! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Geografia - ostatné strana 10 z 55

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

OkosKönyv: Budapest


Fedezze fel Budapestet okostelefonjával! -Töltsön le telefonjára az Internetről egy QR-kódolvasó alkalmazást, és indítsa el. -Fordítsa a kamerát az Önt érdeklő helyszín QR-kódja felé és várja meg, amíg a telefon felismeri a QR-kódot. -Hallgassa meg kalauzát, aki a látnivalóról ... Folytatás ›› és környékéről mesél, tekintse meg a színes fotókat. Figyelem! A szolgáltatás használatához mobilinternet- vagy wifi-elérés szükséges! A(z) OkosKönyv: Budapest (Könyv) szerzője .
Vypredané
1,44 € 1,52 €

Látványosságok a világ körül


Atomium Lánchíd Eiffel-torony Golden-Gate híd Hollywood tábla Loch Ness Machu Picchu Moaik Petra Rioi Krisztus szobor Stonehenge Szabadság-szobor Szfinx Uluru
Vypredané
2,39 € 2,52 €

Földrajzi felfedezések a világ körül


Vida Péter Földrajzi felfedezések a világ körül Kiadó:Tóth Könyvkereskedés és Kiadó Kiadás éve:2015 Oldalszám:29 ISBN:9789635969159 Értékelés Polcra Hiba jelentése 15% 780 Ft helyett 663 Ft Korlátozott példányszám 2-6 munkanapon belül szállítjuk. Mivel ebből a termékből csak néhány példány van készleten, előfordulhat, hogy nem tudjuk teljesíteni rendelését Tartalom: Az ókor Marco Polo A felfedezések kora Afrika Ázsia Magellán utazása Amerika Ausztrália A sarkok
Vypredané
3,36 € 3,54 €

Naučné karty Největší řeky světa


Které řeky patří mezi největší na Zemi? Čím se od sebe liší a co mají společného? Jaká tajemství skrývají? V přehledu nesmí chybět Amazonka, Volha nebo Kongo, ale poznáte i další řeky, jejich charakteristiku, faunu i flóru, hospodářské využití a význam. Naučné karty jsou moderní formou poznávání pro všechny generace. Přinášejí stručný, výstižný a zajímavý přehled nejdůležitějších informací z odborných i zájmových oblastí. Nejen texty, ale i názorné ilustrace a fotografie, promyšlené grafické zpracování a praktický formát osloví ty, kteří se chtějí nejen vzdělávat, ale i bavit.
Vypredané
2,06 € 2,17 €

Kalandozások Ázsia titokzatos világában


Kik a jazidik? Létezik-e japán erődvár? Hol vannak az egykori keresztények nyomai a mai Szíriában? Miről híres Nadzsaf és miről Kiva városa? A ma híradókból méltán híres Karbala városa vajon miért volt fontos évszázadokon keresztül? Mit kell tudni Pa kisztánról? Mi a jelentősége a híres Ararát hegynek? Ha valaki az ókori és középkori Ázsia kincsei iránt érdeklődik, ezekre a kérdésekre, és még számtalan másra is választ kap a kötetből, melyet e titokzatos világrész számtalan érdekességéből állítot t össze a szerző.
Vypredané
5,62 € 5,92 €

Kalandozások a Kelet csodáinak titokzatos világában


Vajon hol látható a világ legtöbb aranyat tartalmazó épülete? Kik voltak a karjánok? Mi is lett Karthágó sorsa az újabb korokban? Hol találták meg Halikarnasszosz elsüllyedt kincseit? Hol látható a Rózsaszín Mecset, a Kék Mecset testvére? A fotókkal teli kötet -mely többek között Jemenbe, Tunéziába, Pekingbe, Kiotóba és Szamarkandba is elkalauzolja az olvasót- összeállítói igyekeztek olyan ritkaságokat, különlegességeket célba venni, melyek ha ismerősen is hangzanak, mégsem teljesen ismertek a Kelet világában kevésbé járatosak számára.
Vypredané
5,62 € 5,92 €

Mauritius


A kisméretű, színes fotókkal illusztrált kötetek rövid történelmi áttekintés után bemutatják az adott ország vagy város legfontosabb látnivalóit, nevezetességeit. Minden kötet végén praktikus információkat talál az utazó, a többi között a helyi közlekedésről, üzleti nyitva tartásról, szálláshelyekről, éttermekről címmel és telefonszámmal.
Vypredané
5,81 € 6,12 €

Dubaj


Az utazáshoz szükséges összes információ elfér a zsebében! -Látnivalók: részletes áttekintés Dubaj nevezetességeiről - felhőkarcolók, bazárok, strandok, mecsetek -Programok: tippek a szabadidő eltöltésére - sivatagi szafari, dhow-kirándulás, arany-, textil- és gyöngypiacok, tevegelés -Kulturális érdekességek: eligazodhatunk Dubaj múltjában és jelenében - kulturális örökségek, kulináris különlegességek, solymászat -Praktikus információk: szállások és éttermek, szórakozóhelyek listája, arab kifejezések, térképek, hasznos tanácsok a közlekedéshez
Vypredané
5,81 € 6,12 €

Berlin


Benne van minden információ, ami egy élményteli utazáshoz kell: -Brandenburgi kapu, Reichstag, Olimpia Stadion, Potsdam; katedrálisok, tavak, történelmi emlékek. -Hangversenyek és dzsesszkoncertek, történelmi és művészeti kiállítások, filmfesztivál és színházi előadások. -Anne Frank naplója, East Side Gallery, Fritz Lang filmjei, Bertolt Brecht színtársulata, Käthe Kollwitz szobrai, Karl Friedrich Schinkel épületei. -Szállások, éttermek, szórakozóhelyek listája, hasznos kifejezések németül, térképek.
Vypredané
5,81 € 6,12 €

Stockholm


Minden információt tartalmaz, ami egy élményekkel teli utazáshoz kell: -Látnivalók: Alapos áttekintés Stockholm nevezetességeiről: szigeteiről, múzeumairól, a Királyi Palotáról és sok minden másról. -Programok: A karácsonyi vásároktól a szigetek körüli vitorlázásig minden, amivel tartalmasan eltölthetjük szabadidőnket. -Kulturális tippek: Az underground művészettől a svédasztalig: átfogó kép a város kulturális örökségéről. -Gyakorlati tanácsok: Megbízható tanácsok szálláshelyekkel, éttermekkel és a közlekedéssel kapcsolatban.
Vypredané
5,81 € 6,12 €

Szentpétervár


Az utazáshoz szükséges összes információ elfér a zsebében! -Látványosságok: részletes áttekintés Szentpétervár nevezetességeiről - paloták, templomok és képtárak. -Programok: tippek a szabadidő élvezetes eltöltésére - opera, balett, hajókirándulások, fürdők. -Kulturális érdekességek: segítünk eligazodni Szentpétervár múltjában és jelenében - Nagy Péter, Puskin; a város kulturális örökségének bemutatása. -Praktikus információk: szállások, éttermek, szórakozóhelyek listája, orosz kifejezések, térképek, hasznos tanácsok a közlekedéshez.
Vypredané
5,81 € 6,12 €

Málta


A kisméretű, színes fotókkal illusztrált kötet rövid történelmi áttekintés után bemutatja Málta legfontosabb látnivalóit, nevezetességeit. Minden kötet végén praktikus információkat talál az utazó, a többi között a helyi közlekedésről, üzleti nyitva tartásról, szálláshelyekről, éttermekről címmel és telefonszámmal.
Vypredané
5,81 € 6,12 €

London


A kisméretű, színes fotókkal illusztrált kötet rövid történelmi áttekintés után bemutatja London legfontosabb látnivalóit, nevezetességeit. A kötet végén praktikus információkat talál az utazó a helyi közlekedésről, üzletek nyitva tartásáról, szállás helyekről és éttermekről.
Vypredané
5,81 € 6,12 €

Marokkó


Az utazáshoz szükséges összes információ elfér a zsebben! - Látnivalók - Programok - Kulturális érdekességek - Praktikus információk
Vypredané
5,81 € 6,12 €

München


A kisméretű, színes fotókkal illusztrált zsebkönyv rövid történelmi áttekintés után bemutatják München legfontosabb látnivalóit, nevezetességeit. A kötet végén praktikus információkat talál az utazó, többek között a helyi közlekedésről, üzleti nyitva tartásról, szálláshelyekről, éttermekről címmel és telefonszámmal. A borítók belső oldalaira nyomtatott térképek segítik a tájékozódást.
Vypredané
5,81 € 6,12 €

Zakynthos és Kelafónia


Az ismert útikönyvsorozat legfrissebb kiadása, aktuális információkkal. Barangoljon velünk Zakynthoson, mely buja és zöld, ismert a sokat fotózott Nagavio-öbléről, a velencei hatású építészeti maradványairól és Görögország első Tengeri Nemzeti Parkjáról. Kefalónia hegyvidékkel határolt, de ugyanúgy jellemző rá a kristálytiszta víz és a lélegzetelállító táj is. Könyvünk az összes lényeges háttérinformációt tartalmazza, beleértve Zakynthos és Kefalónia történelmi áttekintését, valamint kirándulásötleteket a közeli Itháki-szigetre. Megtalálják benne a legjobb szállodák és éttermek listáját is.
Vypredané
6,75 € 7,11 €

Karib-szigetek (Marco Polo)


A kötet Kuba, Jamaica, Kajmán-szigetek, Dominikai Köztársaság és Puerto Ricoról nyújt rövid történelmi áttekintést, szolgál hasznos információval, színes fotókkal illusztrálva.
Vypredané
6,75 € 7,11 €

Andalúzia és Costa del Sol


Az ismert útikönyvsorozat legfrissebb kiadása, aktuális információkkal. Barangoljon velünk Andalúziában. Áttetsző vizű tenger a fürdőzőknek, történelmi városok látnivalói a felfedező kedvűeknek, nemzeti parkok a természet csodálóinak mindezt kínálja Costa del Sol és környéke. Kiváló városnéző túrák várják a turistákat Andalúzia nagyvárosaiban, Sevillában, Cordobában, Granadában. Gyönyörködhetünk a fehér városokban, s Gibraltár is feledhetetlen élményekkel gazdagíthat bennünket. Pezsgő éjszakai életet kínálnak a klubok, bárok, kaszinók; egy autentikus flamenco-bemutatón pedig igazán belekóstolhatunk a temperamentumos spanyol életérzésbe.
Vypredané
6,75 € 7,11 €

Magyar zarándokút útikalauz


A Magyar Zarándokút egy keresztény szellemiségű út. A barátság, békesség, szeretet, elmélyülés és megnyugvás útja. Segít a testi, szellemi és lelki megújulásban. Az út végigjárása nehéz feladat és időnként sok türelemre, megértésre, környezetünk elfogadására van szükség hozzá
Vypredané
6,94 € 7,31 €

Ak máte záujem o poznanie sveta, jeho rôznorodosti, prírodných zázrakov, kultúrnych rozdielov a geografických javov, táto kategória je určená pre vás. Nájdete tu široký výber kníh, ktoré vám ponúkajú prehľad o geografii, mapách, zemepisných údajoch a štúdiu svetových regiónov.

Kategória Geografia vám otvorí bránu do sveta poznania a objavovania. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú široký prehľad o zemepise, jeho základných princípoch, geografických procesoch a vplyve na náš svet. S týmito knihami sa budete môcť ponoriť do štúdia regiónov, kontinentov, krajín a miest a získať lepšiu predstavu o ich charakteristikách a významnosti.

Narazíte na knihy, ktoré vám ponúkajú prehľadné mapy, geografické údaje a štatistiky. Zistíte viac o prírodných zázrakoch, riečnych systémoch, vrchovinách, púštiach, oceánoch, populáciách, kultúrach a ďalších geografických javoch.