Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Moc nevědomí


Vypredané
9,46 € 9,96 €

Tarot Keltských drakov


Vypredané
35,07 € 36,92 €

Terapie tradiční čínské medicíny


Kniha přináší nezjednodušený rozbor nemoci, navrhuje konkrétní léčbu akupunkturou, požehováním a fytoterapeutickými předpisy, a to na základě diferenciální diagnostiky vždy individuálně u každého pacienta. Takto se v Číně léčilo vždy, na Západě je te nto přístup praktikován dobrými, svědomitými lékaři již celá desetiletí. Díky diferenciální diagnostice umožňuje zjistit skutečné příčiny problémů každého člověka. Nastiňuje prognózu nástupu dalších problémů neléčeného pacienta. Publikace je sice urč ena všem solidním lékařům-akupunkturistům, ale cenné poznatky přináší všem zájemcům o celostní pohled na lidské zdraví.
Vypredané
14,60 € 15,37 €

Paberky


Vypredané
12,14 € 12,78 €

Zasvěcení


Vypredané
12,90 € 13,58 €

Magie barev


Od našeho způsobu oblékání až po výzdobu našich domovů ovlivňují barvy naši náladu, úroveń energie, tvořivost a obecně naše zdraví a pocit pohody. Magie objevuje množství cest, jimiž nás barvy ovlivňují a ukazuje nám, jak můžeme zlepšit kvalitu života využitím sil barev. Tato kniha provádí fascinujícím světem duhy a všech kouzel jež může nabídnout.
U dodávateľa
14,64 € 15,41 €

Dejiny Slovenska


Dušan Čaplovič: "Nová kniha predstavuje syntetizujúci pohľad na dejiny, ktorý môže slúžiť pre učiteľov a študentov stredných a vysokých škôl i učiteľov dejepisu a občianskej náuky na základných a stredných školách. Zaujať môže však taktiež mnohých ďa lších čitateľov. Publikácia obsahuje aj chronologický prehľad najvýznamnejších udalostí, zoznam panovníkov a prezidentov, ako aj zoznam najdôležitejšej použitej i odporúčanej literatúry k jednotlivým úsekom dejín našej krajiny."
Vypredané
13,88 € 14,61 €

Jsem kocka nebo pes?


Dr. Tanya McKinnonová a Gayatri Patnaiková na základě mnohaletého výzkumu, založeného na bezprostředním pozorování a poznatcích tradiční astrologie, vytvořily typologii, která vám umožní objevit své možnosti, nejhlubší citové potřeby a předpoklady k nastolení harmonie v rodině, partnerských vztazích či v zaměstnání. Kniha je doplněna desítkami konkrétních případů, včetně známých světových osobností ze světa kultury i politiky.
Vypredané
5,71 € 6,01 €

Ľúbostné čary


Zbierka nasledovných receptov z oblasti ľudovej mágie je len dôkazom toho, čo všetko obnáša jeden z najsilnejších ľudských citov - láska. Bolo by mylné domnievať sa, že cieľom ľúbostných čarov je len získanie si lásky určitej osoby, no nielen prebude nie citov ako takých je predmetom ľúbostnej mágie. V neposlednom rade je to i dosiahnutie istých psycho-fyzických efektov, ktoré na prvý pohľad s láskou toho veľa spoločného nemajú. Opak je však pravdou. Širokospektrálnosť ľúbostnej mágie svedčí viac -menej o úskaliach lásky; svedčí o neustálej túžbe človeka po harmónii vo vzťahu s milovanou osobou a napokon svedčí aj o akejsi naivnej, no nie zavrhnutia hodnej romantike, pričom recepty poskytujúce návod na prebudenie citov či vášne u človeka opač ného pohlavia nemusia byť - ako to už raz bolo povedané - primárnou zložkou tejto mágie. Stanislav Banházi
Vypredané
3,44 € 3,62 €

Veríte v tajomnú silu nadprirodzena? Táto sekcia patrí všetkým, ktorí veria na anjelov, veštenie z tarotu, či chcú prebudiť svoju vnútornú silu a dar liečiť. Mágia, čarodejníctvo a čistenie čakier už skrátka patria k ezoterike. Nájdite opätovné zrodenie osudov duší, či zistite ako voňajú anjeli... U nás sa nebudete báť duchov a vyliečite svoje čakry. Objavte veľké TAJOMSTVO a vychutnajte si Silu prítomného okamihu.

V kategórii literatúry Ezoterika sa zameriavame na fascinujúci svet hlbokých duchovných tém, ktoré presahujú hranice bežných náboženských a filozofických smerov. Táto kategória ponúka širokú škálu kníh a textov, ktoré sa venujú ezoterickým témam, mystike, okultizmu, alternatívnym liečebným metódam, duchovnému rastu a vnútornému poznaniu.

V tejto pútavej kategórii nájdete diela, ktoré sa zaoberajú tajomstvami vesmíru, ezoterickými praktikami a učeniami, magickými rituálmi, astrologiou, numerológiou, meditáciou, a mnohými ďalšími neobyčajnými témami.

Čítaním kníh z tejto kategórie môžete objaviť nové perspektívy, hlbšie pochopenie seba samých a svojho miesta v univerze. Rozširujte svoje obzory, rozvíjajte svoju duchovnosť a otvorte sa novým možnostiam skúmania a objavovania vnútorného sveta.

Nájdete tu knihy o astrológii, horoskopy a snáre, knihy o anjeloch, knihy o aure, čakrách, mandalácha  kameňoch, knihy o veštení, tarote a kartách, knihy o mágii a okultizme, knihy o mystike, záhadách a proroctvách, knihy o karme, knihy o feng šuej aj knihy o numerológii.