! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Turistika, skaly strana 44 z 46

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Bílé Karpaty turistický průvodce (-90%)


44 vybraných pěších výletů v pohoří moravsko-slovenského pomezí od Strážnice po Červený Kameň. - podrobný popis každé trasy - praktické informace - orientační mapky v měřítku 1:100 000 až 1:200 000 - 3 plány měst v měřítku 1:15 000 až 1:30 000
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha TS 5 Malá Fatra, východné Kysuce - poľ. (-90%)


Regionálny turistický sprievodca z vydavateľstva DAJAMA tematicky zameraný na pešie túry v slovenských horách, edícia "S batohom po Slovensku"
Vypredané
0,90 € 8,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha TS 6 Veľká Fatra, Kremnické vrchy - poľ. (-90%)


Šiestym titulom edície S batohom po Slovensku je Veľká Fatra Kremnické vrchy (č. 6). Veľká Fatra ležiaca na rozhraní stredného a severozápadného Slovenska je vyhľadávanou rekreačnou oblasťou v zime (vďaka lyžiarskym strediskám) ako aj v lete (vďaka turistike v dolinách a na hrebeni a kultúrno-historickým pamiatkam v podhorí). Najväčším bohatstvom pohoria Veľká Fatra sú zachované prírodné lesy a pralesy karpatského typu, predovšetkým so smrekom, jedľou a bukom. Unikátom je Harmanecká tisina, kd e je najväčší výskyt tisu obyčajného v Európe. Pre Veľkú Fatru sú charakteristické dlhé kaňonovité doliny, napríklad Belianska, Jasenská, Gaderská, Blatnická či Žarnovická. Východiskami pre pešiu turistiku sú viaceré mestá v podhorí a turistické chat y stojace na hrebeni. Pamiatková rezervácia ľudovej architektúry Vlkolínec je zapísaná v Zozname svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO. Sprievodcu dopĺňajú aj túry z Kremnických vrchov. Výrezy turistických máp s priebehom jednotlivých tr ás dopĺňajú základný text, nechýbajú ani register najvýznamnejších turistických bodov a praktické informácie. Verzia v poľskom jazyku.
Vypredané
0,90 € 8,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bükk 1 : 40 000 - Turistakalauz (-90%)


A kiadvány hazánk első hegyvidéki nemzeti parkjába kalauzol, ahol a természet minden évszakban elkápráztatja páratlan csodáival az odalátogatókat. A turistakalauz ismerteti a Kéktúra útvonalakat, a tanösvényeket, valamint a kerékpáros, a gyalogos és a sí-turizmust érintő szolgáltatásokat. A térkép kivágatára eső településekről az egylapos térképeken már bevált fényképes ismertetők tájékoztatnak. Ebben a részben a települések múltjának rövid bemutatása, a látnivalók és szálláshelyek felsorolása található. Frissítve 2012-ben.
Vypredané
0,88 € 8,83 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zempléni-hegység (északi rész) 1 : 40 000 - Turistatérkép (-90%)


A turistatérkép-sorozat lefedi az ország legfontosabb idegenforgalmi, túrázási körzeteit. A térképek tartalmi javítását helyszíneléssel, a beérkezett észrevételek segítségével, valamint a helyi természetbarát szövetségek által megadott információk felhasználásával végezzük. A térképek hátoldala színes településismertetőket tartalmaznak, ami segíti a települések értékeinek bemutatását, és a túrázóknak is támpontot ad a terület látnivalóiról, a fontosabb szállás- és étkezési lehetőségekről.
Vypredané
0,33 € 3,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zempléni-hegység (déli rész) 1 : 40 000 - Turistatérkép (-90%)


A turistatérkép-sorozat lefedi az ország legfontosabb idegenforgalmi, túrázási körzeteit. A térképek tartalmi javítását helyszíneléssel, a beérkezett észrevételek segítségével, valamint a helyi természetbarát szövetségek által megadott információk felhasználásával végezzük. A térképek hátoldala színes településismertetőket tartalmaz, ami segíti a települések értékeinek bemutatását, és a túrázóknak is támpontot ad a terület látnivalóiról, a fontosabb szállás- és étkezési lehetőségekről.
Vypredané
0,33 € 3,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Gömör-Tornai-Karszt 1 : 40 000 - Turistatérkép (-90%)


A turistatérkép-sorozat lefedi az ország legfontosabb idegenforgalmi, túrázási körzeteit. A térképek tartalmi javítását helyszíneléssel, a beérkezett észrevételek segítségével, valamint a helyi természetbarát szövetségek által megadott információk felhasználásával végezzük. A térképek hátoldala színes településismertetőket tartalmaznak, ami segíti a települések értékeinek bemutatását, és a túrázóknak is támpontot ad a terület látnivalóiról, a fontosabb szállás- és étkezési lehetőségekről.
Vypredané
0,33 € 3,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nejkrásnější procházky světa (-90%)


Cesta svatého Jakuba, řeka Colorado, tropická údolí Kapverd, Himaláje, římské silnice a islandské louky – to všechno jsou některé z posledních nepřístupných krás naší planety, které lze objevit jen jedním způsobem: chůzí. V tomto velkoformátovém svazku s nádhernými fotografiemi najdete 80 pěších cest za těmi nejkrásnějšími přírodními divy všech pěti kontinentů. Ke každé z nich poskytuje podrobné informace, týkající se hlavní trasy a různých variant, nejlepšího období, výbavy, překážek, a míst, která si nesmíte nechat ujít.
Vypredané
3,76 € 37,55 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Turistika (-90%)


Turistika, ďalšia kniha z úspešnej edície Veľký ilustrovaný poradca, je kompletným sprievodcom svetom tejto čoraz obľúbenejšej záľuby. Obsahuje praktické informácie pre všetkých turistov bez ohľadu na to, či sú začiatočníci, alebo majú s turistikou dlhoročné skúsenosti. Poradí vám, ako úspešne zorganizovať turistický výstup alebo kempovanie, oboznámi vás s potrebným výstrojom, technikami, pravidlami bezpečnosti a prvej pomoci. Kniha je bohato ilustrovaná a obsahuje naozaj všetko, čo potrebujete vedieť, aby ste sa stali zdatnými turistami.
Vypredané
2,00 € 19,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha BUDAPEST 1:20000 SPIRALA


Budapest és környéke - Egyirányú utcák - Utcanévjegyzék + 57 település térképe Budapest und Umgebung - Einbahnen - Index + 57 Ortschaften Budapest and Environs - One way streets - Index + 57 settlements
Vypredané
0,65 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bük


Bük értékeinek felkutatásával és kötetbe rendezésével végre elkészült egy olyan hiánypótló kincsestár, amelyet most jó szívvel átnyújthatunk Önnek! Számunkra nagy öröm és megtiszteltetés látni, hogy mekkora értéket jelent a kutatásunk alanya, Bük! Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy egyrészt annyiféle kincsünk van, másrészt pedig a történelmi múlt emlékei mellett a mai Bük is képes olyan értékeket alkotni, amelyek időtállóan ragyognak. Nem talmi a csillogásuk, hanem saját fényük van, amely a kitartó kincskeresők útját is megvilágítják. Bízunk abban, hogy ugyanolyan izgalommal teli várakozással nyitja ki e megtalált kincsesláda fedelét és ugyanúgy gyönyörködik tartalmában, ahogy mi, készítők tettük!" (A Kiadó)
Vypredané
0,71 € 14,25 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha LONDON M25/MASTER ATLAS CO


This atlas uses Collins/Bartholomew digital database mapping and covers the whole of the M25 area. There are colour classified roads, buildings, postal district boundaries, car parks, hospitals and police stations, and general places of interest. The area of coverage extends from Brookmans Park in the north to Redhill in the south and from Slough in the west to Gravesend in the east, with an extended area of central London stretching from Kensington Gardens to Greenwich.
Vypredané
1,11 € 22,21 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Andy


Tato souborná a do značné míry unikátní publikace o andských vrcholech pokrývá i mnohé oblasti And, které dosud nebyly nikde blíže popsány. V angličtině se dočkala již čtvrtého vydání a zatím byla přeložena do francouzštiny, španělštiny, polštiny - a nyní také do češtiny. Autor, John Biggar, přitom za 25 let svého aktivního působení v Andách osobně vylezl a na lyžích zdolal přes 300 vrcholů s nadmořskou výškou nad 5000 m. - Jedinečný souborný průvodce po významných vrcholech And. - Detailní údaje k výstupům na 100 hlavních andských šestitisícovek. - Popisy výstupů na víc než 300 dalších vrcholů. - Přes 240 zákresů tras a 80 schématických mapek. - Množství názorných situačních snímků. - Bohaté informace také pro skialpinisty.
Vypredané
1,76 € 35,20 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha PRAHA 1:20 000 ATLAS


Atlas pokrývá nejen celé administrativní území hlavního města, ale souvisle i zázemí Prahy – najdeme v něm např. Říčany, Hostivice, Černošice či Roztoky. Přehledné mapy atlasu obsahují podrobný místopis včetně nejnovějších změn i vyznačení turisticky významných informací (ubytování, kulturní instituce, zdravotnická zařízení, obchodní centra apod.). Kompletně je zakreslen systém městské hromadné dopravy. Nechybějí informace o správním členění města a jednotlivých městských úřadech, průjezdní plán Prahou, seznam linek Pražské integrované dopravy se schématem. Součástí atlasu jsou také důležité kontakty a rejstřík ulic, který zahrnuje všechny ulice a náměstí v Praze i přilehlých obcích.
Vypredané
0,35 € 6,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Povltaví-Písecko, Pošumaví


Názorná turistická mapa v měřítku 1:100 000 pokrývá větší území a je poskládána na rozměr vhodný do kapsy. Mapa má přehledně zakreslené značené turistické trasy a dálkové cykloturistické trasy. Mapa je kompatibilní s GPS navigačními systémy.
Vypredané
0,30 € 5,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Krása v horách ukrytá


Kniha Krása v horách ukrytá prináša prehľad túr po vybraných slovenských horách a národných parkoch, ktoré sú vhodné pre rodiny s deťmi. Ide o súbor textov, ktoré vyšli vlani na ahojmama.sk doplnený o niektoré ďalšie historické údaje a fotografie. Nápad vydať texty knižne skrsol u Ota Rozložníka, ktorý sa postaral o vydanie aj distribúciu knihy. Chcel by som prilákať do hôr čo najviac rodín s deťmi, mnohí dnes trávia čas doma pred obrazovkou počítača alebo mobilu, čo je škoda. Práve takáto kniha by ich mohla povzbudiť k výletom do prírody, prináša pekné a zároveň nenáročné túry, ktorých sa nik nemusí báť, vysvetľuje. Okrem opisu samotných túr kniha prináša aj rady, ako deti motivovať na turistiku, tiež praktické veci čo si obliecť, čo zabaliť do batoha, aké jedlo je vhodné a čo naopak, ako sa zachovať v búrke, čoho sa vyvarovať a ako sa najlepšie chrániť. Jednoduché, ľahké čítanie, no ľudia sa veľa dozvedia, konštatuje Oto Rozložník.
Vypredané
0,54 € 10,89 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Gömör-Tornai-Karszt, Cserehát 1 : 40 000 - Turistatérkép


A kiadvány a szlovák-magyar határvidéken húzódó, földrajzilag egységes, páratlan látnivalókban gazdag mészkőhegyvidékre kalauzol. A kötet a karsztvidék legszebb pontjaira kínál részletes túraleírásokat gyalogosoknak, autósoknak és kerékpárosoknak egyaránt, továbbá fényképes településismertetőket, szálláslehetőségeket és egyéb hasznos információkat közöl. Külön fejezet mutatja be a Cserehát településeit, növény- és állatvilágát, történelmét.
Vypredané
0,58 € 11,50 €

dostupné aj ako:


Ak sa musíte ísť vždy, keď vás volajú hory a váš duch túži po dobrodružstvách v prírode a vysoko v skalách, táto kategória je určená práve pre vás. Nájdete tu široký výber kníh, ktoré vás sprevádzajú na cestách do úchvatných horských prostredí, poskytujú vám informácie o turistických trasách a prinášajú vám príbehy odvážnych dobyvateľov skál.

Kategória "Turistika, skaly" vám otvára dvere do fascinujúceho sveta turistiky a horolezectva. Nájdete tu knihy, ktoré vás povedú cez náročné horské chodníky, ponúkajú návody pre horolezcov, a zdieľajú príbehy odvážnych dobyvateľov skalných vrcholov. Tieto knihy vám poskytnú cenné rady, techniky a inšpiráciu pre vaše vlastné dobrodružstvá v horách.

Pri prehľadávaní tejto kategórie narazíte na príbehy odvahy, presadzovania sa, stretávania s prírodnými krásami a zdolávania výziev. Budete sa ponárať do opisov horských panorám, úchvatných skalných útvarov a jedinečných prírodných rezervácií. Nájdete tu knihy o technikách lezenia, príprave na turistické výpravy a objavovanie skrytých pokladov v prírode.