! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Knihy - Veštenie, tarot, vykladacie karty strana 21 z 21

Náladové karty (1xpouzdro, 1xsada karet)


Odhalte příčinu svých pocitů, zbavte se negativních emocí a dosáhněte všeho, po čem toužíte Psychologie nemusí být složitá. Náladové karty nabízejí zábavný a jednoduchý způsob, který vám pomůže identifikovat a prozkoumat své nálady a emoce. Každá karta obsahuje otázky otázky pro vlastní zkoumání a afirmaci, která vás naladí na pozitivní notu. Karty vám mohou pomoci zvládat obtížné situace, lépe chápat a respektovat potřeby druhých nebo zlepšit a zefektivnit komunikaci. Pomohou vám být sami sebou a rozvíjet emocionální inteligenci. Zkuste myslet pozitivně, pomůže to vám i vašim blízkým.
Vypredané
15,58 € 16,40 €

Tarotové dvorní karty


Archetypální vztahové vzorce Malých arkán. Kniha předkládá nový pohled na šestnáct tarotových karet - krále, královny, rytíře a pážata. a nabízí způsob, jak může i začátečník v tarotu nahlížet na tyto karty, ztělesňující archetypální vzorce vztahů, a získat tak praktické a hluboké poznatky. S využitím kabalistického systému odkrývá zvláštní význam dvorních karet, coby pomocníků, škůdců, potenciálů a výzev z našeho vnitřního i vnějšího světa. Autorka vysvětluje, jak je možné jednotlivých karet vy užít k objevení skutečné "rodiny", lidí, kteří nás různými způsoby podporují. Ukazuje také, jak nám tyto karty pomáhají odkrývat vnitřní zdroje a čelit výzvám, které přicházejí zvenčí. S využitím nových i tradičních interpretací poskytuje kniha nástr oj pro meditaci a setkání s archetypy.
Vypredané
8,04 € 8,46 €

Lacná kniha Techniky vykládání karet (-90%)


Konečně tu máme knihu, která pojednává o zvláštnostech technik vykládání různých jasnovideckých karet a která je vysvětluje co nejdůkladněji.
Vypredané
1,31 € 13,07 €

dostupné aj ako:

Čo hovoria naše mená - červená


Meno nás sprevádza celý život. Táto publikácia vám o každom mene prezradí okrem jeho pôvodu, či histórie, vlastnosti, ktoré sa menám prisudzujú. Originálna ručná umelecká knihárska práca.
Na sklade 1Ks
23,75 € 25,00 €

Využívej každodenních zázrakú


Tato kniha je darem pro všechny, kdo jsou za svými vizemi a nedovolují rozumu, aby jim svými negativními zprávami mařil uskutečňování plánů. Nabízí příklady z každodenních situací, méně i více závažných, až ke kvantové fyzice, vynálezům, vnímání na dálku, práci s energií a jasnovidectví.
U dodávateľa
7,51 € 7,90 €

Kategória literatúry Veštenie, tarot, vykladacie karty vás zavedie do tajuplného sveta proroctva a duchovných vedomostí. Táto oblasť sa zaoberá rôznymi metódami a nástrojmi na predpovedanie budúcnosti, pochopenie skrytých aspektov života a hľadanie odpovedí na záhady osudu.

Veštenie je umenie odhaľovania tajomstiev a udalostí, ktoré nás môžu čakať. Literatúra v tejto kategórii nám poskytuje pohľad do rôznych foriem veštenia, ako sú tarotové karty, runy, krištáľové gule a ďalšie. Získame prehľad o ich význame a interpretácii, čo nám umožní lepšie pochopiť a využívať ich potenciál.

Tarot je jednou z najznámejších metód veštenia, ktorá používa špeciálne karty s symbolickými obrázkami. V literatúre tejto kategórie sa dozvieme viac o histórii tarotu, rôznych druhoch kariet, ich výklade a spôsoboch použitia pri výklade budúcnosti a porozumení súčasným životným situáciám.

Vykladacie karty sú ďalším nástrojom v oblasti veštenia, ktoré používajú rôzne symboly a obrázky na získanie informácií o osobnom osude a životných rozhodnutiach. Literatúra v tejto kategórii sa zameriava na rôzne typy vykladacích kariet a techniky ich výkladu, aby sme mohli lepšie porozumieť ich významu a aplikovať ich na každodenný život.

Čítanie tejto literatúry nám otvára dvere k poznaniu seba samých a k pochopeniu komplexných súvislostí života. Dôležité je mať otvorenú myseľ a rešpektovať rôznorodosť duchovných učení a metód veštenia. Kategória Veštenie, tarot, vykladacie karty ponúka zaujímavú a pútavú cestu do tajomného sveta proroctva a duchovnej múdrosti.