! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Sprievodcovia, mapy, atlasy strana 363 z 369

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

CR 1:440000


Vypredané
29,30 € 30,84 €

Slovensko A0 1: 400 000


Vypredané
29,30 € 30,84 €

Tatry pre Teba - slov.


Praktický sprievodca tatranskými dolinami, plesami a štítmi. Ak patríte medzi milovníkov náučných chodníkov a nie ste práve „zberateľom“ najvyšších vrcholov...
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Bratislava - obrázkový sprievodca ARA


Poprechádzajte sa starým mestom Bratislavy a objavte jej útulné námestíčka, romantické uličky a tradičné nádvoria. Navštívte mohutný hrad s pekným výhľadom a Dóm Sv. Martina, v ktorej boli korunovaní uhorskí králi. Obrazový sprievodca, ilustrovaný mnohými fotografiami a rytinami, Vás prevedie cez toto historické a pritom dynamické a pulzujúce mesto k miestam, ktoré sú významné z historického hľadiska, miestam, kde boli korunovaní králi, alebo kde koncertovali slávni skladatelia. Knižka je vynikajúcim sprievodcom pri Vašej prehliadke a taktiež milým darčekom.
Vypredané
6,09 € 6,41 €

Afrika nastenna mapa


mapa
Vypredané
28,36 € 29,85 €

Svět-nástenná mapa


Vypredané
48,54 € 51,09 €

Slovensko-veľké (1:250T)


Vypredané
48,54 € 51,09 €

Europa politická- nástenná mapa


Vypredané
48,54 € 51,09 €

Trenciansky kraj/nástenná mapa


mapa
Vypredané
31,22 € 32,86 €

Bratislava - slovenská verzia


Bez toho, aby sme sa dotkli akéhokoľvek mesta na svete, môžeme povedať, že Bratislava patrí medzi tie do ktorých sa návštevník rád vracia. Nie nadarmo má prívlastok Krásavica na Dunaji. Má svoju atmosféru. Stačí sa prejsť jej historickými uličkami. A do týchto uličiek vchádza fotograf. Vidí tie isté domy, tých istých ľudí, ale inak... Krásna farebná publikácia, plná nádherných fotografií. Cieľom knihy nie je podať odborný výklad o Bratislave. Nemá to byť ani turistický sprievodca. Je to kniha, ktorá má vzdať hold tomuto v histórii tak ťažko skúšanému mestu.
Vypredané
31,22 € 32,86 €

Nitriansky kraj/nástenná mapa


mapa
Vypredané
31,22 € 32,86 €

Čo by to bolo za cestovateľa bez správnej výbavy? Medzi tú základnú nepatria len turistické palice, topánky a batohy. Naša ponuka obsahuje nekonečné množstvo publikácií, ktoré sa stanú vašimi vernými pomocníkmi nech idete kamkoľvek. Plánujete výlet autom po Európe? Alebo len neviete kam vyraziť za cykloturistikou, vodnými športami či lyžovaním? Nechajte sa inšpirovať našimi mapami a bedekrami a nájdite tie najvhodnejšie trasy pre veľkých i malých turistov.

Kto povedal, že zážitky nie sú na predaj? Ak patríte medzi aktívnych dovolenkárov oceníte najmä našich sprievodcov. Objavte neznáme zákutia známych miest alebo si splňte cestovateľský sen a vyberte sa do niektorej z exotických krajín. Jednoducho zažite s našimi titulmi tie najkrajšie prázdniny doma i vo svete.

Naučte deti geografiu hrou. Máte doma zvedavého školáka, ktorý túži po úspechoch na hodinách zemepisu? Podarujte mu nový atlas sveta alebo zaujímavý cestopis plný farebných fotografií. Po večeroch si potom s našimi mapami naplánujte rodinný výlet po najbližšom okolí. Navštívte starobylú zrúcaninu hradu, ZOO či neďaleký národný park. Naučte deti turistické značky a neskôr vám pomôžu zdolať aj Vysoké Tatry.

Chcete mať doma kúsok sveta? Nenechajte si ujsť obrazové publikácie približujúce nádhernú prírodu, mestá či pamiatky blízkych i ďalekých krajín. Tu so svojimi krásami, samozrejme, nezaostáva ani Slovensko. Aspoň jedna kniha o našej domovine by nemala chýbať v žiadnej rodinnej knižnici, súhlasíte?