! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Obrazové publikácie strana 54 z 54

Lexikon zemí 2000


Vypredané
18,86 € 19,85 €

Slovakia


Vypredané
17,01 € 17,90 €

Strechy nad oblakmi


Chaty a ľudia boli často útočiskom záchrany života. Spolu s prekrásnymi dostupnými štítmi vytvárali strechy nad oblakmi. Len Vysoké Tatry doposiaľ navštívilo vyše 132 miliónov návštevníkov, turistov, lyžiarov, horolezcov takmer z celého sveta. V nich sa formovali charakter, ľudské vzťahy, stali sa miestom radosti a šťastia. Spolu s občasnými úrazmi i tragédiami vytvárajú prekrásnu symbiózu života, v ktorom Horská služba sa stala neoddeliteľnou súčasťou. Fotografická publikácia stručne zachytáva históriu vysokohorských chát.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Lacná kniha Slovensko (-90%)


Táto bohato ilustrovaná kniha vám chce poodhaliť čosi z tisícorakých podôb našej krásnej krajiny pod Tatrami. Ukázať, že farebné srdce Európy pulzuje novým, dynamickým životom. Že je srdcom na pravom mieste. Kniha vyšla aj v anglickom a nemeckom jazy ku.
Vypredané
2,09 € 20,89 €

dostupné aj ako:

Muskoka Panoramas by Les Palenik


A mini coffee-table panoramic book about Muskoka, Ontario. Photography essay, consisting of 48 color photographs, most of them in panoramic format. A panoramic view is something everyone enjoys, whether it is of a row of mountain peaks, a sweeping seascape or a city skyline at night. Muskoka is a region that lends itself to panoramic views – lakeshores dotted with cottages, quiet bays at dusk, colorful rock cuts, and even pastoral pictures. Now these views have been captured in a book by photographer Les Palenik. Familiar Muskoka icons are included, such as the skyline of Windermere House, the steamship Segwun ‘locking through’ at Port Carling, the cliffs along Lake Rosseau, and the boat-filled bay at the Muskoka Sands Resort. Other images in the book evoke a more reflective mood, such as boats stored for the coming winter, a quiet bay in the fall, a shoreline wedding, and a lake in winter.
Vypredané
16,08 € 16,93 €

dostupné aj ako:

Slowakei


Vypredané
3,75 € 3,95 €

Perly Považia


Vypredané
4,70 € 4,95 €

Slováci obrazová publikácia


Táto kniha začala vznikať takmer pred 60 rokmi. Oči chlapca sa spojili s hľadáčikom fotoaparátu a obrazy ľudí, na ktorých pozeral cez objektív svojráznym okom umelca, ho priviedli medzi popredných európskych fotografov. Videl a fotil ľudí vari na vše tkých obývaných kontinentoch. A celý život pozoroval, osobne spoznával a zaznamenával na film predovšetkým svojich rodákov. Tých, ktorí vôjdu alebo už majú miesto v histórii nášho národa, ale aj človeka neznámeho - anonymné bytosti, často komplikovan ého súkolia.
Vypredané
27,55 € 29,00 €