! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Feng šuej strana 4 z 5

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Feng Šuej - dom a záhrada


Všetko, čo treba vedieť o pôvode tohto starodávneho čínskeho umenia. Ľahko pochopiteľné vysvetlenia prírodných síl a ich vplyvov. Veľa praktických návodov, ako dosiahnuť harmóniu vo svojom okolí, cítiť sa dobre a získať úspech. Návrhy na vytvorenie obydlia a záhrady podľa feng šuej.
Vypredané
12,58 € 13,24 €

Feng Šuej - praktická príručka


Názornými príkladmi vysvetľuje staroveké umenie, ktoré pomocou priaznivej energie zlepší váš život. Pomocou vyváženého návrhu interiéru si skvalitníte vzťahy, sexuálny život, budete zdravší a vaša firma úspešnejšia. (200X255, str.159, TV,FB, r.vyd.2004)
Vypredané
12,58 € 13,24 €

Feng Shui pre šťastný domov


Zmeňte svoj príbytok uplatnením štýlov feng šuej. Modelové situácie pre každú miestnosť. Ľahké návrhy, ako všetko v dome prebudovať, aby ste energii čchi umožnili prúdiť lepšie.
Vypredané
12,58 € 13,24 €

Žít Feng šuej v našich podmínkách


Feng-šuej čerpá z tisíciletých tradic a zkušeností čínských učenců. Klade důraz na prostředí, uspořádání interiéru, napomáhá odstraňovat škodlivé jevy, nepříznivě působící na zdraví a harmonii života. Všem, kdo se o feng-šuej zajímají, nabízí autor snadno využitelné rady a postupy, jak pozitivního cíle dosáhnout. Novelizované vydání reaguje na neobyčejně velký zájem čtenářů.
Vypredané
12,01 € 12,64 €

Očista prostoru od A do Z


Kniha nám představuje jednoduché postupy očisty a harmonizace energie, a to velice příjemným a hravým způsobem. Kombinuje základy filozofie Feng-šuej s rituály dávných národů a ukazuje nám, jak snadné je aplikovat tyto pradávné postupy i dnes. Dovedou nám
Vypredané
14,69 € 15,46 €

Žít Feng šuej v našich podmínkách


Feng-šuej klade důraz na prostředí, uspořádání interiéru, napomáhá odstraňovat škodlivé jevy, nepříznivě působící na zdraví a harmonii života. Novelizované vydání ukazuje i nové možnosti využití Feng šuej v přípravě podnikatelského záměru, týmové spolupráce, analýze příčin neharmonických pracovních a partnerských vztahů.
Vypredané
15,11 € 15,90 €

Feng šuej - Záhrada v harmónii


Harmónia a pocit istoty sú dva základné ciele, ktoré vám pomôže dosiahnuť tisíce rokov staré učenie feng šuej a jeho západný náprotivok – geomantia. Voľbou vhodných rastlín, materiálov a doplnkov vytvoríte vo svojej záhrade oázu pokoja alebo zdroj sily. Jednoduchými prostriedkami povzbudíte pozitívnu energiu, ktorá vás podporí pri realizácii osobných túžob. Tento poradca vám na konkrétnych príkladoch ukáže, ako správne založiť záhradu a získať v živote väčšiu rovnováhu. Z nemeckého originálu Feng Shui – Der Garten in Harmonie (Gräfe und Unzer Verlag, GmbH, München) preložila Helena Galanová
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Základy feng šuej


Feng šuej je starobylé čínske umenie usporiadania objektov v najbližšom okolí, pomocou ktorého si skvalitníte nielen príbytok, ale aj život. V knihe Základy feng šuej nájdete jednoduché tipy, ako si zlepšíte vzťahy a dosiahnete profesionálny úspech. Poradí vám pri výbere farby na emocionálnu i materiálnu pohodu, aj kedy sa treba určitým odtieňom vyhýbať. Dozviete sa niečo o pakua, akejsi mape feng šuej, ktorá vám poskytne rady na zútulnenie domova. Kniha vám zároveň poslúži ako praktický úvod do feng šuej – nájdete v nej všetko od využitia piatich prvkov na zlepšenie rozličných aspektov života až po určenie smeru orientácie pri konkrétnych činnostiach.
Vypredané
13,21 € 13,90 €

Feng-šuej


Jaké je ono záhadné čchi starověké čínské nauky? Jak může umístění domovních dveří ovlivnit můj osud? Jsou opravdu všude kolem nás draci? Jak se používá tajemný kompas luo-pchan? V této stručné a nádherně ilustrované knize nás mezinárodně známý mistr feng-šuej Richard Creightmore na základě své celoživotní praxe seznamuje pomocí jednoduchých a jasných pojmů s jednou z nejstarších a nejmagičtějších klasických nauk - s uměním feng-šuej.
Vypredané
10,35 € 10,89 €

dostupné aj ako:

Zbavte se nepořádku s feng-šuej


Karen Kingstonová v knize Zbavte se nepořádku s feng-šuej zkoumá - s nadhledem a smyslem pro humor -, co nepořádek vlastně je, proč jej máme a nechceme se ho zbavit a co výměnou za všechny zbytečnosti můžeme získat - například energii a čas. Karen Kingstonová je světově uznávaná specialistka na životní styl, očistu prostoru a učení feng-šuej a její kniha Zbavte se nepořádku s feng-šuej byla přeložena do 27 jazyků, našla si již přes dva miliony čtenářů a stala se nejen bestsellerem, ale i klasikou žánru. Autorka svým přístupem odkazuje k Sigmundu Freudovi, který zastával názor, že "pořádek umožňuje člověku nejlepší využití času a šetří jeho psychické síly". Máte pocit, že všeho je prostě moc, cítíte se zavaleni zbytečnostmi a toužíte se osvobodit? Autorka nabízí nový přístup, jak si dát život do pořádku. Je to jako se sexem: Hlavní je začít, pokračovat pak už budete chtít sami. Je to vzrušující, přináší to uspokojení a především to funguje!
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Feng šuej - Tipy pre lepší život


Zharmonizujte svoj životný priestor a pritiahnete si tak šťastie a prosperitu. Viac než 200 techník starovekého čínskeho umenia vás naučí, ako správne využívať energiu zrkadiel, krištáľových gulí, bambusových fláut, rastlín, fontán, akvárií a zvonkohier. Pomocou nich možno: • zlepšiť prúdenie energie doma a na pracovisku • pritiahnuť si bohatstvo a prosperitu • prebudiť vitalitu postele v spálni • upraviť stôl a kancelársku stoličku pre úspešnú kariéru • odstrániť nešťastné feng šuej a podgurážiť životné príležitosti • posilniť energiu rodiny a detí David Daniel Kennedy je jeden z najznámejších fengšuejských odborníkov v USA. Vychádza z tradičného feng šuej a zo základných princípov geomantie, kombinuje feng šuej s duchovnými štúdiami a ľudovými náboženstvami. Osobitný dôraz kladie na vizualizáciu a využíva aj moderné vedecké poznatky.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Feng Šuej - Život v súlade s prostredím


Feng šuej je staročínske umenie o tom, ako žiť v súlade s prostredím. Táto príručka vám prehľadne a zrozumiteľne vysvetlí základy učenia starého tisíc rokov. Dozviete sa, ako možno aj nenápadnými prostriedkami posilniť pozitívny tok energie v dome či v záhrade. Tento praktický poradca doplnený inšpiratívnymi fotografiami a názornými ilustráciami vám odpovie na všetky otázky týkajúce sa feng šuej. Z nemeckého originálu Feng Shui (KOMET Verlag) preložila Ing. arch. Helena Galanová.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Feng shui doma


Prastará východní filozofie vám pomůže:Vytvořit z domova místo klidu a štěstí.Zařídit byt tak, aby neviditelná energie qi proudila směrem prospěšným vašemu zdraví.Zbavit se napětí a najít způsob, jak se vyrovnat se složitým světem plným stresů.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Záhrada podľa Feng šuej


Pestujte v záhrade šťastie, harmóniu a krásu pomocou feng šuej. Osvojte si základné princípy tohto starovekého umenia, aby čchi (magnetická životodárna energia) pomocou kvetov, stromov a upravených chodníkov prúdila priamo k dverám vášho príbytku. Záhrada podľa feng šuej vám prinesie do života hojnosť, šťastie a krásu.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Feng šuej - Harmónia života a bývania, 2. vydanie


Zdravie, blaho a úspech pomocou pozitívnych energií. Kniha o harmonickom a zdravom bývaní vychádza z prastarého čínskeho umenia. Je tu test, pomocou ktorého môžete zistiť, či je váš byt bohatý na energiu a potom rýchlo napravíte rušivé vplyvy. Naučte sa plánovať a zariaďovať bytové priestory a poznatky využijete aj na pracovisku. Výsledky vás príjemne prekvapia. Znásobte svoju energiu, zlepšite si zdravie i vzťahy k ostatným! Pomocou tohto učenia sa môžete cítiť doma dobre, byť zdravý a šťastný.
Vypredané
5,61 € 5,90 €

Dům a jeho tajemné síly


Starověcí Číňané vytvořili už v dávných dobách filozofii, jež je zaměřena na potlačování negativní energie v domovech, koncentraci energie úspěchu, štěstí i zdraví a harmonizaci všech složek každodenního života. Nazývá se feng-šuej. Neměli bychom však zapomínat, že podobné zákony (jak organizovat život a rozvrhnout životní prostor kolem sebe) znali i naši předkové, dávní Slované. Jejich principy se od čínského umění trochu odlišují - mimo jiné tím, že berou v úvahu životní podmínky v evropské krajině, kterou obýváme i my Češi a Slováci. Autorka nás v této originální knížce seznamuje s principy obou učení a zaměřuje se na jejich praktické složky, například na to, jak si vybrat správný pozemek s vhodnou okolní přírodou. Ukazuje rovněž, jak si vytvořit energeticky dokonalý domov a čím jej vybavit. Dočtete se zde i to, jak se obě teorie vyvíjely v průběhu věků. Znalosti a využívání obou teorií nám v dnešní uspěchané a povrchní době pomohou harmonizovat každodenní život a uvést jej do souladu se zákony přírody.
Vypredané
3,10 € 3,26 €

Lacná kniha Ako dosiahnuť úspech s feng šuej (-70%)


Ľudia sa po stáročia opierali o moc feng šuej a očakávali, že im prinesie šťastie a prosperitu. Autorka knihy používa starodávne pravidlá feng šuej v modernej kancelárii. Uvádza tvorivé nápady, ako zlepšiť feng šuej v prostredí firmy a čo robiť, keď sa objavia problémy spôsobené nadmerným množstvom elektronických prístrojov. Jej tipy pre domácu kanceláriu či akýkoľvek pracovný priestor sa postarajú o to, aby feng šuej pracovalo vo váš prospech.
Vypredané
2,28 € 7,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Feng Šuej - Život v súlade s prostredím (-70%)


Feng šuej je staročínske umenie o tom, ako žiť v súlade s prostredím. Táto príručka vám prehľadne a zrozumiteľne vysvetlí základy učenia starého tisíc rokov. Dozviete sa, ako možno aj nenápadnými prostriedkami posilniť pozitívny tok energie v dome či v záhrade. Tento praktický poradca doplnený inšpiratívnymi fotografiami a názornými ilustráciami vám odpovie na všetky otázky týkajúce sa feng šuej. Z nemeckého originálu Feng Shui (KOMET Verlag) preložila Ing. arch. Helena Galanová.
Vypredané
2,97 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pomůcky feng-šuej (-70%)


V knihe sú zastúpené všetky pomôcky feng-šuej. Autorka kládla dôraz na ich podrobný popis a význam, pričom poukazuje na možné problémy pri ich používaní a ponúka alternatívu. Cieľom je ukázať a vysvetliť prechod od ázijského vedenia o feng-šuej k západne orientovanému feng-šuej. Druhým dôležitým dôvodom, prečo bola táto kniha napísaná, bolo prispieť k objasneniu a pochopeniu zdanlivých rozporov pri používaní pomôcok feng-šuej.
Vypredané
1,56 € 5,20 €

dostupné aj ako:


Kategória literatúry Feng šuej nás zavedie do tajomného sveta starodávneho čínskeho učenia, ktoré sa zaoberá harmoniou medzi ľuďmi a ich prostredím. Feng šuej je umenie aranžovať priestory s cieľom dosiahnuť rovnováhu a pozitívnu energiu v našich domovoch a pracoviskách.

V tejto kategórii literatúry objavujeme princípy Feng šuej a ich vplyv na naše životy a blaho. Knihy nám ponúkajú rady a návody, ako správne usporiadať interiér, vyhľadať výhodné polohy a využívať prírodné prvky pre pozitívne ovplyvnenie nášho každodenného života.

Prehĺbime svoje pochopenie o energiách a tokoch v našom prostredí a ich vplyve na naše zdravie, vzťahy a prosperitu. Literatúra nás inšpiruje k tomu, ako vytvárať prostredie, ktoré podporuje našu duševnú a fyzickú pohodu.

Feng šuej nám umožňuje objaviť nový prístup k navrhovaniu a organizácii našich priestorov, aby sme dosiahli harmóniu, rast a prosperitu. Táto kategória nás láka svojou múdrosťou, ktorá nám pomáha lepšie porozumieť našim okoliam a nájsť vnútornú rovnováhu.