! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Atlasy sveta, rodinné atlasy strana 4 z 4

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Veľký atlas sveta 2. vydanie (-50%)


Veľký atlas sveta – atlas pre celú rodinu Kontinenty a oceány, pohoria a nížiny, jazerá, rieky a mestá – tento atlas vám umožní objavovať celý svet z pohodlia domova. Ponúka ľahkú orientáciu, dobre čitateľné mapy štátov a prehľad najdôležitejších informácií o jednotlivých krajinách. Veľký atlas sveta poslúži každému čitateľovi – ako pomoc pri školských úlohách, pri plánovaní ciest alebo len tak zo zvedavosti.
Vypredané
14,95 € 29,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Afrika, Austrálie, Oceánie a Antarktida (-50%)


Edice sešitových školních atlasů je určena pro výuku zeměpisu na základních školách a víceletých gymnáziích. Atlas Afriky, Austrálie a Oceánie doplňuje Školní atlas světa, rozšiřuje jeho tématiku a vybrané jevy a charakteristiky světadílu prezentuje na podrobnějších mapách. Afrika, Austrálie, Oceánie a Antarktida jsou na mapách představeny po všech důležitých stránkách (příroda, obyvatelstvo, historie, hospodářství). V atlase jsou zařazeny cvičné strany k hravému a oddychovému procvičování učiva vytvořením vlastní mapy. Podle vhodně volených otázek může žák samostatně do mapy popisovat důležité názvy a pojmy, další otázky pak mohou vymýšlet sami učitelé. Nová fotografická příloha „Foto-toulky“ dokumentující prostředí, přírodu a život světadílů. Atlasu byla prodloužena doložka MŠMT až do roku 2023. Z obsahu: přehledná fyzická a politická mapa Afriky podrobná obecně zeměpisná mapa Austrálie, Oceánie a Antarktidy tematické mapy přírodní sféry, obyvatelstva a hospodářství procvičování formou tvorby vlastních map přehled států a zeměpisné rekordy světadílů foto-toulky rejstřík Další materiály ke školnímu atlasu Afriky, Austrálie, Oceánie a Antarktidy ke stažení zdarma najdete na ŠkolníMapy.cz.
Vypredané
3,05 € 6,10 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Školský atlas sveta (-90%)


Slovenská mutácia najpredávanejšieho českého školského atlasu, ktorý v Čechách vychádza už v 4. vydaní a nadväzuje na úspešné vydania z rokov 2004, 2007 a 2011, ktoré vyšli v niekoľkých dotlačiach. Atlas je inovovanou, rozšírenou a aktualizovanou verziou licenčného atlasu Kartografie Praha, a. s., vydávaného na slovenskom trhu v predchádzajúcich rokoch v tvrdej väzbe pod názvom "Školský atlas sveta". Atlas je univerzálnou pomôckou pre výučbu nielen geografie na všetkých stupňoch škôl. Je rozdelený do tematických kapitol, ktoré sú naviac farebne rozlíšené, vďaka čomu je orientácia v mapách veľmi zjednodušená. V úvodnej časti sú spracované najnovšie astronomické poznatky o vesmíre a Slnečnej sústave. Ďalej nadväzuje kapitola Svet s mnohými tematickými mapami, ktoré sa venujú prírode, obyvateľstvu, hospodárstvu alebo prostrediu, v ktorom ľudia na Zemi žijú. Časti venované jednotlivým svetadielom obsahujú podrobné všeobecno-zemepisné mapy, doplnené o rozširujúce tematické mapy. Zemepisné učivo je doplnené tiež o historické mapy zásadných etáp vývoja jednotlivých kontinentov, umožňujúce ich využitie aj v medzipredmetovej výučbe. Mapovú časť každého svetadielu uvádzajú fotografie so stručnou charakteristikou a tabuľkou geografických údajov. Atlas je doplnený prehľadnou tabuľkou všetkých štátov a závislých území sveta, tabuľkami zemepisných rekordov a registrom, ktorý obsahuje viac ako 15 000 názvov. Novinky v atlase oproti predchádzajúcim vydaniam: - zamestnanosť žien, - vzdelanie, - zdravotníctvo a kvalita života, - ohniská napätia vo svete, - fyzická a administratívna mapa Slovenska, - podrobná mapa severnej Ázie, - vylepšený značkový kľúč všeobecno-zemepisných máp, výrazne uľahčujúci ich čitateľnosť. Kvalitu atlasu garantuje široký kolektív autorov, zameraných na rôzne odvetvia.
Vypredané
1,65 € 16,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A Világ országai - Földrészenként, tájanként (-90%)


A kézikönyv, amelynek terjedelme a korábbi kiadásokhoz képest tovább bővült, 193 önálló ország, 4 függetlenként működő állam (közöttük már Koszovó is), 2 megszállás alatt lévő terület, illetve 107 függő terület (külbirtok, autonóm országrész) részletes adatait, szöveges leírását, zászlóját, címerét és nemzetközi betűjelzéseit tartalmazza. A latin betűktől eltérő írást használó országok nevei a saját írásképükkel is szerepelnek. Az egyes országokat és függő területeiket földrészek szerint fejezetekbe s azokon belül régiókba sorolva mutatjuk be. A kötet végén névmutató segíti az államok és függő területeik megtalálását. A szemléletes földrész-, illetve régiótérképek mellett a kiadványt színes fényképek teszik látványosabbá. Korunk felgyorsult világgazdasági és geopolitikai folyamatai szükségessé teszik, hogy az el z kiadás után négy évvel – hagyományosan egy újabb olimpiai évben – az olvasóközönség naprakész információkhoz jusson Földünk országairól.
Vypredané
1,32 € 13,16 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pod plachtami domů - Na plachetnici na cestě kolem světa 3 - Fidži, Vanuatu, Nová Kaledonie, Austrálie, Indonésie, Singapur, Malajsie, Thajsko, Rodrigues, Mauricius, Réunion, Jižní Afrika, Svatá Helena, Karibik (-90%)


Po třech letech putování po mořích a oceánech jsme se ocitli na opačné straně zeměkoule. Tam začíná naše cesta zpět, cesta domů. Pouze my dva a plachetnice IRMA a před námi téměř 20 000 Nm. Plavba z Nového Zélandu do Austrálie vedla přes exotické pacifické ostrovy Fidži, Vanuatu a Novou Kaledonii.Později jsme prožili několik měsíců v Sydney, Melbourne a také v obytném autě při 4000 km dlouhé cestě podél východního a jihovýchodního pobřeží Austrálie. Dlouhá a náročná plavba Velkým bariérovým útesem a Torresovým průlivem nastavila zrcadlo našim dovednostem a psychické odolnosti. Potkala nás těžká chvíle, když se loď po uvolnění kotvy nekontrolovaně hnala na útesy. V Indonésii jsme se měsíce proplétali mezi zapomenutými a chudými ostrovy. Ale nevynechali jsme také věhlasné destinace jako jsou Lombok, Bali a Borneo. Rušným Malackým průlivem pak dopluli do Malajsie a Thajska. Cestou jsme zažili i noční pokus o přepadení. Až na dno svých sil jsme si sáhli při plavbě Indickým oceánem, podél nebezpečného pobřeží na jihu Afriky a kolem Mysu Dobré Naděje. Z Kapského Města vedla naše cesta na ostrov Svatá Helena. Pak už nás čekal poslední a také nejdelší úsek, plavba do Karibiku. Po 29 dní a nocí jsme viděli kolem sebe jenom nekonečnou pustinu vod Atlantiku. Po téměř šesti letech jsme se ve zdraví opět vrátili do Karibiku, na Martinik. Prožili jsme mnoho krásných a neopakovatelných, ale také dramatických chvil se šťastným koncem. Byli v mnoha zemích , viděli úžasné přírodní scenérie, ale také místa poškozená činností člověka. Dotkli se a nahlédli do života lidí, který se velmi lišil od našich všedních i svátečních dnů.Viděli jsme jak bohatství tak i bídu světa. Všechno v nás zůstalo. Autoři:Ing.Jana Honsová (* 1951) a Ing. Otakar Hons,CSc. (*1947) vypluli v roce 2009 ze Švédska na cestu kolem světa na plachetnici IRMA. O svoje zážitky se podělili v knížkách „ Odhoď lana „ a „ Rok pod Jižním křížem „ vydaných nakladatelstvím Agentura KRIGL, Praha. Rovněž pravidelně publikují v časopisech a pořádají zajímavé besedy.
Vypredané
1,37 € 13,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Atlas 6th Edition (-90%)


Carry the world in your pocket - now in its 6th edition. It might be small, but Atlas covers every region of the world, from the Atacama Desert to the Zagros Mountains. Now fully revised and updated, digital landscape modelling combined with important roads, railways, rivers and settlements give a complete global overview. Swot up for the pub quiz, with over 400 essential facts, figures and insights, from geography and climate to population and economy, for an intriguing journey through the fascinating world in which we live. Handy pocket size, Atlas is perfect for your bag or desk.
Vypredané
1,20 € 11,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha One Hundred Wonders of Hungary


Pictorial atlas of some of the wonders of man and nature in the amazing country of Hungary.
Vypredané
1,98 € 39,67 €

dostupné aj ako:


Ak ste nadšeným cestovateľom a váš záujem siaha za hranice jednej knihy, táto kategória je určená pre vás. Nájdete tu široký výber atlasov, ktoré vás zavedú do rôznych častí sveta a poskytnú vám komplexný prehľad o geografii, kultúre, prírode a histórii rôznych regiónov.

Kategória Atlasy sveta, rodinné atlasy je plná detailných a prepracovaných atlasov, ktoré vám poskytujú informácie o rôznych geografických oblastiach. Nájdete tu atlasy, ktoré zahrňujú kontinenty, krajiny, regióny, mestá a ďalšie geografické jednotky. Sú to cenné nástroje pre štúdium, plánovanie ciest a objavovanie sveta.

Nájdete tu atlasy určené pre celú rodinu, ktoré obsahujú farebné ilustrácie, pútavé mapy, zaujímavé faktografické informácie, fotografie a popisy miestnych tradícií a kultúr.

Atlasy sveta vám umožnia objaviť rôzne regióny, zoznámiť sa s geografickými charakteristikami a národnými parkami, objaviť kultúrne a historické poklady a získať lepšiu predstavu o rozmanitosti sveta, v ktorom žijeme.

Rodinné atlasy sú vhodné pre všetkých členov rodiny, vrátane detí, a pomáhajú vytvárať puto s inými krajinami a kultúrami. Sú praktickým nástrojom pre vzdelávanie a zábavu a diskusiu o rôznych miestach a zemepisných údajoch.