! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Ezoterika strana 326 z 331

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Zbavme se strachu


Pokud člověk omdlí, bolest necítí. Duchovní poznání tvrdí, že je právě mimo hmotné tělo. Stejné je to při spánku. Při pozemské smrti to zprvu probíhá také tak, pak se ale tzv. Stříbrná šňůra odpojí od těla fyzického. Končí přísun životní energie a tím i existence hmotného těla. Avšak člověk žije dál! Není na povrchu Země, ani v hmotném těle, ale jeho identita, prožitky, dobré i špatné vlastnosti mu zůstávají, žije a pracuje na svém vývoji. Co předchází tomuto důležitému aktu? Jak probíhá? A pomůže mi taková znalost? Mohu spolupracovat? Je důležitá přítomnost rodiny? Představte si, že po posledním výdechu ve hmotném těle následuje okamžitě nádech v těle dalším! To se mi líbí! Velmi to zapadá do toho, co již znám. Dokonce se v knize mluví o uzdravení z nevyléčitelné nemoci, o tom, kdy je to možné. V knize se pěkně metodicky postupuje od jednoduchého ke složitému, častá je forma otázek a odpovědí. Táží se posluchači, odpovídá vysoká bytost - Emanuel.
U dodávateľa
10,22 € 10,76 €

The Secret to Love, Health, and Money


Apply the knowledge of The Secret to three key areas of your life with this 3-in-1 masterclass guide to attracting fulfilling relationships, the best health and more money from #1 bestselling author Rhonda Byrne. In THE SECRET TO LOVE, HEALTH AND MONEY, Rhonda Byrne presents many inspiring examples of real-life cases from people who have used The Secret to achieve personal happiness, wellbeing and success. Subjects covered in Part I include the power of positive thoughts and feelings, gratitude in relationships, imagining the perfect partner, and the creative process for attracting new and better relationships. Part 2 features a series of focused and intensive lessons about topics including health and wellbeing, self-healing, overcoming chronic and incurable diseases, weight loss, the subconscious mind and the immune system and the placebo of positive thinking. Throughout the lessons, Rhonda explains in detail how the law of attraction applies specifically to health, as she offers vital tips and powerful processes such as visualization, affirmations, gratitude, and The Secret's famous creative process-ask, believe and receive. The Secret to Health Masterclass also features real-life stories of people who have used The Secret to overcome health crises such as tuberculosis, multiple sclerosis, epilepsy, cancer, autoimmune disease, chronic pain, depression and anxiety. Part 3 explains how the law of attraction applies specifically to wealth and your relationship with money. By applying the knowledge in The Secret, you can stop money from slipping through your fingers, and eliminate forever the perpetual state of "not having enough money." You will discover the power you have to bring money to you and to live a life of abundance, where you can be, do or have anything you want. Subjects covered by Rhonda include personal finance, eradicating a poverty mindset and adopting a wealth mindset, job hunting, career advancement, creating a successful business, and giving and sharing wealth. Rhonda also presents many inspirational real-life stories of people who have used The Secret to attract wealth, build a company, pay off debts, acquire a home and secure a high paying job. Using these powerful processes, you will experience first-hand the transformation that can happen across all areas of your life-in your relationships, health, finances, personal goals and dreams, and in your level of joy and happiness.
U dodávateľa
16,10 € 16,95 €

Antológia moderného ateizmu


Ateistov je medzi špičkovými osobnosťami svetovej kultúry neúrekom. Ich názory na vzťah vedy a náboženstva nemožno, samozrejme, použiť na dôkaz nesprávnosti náboženskej ideológie. Keďže však veriaci často argumentujú tým, že kladný postoj vedcov k náboženskej viere je argumentom v prospech jej pravdivosti, možno proti takému argumentu úspešne uvádzať opačné príklady: vedcov, ktorí tento svetonázor nepotvrdzujú, alebo ho jednoznačne odmietajú. Antológia uvádza názory niekoľkých ľudí, najmä osobností ovenčených Nobelovou cenou, v nádeji, že ich argumenty proti náboženskej viere pomôžu čitateľom vytvoriť si vlastný názor na túto kontroverziu.
Vypredané
15,73 € 16,56 €

Tarot Keltských drakov


Vypredané
35,07 € 36,92 €

Terapie tradiční čínské medicíny


Kniha přináší nezjednodušený rozbor nemoci, navrhuje konkrétní léčbu akupunkturou, požehováním a fytoterapeutickými předpisy, a to na základě diferenciální diagnostiky vždy individuálně u každého pacienta. Takto se v Číně léčilo vždy, na Západě je te nto přístup praktikován dobrými, svědomitými lékaři již celá desetiletí. Díky diferenciální diagnostice umožňuje zjistit skutečné příčiny problémů každého člověka. Nastiňuje prognózu nástupu dalších problémů neléčeného pacienta. Publikace je sice urč ena všem solidním lékařům-akupunkturistům, ale cenné poznatky přináší všem zájemcům o celostní pohled na lidské zdraví.
Vypredané
14,60 € 15,37 €

Paberky


Vypredané
12,14 € 12,78 €

Zasvěcení


Vypredané
12,90 € 13,58 €

Elysium


Elysium: A Visual History of Angelology is a gloriously illustrated overview of angels across art, religion, and literature from scholar Ed Simon, writer for The Millions. Ineffable, invisible, inscrutable—angels are enduring creatures across Judaism, Christianity, and Islam, and human experiences of the divine as mediated by spiritual emissaries are an aspect of almost every religious tradition. In popular culture, angels are often reduced to the most gauzy, sentimental, and saccharine of images: fat babies with wings and guardians with robes, halos, and harps. By contrast, in scripture whenever one of the heavenly choirs appears before a prophet or patriarch, they first declare, “Fear not!” for terror would be the most appropriate initial reaction to these otherworldly beings. Angels are often not what we’d expect, but it’s precisely in that transcendent encounter that something of the strangeness of existence can be conveyed. Elysium: A Visual History of Angelology is a follow-up volume to Pandemonium: A Visual History of Demonology, offering an account of the angelic hierarchies as they’ve been understood across centuries and cultures, and of the individual personages, such as the archangels Michael, Gabriel, and Uriel, who have marked the mythology of the West. Includes Color Illustrations
U dodávateľa
43,65 € 45,95 €

Svět je jinak


Člověk si od nepaměti klade otázku jak vznikl a odkud vlastně pochází. Odpovědí jsou mu různá zkreslovaná vysvětlení, podle toho zda mají svůj základ v Bibli nebo ve smyšlených vědeckých teoriích. Starý Zákon, jako základní text křesťanské Bible a také všech kánonů (věroučné texty) náboženství, která uznávají jediného Boha (monoteismus), je směsí podobenství a skutečných příběhů, které přibližují původ a úlohu člověka na Zemi. Během staletí byl biblický Starý Zákon vystaven mnoha zásahům tak, aby vyhovoval právě panující mocenské síle, takže z něho byly vyjmuty právě ty části, které se týkají např. přirozených práv a svobody člověka. Další negativní vlivy na zkreslení původního textu se projevily v důsledku překladu do moderních jazyků. V současnosti se tak soubor textů Bible stává pouze základním nábožensko-filozofickým spisem, který je uctíván, aniž by byl pochopen jejich pravý smysl a účel. Bible v původním znění byla průvodcem pozemským životem tehdejšího člověka. Z informací, které v Bibli zůstaly do současnosti se to nedůležitější vytratilo, takže pro praktický pozemský život se téměř nic nehodí. Zůstaly pouze obecnější informace, jak byly vyjádřeny pro společnost v době vzniku Bible, takže neodpovídají soudobým podmínkám a současný člověk je nespojuje s potřebami svého bytí. Stala se jen nezbytným předmětem při liturgických církevních obřadech a podobenství v ní obsažená se ani zdaleka nepřibližují současným podmínkám bytí člověka v denní praxi. Nejen z toho důvodu se člověk obrací na současnou vědu, aby dostal odpověď na otázku kdo je a kam směřuje. Věda popírá existenci všeho jiného než smysly člověka vnímané skutečnosti. To, co nemůže pozorovat, zvážit, změřit a na základě toho konstruovat své teorie, je pro ni neskutečné a patří do oblasti mýtů a bájí. Touto metodou je vytvořena i teorie o náhodné existeci člověka na Zemi a teorie o vzniku Vesmíru. Oba tyto směry, jak církevní tak současné vědy, neodpovídají skutečnosti, takže jsou jako návod pro praktické bytí člověka zcestné.
U dodávateľa
11,58 € 12,19 €

Teológia XX. storočia


Dvadsiate storočie je poznačené prebudeným záujmom o teologické myslenie ako prorockú otázku o Bohu a človekovi a ich vzájomnom vzťahu. Túto teológiu niektorí nazývajú aj "teológiou genitívu", lebo sa v nej po stáročiach objavili nové metodologick é prístupy a oblasti, ako je antropologický prístup, hermeneutické hľadisko, kategória dejín, politický rozmer evanjelia, alebo je to teológia pestovaná z pohľadu Tretieho sveta, oslobodenia, ekumenizmu, ženy a podobne. Pretože takmer dve tretiny toh to storočia sme zo známych dôvodov nemohli celkom zreteľne sledovať vývoj tohto myslenia vo svete, je táto publikácia možno prvou po roku 1989, ktorá sa u nás pokúša ukázať hlavné smery teologického uvažovania na prahu tretieho tisícročia. V 16 kapit olách sa pred nami postupne otvárajú fascinujúce stránky úvah o tom, ako dnes teológia preniká do kultúrneho, politického, sekulárneho, multietnického a postmoderného sveta, aby sa stala nevyhnutnou podmienkou odpovede na otázku, kto je Boh a kde sa nachádza človek po dvoch tisícročiach kresťanstva (chýba v nich snáď len zmienka o pravoslávnej teológii). Jozef Leščinský
Vypredané
14,25 € 15,00 €

Žalmy


Slovenský preklad s poznámkami. Žalmy sú vhodné pre ľudí všetkých stavov a všetkých čias. Sú vrcholným dielom modlitby v Starom zákone. Učia nás vyslovovať vďaku a chválu, obdiv, prosbu a dôveru. Naučia nás premieňať jednotlivé dni nášho života na určitý druh osobnej liturgie.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Veríte v tajomnú silu nadprirodzena? Táto sekcia patrí všetkým, ktorí veria na anjelov, veštenie z tarotu, či chcú prebudiť svoju vnútornú silu a dar liečiť. Mágia, čarodejníctvo a čistenie čakier už skrátka patria k ezoterike. Nájdite opätovné zrodenie osudov duší, či zistite ako voňajú anjeli... U nás sa nebudete báť duchov a vyliečite svoje čakry. Objavte veľké TAJOMSTVO a vychutnajte si Silu prítomného okamihu.

V kategórii literatúry Ezoterika sa zameriavame na fascinujúci svet hlbokých duchovných tém, ktoré presahujú hranice bežných náboženských a filozofických smerov. Táto kategória ponúka širokú škálu kníh a textov, ktoré sa venujú ezoterickým témam, mystike, okultizmu, alternatívnym liečebným metódam, duchovnému rastu a vnútornému poznaniu.

V tejto pútavej kategórii nájdete diela, ktoré sa zaoberajú tajomstvami vesmíru, ezoterickými praktikami a učeniami, magickými rituálmi, astrologiou, numerológiou, meditáciou, a mnohými ďalšími neobyčajnými témami.

Čítaním kníh z tejto kategórie môžete objaviť nové perspektívy, hlbšie pochopenie seba samých a svojho miesta v univerze. Rozširujte svoje obzory, rozvíjajte svoju duchovnosť a otvorte sa novým možnostiam skúmania a objavovania vnútorného sveta.

Nájdete tu knihy o astrológii, horoskopy a snáre, knihy o anjeloch, knihy o aure, čakrách, mandalácha  kameňoch, knihy o veštení, tarote a kartách, knihy o mágii a okultizme, knihy o mystike, záhadách a proroctvách, knihy o karme, knihy o feng šuej aj knihy o numerológii.