! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Geografia - ostatné strana 53 z 55

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

A világ - tömören


Na sklade 1Ks
18,27 € 19,23 €

Svájc Nyitott szemmel


Vypredané
21,89 € 23,04 €

Ibiza és Formentera


Ibiza, a dimbes-dombos szépség és Formentera, a lapos inkább tartózkodó, de mégis megnyerő - egymásra nem hasonlító, de egymást szinte tökéletesen kiegészítő testvérpár. A legfontosabb turistainformációkat egybegyűjtő színes kötet hatoldalnyi térképmellékletet is tartalmaz.
Vypredané
7,24 € 7,62 €

Törökország Útitárs


Vypredané
21,54 € 22,67 €

Toscana - Marco Polo


Vypredané
6,30 € 6,63 €

Horvát tengerpart / Croatian Coast 1 : 200 000 - Országtérkép (külföld)


Könnyen kezelhető, a partmenti autózáshoz ideális horvát tengerpart térkép tartalomgazdag részletlapokkal, ötnyelvű jelmagyarázattal, névmutató füzettel, 24 település térképével. Méretarány 1:200000.
U dodávateľa
6,30 € 6,63 €

Titkos Anglia


Rejtelmes tájakra, Anglia ősi legendáinak titkos helyszíneire kalauzol el minket ez a könyv. Megismerhetjük belőle a kelták több ezer éves földábráit, és eljutunk Avalon szigetére is. Olyan elbűvölő helyeken járunk, ahol még a mai napig is érzékelhető bizonyos átjárhatóság a szellemi világ és a mi világunk között. Mi lehet a célja a XXI. században annak, ha felkeressük ezeket a rejtélyes helyeket? Valószínűleg nem pusztán annyi, hogy megtapasztaljuk saját világunkon túl rejtőző régi korok szellemiségét. Elérkezett az idő: nekünk is hozzá kell tennünk valamit ehhez a szellemi világhoz.
Vypredané
10,89 € 11,46 €

Szépséges Budapest


E rendhagyó útikalauz segítségével Magyarország kulturális és történelmi emlékekben gazdag fővárosát öt séta során fedezhetjük fel. Barangoljuk be a budai Várnegyedet, a zöldellő dombokat, keressük fel Óbuda római kori romjait, látogassunk el a pesti oldal kiváló múzeumaiba, éttermeibe, templomaiba és színházaiba. Valóban páratlan élmények várnak ránk. A képzeletbeli városnézést több száz színes művészi fotó teszi feledhetetlenné.
U dodávateľa
12,04 € 12,67 €

Bécs (mp3 melléklettel)


U dodávateľa
12,43 € 13,08 €

Párizs (mp3 melléklettel)


U dodávateľa
12,43 € 13,08 €

Párizs


A praktikus, jól áttekinthető, térképmelléklettel ellátott színes ismeretterjesztő útikönyv kiemeli a jelentősebb területeket, bemutatja a fő látványosságokat és megbízható javaslatokat nyújt a kirándulások, a szállás, az étkezés, a bevásárlás és a pihenés helyszíneinek legjobb kiválasztásához.
Vypredané
10,14 € 10,67 €

Magyarország útikönyve


Magyarország számos érdekesség, csoda vagy éppen európai jellegzetesség hazája, minderről azonban nemcsak külföldön ismernek keveset: saját lakosai sem tudnak róla túl sokat. A magyar történelem, irodalom, szellemtörténet legfontosabb alakjai jelennek meg könyvünk lapjain, a legtöbb város vagy település történetében. Mindemellett ezek a történeti beszámolók segítenek megérteni hazánk történelmét is.
Vypredané
2,12 € 2,23 €

Budapest Extra 1:30 000


U dodávateľa
3,14 € 3,30 €

Ak máte záujem o poznanie sveta, jeho rôznorodosti, prírodných zázrakov, kultúrnych rozdielov a geografických javov, táto kategória je určená pre vás. Nájdete tu široký výber kníh, ktoré vám ponúkajú prehľad o geografii, mapách, zemepisných údajoch a štúdiu svetových regiónov.

Kategória Geografia vám otvorí bránu do sveta poznania a objavovania. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú široký prehľad o zemepise, jeho základných princípoch, geografických procesoch a vplyve na náš svet. S týmito knihami sa budete môcť ponoriť do štúdia regiónov, kontinentov, krajín a miest a získať lepšiu predstavu o ich charakteristikách a významnosti.

Narazíte na knihy, ktoré vám ponúkajú prehľadné mapy, geografické údaje a štatistiky. Zistíte viac o prírodných zázrakoch, riečnych systémoch, vrchovinách, púštiach, oceánoch, populáciách, kultúrach a ďalších geografických javoch.