! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Turistika, skaly strana 46 z 46

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Mapa skládaná: Jeseníky Hrubý Jeseník, Králický Sněžník, Rychlebské hory


Turistická mapa Jeseníky je kromě úplné sítě turistických cest také síť doporučených a značených cyklotras, značených lyžařských tras. Dále obsahuje různé turistické zajímavosti jako hrady a zámky, jeskyně, ubytování, restaurace, koupaliště, čerpací stanice atd. Mimoto je vybavena i sítí pro GPS (Global positioning system) - satelitní naváděcí systém pro určování zeměpisné polohy. Na zadní straně je popis největších turistických zajímavostí. Mapa je vytištěna na velkém formátě A1, proto obsahuje velké území v podrobném zobrazení. Je doplněna bohatou obrazovou přílohou a panoramatickým zobrazením hřebenovky Jeseníků. Rok výroby 2008.
Vypredané
3,71 € 3,90 €

Ak sa musíte ísť vždy, keď vás volajú hory a váš duch túži po dobrodružstvách v prírode a vysoko v skalách, táto kategória je určená práve pre vás. Nájdete tu široký výber kníh, ktoré vás sprevádzajú na cestách do úchvatných horských prostredí, poskytujú vám informácie o turistických trasách a prinášajú vám príbehy odvážnych dobyvateľov skál.

Kategória "Turistika, skaly" vám otvára dvere do fascinujúceho sveta turistiky a horolezectva. Nájdete tu knihy, ktoré vás povedú cez náročné horské chodníky, ponúkajú návody pre horolezcov, a zdieľajú príbehy odvážnych dobyvateľov skalných vrcholov. Tieto knihy vám poskytnú cenné rady, techniky a inšpiráciu pre vaše vlastné dobrodružstvá v horách.

Pri prehľadávaní tejto kategórie narazíte na príbehy odvahy, presadzovania sa, stretávania s prírodnými krásami a zdolávania výziev. Budete sa ponárať do opisov horských panorám, úchvatných skalných útvarov a jedinečných prírodných rezervácií. Nájdete tu knihy o technikách lezenia, príprave na turistické výpravy a objavovanie skrytých pokladov v prírode.