogy a csúcsra jusson. Azt állítja, sokan megpróbálták megakadályozni, hogy elkezdje a munkát Gyurta Dániellel, mert buzinak, gyerekverőnek állították be, de végül az úszó szülei megadták neki az esélyt. Élt vele. Nem tagadja, nem veti meg az alkoholt, viszont ha dolgozni kell, edzéstervet írni, akkor előveszi a kockás füzetet, felveszi az órát, és indul a világszínvonalú munka. Ha viszont leszázalékolják, azt nem éli túl.
Vypredané
0,77 € 15,38 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Cycle Of Lies


A fly-on-the-wall account of the greatest drama in modern sporting history by the New York Times cycling correspondent. As Lance Armstrong's precipitous fall from grace continues, New York Times sports reporter Juliet Macur takes the reader behind the scenes to bring to life the astonishing twists and turns of the scandal that has rocked the world of cycling. With unprecedented access to the key players in the drama - from Armstrong's fellow cyclists and top cycling officials to doctors, trainers and wives - Cycle of Lies reveals how Armstrong built a fortress of people around him to protect his image and upend the lives of anybody who stood in his way. As America's fallen idol faces potential perjury charges, Cycle of Lies widens the focus to expose corruption at all levels of the sport in a thrilling, page-turning work of contemporary narrative history.
Vypredané
0,98 € 19,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Michael Schumacher Vládce rychlosti


Největší osobnost historie Formule 1 se loučí. Sedminásobný mistr světa Michael Schumacher oznámil definitivní konec kariéry. Kolektiv autorů Vydavatelství Sport-Press pod vedením Petra Dufka při této příležitosti připravil reprezentativní publikaci, detailně mapující životní dráhu tohoto skvělého sportovce. Všímá si jeho počátků, vstupu do královské kategorie, prvních úspěchů, výher, zklamání i skandálů. To vše je doprovázeno podrobnými statistikami a stovkami mnohdy unikátních fotografií.
Vypredané
0,47 € 9,35 €

dostupné aj ako:

Olympijské příběhy


Soubor bezmála dvaceti olympijských příběhů z pera sportovního novináře Manfreda Strnada přináší vhled do událostí odehrávajících se na sportovních kolbištích, které ovlivnily historii českého a někdejšího československého sportu. Čtenáři mají možnost seznámit se s osudy a myšlenkami olympijských vítězů, ale také těch, kterým nebylo souzeno získat olympijskou medaili, byť se ve svém odvětví stali mistry světa. Jednou z takových osobností je i atletka Ludmila Formanová, která prozrazuje, jaké to bylo připravovat se pod vedením legendární Jarmily Kratochvílové. Od Ládi Vízka se dozvíme, nakolik si ve srovnání s evropskou medailí cení zlaté z olympijského fotbalového turnaje v Moskvě. Na osudu bikera Jaroslava Kulhavého spatříme, jak dokáže zranění nahlodat úspěšnou kariéru olympijského vítěze. Od trojnásobného mistra světa, kanoisty Martina Fuksy, zjistíme, jak složité je splnit úlohu favorita ve finálovém závodě olympijských her.
Predpredaj
20,84 € 21,94 €

SI SENOR: My Liverpool Years


A revelatory memoir from Liverpool legend and global football star Bobby Firmino. Master of the no-look goal and Anfield favourite, Roberto 'Bobby' Firmino, signed for Liverpool in July 2015. Over the next eight years - and seven winners' medals - he established himself as one of the club's most important players in recent years for his audacious skill, impressive goal scoring, and beaming smile. Jürgen Klopp saw Firmino as the on-pitch 'engine' that drove the club's counter-pressing strategy and together with Mohamed Salah and Sadio Mané, Firmino formed a formidable attacking trio. The Kop rewarded Roberto with the ultimate accolade - his own song: 'Sí, Senor, give the ball to Bobby and he will score.' Sí, Senor celebrates Firmino's cherished years in a red shirt and will remind fans why they fell in love with him in the first place.
Vypredané
18,95 € 19,95 €

Kategória Športové životopisy je fascinujúcim žánrom, ktorý sa zaoberá životnými príbehmi a kariérami významných športovcov z rôznych disciplín a období. Tieto biografie nám poskytujú hlbší vhľad do života športovcov, ich úspechov, výziev, zápasov a osobných príbehov, ktoré ich formovali ako jednotlivcov.

Tento žáner literatúry je neoddeliteľnou súčasťou sveta športu a prináša nám širokú škálu príbehov ikonických športových osobností, ako sú futbalisti, basketbalisti, tenisti, boxeri, atléti a ďalší. Biografie športovcov nám umožňujú nielen sledovať ich športové úspechy, ale aj sa dozvedieť o ich rodinnom živote, osobných zápasoch, rastových etapách a dôvodoch, prečo sa stali tými, kým sú.

V týchto biografiách môžeme objaviť športovcov, ktorí sa stali ikonami a vytvorili nezmazateľnú stopu v histórii svojho športu. Ich príbehy často odhaľujú, ako tvrdá práca, odhodlanie a vášeň im pomohli prekonať prekážky, čeliť zraneniam a dosiahnuť vrcholné úspechy. Taktiež nám ponúkajú pohľad na ich tréningové metódy, taktiky, filozofiu a prístup k športu.