! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Anjeli strana 7 z 7

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Moje rozhovory s anjelmi (-90%)


„Anjeli sú všade okolo nás.“ Tak znie hlavný odkaz knihy Judith Marshallovej, ktorá si sama vydláždila cestu ku komunikácii s nimi. Judith nie je jasnovidka ani médium, ale, ako sama hovorí, človek s otvorenou mysľou a srdcom. Autorka vo svojej knihe nielenže podrobne charakterizuje všetkých anjelov aj ostatné duchovné bytosti, ale pridáva aj originálne návody na meditáciu na uľahčenie spojenia. To, čo sa podarilo jej, dokáže každý človek. Možno aj vám komunikácia a zážitky s týmito duchovnými bytosťami obohatia život a poskytnú prepotrebnú oporu v ťažkých chvíľach. Anjeli sú naši ochrancovia, priatelia, pomocníci a sú po celý čas s nami. Keď sa aj vy naladíte na ich lásku a múdrosť, už nebudete len dúfať v duchovnú oporu. Skrátka o nej budete vedieť.
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Andělské rady pro šťastný život - 2. vydání (-90%)


Jak najít spřízněnou duši? A jak se s ní sblížit? Jak objevit svůj šestý smysl? Jak přijímat andělské rady a jak je zprostředkovat? Odpovědi na tyto a mnoho dalších otázek nabízí knížka Andělské rady pro šťastný život. Nevychází ze žádného konkrétního náboženství. Je určena lidem všech vyznání, náboženství a myšlenkových systémů, stejně jako nevěřícím. Andělé nám chtějí pomáhat úplně ve všem, a to včetně takzvaných banalit. Nezáleží na tom, zda žádáte o zázrak, rozhodující o životě či smrti, nebo o drobnou laskavost, zda prosíte o uzdravení nebo jen o šikovné místo na zaparkování. Andělům záleží jenom na tom, aby se vám dostalo podpory, kterou v danou chvíli potřebujete. Jak být vůči andělským radám vnímavější? Mohou mi andělé pomoci vyřešit i finanční potíže? Začtěte se a pak již jen pozorně naslouchejte radám andělů, kteří jsou všude okolo vás.
Vypredané
0,45 € 4,50 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Lacná kniha Vôňa anjelov (-90%)


Na vrchole svojho života Martha utrpela ťažkú autonehodu. Dostala šmyk, odstredivá sila ju vystrelila na cestu a napokon na ňu spadlo vlastné auto. Nikto neveril, že by ešte niekedy mohla chodiť, úspešne sa vrátiť do pracovného života a byť svojim dvom synom znovu matkou, akou bola pred touto tragédiou. Presne to sa však stalo. A okrem toho ešte niečo – na ceste do večnosti stretla svojho anjela strážneho, ktorý ju vzal do neba. Omámená krásou a Božou láskou stála pred ťažkým rozhodnutím, či sa má vrátiť naspäť do života, alebo nie. Urobila to však pre tých, ktorých miluje a ktorí milujú ju. Vôňa anjelov rozpráva dojímavý príbeh o žene, ktorá sa chce vrátiť do života, hoci lekári jej už nedávali žiadnu nádej. Autorka otvorene a úprimne hovorí o výzvach, malých i veľkých vrcholoch na ceste k svojmu uzdraveniu, ale aj o tom, ako sa dnes pozerá na život, umieranie a prepojenie medzi veľkými náboženstvami v dnešnom svete.
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Elysium


Elysium: A Visual History of Angelology is a gloriously illustrated overview of angels across art, religion, and literature from scholar Ed Simon, writer for The Millions. Ineffable, invisible, inscrutable—angels are enduring creatures across Judaism, Christianity, and Islam, and human experiences of the divine as mediated by spiritual emissaries are an aspect of almost every religious tradition. In popular culture, angels are often reduced to the most gauzy, sentimental, and saccharine of images: fat babies with wings and guardians with robes, halos, and harps. By contrast, in scripture whenever one of the heavenly choirs appears before a prophet or patriarch, they first declare, “Fear not!” for terror would be the most appropriate initial reaction to these otherworldly beings. Angels are often not what we’d expect, but it’s precisely in that transcendent encounter that something of the strangeness of existence can be conveyed. Elysium: A Visual History of Angelology is a follow-up volume to Pandemonium: A Visual History of Demonology, offering an account of the angelic hierarchies as they’ve been understood across centuries and cultures, and of the individual personages, such as the archangels Michael, Gabriel, and Uriel, who have marked the mythology of the West. Includes Color Illustrations
U dodávateľa
43,65 € 45,95 €

Kategória literatúry Anjeli sa zameriava na fascinujúci svet nadpozemských bytostí, ktoré majú v rôznych náboženských a kultúrnych tradíciách významné miesto. Tieto duchovné bytosti, známe ako anjeli, sú často vnímané ako poslovia s nadpozemskou silou a láskou. Literatúra v tejto kategórii prebáda tajomstvá anjelov, ich úlohy, význam a prítomnosť v živote ľudí.

Knižné diela o anjeloch môžu zahŕňať rozličné témy, ako sú duchovné učenia o anjeloch, ich vplyv na osud jednotlivcov, ochranné anjelské sily, a spôsoby komunikácie s anjelským svetom. Taktiež sa môžu venovať anjelským posolstvám, ktoré majú prínos pre zlepšenie duševného a emocionálneho blahobytu.

Čítanie tejto literatúry môže ľuďom ponúknuť pocit duchovnej spojitosti a útechy, ako aj nádej a inšpiráciu v náročných časoch. Anjeli sú často vnímaní ako ochranné bytosti, ktoré poskytujú pomoc a podporu v ťažkých situáciách, a preto sú zdrojom nádeje a zadosťučinenia.

Kategória Anjeli sa môže skladat zo zážitkových príbehov, duchovných učení, osobných skúseností a mystických pohľadov na túto nadpozemskú tému. Bez ohľadu na náboženské presvedčenie, literatúra o anjeloch má schopnosť oslovovať srdcia a myseľ čitateľov, ktorí túžia objaviť vnútornú múdrosť a hlbšie pochopenie duchovných aspektov života.