! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Astrologická luna


V přednášce naleznete nejprve obecnou charakteristuku Luny s astropsychologického hlediska následovanou výkladem podrobnějším.
Vypredané
8,93 € 9,40 €

Mandaly pro děti


Pekná, upokojujúca omalovánka pre deti. Na kvalitnom kriedovom papieri je vytlačených 30 mandál, ktoré si môžu deti vyfarbiť podľa vlastnej fantázie. Zvieratká, kvietky a jednoduché ornamenty, usporiadané do mandaly (kruhového obrazca) deti iste pote šia a zaujmú.
Vypredané
8,84 € 9,31 €

Pragmatizmus


Vypredané
11,13 € 11,72 €

Války bohů a lidí


Vypredané
14,57 € 15,34 €

Příběhy rabi Nachmana


Třebaže v knize mystických příběhů proslulého chasidského cadika, vnuka Baal Šem Tova, vydaných posmrtně, najdeme i motivy nežidovské, myšlenkově čerpají především z duchovní tradice chasidismu a patří k nejvýznamnějším prózám napsaným pod jejím vlivem. Text je opatřen komentářem, který čtenáři umožňuje pochopit skutečnosti vázané na daný kulturní okruh.
Vypredané
18,18 € 19,14 €

Čo hovoria naše mená - modrá


Meno nás sprevádza celý život. Táto publikácia vám o každom mene prezradí okrem jeho pôvodu, či histórie, vlastnosti, ktoré sa menám prisudzujú. Originálna ručná umelecká knihárska práca.
Vypredané
23,75 € 25,00 €

Andělské karty


Vypredané
15,61 € 16,43 €

Návrat bojovníkov - Toltécke učenie


Prvý diel série toltéckej náuky tohoto súčasného nagala z Južnej Afriky. Théun Mares, nagal z Juhoafrickej republiky, ponúka v prvom zväzku zo série toltéckych učení stručný prehľad histórie toltéckeho poznania a jeho vývoj do dnešnej podoby a opisu je a zrozumiteľne vysvetľuje základné toltécke koncepty, ako je lovenie sily, bojovníkova výzva, bojovníkova záľuba a ďalšie. Théun tiež opisuje základné techniky, vrátane práce s emóciami a zámerom, rekapitulácie, stopovania a ne-konania. Na rozdiel od biografických kníh Carlosa Castanedu o jeho zážitkoch z učňovstva u dona Juana, ponúka Théun Mares praktický text pre tých, ktorí chcú nasledovať toltécku Cestu k slobode. Preklad: Ľubomír Groch Maľba na obálke: Desmoid Ilustrácie: Jana Stankovia nska
Vypredané
14,48 € 15,24 €

O zmysle života


Vypredané
3,88 € 4,08 €

Lacná kniha Vlastnými slovami Hans Urs von Balhasar (-50%)


Keď Ján Pavol II. v máji 1988 vymenoval švajčiarskeho teológa Hansa Ursa von Balthasara za kardinála, ten skôr, ako si stihol v Ríme vyzdvihnúť kardinálsky klobúk, zomrel. Cirkev v ňom stratila skvelú osobnosť, literáta, znalca kresťanskej literatúry , teológa s úžasnou láskou k Cirkvi, pedagóga, zakladateľa Jánovského spoločenstva, autora diela Herrlichkeit (Nádhernosť), propagátora ignaciánskej špirituality. Zbierka Balthasarových aforizmov, ktorá vychádza pod názvom Vlastnými slovami, je len t retím jeho dielom preloženým do slovenčiny. Pri témach Boh, človek, lúčenie, Krisus, láska a život máme možnosť nahliadnuť do jeho obdivuhodne hlbokého ducha. A nechať sa inšpirovať
Vypredané
2,76 € 5,51 €

dostupné aj ako:


Veríte v tajomnú silu nadprirodzena? Táto sekcia patrí všetkým, ktorí veria na anjelov, veštenie z tarotu, či chcú prebudiť svoju vnútornú silu a dar liečiť. Mágia, čarodejníctvo a čistenie čakier už skrátka patria k ezoterike. Nájdite opätovné zrodenie osudov duší, či zistite ako voňajú anjeli... U nás sa nebudete báť duchov a vyliečite svoje čakry. Objavte veľké TAJOMSTVO a vychutnajte si Silu prítomného okamihu.

V kategórii literatúry Ezoterika sa zameriavame na fascinujúci svet hlbokých duchovných tém, ktoré presahujú hranice bežných náboženských a filozofických smerov. Táto kategória ponúka širokú škálu kníh a textov, ktoré sa venujú ezoterickým témam, mystike, okultizmu, alternatívnym liečebným metódam, duchovnému rastu a vnútornému poznaniu.

V tejto pútavej kategórii nájdete diela, ktoré sa zaoberajú tajomstvami vesmíru, ezoterickými praktikami a učeniami, magickými rituálmi, astrologiou, numerológiou, meditáciou, a mnohými ďalšími neobyčajnými témami.

Čítaním kníh z tejto kategórie môžete objaviť nové perspektívy, hlbšie pochopenie seba samých a svojho miesta v univerze. Rozširujte svoje obzory, rozvíjajte svoju duchovnosť a otvorte sa novým možnostiam skúmania a objavovania vnútorného sveta.

Nájdete tu knihy o astrológii, horoskopy a snáre, knihy o anjeloch, knihy o aure, čakrách, mandalácha  kameňoch, knihy o veštení, tarote a kartách, knihy o mágii a okultizme, knihy o mystike, záhadách a proroctvách, knihy o karme, knihy o feng šuej aj knihy o numerológii.