! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Ezoterika - ostatné strana 144 z 144

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Mandaly pro děti


Pekná, upokojujúca omalovánka pre deti. Na kvalitnom kriedovom papieri je vytlačených 30 mandál, ktoré si môžu deti vyfarbiť podľa vlastnej fantázie. Zvieratká, kvietky a jednoduché ornamenty, usporiadané do mandaly (kruhového obrazca) deti iste pote šia a zaujmú.
Vypredané
8,84 € 9,31 €

Příběhy rabi Nachmana


Třebaže v knize mystických příběhů proslulého chasidského cadika, vnuka Baal Šem Tova, vydaných posmrtně, najdeme i motivy nežidovské, myšlenkově čerpají především z duchovní tradice chasidismu a patří k nejvýznamnějším prózám napsaným pod jejím vlivem. Text je opatřen komentářem, který čtenáři umožňuje pochopit skutečnosti vázané na daný kulturní okruh.
Vypredané
18,18 € 19,14 €

Čo hovoria naše mená - modrá


Meno nás sprevádza celý život. Táto publikácia vám o každom mene prezradí okrem jeho pôvodu, či histórie, vlastnosti, ktoré sa menám prisudzujú. Originálna ručná umelecká knihárska práca.
Vypredané
23,75 € 25,00 €

Boldogságképlet - Tervezd meg az örömteli élethez vezető utat


Az ?üzenet világos: az emberi lényeket boldog életre tervezték. Amikor azonban közbeszól az élet – amint azt többször is megteszi mindnyájunkkal –, vissza kell állítanunk a gyári beállításainkat, hogy újraindíthassuk természetes boldogság-üzemmódunkat. A szupertitkos Google X program mérnökeként mindig is lenyűgözte a csalókának tűnő boldogság újraindítása által jelentett kihívás. Analitikus, elemző elméje fogta a boldogságproblémát, és lebontotta a legkisebb összetevőire, majd tényszerű megközelítést alkalmazva, amellyel merhetővé és újra előállíthatóvá tette a célt, hozzálátott a feladathoz. Próbára tett minden olyan módszert, amelyről azt mondták, hogy vakon vesse be, megvizsgálta minden „mozgó alkatrész” alkalmasságát, és gondosan utánanézett az összes betáplált adat érvényességének, miközben egy olyan algoritmus megalkotásán dolgozott, amely elhozná a kívánt eredményt. Szoftverfejlesztőként azt a célt tűzte maga elé, hogy megtalálja a programot, amely bárki életében újra és újra megbízhatóan alkalmazható, és minden alkalommal elhozza a boldogságot. A boldogság egészen addig a napig fogalmi problémát jelentett Mo Gawdat számára, amikor hirtelen és váratlanul elveszítette fiatal fiát, Alit. Akkor azonban gyakorlati, személyes és mélységesen égető problémává vált. Képes-e az általa kidolgozott algoritmussal visszavezetni magát és családját a normál, „pihenő boldogság” állapotába egy ilyen tragédia után is, amit szeretett fiuk és fivérük elvesztése okozott? Próbára tette a rendszert, és az működött. Egy-egy üzleti lehetőség elvesztése miatti stressz, hosszú várakozás a reptéren a biztonsági átvizsgálás miatt, pocsék kiszolgálás – semmi nem homályosíthatta el a boldogságát. Férjként, szülőként, fiúként, barátként és alkalmazottként elkerülhetetlenül átélte a mindennapi élet jó és rosszabb pillanatait, mégsem számított, hogy egy adott napja milyen volt: jó, rossz vagy mindkettőből egy kicsi. Azt vette észre, hogy képes magát a hullámvasutazást élvezni. A Boldogságképlet algoritmusát alkalmazva ez neked is menni fog.
Vypredané
15,24 € 16,04 €

dostupné aj ako:

Nyugi


Szorongással küszködsz? Nem vagy egyedül. Több millió embertársadhoz hasonlóan valószínűleg te is tudod, hogy a tünetek bárhol és bármikor lecsaphatnak. De itt a megoldás. Ez a könyv forradalmi módszerekkel segít azonnal enyhíteni a szorongás tüneteit, amint felbukkannak. A Nyugi! nemcsak hasznos útmutató a stresszkezeléshez, de betekintést nyújt a szorongás okai mögé is. Dr. Weber útmutatásainak köszönhetően elsajátíthatod azokat a technikákat, amelyekkel kezelésbe veheted a legzavaróbb tüneteket, így nem számít majd épp hol vagy és mit csinálsz, mindig felkészült leszel, és gyorsan enyhítheted a szorongást. • Egyedi és hatékony módszerekkel, bizonyított stratégiákkal segít a szorongás legzavaróbb tüneteinek azonnali kezelésében. Az interaktív részek pedig elmélyítik a tudásod. • A tudomány legjavát tárja eléd, forradalmi stratégiái a legújabb pszichológiai kutatásokat tükrözik, a kognitív viselkedésterápia (CBT), az elfogadás- és elköteleződésterápia (ACT), valamint a tudatos jelenlét (mindfulness) gyakorlatain nyugszanak. • Olvasóbarát megoldásokat nyújt; a könyvben igazán egyszerű eligazodni, így könnyedén megtalálhatod a számodra legaktuálisabb részt. Higgy a folyamatban! Az erőfeszítéseid egy fényesebb jövő formájában fognak megtérülni. Ne feledd, már most is mindened megvan ahhoz, hogy kordában tartsd a szorongásod tüneteit, és egy teljesebb, boldogabb életet élj! Dr. Jill P. Weber klinikai pszichológus, aki washingtoni magánpraxisa keretein belül a különböző súlyosságú szorongásban szenvedőkkel foglalkozik. Emellett blogot ír a Psychology Today magazinnak, szakértőként pedig megjelent már a Washington Postban, valamint a USA Today és a CNN műsoraiban is. További információért keresd fel a www.DrJillWeber.com weboldalt
Vypredané
13,76 € 14,48 €

V kategórii literatúry Ezoterika sa zameriavame na fascinujúci svet hlbokých duchovných tém, ktoré presahujú hranice bežných náboženských a filozofických smerov. Táto kategória ponúka širokú škálu kníh a textov, ktoré sa venujú ezoterickým témam, mystike, okultizmu, alternatívnym liečebným metódam, duchovnému rastu a vnútornému poznaniu.

V tejto pútavej kategórii nájdete diela, ktoré sa zaoberajú tajomstvami vesmíru, ezoterickými praktikami a učeniami, magickými rituálmi, astrologiou, numerológiou, meditáciou, a mnohými ďalšími neobyčajnými témami.

Čítaním kníh z tejto kategórie môžete objaviť nové perspektívy, hlbšie pochopenie seba samých a svojho miesta v univerze. Rozširujte svoje obzory, rozvíjajte svoju duchovnosť a otvorte sa novým možnostiam skúmania a objavovania vnútorného sveta.