! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Stav


Čo by to bolo za cestovateľa bez správnej výbavy? Medzi tú základnú nepatria len turistické palice, topánky a batohy. Naša ponuka obsahuje nekonečné množstvo publikácií, ktoré sa stanú vašimi vernými pomocníkmi nech idete kamkoľvek. Plánujete výlet autom po Európe? Alebo len neviete kam vyraziť za cykloturistikou, vodnými športami či lyžovaním? Nechajte sa inšpirovať našimi mapami a bedekrami a nájdite tie najvhodnejšie trasy pre veľkých i malých turistov.

Kto povedal, že zážitky nie sú na predaj? Ak patríte medzi aktívnych dovolenkárov oceníte najmä našich sprievodcov. Objavte neznáme zákutia známych miest alebo si splňte cestovateľský sen a vyberte sa do niektorej z exotických krajín. Jednoducho zažite s našimi titulmi tie najkrajšie prázdniny doma i vo svete.

Naučte deti geografiu hrou. Máte doma zvedavého školáka, ktorý túži po úspechoch na hodinách zemepisu? Podarujte mu nový atlas sveta alebo zaujímavý cestopis plný farebných fotografií. Po večeroch si potom s našimi mapami naplánujte rodinný výlet po najbližšom okolí. Navštívte starobylú zrúcaninu hradu, ZOO či neďaleký národný park. Naučte deti turistické značky a neskôr vám pomôžu zdolať aj Vysoké Tatry.

Chcete mať doma kúsok sveta? Nenechajte si ujsť obrazové publikácie približujúce nádhernú prírodu, mestá či pamiatky blízkych i ďalekých krajín. Tu so svojimi krásami, samozrejme, nezaostáva ani Slovensko. Aspoň jedna kniha o našej domovine by nemala chýbať v žiadnej rodinnej knižnici, súhlasíte?