! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Turistika, skaly strana 35 z 46

Dublin 1:10 000 Mapa mesta


Mapa z této ediční řady má praktický formát, takže se vejde do kapsy. Laminace ochrání mapu proti promočení a zároveň prodlouží životnost. V mapě najdete turistické informace v deseti jazycích, například kam za dobrodružstvím, dále o místních pamětihodnostech, kulturní nabídce, nejlepších místech pro nakupování, noční zábavu nebo pro labužníky.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Buenos Aires 1:15 000 Mapa mesta


Mapa obsahuje: - Turistické informácie - Register ulíc - Verejné hromadné dopravné prostriedky
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Pieniny - Severný Spiš a Šariš - slov. 16


40 peších turistických trás Turistický sprievodca Pieniny Severný Spiš a Šariš z edície S batohom po Slovensku s poradovým číslom 16 je určený najmä turistom, ktorí uprednostňujú pešiu turistiku v regióne severného Spiša či Šariša, resp. Zamaguria . Najvýznamnejším turistickým strediskom v Zamagurí je Červený Kláštor, nazvaný podľa miestneho kartuziánskeho kláštora. K najkrajším turistickým výletom z Červeného Kláštora patrí pešia trasa prielomom rieky Dunajec, ktorá je súčasťou Národného park u Pieniny. Turistami ešte populárnejší je splav na pltiach po rieke Dunajec, ktorý patrí k vrcholným zážitkom. Od Červeného Kláštora smerom na východ vybieha aj výrazný bralný hrebeň Haligovských skál. Sprievodca obsahuje 40 túr, okrem Pienín tvoria veľkú časť publikácie aj túry zo Spišskej Magury, Ľubovnianskej vrchoviny a Čergova. Súčasťou sprievodcu sú aj všeobecné informácie, základná charakteristika prírodných pomerov územia a opis východísk na túry. Výrezy turistických máp spolu s výškovým profilom a s priebehom jednotlivých trás dopĺňajú základný text, nechýbajú ani register najvýznamnejších turistických bodov a praktické informácie.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Vysoké Tatry - S batohom po Slovensku


V rámci edície turistických sprievodcov s názvom S batohom po Slovensku je v knihe podrobne spracovaných 20 peších turistických trás. Novinkou sú výrezy panoramatických 3D máp s priebehom jednotlivých trás. Súčasťou sprievodcu sú aj všeobecné informácie, základná charakteristika prírodných pomerov Vysokých Tatier a opis východísk jednotlivých túr. Nechýba ani register najvýznamnejších turistických bodov a praktické informácie.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Vysoké tatry 1:25 000 - ortofotomapa


Turistická ortofotomapa v mierke 1:25 000. Zadná strana obsahuje textovú časť v slovenčine, poľštine, angličtine, abecedný register, informácie o horských chatách na slovenskej a poľskej strane Tatier.
Vypredané
5,13 € 5,40 €

Chorvatské pobřeží - průvodce na cesty


Nové a podstatně rozšířené vydání průvodce po Chorvatském pobřeží představuje atraktivní oblast u nás velice oblíbeného chorvatského pobřeží včetně nejkrásnějších ostrovů v Jaderském moři.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Nízké Tatry


49 pečlivě vybraných pěších tras v druhém nejvyšším slovenském pohoří, od lehkých vycházkových okruhů až po náročné horské túry. - detailní popis průběhu každé trasy - mapy v měřítku 1:50 000 až 1:125 000 - výškový profil u každé trasy - praktické informace
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Berlín 1:10 000 Mapa mesta


Mapa z této ediční řady má praktický formát, takže se vejde do kapsy. Laminace ochrání mapu proti promočení a zároveň prodlouží životnost. V mapě najdete turistické informace v deseti jazycích, například kam za dobrodružstvím, dále o místních pamětihodnostech, kulturní nabídce, nejlepších místech pro nakupování, noční zábavu nebo pro labužníky.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Krupinská planina-Dudince TM 140 1:50 000


Turistické mapy sú vyhotovené z celého územia Slovenskej republiky a z južnej časti Poľska v mierke 1:50 000, z turisticky atraktívnych oblastí v mierke 1:25 000 v modernom grafickom vyjadrení a v praktickom formáte. Obsahujú aktuálny zákres turistickej nadstavby. Svojou bohatou obsahovou náplňou sú najpodrobnejšími a najobľúbenejšími turistickými mapami Slovenskej republiky. Obsahom turistickej nadstavby sú turistické a cykloturistické trasy, zimná turistika, orientačne dôležité objekty, významné pozoruhodné miesta a ďalšie informácie. Vysvetlivky sú spracované päťjazyčne: slovensky, nemecky, anglicky, maďarsky a poľsky. Mapy vydané a aktualizované do roku 1999 vrátane, majú turisticko-vlastivedný obsah umiestnený na rubovej strane v slovenskom jazyku, u niektorých titulov v mierke 1:25 000 aj v jazyku nemeckom. Mapy vydané a aktualizované od roku 2000 vrátane sú spracované so samostatnou mapovou a textovou časťou. Obe časti sú samostatne vložené do prehľadného nepremokavého obalu. Textová časť obsahuje rozšírené turistické informácie v slovenskom jazyku. Niektoré mapy majú textovú časť spracovanú v slovenskom a poľskom jazyku. Turistická mapa číslo 113 je vydaná aj v nemeckej mutácii. Všetky mapy vydané a dotláčané od roku 2000 majú zobrazenú zemepisnú sieť "WGS-84" umožňujúcu používať prístroje GPS. Každá mapa má grafickú pomôcku k rýchlemu odčítaniu vzdialeností a zemepisných súradníc. Mapy sú spracované DIGITÁLNOU TECHNOLÓGIOU. Mierka tejto mapy je 1:50 000.
Vypredané
3,66 € 3,85 €

Lacná kniha PRAHA 1:20 000 ATLAS


Atlas pokrývá nejen celé administrativní území hlavního města, ale souvisle i zázemí Prahy – najdeme v něm např. Říčany, Hostivice, Černošice či Roztoky. Přehledné mapy atlasu obsahují podrobný místopis včetně nejnovějších změn i vyznačení turisticky významných informací (ubytování, kulturní instituce, zdravotnická zařízení, obchodní centra apod.). Kompletně je zakreslen systém městské hromadné dopravy. Nechybějí informace o správním členění města a jednotlivých městských úřadech, průjezdní plán Prahou, seznam linek Pražské integrované dopravy se schématem. Součástí atlasu jsou také důležité kontakty a rejstřík ulic, který zahrnuje všechny ulice a náměstí v Praze i přilehlých obcích.
Vypredané
0,35 € 6,90 €

dostupné aj ako:

Kremnické vrchy - Krahule, Skalka, Králiky - TM 5 - 1:25 000


Najobľúbenejšie a popredné turistické mapy, so zobrazením zemepisnej siete "WGS-84" (interval 1 minúta) pre používanie prístrojov GPS. - Mapa obsahuje turistické trasy s časovými údajmi, cykloturistické trasy, zimnú turistiku a dôležité orientačné objekty. - Terén mapy je tieňovaný, s vrstevnicami pri mierke 1:25 000 - 10 m. - Textová časť, ktorá je súčasťou mapy, obsahuje aj rozšírené turistické informácie. - Vysvetlivky v piatich jazykoch robia mapu univerzálnou aj pre zahraničných turistov. - Formát poskladanej mapy je 128x194 mm, uložená je v praktickom plastovom obale.
Vypredané
3,99 € 4,20 €

Javorníky – Moravsko-sliezske Beskydy – slov. 13


40 peších turistických trás Turistický sprievodca Javorníky Moravsko-sliezske Beskydy z edície S batohom po Slovensku s poradovým číslom 13 je určený najmä turistom, ktorí sa chcú na pešiu turistiku vybrať na severozápad Slovenska. Väčšina zo 40 p eších turistických trás koncipovaných v slovensko-českom pohraničí totiž patrí do pohorí Javorníky a Moravsko-sliezske Beskydy. Turistická oblasť Javorníky Moravsko-sliezske Beskydy je najsevernejšou časťou česko-slovenského pohraničia. Rozprestier a sa na severovýchode Českej republiky a na severozápade Slovenska. Slovenská časť zasahuje do stredného Považia (južná časť Javorníkov) a na Kysuce (severná časť Javorníkov a Jablunkovského medzihoria). Česká časť sa nachádza na území Moravy (západn e od údolia Ostravice) a Sliezska (východne od údolia Ostravice). Špecifickým etnografickým regiónom českej časti je Valašsko, ktoré zaberá väčšinu západnej časti turistickej oblasti a ktorého jadro leží v povodí Rožnovskej a Vsetínskej Bečvy.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

TS 14 Oravské Beskydy – Orava – slov.


40 peších turistických trás Turistický sprievodca Oravské Beskydy Orava z edície S batohom po Slovensku s poradovým číslom 14 je určený najmä turistom, ktorí sa chcú na pešiu turistiku vybrať na Oravu. Územie je pohraničným regiónom, ktorý leží na území dvoch štátov Slovenska a Poľska. Plošne väčšia slovenská časť je najsevernejšou časťou republiky. Oblasť je prírodne totožná s povodím pravostranného prítoku Váhu rieky Orava. Rovnako výrazne sa prekrýva s historickým regiónom Orava, ktorý presahuje štátnu hranicu na územie poľskej Orawy. Takmer polovica zo 40 peších turistických trás je koncipovaná v Oravských Beskydách s dominantou Babia hora, resp. v pohorí Beskid ywiecki na poľskej strane. Ďalšie túry smerujú do Oravskej vrchovin y a Oravskej Magury s Minčolom i vodnou nádržou Orava. Sprievodca je doplnený o túry zo Skorušinských vrchov a oravskej časti Chočských vrchov (Veľký Choč) a Západných Tatier (Oravice, Zverovka, Bobrovec, Roháčske plesá). Výrezy turistických máp spol u s výškovým profilom a s priebehom jednotlivých trás dopĺňajú základný text, nechýbajú ani register najvýznamnejších turistických bodov a praktické informácie.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Dolní Rakousko


Sprievodca v českom jazyku popisuje 50 nejzaujímavejších trás pre pešiu turistiku v Dolnom Rakúsku/Weinvierteli. Podtitul navráva, že Dolné Rakúsko - Weinviertel je kraj medzi Moravou a Viedňou, ale treba dodať, že je to tiež oblasť, ktorá je ľahko dostupná z Bratislavy alebo zo Záhoria.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Jeruzalem 1:10 000 - Mapa mesta


Mapa obsahuje: - Turistické informácie - Mapu centra mesta - Register ulíc
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Lacná kniha Gömör-Tornai-Karszt, Cserehát 1 : 40 000 - Turistatérkép


A kiadvány a szlovák-magyar határvidéken húzódó, földrajzilag egységes, páratlan látnivalókban gazdag mészkőhegyvidékre kalauzol. A kötet a karsztvidék legszebb pontjaira kínál részletes túraleírásokat gyalogosoknak, autósoknak és kerékpárosoknak egyaránt, továbbá fényképes településismertetőket, szálláslehetőségeket és egyéb hasznos információkat közöl. Külön fejezet mutatja be a Cserehát településeit, növény- és állatvilágát, történelmét.
Vypredané
0,58 € 11,50 €

dostupné aj ako:

Londýn 1:10 000 - Plán mesta


Přehledný plán obsahuje na lícové straně mapu Londýna v měřítku 1 : 10 000. Nechybí vyznačení turisticky významných informací (kulturní instituce, zdravotnická zařízení, stanice metra apod.). Na rubové straně naleznete rejstřík ulic.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Kréta - východ


50 rozmanitých túr po pobřeží a v horách východní části Kréty, s přesnými popisy tras, mapkami v měřítku 1:60 000/1:85 000, mnoha tipy, pozoruhodnostmi a doporučenými výletními cíli.Kréta - pátý největší ostrov středomoří je kolébkou naší západoev ropské civilizace. Říše Mínójců, římská, byzantská a benátská epocha, období turecké nadvlády - déle než 5000 let se zde prolínaly kultury východního Středomoří a přilehlých zemí a zanechávaly tu své stopy, se ktorými se návštěvníci setkávají na každ ém kroku. Bohaté kulturní památky i rozmanitá krajina a stálé klima lákají každým rokem na tento středomořský ostrov stále více turistů. Gert Hirner, Jakov Murböck
Vypredané
13,21 € 13,90 €

Biele Karpaty - slov. 11


Turistický sprievodca Biele Karpaty Bílé Karpaty z edície S batohom po Slovensku je určený najmä turistom, ktorí uprednostňujú pešiu turistiku. V knihe spracovaných 40 peších turistických trás. Úvodná časť sprievodcu je venovaná všeobecným informáciám
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Ak sa musíte ísť vždy, keď vás volajú hory a váš duch túži po dobrodružstvách v prírode a vysoko v skalách, táto kategória je určená práve pre vás. Nájdete tu široký výber kníh, ktoré vás sprevádzajú na cestách do úchvatných horských prostredí, poskytujú vám informácie o turistických trasách a prinášajú vám príbehy odvážnych dobyvateľov skál.

Kategória "Turistika, skaly" vám otvára dvere do fascinujúceho sveta turistiky a horolezectva. Nájdete tu knihy, ktoré vás povedú cez náročné horské chodníky, ponúkajú návody pre horolezcov, a zdieľajú príbehy odvážnych dobyvateľov skalných vrcholov. Tieto knihy vám poskytnú cenné rady, techniky a inšpiráciu pre vaše vlastné dobrodružstvá v horách.

Pri prehľadávaní tejto kategórie narazíte na príbehy odvahy, presadzovania sa, stretávania s prírodnými krásami a zdolávania výziev. Budete sa ponárať do opisov horských panorám, úchvatných skalných útvarov a jedinečných prírodných rezervácií. Nájdete tu knihy o technikách lezenia, príprave na turistické výpravy a objavovanie skrytých pokladov v prírode.