! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Sprievodcovia, mapy - ostatné strana 43 z 43

Lacná kniha Práce v Německu


Jste student, zdravotník, programátor či nezaměstnaný a hledáte dobře placenou práci v zahraničí? Toužíte poznat nové přátele anebo se za získanou mzdu podívat do světa? Pak neváhejte a využijte nabídky zaměstnavatelů z Německa! nabídka práce přímo od německých zaměstnavatelů s uvedením výdělku a možnosti ubytování možnosti krátkodobé brigády během prázdnin job centra, národní instituce a pracovní agentury pracovní smlouvy, povolení a právní předpisy odborné praxe a studijní stáže ve firmách práce s dětmi v domácnostech rady a informace pro pobyt v Německu
Vypredané
0,24 € 4,88 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Práce ve Velké Británii


Jste student, dělník, prodavač, zdravotník, učitel či nezaměstnaný a hledáte dobře placenou práci ve Velké Británii? Přejete si poznat nové přátele, zdokonalit se v angličtině anebo se za získanou mzdu podívat do světa? Pak neváhejte a využijte přímé aktuální nabídky několika set zaměstnavatelů z Velké Británie. V příloze knihy naleznete i nabídky odborné praxe a studijní stáže.
Vypredané
0,24 € 4,88 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pyreneje Turistický průvodce


Turistický průvodce po Pyrenejích je nezbytnou příručkou cestovatele popisující obě strany horského hřebene od Atlantského oceánu až ke Středozemnímu moři. V průvodci najdete následující okruhy: Vyčerpávající seznam těch nejlepších míst, kde je možno se ubytovat, najíst a napít a to ve všech cenových relacích – spolu s kompletním seznamem chat horské služby. Praktický výčet těch nejkrásnějších vysokohorských turistických tras i lyžařských tratí od svahů určených pro začátečníky až po ty nejnáročnější terény. Odborný náhled do historie a místní kultury, typické místní kuchyně, slavností, flóry i fauny. Průvodce obsahuje 30 map a 16 stran barevné přílohy.
Vypredané
1,41 € 28,11 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Po stopách triangulačních věží a další turistické zajímavosti Čech a Moravy


Autor, známý širší veřejnosti svými populárními knížkami o hradech a rozhlednách, se tentokrát pokouší alespoň zčásti zmapovat rychle mizející fenomén naší krajiny - triangulační věže. Opírá se přitom jak o materiál z geodetického ústavu, tak především o vlastní dlouhodobě pořizovanou fotodokumentaci, jejíž počátky spadají do padesátých let 20. století. Kniha si neklade za cíl komplexní zmapování kdysi doslova nesčetných triangulačních bodů a věží, ale seznamuje s jednotlivými typy dřevěných a výjimečně i kamenných věží a některé oblasti, a zejména významné vyhlídky do krajů mapuje i detailněji. Publikace tak zároveň poslouží jako originální turistický průvodce.
Vypredané
0,71 € 14,10 €

dostupné aj ako:

Německo - Rakousko - Švýcarsko 2017/18 Falk spir. MD


Německo - Rakousko - Švýcarsko 2017/18 Falk spir. MD
Vypredané
9,50 € 10,00 €

PRAHA 3D


Vypredané
10,45 € 11,00 €

Hotel Guide 2005+Atlas /Sk/


Vypredané
12,64 € 13,31 €

Podunajsko


Publikácia Slovensko-rakúsko-maďarské Podunajsko má charakter podrobného historicko-vlastivedno-turistického sprievodcu regiónu Podunajska. Hlavným cieľom publikácie je poukázať na tesnú väzbu troch území a predstaviť ich ako turisticky zaujímavý reg ión. Územie Podunajska sme vyčlenili na základe fyzicko-geografických ako aj administratívnych hraníc. V podstate zaberá priestor od bývalého rímskeho tábora Carnuntum na území dnešného Rakúska neďaleko Hainburgu a tiahne sa po pravom a ľavom brehu D unaja až po Visegrád v dnešnom Maďarsku severne od Budapešti. Toto územie a najmä jeho východzí a konečný bod ako aj najväčšie mesto Bratislava, ktoré sa na ňom rozkladá symbolizujú viaceré základné dejinné etapy. Z tohto dôvodu by mohol podtitul pub likácie o Podunajsku znieť aj ako od Carnunta cez Bratislavu po Visegrád. Publikácia je rozdelená na rakúsku, slovenskú a maďarskú časť Podunajska. Úvodné kapitoly všetkých troch častí obsahujú základnú charakteristiku prírody, histórie, obyvateľstva a sídiel. Text jednotlivých kapitol o podunajských mestách a obciach z jednej i druhej strany hranice je popretkávaný rôznymi legendami, historickými príbehmi, povesťami a zaujímavosťami, ktoré lepšie pomôžu pochopiť mentalitu, zvyky, obyčaje, chara kter a kultúrnu príbuznosť obyvateľov Podunajska, žijúcich neďaleko seba a oddelených len tokom Dunaja. Texty sú doplnené množstvom fotografií, mapiek a plánikov jednotlivých centier Podunajska, pomocou ktorých chceme inšpirovať čitateľa k návšteve P odunajska a sprístupniť širokej verejnosti jeho najkrajšie miesta. Verzia v anglickom jazyku.
Vypredané
11,35 € 11,95 €

Hotel Guide 2003


Vypredané
13,77 € 14,49 €

The Travel Hack Handbook 1


This practical and inspiring guide, the latest in our popular 'Handbook' series, provides travellers with tips and tricks to make their money go further. As the cost of living and travel increases, Lonely Planet's experts reveal the best ways to bag a bargain, whether it’s booking transport, a hotel or finding experiences that won’t break the bank. Inside The Travel Hack Handbook: - The first half of the book provides general advice, tips and information from a range of writers, including guest experts such as train travel gurus and digital nomads - The second half provides inspirational recommendations and introduces more than 20 destinations that offer the best value to travellers, covering countries, cities and places for specific interests such as trekking, diving and eating - Presented in a handy flexibound format with visually inspiring photography, maps and fact boxes - Featuring coverage of destinations around the world with recommendations and tips for countries such as Slovenia, South Africa and Thailand, as well as cities such as Tblisi, Edinburgh and Atlanta Whether you’re planning a short term jaunt or a long haul journey, this is the perfect book for any traveller on a budget that’s wanting to get the best bang for their buck.
Vypredané
18,00 € 18,95 €

Best of the World


Discover your next great adventure in this beautifully illustrated guide to the world’s best travel destinations. From the ultimate hiking trails to the most scenic train rides, the most stunning coral reefs to the most epic mountain retreats, you’ll find 1,000 exceptional destinations to add to your travel bucket list! Each of the 1,000 bucket list-worthy trips in this sumptuous volume has been carefully vetted and selected by the celebrated travel experts at National Geographic. On every page you’ll find new ways to experience beloved destinations, such as a family-friendly tour of Rome’s beloved ruins or a foodie tour of New York City, as well as hidden gems around the globe, including a cloud forest in the mountains of Ecuador and a kite surfing excursion off the coast of Spain. Plus, find detailed road trips to places near (Charleston, South Carolina) and far (a grand tour of Switzerland), along with top 10 lists from the best ski resorts to the best green hotels. Discover majestic nature escapes, family getaways, cultural hot spots, remarkable cityscapes, and one-of-a-kind thrills in this beautifully illustrated collection that will help you find your next exhilarating destination. So get ready to pack your bags...this inspired collection will leave ready to experience the ultimate travel adventure!
Vypredané
46,08 € 48,50 €

Podunajsko


Publikácia Slovensko-rakúsko-maďarské Podunajsko má charakter podrobného historicko-vlastivedno-turistického sprievodcu regiónu Podunajska. Hlavným cieľom publikácie je poukázať na tesnú väzbu troch území a predstaviť ich ako turisticky zaujímavý reg ión. Územie Podunajska sme vyčlenili na základe fyzicko-geografických ako aj administratívnych hraníc. V podstate zaberá priestor od bývalého rímskeho tábora Carnuntum na území dnešného Rakúska neďaleko Hainburgu a tiahne sa po pravom a ľavom brehu D unaja až po Visegrád v dnešnom Maďarsku severne od Budapešti. Toto územie a najmä jeho východzí a konečný bod ako aj najväčšie mesto Bratislava, ktoré sa na ňom rozkladá symbolizujú viaceré základné dejinné etapy. Z tohto dôvodu by mohol podtitul pub likácie o Podunajsku znieť aj ako od Carnunta cez Bratislavu po Visegrád. Publikácia je rozdelená na rakúsku, slovenskú a maďarskú časť Podunajska. Úvodné kapitoly všetkých troch častí obsahujú základnú charakteristiku prírody, histórie, obyvateľstva a sídiel. Text jednotlivých kapitol o podunajských mestách a obciach z jednej i druhej strany hranice je popretkávaný rôznymi legendami, historickými príbehmi, povesťami a zaujímavosťami, ktoré lepšie pomôžu pochopiť mentalitu, zvyky, obyčaje, chara kter a kultúrnu príbuznosť obyvateľov Podunajska, žijúcich neďaleko seba a oddelených len tokom Dunaja. Texty sú doplnené množstvom fotografií, mapiek a plánikov jednotlivých centier Podunajska, pomocou ktorých chceme inšpirovať čitateľa k návšteve P odunajska a sprístupniť širokej verejnosti jeho najkrajšie miesta. Verzia v nemeckom jazyku.
Vypredané
11,35 € 11,95 €

Lacná kniha Podunajsko


Publikácia Slovensko-rakúsko-maďarské Podunajsko má charakter podrobného historicko-vlastivedno-turistického sprievodcu regiónu Podunajska. Hlavným cieľom publikácie je poukázať na tesnú väzbu troch území a predstaviť ich ako turisticky zaujímavý reg ión. Územie Podunajska sme vyčlenili na základe fyzicko-geografických ako aj administratívnych hraníc. V podstate zaberá priestor od bývalého rímskeho tábora Carnuntum na území dnešného Rakúska neďaleko Hainburgu a tiahne sa po pravom a ľavom brehu D unaja až po Visegrád v dnešnom Maďarsku severne od Budapešti. Toto územie a najmä jeho východzí a konečný bod ako aj najväčšie mesto Bratislava, ktoré sa na ňom rozkladá symbolizujú viaceré základné dejinné etapy. Z tohto dôvodu by mohol podtitul pub likácie o Podunajsku znieť aj ako od Carnunta cez Bratislavu po Visegrád. Publikácia je rozdelená na rakúsku, slovenskú a maďarskú časť Podunajska. Úvodné kapitoly všetkých troch častí obsahujú základnú charakteristiku prírody, histórie, obyvateľstva a sídiel. Text jednotlivých kapitol o podunajských mestách a obciach z jednej i druhej strany hranice je popretkávaný rôznymi legendami, historickými príbehmi, povesťami a zaujímavosťami, ktoré lepšie pomôžu pochopiť mentalitu, zvyky, obyčaje, chara kter a kultúrnu príbuznosť obyvateľov Podunajska, žijúcich neďaleko seba a oddelených len tokom Dunaja. Texty sú doplnené množstvom fotografií, mapiek a plánikov jednotlivých centier Podunajska, pomocou ktorých chceme inšpirovať čitateľa k návšteve P odunajska a sprístupniť širokej verejnosti jeho najkrajšie miesta. Verzia v anglickom jazyku.
Vypredané
0,60 € 11,95 €

dostupné aj ako:


Čo by to bolo za cestovateľa bez správnej výbavy? Medzi tú základnú nepatria len turistické palice, topánky a batohy. Naša ponuka obsahuje nekonečné množstvo publikácií, ktoré sa stanú vašimi vernými pomocníkmi nech idete kamkoľvek. Plánujete výlet autom po Európe? Alebo len neviete kam vyraziť za cykloturistikou, vodnými športami či lyžovaním? Nechajte sa inšpirovať našimi mapami a bedekrami a nájdite tie najvhodnejšie trasy pre veľkých i malých turistov.

Kto povedal, že zážitky nie sú na predaj? Ak patríte medzi aktívnych dovolenkárov oceníte najmä našich sprievodcov. Objavte neznáme zákutia známych miest alebo si splňte cestovateľský sen a vyberte sa do niektorej z exotických krajín. Jednoducho zažite s našimi titulmi tie najkrajšie prázdniny doma i vo svete.

Naučte deti geografiu hrou. Máte doma zvedavého školáka, ktorý túži po úspechoch na hodinách zemepisu? Podarujte mu nový atlas sveta alebo zaujímavý cestopis plný farebných fotografií. Po večeroch si potom s našimi mapami naplánujte rodinný výlet po najbližšom okolí. Navštívte starobylú zrúcaninu hradu, ZOO či neďaleký národný park. Naučte deti turistické značky a neskôr vám pomôžu zdolať aj Vysoké Tatry.