! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Voda, lyže, cyklo strana 7 z 7

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Česko-rakouské pohraničí - cykloprůvodce


Dalková Cyklotrasa na území Česko – Rakouského pohraničí. Jedná o serii na sebe navazujících výžezů seřazených tak aby se dali postupně otáčet. Mapa je v měřítku 1:90 000. Obsahuje oblasti Novohradských Hor, České Kanady, Podyjí a Lednicko-Valtický areál.
Vypredané
6,93 € 7,29 €

Brno cyklistické 1:18 000, 1: 40 000


Podrobná cyklomapa města Brna a jeho okolí. Centrum je v měřítku 1:18 000, okolí je v měřítku 1:40 000. Mapa obsahuje značené a doporučené cyklotrasy, klasifikace povrchů, cyklopruhy, chodníky, nebezpečná místa, stoupání.
Vypredané
6,93 € 7,29 €

Výlety na bicykli - Okolie Bratislavy Malé Karpaty


Podrobný sprievodca obsahuje zaujímavosti a pamiatky, klasifikáciu povrchu, zjazdnosť ciest, farebné fotografie, mapky
Vypredané
6,17 € 6,49 €

Křivoklátsko - Karlštejnsko


Turistická mapa zediční řady vměřítku 1:65000se značenými cyklistickými trasami, vytištěná navodovzdorném neroztrhnutelném syntetickém papíru DuPontTyvek. Rozsáhlé zobrazené území díky oboustrannému tisku, souřadnicová síť WGS84pro navigac i GPS, pravoúhlá síť po2km.
Vypredané
3,68 € 3,87 €

Labská cyklotrasa


Aktualizované vydání atlasu Labské cyklotrasy v Královéhradeckém kraji v měřítku 1: 60 000 obsahuje 10 map, cesty pro vozíčkáře, druhy povrchů a cest.
Vypredané
4,47 € 4,70 €

Dunajská cyklistická cesta 1:50 000


Atlas s vyznačením cykloturistickej cesty z Bratislavy do Štúrova s napojením na cyklistickú magistrálu Viedeň - Budapešť so štvorjazyčnými vysvetlivkami. Obsahuje rady pre cykloturistov, zásady pohybu po Dunajskej cyklistickej ceste a iné zaujímavosti.
Vypredané
0,29 € 0,30 €

Lacná kniha Vody (-70%)


Súčasťou edície Prírodné Krásy Slovenska je aj nová kniha Vody. Z hydrologického hľadiska je Slovensko neobyčajne zaujímavou krajinou. Možno ho tak trochu prirovnať k streche, pretože mnohé rieky na jeho území pramenia a odtekajú z neho do susedných štátov. Viaceré z našich riek napríklad Dunaj či Váh, patria medzi symboly Slovenska a vytvárajú najcharakteristickejší obraz jeho krajiny. Pýchou Slovenska sú aj jazerá, z ktorých mnohé majú ľadovcový pôvod. Takmer všetky sa nachádzajú v Tatrách, nazývajú sa plesá a sú pozostatkom ľadovcovej činnosti. Nerovnako intenzívnou činnosťou ľadovca vznikli v Tatrách aj vodopády, často viacstupňové. Ich hučiace kaskády sú lákavou atrakciou viacerých tatranských dolín. Na území Slovenska sa vyskytuje a j množstvo minerálnych prameňov a veľké zásoby podzemnej vody. Kým minerálnymi (v mnohých prípadoch liečivými) prameňmi je posiate celé Slovensko, najväčšie zásoby podzemnej vody sú v riečnych usadeninách Dunaja predovšetkým na Žitnom ostrove. Návšte vníkov Slovenska však priťahujú aj zákutia starých korýt riek a sieť ich ramien, v ktorých ako keby sa zastavil čas. Aj z tohto dôvodu sme sa podujali vybrať najkrajšie vodné lokality nielen z vizuálneho hľadiska, ale aj z pohľadu turistickej dostu pnosti a príťažlivosti. Do tejto publikácie sme vybrali 62 najcharakteristickejších lokalít, ktoré sú nejakým spôsobom spojené s výskytom vody na Slovensku. Cieľom tejto knihy je prezentovať lokality prírodného alebo prírode blízkeho výskytu vody na Slovensku. Jednotlivé lokality sú zoradené tematicky podľa formy výskytu vody. Veríme, že vás naším výberom osviežime. Želáme vám nádherné putovanie za najkrajšími vodnými zaujímavosťami našej krajiny a veľa príjemných chvíľ strávených v ich blízkost i.
Vypredané
2,99 € 9,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dunajská cyklistická cesta 1:50 000 (-90%)


Atlas s vyznačením cykloturistickej cesty z Bratislavy do Štúrova s napojením na cyklistickú magistrálu Viedeň - Budapešť so štvorjazyčnými vysvetlivkami. Obsahuje rady pre cykloturistov, zásady pohybu po Dunajskej cyklistickej ceste a iné zaujímavosti.
Vypredané
0,03 € 0,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. (-90%)


"Ez a könyv nemcsak azoknak a gyakorlott túrázóknak íródott, akik már bebarangolták az egész országot, hanem azoknak is, akik szeretik a szépet, a kalandot, az új élményeket. A könyvben leírt túrák nagy része közepes edzettség mellett is kényelmesen teljesíthető." (A Szerző) A(z) Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. (Könyv) szerzője Gyulafi József.
Vypredané
1,15 € 11,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Na toulavém kole


Na základě úspěšného televizního seriálu, kterým provázel Martin Dejdar, vznikla kniha, která popisuje slovem i obrazem nejen místa v daných lokalitách, ale poodhaluje i zákulisí natáčení.Publikace je věnováná nejkrásnějším českým a moravským cyklostezkám.
Vypredané
0,94 € 18,75 €

dostupné aj ako:

Vodácký průvodce-Česko


Vypredané
47,27 € 49,76 €

dostupné aj ako:

Edícia Slovenské regióny pre cyklistov


13 skladaných cykloturistických máp: Záhorie, Trnavsko, Horné Považie, Žilinsko, Podpoľanie, Tekov, Veľký Krtíš a okolie, Dolné Ponitrie a Požitavie, Horné a stredné Ponitrie, Michalovce a okolie, Košice a okolie, Dolný Spiš, Orava
Vypredané
18,05 € 19,00 €

Nizozemsko


Vypredané
5,02 € 5,28 €

Lacná kniha Vodácký průvodce-Česko (-70%)


Na sklade 1Ks
14,93 € 49,76 €

dostupné aj ako:


Ak ste nadšený vodným športom, zimnými radovánkami na lyžiach alebo vášnivý cyklista, táto kategória je pre vás určená. Tu nájdete široký výber kníh, ktoré vás prevedú rôznymi destináciami a prinesú vám príbehy, rady a inšpiráciu pre vaše dobrodružstvá na vode, lyžiach a na bicykli.

Nájdete tu knihy od autorov, ktorí zdieľajú svoje osobné príbehy z cestovania po vodných tokoch, lyžiarskych strediskách a cyklistických tratiach. Tieto knihy vám poskytnú pohľad do ich skúseností, získate cenné rady a inšpiráciu pre vaše vlastné dobrodružstvá.

Pri prehľadávaní tejto kategórie narazíte na príbehy z jachtingu, surfingu, raftingu, lyžovania, snowboardingu, horskej cyklistiky, cestovania na bicykli a ďalších vodných a outdoorových aktivít. Budete sa ponárať do opisov úchvatných scenérií, adrenalínových zážitkov a stretávania s miestnymi kultúrami.

Bez ohľadu na to, či sa chystáte na vodné dobrodružstvá, hľadáte lyžiarske paradisá alebo sa tešíte na cyklistické výpravy, naše knihy vám poskytnú príbehové sprievodcov, užitočné tipy a inšpiráciu od skúsených dobrodruhov.

Prelistujte rozmanitú ponuku a vyberte si cestopisy, ktoré vás zaujímajú najviac. Sme tu, aby sme vám pomohli žiť vaše vášne a priniesť vám cenné informácie.