Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Turistika, skaly strana 43 z 46

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

KOSICE 1:15 000


Mapa mesta obsahuje: - Turistické informácie - Plán vnútorného mesta - Register ulíc
Vypredané
2,17 € 2,28 €

PIESTANY 1:10 000


Mapa mesta obsahuje: - Turistické informácie - Plán vnútorného mesta - Register ulíc
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Orava 1:100 000 turistická mapa


Turistická a cykloturistická mapa v mierke 1:100 000v slovenskej a poľskej mutácii. Zasahuje územie od vrchu Končistá na východe v Roháčoch po Oravskú Lesnú na západe, na juhu začína Liptovskou Sielnicou a končí poľskou hranicou nad Oravskou Polhorou. Zadná strana obsahuje množstvo užitočných informácií o regióne.
Vypredané
2,38 € 2,50 €

Liptov 1:100 000 mapa


Turistická a cykloturistická mapa v mierke 1:100 000v slovenskej a anglickej jazykovej mutácii. Zasahuje územie od obce Východná na východe po Krpeľany na západe. Na juhu je ohraničená Donovalmi a zo severu Dolným Kubínom. Zadná strana obsahuje množstvo užitočných informácií o regióne.
Vypredané
2,38 € 2,50 €

Tatry a Spiš 1:100 000 mapa


Turistická mapa s mierkou: 1:100 000 rozkladacia.
Vypredané
2,38 € 2,50 €

Bratislava turistický plán centra 1:5 500


Bratislava turisticky plan centra 1:5 500
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Lacná kniha Turistický sprievodca Vysoké Tatry (-70%)


Turistický sprievodca Vysoké Tatry
Vypredané
1,34 € 4,48 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bozen - Meran - Sarntal 1: 50 000, TM WKS1 (-70%)


Bozen, Meran und Umgebung 1 50 000 Wanderkarte. Mit Kurzführer. WKS 1 Turistická mapa v měřítku 1:50t. V mapovém podkladu jsou kromě turistických tras vyznačeny i cyklostezky a značené zimní běžecké tratě. Mapa je doplněna textovou částí s popisem turistických zajímavostí a návrhy výletních tras - v němčině a italštině
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tallinn 1:10 000 (-70%)


- Tourist information - Street index - Public transport
Vypredané
2,97 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha WIEN REISENPLAN 1:12500 PL60 (-70%)


- Umgebungskarte - Durchfahrtsplan - Flughafen - Innenstadt - Straenverzeichnis
Vypredané
4,20 € 13,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pohronie 1:100 000, Mapa turistických zaujímavostí 4 (-70%)


Podrobná automapa 1:100 000 regiónu Pohronia, zasahujúca po Partizánske na severe, Zvolen na východe, Štúrovo na juhu, Nitru na západe s vyznačenými historicko-kultúrnymi a prírodnými zaujímavosťami. V textovej prílohe sú stručne popísané v slovenčine, nemčine a angličtine. Mapa je doplnená mapkami centier významnejších miest v mierke 1:10 000.
Vypredané
0,99 € 3,29 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha J.G. Rainer a Vysoké Tatry (-50%)


Publikácia o prvom úspešnom podnikateľovi v službách cestovného ruchu vo Vysokých Tatrách, o prvej a vtedy ešte jedinej tatranskej osade Schmeksi (Smokovci) a vtedajších návštevníkoch. Pod pojmom podnikanie autor chápe najmä vzornú starostlivosť o hosťa a zodpovednosť k zverenému majetku. Za čias pôsobenia J. G. Rainera a jeho manželky Starý Smokovec prešiel určitým stavebným rozvojom, podľa obrazov z tohto obdobia môžeme konštatovať, že v maximálnom súlade s okolitou prírodou. Veľkým prínosom pre návštevníkov bol osobný kontakt s Rainerom – miestnym znalcom a príjemným spoločníkom. Nedá mi nespomenúť, že ani hostia si nerobili neprimerané nároky. Napríklad v čase pôsobenia Rainerovcov navštívil Starý Smokovec Saský kráľ Fridrich August. Zo Slavkova prišiel pešo a aby nenarobil okolo svojej osoby veľký rozruch, pri cestovaní po Uhorsku sa predstavoval ako „Graf Hohenstein“. Jeho identita sa prezradila práve v Smokovci. Rozsahom nie veľká publikácia je plná zaujímavých informácií a poetických, najmä dobových ilustrácií
Vypredané
3,85 € 7,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha BUDAPEST 1:20000 SPIRALA (-50%)


Budapest és környéke - Egyirányú utcák - Utcanévjegyzék + 57 település térképe Budapest und Umgebung - Einbahnen - Index + 57 Ortschaften Budapest and Environs - One way streets - Index + 57 settlements
Vypredané
6,45 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Italské alpy 1.východ (-90%)


Průvodce uvádí charakteristiku území východních italských Alp (horopis, vodopis, podnebí, rostlinstvo, živočišstvo) a praktické informace (doprava, ubytování, obchody) o oblasti, ve které se nachází 44 doporučených a dobře popsaných vysokohorských túr i tras dálkových přechodů, cykloturistických výletů a terénů pro lyžování.
Vypredané
1,36 € 13,64 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Igló és a Szlovák Paradicsom (-90%)


"A Szlovák Paradicsom idegenforgalmi és turisztikai szempontból a magyarok körében igen kedvelt. Népszerűségében közrejátszik, hogy hazánk területéről könnyen és rövid idő alatt elérhető, rendkívül látványos és változatos természeti adottságokkal rendelkezik. A területet 1988-ban nemzeti parkká nyilvánították, amelynek szépségét völgyszakadékok, vízesések, szurdokok, barlangok és egyéb mészkőképződmények teszik izgalmassá. Ennek a területnek a közigazgatási, gazdasági és turisztikai központja, egyben a könyvben szereplő túrák ideális kiindulópontja Igló, amelynek történelme, kulturális élete, idegenforgalma is figyelemre méltó. Túrakalauzunk fő célja a terület túraútvonalainak és városi látnivalóinak bemutatása, a lenyűgöző hegyvidék felfedezése, a turistacélpontok tervezhetőségének elősegítése. Könyvünkben a vidék részletes ismertetésén túl, a kirándulók, turisták számára a helyszíni tájékozódást segítő információkkal (síelési lehetőségek, címek, telefonszámok, szótárak stb.) kívánunk segítséget nyújtani. Szlovák Paradicsom-térképmelléklettel." (a Kiadó)
Vypredané
1,07 € 10,71 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Severní vápencové Alpy 2 (-90%)


Po roce od vydání 1. dílu přichází na trh 2. díl horolezeckého průvodce po Severních Alpách. Obsahuje popisy výstupů v oblastech Wilder Kaiser, Ratikon, Watzmannstock, Tannheimer Berge a Reiter Alpe. Jednotlivé cesty jsou stručně slovně charakterizov ány, uvedena jejich obtížnost a stupeň zajištění. Populární a hlavně moderní výstupy jsou graficky velmi pěkně a přesně rozkresleny - to vše podle stavu k červnu r. 2002. V průvodci nechybí barevné fotografie vrcholů a stěn se zakreslenými výstupovým i trasami.
Vypredané
2,16 € 21,61 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Opavsko Oderské vrchy Nízký Jeseník 1:100 000 (-90%)


Názorná turistická mapa v měřítku 1:100 000 pokrývá větší území a je poskládána na rozměr vhodný do kapsy. Mapa má přehledně zakreslené značené turistické trasy a dálkové cykloturistické trasy. Mapa je kompatibilní s GPS navigačními systémy.
Vypredané
0,59 € 5,90 €

dostupné aj ako:


Ak sa musíte ísť vždy, keď vás volajú hory a váš duch túži po dobrodružstvách v prírode a vysoko v skalách, táto kategória je určená práve pre vás. Nájdete tu široký výber kníh, ktoré vás sprevádzajú na cestách do úchvatných horských prostredí, poskytujú vám informácie o turistických trasách a prinášajú vám príbehy odvážnych dobyvateľov skál.

Kategória "Turistika, skaly" vám otvára dvere do fascinujúceho sveta turistiky a horolezectva. Nájdete tu knihy, ktoré vás povedú cez náročné horské chodníky, ponúkajú návody pre horolezcov, a zdieľajú príbehy odvážnych dobyvateľov skalných vrcholov. Tieto knihy vám poskytnú cenné rady, techniky a inšpiráciu pre vaše vlastné dobrodružstvá v horách.

Pri prehľadávaní tejto kategórie narazíte na príbehy odvahy, presadzovania sa, stretávania s prírodnými krásami a zdolávania výziev. Budete sa ponárať do opisov horských panorám, úchvatných skalných útvarov a jedinečných prírodných rezervácií. Nájdete tu knihy o technikách lezenia, príprave na turistické výpravy a objavovanie skrytých pokladov v prírode.