! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Knihy - Geografia - ostatné strana 7 z 55

Tunézia


Gyönyörű mecsetek és paradicsomi oázisok láttán valóra válnak álmaink az 1001 éjszaka meséinek világáról. Tunézia különböző és egyedülálló arculatai különleges élménnyé teszik a nyaralást. A kék tenger, a pompás fehér strandok, a zöldellő erdők és az évi több mint 300 napsütéses nap valódi turistaparadicsommá tették Djerba szigetét. Dougga romjai vagy a Musée du Bardo római kori mozaikjai a múltba repítenek, de ha Ichkeul csodaszép természetvédelmi területét vagy a hegyi oázisokat látogatjuk meg , akkor a táj szépségéről is meggyőződhetünk.
U dodávateľa
7,24 € 7,62 €

Ibiza - Formentera


A kisméretű, zsebkönyv formátumú, színes fotókkal teli kötet a legfontosabb információkat közli a magyar turistának Ibizáról és Formentera-ról. Fontos látnivalók, éttermek, szórakozóhelyek, múzeumok, legjelentősebb célpontok térképpel, képkockákkal. Általános tudnivalók, vásárlás, közlekedés, helyi események, programok, nyitvatartási szokások, szálláshelyek stb. A praktikus kiadvány remek útitárs annak, aki szeretné megismerni a nagyváros legkiemelkedőbb nevezetességeit.
Vypredané
7,27 € 7,65 €

Lisszabon és Portugália


A praktikus és jól áttekinthető, színes képekkel, illusztrációkkal ellátott útikalauz kiemeli Lisszabon és Portugália jelentősebb területeit, bemutatja a legfőbb látványosságokat, valamint megbízható javaslatokat nyújt a kirándulások, a szállás, az étkezés, a bevásárlás, és a pihenés helyszíneinek legjobb kiválasztásához.
U dodávateľa
8,71 € 9,17 €

A bolgár tengerpart


A kötetben 84 oldalba sűrítve találhatja meg a bolgár tengerpartra vonatkozó leglényegesebb információkat, tudnivalókat. Számos színes fotóval és a tájékozódást segítő részletes térképekkel.
U dodávateľa
4,71 € 4,96 €

Mallorca és Menorca


Az útikönyv praktikus, ismeretterjesztő és jól áttekinthető. Kiemeli a legfontosabb területeket, bemutatja a fő látványosságokat és megbízható javaslatokat nyújt a kirándulások, a szállás, az étkezés, a bevásárlás és a pihenés helyszínének legjobb kiválasztásához.
U dodávateľa
10,05 € 10,58 €

Észtország


A két magyarországnyi területű Baltikum északi országa Észtország, amely egyben a Baltikum teteje - így is nevezhetnénk, hiszen itt találjuk a Suur Munamägi mindössze 318 méteres csúcsát, amelynek környezete a sífutás központja. A hajdani szovjet utódállam 2004 óta az Európai ... Folytatás ›› Unió tagja. Ma még igen kevés magyar fejében fordul meg a balti országok bejárásának igénye, sokan nem gondolják, ezen a hegyektől teljesen mentes területen mennyi minden látnivalót fedezhetnének fel. Emellett az elmúlt másfél évtizedben hatalmas fejlődésen ment át a térség, mára megállapíthatjuk, felzárkózott a hazánk által is képviselt közép-európai szinthez, mind életszínvonalat, mind a gazdaságot tekintve. E vadonatúj könyv kifejezetten a magyar turisták számára, az ő igényeiknek megfelelően készült. Praktikus, pontos, friss és nélkülözhetetlen tudnivalókat, kitűnően eligazító ismereteket, információkat nyújt, melyeket a nagy mennyiségű új látványos fotó és számos térkép-illusztráció tesz teljessé. A(z) Észtország Könyv szerzője Kiss Péter, Farkas Barbara.
U dodávateľa
13,66 € 14,38 €

A világ legnagyobb botanikus kertjei


Fedezze fel a világszerte működő botanikus kertek látványos szépségét ezzel a gazdagon illusztrált könyvvel. Észak-Európától a Csendes-óceán déli vidékéig Sara Oldfield botanikus felkutatja és bemutatja minden egyes kontinens legkiemelkedőbb kertjeit, történelmükkel, gyűjteményeikkel és a kialakításuk mögött álló személyiségekkel együtt. A tündérrózsáktól kezdve a törékeny szépségű alpesi virágokig, a világ legcsodálatosabb növényfajainak otthont adó kerteket világszerte emberek milliói keresik fel évente. Ahogy a globális környezeti kihívások fokozódnak, ezek a kertek egyre inkább a kihalással fenyegetett növényfajok védelméért és a fenntartható fejlődésért folytatott harc élvonalába kerülnek. A világ nagy botanikus kertjei méltó elismerése azon szerepnek, amelyet a kertek az emberek és a környezet közötti kapcsolatban játszanak.
U dodávateľa
15,77 € 16,60 €

Velence


Velence, a művészetek városa, nem elkerülhető állomása az értelmes utazók és a romantikus szerelemre vágyók Grand Tourjának; és mindazok számára, akik rajonganak a történelem és a művészet városáért, amely joggal viselhette egykor az Adria Királynője dicső nevet. E lapokon a történelemből, a krónikából és a jelenből idézett képeken át egy "tősgyökeres" velencei kalauzolásával járjuk be a Serenissima civilizációjának ezeréves történetét, megismerjük ezt a "hód-építette köztársaságot", amely csodák csodájára tovább él, valóság, költészet és mítosz közt lebegve.
U dodávateľa
15,80 € 16,63 €

China - Mongolia 1 : 6 000 000 - Országtérkép


Kína és Mongólia térképe városmutatóval, hónapokra levetített középhőmérsékleteket (°C, °F) és az esős napok számát mutató táblázatokkal, és négynyelvű jelmagyarázattal. Méretarány: 1 : 6 000 000.
U dodávateľa
8,95 € 9,42 €

A világ múzeumai


Építészet és művészet, külső forma és tartalom, ékszerdoboz és a benne rejlő kincs. A kötet építészeti remekművek, világhíres gyűjtemények lenyűgözően érdekes útmutatója. Kulcs a szerte a világon évszázadok során alkotott remekművek felfedezéséhez, a z emberiség legszebb alkotásainak megismeréséhez.
U dodávateľa
8,00 € 8,42 €

Fiesta


Spanyolországban nincs hétköznap. Mondjuk inkább így: Spanyolországban a hétköznap is ünnep. A spanyol ember mindig ünnepel. A kötet a mozgalmas, színes, hagyományaihoz hűen ragaszkodó, folytonosan ünneplő Spanyolországot mutatja be. Úgy, ahogyan azt ma is láthatjuk, és ahogyan száz évvel ezelőtt ott járt íróink, újságíróink, utazóink látták.
U dodávateľa
12,79 € 13,46 €

Ázsia


U dodávateľa
9,19 € 9,67 €

Thaiföld


Vypredané
7,31 € 7,69 €

Balatonlelle 1 : 10 000 - Várostérkép


A Balatonlellét bemutató várostérkép akár zsebben is elfér és könnyen kezelhető. A térkép az egész város területét tartalmazza, a külterületi lakott helyeket is. A közlekedési hálózat, látnivalók jelölése és a névmutató, megkönnyíti a keresést, illetve a tájékozódást.
U dodávateľa
3,47 € 3,65 €

Lacná kniha Dublin (-70%)


Fedezze fel Dublint térképpel a kezében! Egyik városrészből a másikba sétálva e kis kötet lapjain kikeresheti a 60 legfontosabb turisztikai látnivalót, és több mint 100 válogatott címet: éttermek, bárok, üzletek, piacok és szállodák. Fontos tudnivaló k, megbízható térképek és megszívlelendő tanácsok! Főbb városrészek: -Medieval City / Liberties -Temple Bar / Trinity College / Kildare Street -Saint Stephen's Green / Merrion Square / Grand Canal -O'Connell / IFSC -Glasnevin / Parnell / Phoenix Par k -Smithfield / Saint James / Kilmainham
Na sklade 1Ks
2,64 € 8,81 €

dostupné aj ako:

New York


Szabadság-szobor, Central Park, Harlem, Wall Street, Times Sqare - estig lehetne folytatni. Varázslatos fotók, olvasmányos szövegek, legszebb helyek, környékek, tájak, híres és kevésbé híres látnivalók, utazással kapcsolatos adatok, szállodák, étterm ek, a helyiek mindennapjai - egyszóval minden, amire a magyar turistának szüksége lehet a világ egyik legizgalmasabb, legőrültebb és legpörgőbb helyéről: New Yorkról.
Vypredané
14,54 € 15,31 €

Szentpétervár


A kisméretű, zsebkönyv formátumú köteteink valóságos kincsek: oldalaikon a lehető legkisebb helyen a lehető legtöbb praktikus információt helyezték el. Fontos látnivalók, éttermek, szórakozóhelyek, múzeumok, legjelentősebb célpontok a tárgyalt kerüle t térképével, színes képkockákkal. Általános tudnivalók, vásárlás, közlekedés, helyi események, szervezett programok, nyitvatartási szokások, szálláshelyek, metrótérkép. A praktikus kiadvány nélkülözhetetlen útitárs annak, aki pár napra szeretne megi smerkedni egy-egy nagyváros legkiemelkedőbb nevezetességeivel. Főbb városrészek: -Iszaakijevszkij szobor - Izsák-székesegyház / Admiraltyejsztvo / Ermitázs -Nyevszkij proszpekt / Letnyij szad / Gosztyinij dvor -Szennaja ploscsagy / Tyeatralnaja plos csagy -Vasziljevszkij osztrov / Vaszilij-sziget -Petrogradszkaja sztorona / Petropavlovszkaja kreposzty -Fontanka / Szmolnij / Alekszandro-Nyevszkaja Lavra
Vypredané
8,37 € 8,81 €

Prága, Útikalauz


A praktikus, jól áttekinthető, térképmelléklettel ellátott színes ismeretterjesztő útikönyv kiemeli Prága jelentősebb területeit, bemutatja a fő látványosságokat, és megbízható javaslatokat nyújt a kirándulások, a szállás, az étkezés, a bevásárlás és a pihenés helyszíneinek legjobb kiválasztásához.
U dodávateľa
8,71 € 9,17 €

Ak máte záujem o poznanie sveta, jeho rôznorodosti, prírodných zázrakov, kultúrnych rozdielov a geografických javov, táto kategória je určená pre vás. Nájdete tu široký výber kníh, ktoré vám ponúkajú prehľad o geografii, mapách, zemepisných údajoch a štúdiu svetových regiónov.

Kategória Geografia vám otvorí bránu do sveta poznania a objavovania. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú široký prehľad o zemepise, jeho základných princípoch, geografických procesoch a vplyve na náš svet. S týmito knihami sa budete môcť ponoriť do štúdia regiónov, kontinentov, krajín a miest a získať lepšiu predstavu o ich charakteristikách a významnosti.

Narazíte na knihy, ktoré vám ponúkajú prehľadné mapy, geografické údaje a štatistiky. Zistíte viac o prírodných zázrakoch, riečnych systémoch, vrchovinách, púštiach, oceánoch, populáciách, kultúrach a ďalších geografických javoch.