! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Anjeli strana 6 z 7

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Angyali számok


"Az angyalaid egyrészt a gondolataidon, az érzéseiden, a szavaidon és a képzeleteden keresztül tudnak vezetni. Másrészt jeleken keresztül, így például nagyon kedvelik a számjegyeket és a számsorokat. Ezek sokszor egy-egy irányítószám, telefonszám, születési dátum vagy pontos idő formájában, esetleg máshogy jelennek meg előt­ted. Aki töprengett már az ilyesféle számsorok jelentő­sége fölött, az nincs egyedül. Angyalszemináriumaimon is rengetegen kérdezték tőlem, hogy mit jelentenek ezek a számok. Ez ösztönzött arra, hogy elmerüljek a Forrásban, és útmutatást kérjek a visszatérő számsorok értelmezéséhez. Két segítséget is kaptam : Püthagorasz számmisztikájának egyik képviselőjét (aki előző életé­ben a Mester tanítványa volt) és egy angyali közvetítő által a szükséges ismereteket arról, hogy mit is üzennek az angyalok a számsorokkal. Minden egyes szám sajátos rezgéssel bír, mely rezgés összefügg a jelentésével. Az angyalok arra emlékeztet­nek bennünket, hogy mindannyian alkimisták vagyunk, és ezzel az mágiával képessé válunk álmaink megvaló­sítására. A szeminárium hallgatói örömmel vettek részt a számcsoportok megbeszélésében, és arra kértek, ál­lítsak össze egy listát számukra. A kérésnek nem álltam ellen, s az eredmény most itt pihen a kezedben. A szent számokból fakadó útmutatások kétségbevon­hatatlan gyógyulásokat indítottak el klienseimben. Célom, hogy az Angyali számokon keresztül még több ember figyeljen föl a Mennyei üzenetek fontosságára, amelyek új lehetőségekre mutatnak rá, tanítanak, és minden körülmények között tanáccsal szolgálnak. A számsorértelmezés könnyű út ahhoz, hogy angyali üzeneteket kapjunk, mert a világon mindenféle szá­mokba botlunk. Ha találkozol egy számsorral - különö­sen, ha rövid időn belül többször -, csapd föl a könyvet! Vidd magaddal és használd bármikor, hogy befogad­hasd e csodás lények útmutató, gyógyító energiáját!" (a Szerző)
Vypredané
8,45 € 8,89 €

dostupné aj ako:

Andělské poselství


Andělé jsou nositeli nejen světla a naděje, ale také hluboké moudrosti. V každodenním shonu je snadné zapomenout na to, co je v životě důležité. Připomeňme si proto krásnou dárkovou knížkou, co nám radí tito Boží služebníci, a nechme se vést jejich láskyplnými doteky.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Andělské zamyšlení


Andělé nás nabádají, abychom se každý den na chvíli zamysleli nad tím, že jsme duchovní bytosti a naše myšlenky dávají životu tvar a barvu. Zastavme se s touto krásnou dárkovou knížkou plnou povzbuzujících slov a naslouchejme láskyplným radám nebeských pomocníků.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Andělé hojnosti


Andělé hojnosti jsou zvláštní andělé, kteří se starají o to, aby naše božské poslání zde na Zemi nebylo brzděno nedostatkem. Andělé vědí, že k tomu, abychom naplnili své životní poslání potřebujeme materiální podporu, a jsou připravení nám s tím pomoci. Věděli jste ale, že hojnost je především stav mysli? Hojnost je ve své podstatě pocit jistoty a bezpečí. Nemá nic společného s tím, kolik peněz máme v bance, ani s tím, jak jsou spravovány naše finance. Koneckonců, na světě je spousta zámožných lidí, kteří se o peníze stále strachují. Hojnost jednoduše znamená, že se cítíte finančně zajištění, a to jak ve svém současném životě, tak i pro budoucnost. Tento pocit bezpečí má doslova cenu zlata. A hojnost samozřejmě zahrnuje i vaši schopnost bez potíží platit složenky. Hojnost se také vztahuje k množství času, nápadů, odhodlání, lásky a jakékoliv další pozitivní životní situace, kterou si dokážete představit. Když se ponoříte do proudu hojnosti, přichází k vám a září všemi barvami duhy.
Vypredané
4,42 € 4,65 €
  • 5 /5

Marie, královna andělů


Panna Marie je milovaná pro svůj čistý soucit, péči a ochranu. Stará se o každého z nás a dává nám něžné mateřské rady pro každou část života. Tato sada 44 karet od Doreen Virtue je krásná, něžně opatrná a uctivá cesta ke spojení s láskyplnou moudrostí Panny Marie. Doprovodná knížečka poskytuje návod jak na to, abyste získali přesné a důvěryhodné zprávy pro sebe i ostatní. Sděluje obecný význam každé karty a dodává specifické detaily, které mohou objasnit odpovědi, které hledáte. Nově se vám dostávají tyto oblíbené vykládací karty v praktickém kapesním vydání.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Poslové světla


Nádherná kniha, která vás naučí přijímat poselství od vašich andělů! Je plná čerstvých a povznášejících informací z andělské říše. Vaši andělé a archandělé vám zde předávají léčivá poselství, jež vám pomohou najít naplnění, pochopit partnerské vztahy, uzdravit citovoé rány či učinit zásadní životní rozhodnutí. Najdete zde poselství inspirace, sebepřijetí, lásky a radosti. Knížku můžete zároveň používat jako živého rádce. Všichni slyšíme hlas z nebes. Prochází naším srdcem, tělem, hlavou, ušima i očima. Má mnohem větší dosah, než sami tušíme, nejprve mu ovšem musíme dát svolení modlitbou anebo o rady anděly požádat. Dokonce i pouhý povzdech: ‚Kéž by mi tak někdo mohl pomoci!‘ dokáže přivolat andělskou pomoc…“
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Zázraky archanděla Gabriela


Archanděl Gabriel je proslulým andělem–zvěstovatelem, jehož příběh je zaznamenán v Evangeliu svatého Lukáše. Doreen Virtue ve své podmanivé knize nabízí mnoho informací z historie, které se týkají archanděla Gabriela a také jeho charakteristiky. V knize rovněž naleznete nádherná historická vyobrazení, díky nimž můžete získat k tomuto úžasnému andělovi vztah a více se s ním seznámit. Gabriel je s námi i nyní a poskytuje své vedení těm, kdo v dnešní době působí jako poslové – což se týká například učitelů, spisovatelů, hudebníků a umělců všeho druhu. Tento anděl také pomáhá rodičům toužícím počít dítě, nebo těm, kdo děti vychovávají či se chystají je adoptovat. V knize najdete skutečné příběhy lidí, kterým Gabriel zázračně pomohl, a dozvíte se, jak můžete i vy přijmout jeho pomoc v oblasti komunikace, rodičovství a vůbec při všech činnostech, kdy vy sami předáváte důležitá poselství. Archanděl Gabriel nabízí těm, kdo se s tímto mocným andělem setkali, pomoc, která je z hlediska poměru mužské a ženské síly neobyčejně dobře vyvážená. Gabriel je stejně tak vyživující, laskavý, soucitný a něžný, jako silný, podporující a motivující.
Vypredané
4,42 € 4,65 €
  • 3 /5

Vyliečte sa s anjelmi


Meditácie, modlitby a poradenstvo. Získajte od anjelov pomoc na duchovnej ceste k lepšiemu zdraviu a radosti. Zistite, ktorú nebeskú bytosť môžete osloviť pri riešení problémov vrátane depresie, úzkostných stavov, pri nedostatku sebadôvery a finančných ťažkostiach. Vďaka anjelským meditáciám získa váš život nový rozmer. Anjeli odstraňujú psychické bloky, bojujú so zlom, liečia choroby a vždy stoja pri nás.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Dôkaz anjelov


V marci 2015 milióny ľudí na celom svete šokovala správa o dramatickej záchrane osemnásťmesačnej Lily Groesbeckovej, ktorej sa podarilo prežiť napriek tomu, že štrnásť hodín strávila v prevrátenom aute. Vozidlo, nad ktorým jej matka podľa všetkého stratila kontrolu, zostalo čiastočne ponorené v ľadovej rieke v štáte Utah. Štyria vyslaní policajti začuli hlas, ktorý ich vyzýval, aby nepoľavovali v úsilí: „Pomôžte mi, pomôžte mi.“ Domnievali sa, že sa im prihovára matka dieťaťa, ktorá zostala zakliesnená v aute. Keď ju však s dcérou vytiahli von, uvedomili si, že hlas nemohol patriť jej. Očividne totiž zomrela už pri dopade. Ptolemy Tompkins, spoluautor bestsellera denníka The New York Times, a Tyler Beddoes, jeden z policajtov, ktorí sa zúčastnili na záchrane Lily, vysvetľujú nielen tento zázrak dnešných čias, ale aj existenciu anjelov. Do pútavého rozprávania zakomponovali viaceré príbehy zo života a preskúmali dejiny, podstatu i význam anjelov v životoch ľudí. Kniha dokazuje, že hranica medzi duchovnom a tým, čím sa zaoberá veda, je menej jasná, ako si myslíme.
Vypredané
5,61 € 5,90 €

Božia príručka, o vzťahoch s anjelmi


"Dajte si pozor, aby ste neopovrhli ani jedným z týchto maličkých. Lebo Vám hovorím, že ich anjeli v nebi ustavične hľadia na tvár môjho Otca, ktorý je na nebesiach" (Mt 18, 10). Božia príručka - o vzťahoch s anjelmi je štvrtou brožúrkou zo série Božia príručka. Obsahuje texty, ktoré majú napomôcť uvedomeniu si duchovnej existencie. Každý človek má svojho strážneho anjela, ktorý má neustály kontakt s Bohom. Predstavte si, že váš anjel strážca je pri vás práve teraz, keď čítate túto vetu. Anjeli nie sú len pre malé deti; ak chcete byť bližšie svojho anjela strážcu, siahnite po tejto príručke!
Vypredané
3,71 € 3,90 €

Anjeli v našich predstavách


Veríme, že existujú anjelské bytosti? Vzbudzujú v nás strach alebo obdiv? Čo o anjeloch vieme a ako s nimi môžeme spolupracovať? Zaujímavé podnety pre duchovný život.
Vypredané
1,43 € 1,50 €

Lacná kniha Anjeli na dosah (-70%)


Od autorky bestsellerov Anjeli v mojich vlasoch, Schody do neba, Posolstvo nádeje od anjelov a Láska z nebies Anjeli na dosah je nové inšpiratívne dielo Lorny Byrneovej, voľné pokračovanie medzinárodného bestsellera Anjeli v mojich vlasoch. V knihe s výraznými autobiografickými črtami sa prelínajú príbehy a živé dialógy z rôznych období Lorninho života. V ranom detstve na írskom vidieku jej anjeli pomáhali a viedli ju pri prekonávaní traumatických udalostí. Príbehy sa prelínajú s detailnými opismi anjelov, ich druhov, správania v styku s Bohom, inými anjelmi aj s ľudskými bytosťami s dôrazom na ich úlohu v našom živote a po smrti. Také podrobné informácie dosiaľ neboli nikde inde zverejnené. Lorna v knihe spomína, ako sa jej manžel Joe, ktorý umrel mladý, vracia a navštevuje ju. Prvýkrát odkrýva rolu duší našich najbližších, ktorí sa môžu nakrátko vrátiť z neba, aby nám pomáhali a viedli nás v kritických okamihoch našej životnej púte. Lorna Byrneová vedie jednoduchý život na írskom vidieku a cestuje po svete, aby sa s ľuďmi podelila o svoje posolstvo nádeje pre svet zmietaný konfliktmi. Jej knihy Anjeli v mojich vlasoch (IKAR 2010), Schody do neba (IKAR 2011), Posolstvo nádeje od anjelov (IKAR 2013) a Láska z nebies (IKAR 2014) preložili do 30 jazykov. Posledné dve Lornine knihy sa podľa britských novín Sunday Times zaradili na prvú priečku rebríčka najpredávanejších titulov. „Anjeli mi hovoria, že láska je najmocnejšia sila na svete. Láska nám ukazuje správnu cestu a vedie nás vpred. Láska je hodnota, pre ktorú sa oplatí žiť.“ Lorna Byrneová
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Život s anjelmi (-70%)


Život s anjelmi, voľné pokračovanie knihy Prebudili ma anjeli, obsahuje odpovede na časté otázky o spirituálnom svete, ako aj meditácie, pomocou ktorých si človek zlepší zdravie, pomôže svojim blízkym, ochráni sa pred negatívnymi energiami a iné. Autorka Monika Jakubeczová zhrnula otázky čitateľov do niekoľkých tematických celkov. Môžete tak získať odpovede napríklad na otázku, prečo trpíme, či existuje osud, o minulých životoch, karme, osudovej láske, strachu, chorobách, smrti, znameniach od anjelov a zároveň návod, ako s nimi komunikovať. Dozviete sa aj to, ako vnímať peniaze z duchovného hľadiska a koho prosiť pri modlitbách: Boha, alebo anjelov. Niektoré časti knihy sú priamo nadiktované anjelmi.
Vypredané
3,27 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Schody do neba (-70%)


Anjeli Lorne jej oznámili, že jej poslaním na zemi je šíriť múdrosť a poznanie, ktoré jej daroval Boh a anjeli. Po smrti manžela sa Lorne rozpadol jej svet. V Schodoch do neba opisuje, ako sa opäť pozviechala a ako ona, nevzdelaná matka štyroch detí, prelomila mlčanie a začala šíriť posolstvo anjelov svetu. Lorna rozpráva o budúcnosti, ktorú pre nás plánuje Boh, aj o iných možných zajtrajškoch, ktoré závisia od našich rozhodnutí. Každý musí plniť svoju úlohu, vraví. Čitateľom ponúka jedinečné, zasvätené informácie o anjeloch. Predstavuje nám strážneho anjela Zeme, objasňuje jeho význam aj to, prečo je dobré mu načúvať. Neobyčajný ohlas čitateľov na Lornino dielo spočíva v tom, že im dodáva nádej, pomáha im uvedomiť si, že nezávisle od náb oženskej viery a bez ohľadu na to, či sa cítia osamelí alebo nie, majú po boku svojho strážneho anjela. Schody do neba nám otvárajú okno do ríše anjelov!
Vypredané
3,27 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pravdivé andělské příběhy (-90%)


"A potom se zdálo, že se čas zpomalil, někdo mi vzal z rukou volant, moje auto odbočilo jakoby samo od sebe… a kolem mne jen o vlásek projel velký náklaďák." Kolik je mezi námi lidí, kteří se ocitli v podobné situaci, kdy jim nějaká záhadná síla pomohla uniknout z nebezpečí, pomohla jim zvládnout náročnou situaci? Spisovatelka, lektorky její školy a další lidé se s námi v této inspirativní knize dělí o zážitky, při kterých se setkali se skutečnými andělskými silami. Nad některými příběhy se vám zatají dech, nad jinými udiveně zakroutíte hlavou a u mnoha z nich souhlasně přikývnete, jak je to jednoduché. Cvičení a vizualizace v této knize nám ukážou cestu, jak se otevřít zázrakům andělských říší. Doteky, vznášení se, občas legrace... Každá stránka je plná příhod připomínajících, jak andělé dokážou změnit váš každodenní život - když se na ně obrátíte. Diana Cooperová je světově proslulá lektorka, léčitelka a autorka mnoha bestsellerů.
Vypredané
1,41 € 14,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Andělé tě uzdraví (-90%)


Povzneste svého ducha, vneste mír do svých duší a zklidněte svou mysl s pomocí andělů. K nebesům se můžete obrátit s konkrétními problémy, jako je deprese, úzkost, nedostatek důvěry a či nedostatek peněz. S Pomocí andělských meditací můžete dát svému životu nový směr.Patricia Papps předkládá cenné návody, jak spolupracovat s anděly pro vyplnění vašich největších přání. Naučte se, jak se spojit s energií vašeho anděla a s její pomocí objevit skrytou moudrost a vyřešit vaše problémy ve vztazích a s osamělostí. Odstraňte negativní bloky, bojujte proti zlu a uzdravte své tělo. Dovolte andělům, aby vás doprovázely v každém okamžiku vyšeho života.Angličanka Patricia Papps praktikuje meditaci a duchovní léčení již více než dvacet pět let. Je také ilustrátorkou dětských knih a časopisů.
Vypredané
1,17 € 11,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Život s anjelmi (-90%)


Život s anjelmi, voľné pokračovanie knihy Prebudili ma anjeli, obsahuje odpovede na časté otázky o spirituálnom svete, ako aj meditácie, pomocou ktorých si človek zlepší zdravie, pomôže svojim blízkym, ochráni sa pred negatívnymi energiami a iné. Autorka Monika Jakubeczová zhrnula otázky čitateľov do niekoľkých tematických celkov. Môžete tak získať odpovede napríklad na otázku, prečo trpíme, či existuje osud, o minulých životoch, karme, osudovej láske, strachu, chorobách, smrti, znameniach od anjelov a zároveň návod, ako s nimi komunikovať. Dozviete sa aj to, ako vnímať peniaze z duchovného hľadiska a koho prosiť pri modlitbách: Boha, alebo anjelov. Niektoré časti knihy sú priamo nadiktované anjelmi.
Vypredané
1,09 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dajte sa viesť anjelmi (-90%)


Stačí veriť je zbierka neuveriteľných príbehov dvoch najpopulárnejších odborníkov na anjelov na svete. Kniha vás prevedie nebeskou cestou po siedmich hviezdach. Tie predstavujú jednotlivé anjelské energie a stelesňujú základné kvality, ako sú sebadôvera, láska a pokoj. Prostredníctvom zaujímavých príbehov, podnetných citátov a praktických cvičení sa naučíte, ako sa môžete napojiť na tieto nebeské energie a priviesť ich do svojho života. Návody na cvičenia, afirmácie a meditácie nájdete v každej kapitole. Povzbudia vás do aktívneho prístupu k vlastnému životu, umožnia vám lepšie pochopiť situáciu, v ktorej sa práve nachádzate. Podporia aj vašu odvahu a životnú harmóniu. Vďaka týmto návodom sa zbavíte všetkého, čo vám neprospieva. Či už sa chcete dostať bližšie k anjelom, alebo si jednoducho zlepšiť život, kniha Stačí veriť vám pomôže nájsť vašu šťastnú hviezdu.
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Anjeli v našich predstavách (-90%)


Veríme, že existujú anjelské bytosti? Vzbudzujú v nás strach alebo obdiv? Čo o anjeloch vieme a ako s nimi môžeme spolupracovať? Zaujímavé podnety pre duchovný život.
Vypredané
0,15 € 1,50 €

dostupné aj ako:


Kategória literatúry Anjeli sa zameriava na fascinujúci svet nadpozemských bytostí, ktoré majú v rôznych náboženských a kultúrnych tradíciách významné miesto. Tieto duchovné bytosti, známe ako anjeli, sú často vnímané ako poslovia s nadpozemskou silou a láskou. Literatúra v tejto kategórii prebáda tajomstvá anjelov, ich úlohy, význam a prítomnosť v živote ľudí.

Knižné diela o anjeloch môžu zahŕňať rozličné témy, ako sú duchovné učenia o anjeloch, ich vplyv na osud jednotlivcov, ochranné anjelské sily, a spôsoby komunikácie s anjelským svetom. Taktiež sa môžu venovať anjelským posolstvám, ktoré majú prínos pre zlepšenie duševného a emocionálneho blahobytu.

Čítanie tejto literatúry môže ľuďom ponúknuť pocit duchovnej spojitosti a útechy, ako aj nádej a inšpiráciu v náročných časoch. Anjeli sú často vnímaní ako ochranné bytosti, ktoré poskytujú pomoc a podporu v ťažkých situáciách, a preto sú zdrojom nádeje a zadosťučinenia.

Kategória Anjeli sa môže skladat zo zážitkových príbehov, duchovných učení, osobných skúseností a mystických pohľadov na túto nadpozemskú tému. Bez ohľadu na náboženské presvedčenie, literatúra o anjeloch má schopnosť oslovovať srdcia a myseľ čitateľov, ktorí túžia objaviť vnútornú múdrosť a hlbšie pochopenie duchovných aspektov života.