Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Geografia, mapy, sprievodcovia strana 497 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Top 10 - Barcelona


A modernista épületektől kezdve az éjszakai lokálokon, bevásárlóutcákon, fesztiválokon keresztül a tapas-bárokig több tucat Top 10-es segíti a látogatókat az eligazodásban. Ezek között még a 10 leginkább elkerülendő dolog is szerepel, hogy időt és pénzt spóroljunk meg. Könnyen kiismerhetjük magunkat a városban a kötet térképei segítségével.
Vypredané
8,37 € 8,81 €

Chicago Kinyitja... Kihajtja... Megtalálja!


Mindentudó zsebkönyvünk bizonyosan nem engedi elveszni Chicagóban! Amíg egyik városrészből a másikba sétál, e kis kötet lapjain kikeresheti, megismerheti a legfőbb látnivalókat, és további másfélszáz érdekes, hasznos helyszín - szállodák, éttermek, s zínházak, üzletek és piacok - hollétéről, főbb ismérveiről is értesülhet. Tudnivalók, térképek és tanácsok egyetlen könyvecskében. Főbb városrészek: -The Loop -River North / Gold Coast / Streeterville -Old Town / Lincoln Park / Lakeview -Bucktown / Wicker Park / Ukrainian Village -Greektown / Little Italy / Pilsen / Chinatown -Kenwood / Hyde Park / Woodlawn
Vypredané
8,37 € 8,81 €

Barcelona


Mindentudó zsebkönyvünk bizonyosan nem engedi elveszni Barcelonában! Amíg egyik városrészből a másikba sétál, e kis kötet lapjain kikeresheti, megismerheti a legfőbb látnivalókat, és további másfél száz érdekes, hasznos helyszín - szállodák, éttermek, színházak, üzletek és piacok - hollétéről, főbb ismérveiről is értesülhet. Főbb városrészek: -Port Vell / El Born / La Barceloneta -El Raval / El Barri Gotic / La Ribeira -Sarriá / Pedralbes / Sants -L'Eixample / Grácia -Montjuic / Poble Sec / Sant Antoni -Port Olimpic / Poblenou / La Dreta de l'Eixample
Vypredané
8,37 € 8,81 €

Top 10 - Amszterdam


Amszterdam legjobb tíz festménye, étterme, üzlete, szállodája, nevezetessége, látnivalója, piaca, zenei és színházi produkciója, gyalogosan bejárható csatornája - akár első osztályon, akár takarékosan utazunk, a Top 10 útikönyv Amszterdam legjavát is merteti meg velünk. A kötetben minden megtalálható, amire a magyar turistának szüksége lehet e csodás város megismeréséhez. A kiadvány részletes térképeket is közöl.
Vypredané
8,37 € 8,81 €

Firenze


Fedezze fel Firenzét térképpel a kezében! Egyik városrészből a másikba sétálva e kis kötet lapjain kikeresheti a 60 legfontosabb turisztikai látnivalót, és további 150 válogatott címet: szállodák, éttermek, sörözők, színházak, hangversenytermek, üzletek és piacok. Fontos tudnivalók, megbízható térképek és megszívlelendő tanácsok együtt. Főbb városrészek: -Centro Storico (történelmi városközpont) -Santa Maria Novella -San Lorenzo -Santa Croce -Santo Spirito / San Frediano -San Miniato
Vypredané
8,37 € 8,81 €

Lisszabon


Nyissa ki, lapozza fel, hajtsa ki és máris odaér! Fedezze fel Lisszabont térképpel a kezében! Egyik városrészből a másikba sétálva e kis kötet lapjain kikeresheti a 60 legfontosabb turisztikai látnivalót, és további 150 válogatott címet: szállodák, é ttermek, sörözők, színházak, hangversenytermek, üzletek és piacok. Fontos tudnivalók, megbízható térképek és megszívlelendő tanácsok együtt a városjárók zsebkalauzában!
Vypredané
8,37 € 8,81 €

Rio de Janeiro


Mindentudó zsebkönyvünk bizonyosan nem engedi elveszni Rio de Janeiróban! Amíg egyik városrészből a másikba sétál, e kis kötet lapjain kikeresheti, megismerheti a legfőbb látnivalókat, és további másfél száz érdekes, hasznos helyszín - szállodák, étt ermek, színházak, üzletek és piacok - hollétéről, főbb ismérveiről is értesülhet. Tudnivalók, térképek és tanácsok egyetlen könyvecskében. Főbb városrészek: -Centro -Lapa / Santa Teresa / Glória -Catete / Flamengo / Laranjeiras / Cosme Velho -Botafo go / Urca / Copacabana -Ipanema / Leblon / Lagoa / Jardim Botnico -Barra de Tijuca / Zona Oeste
Vypredané
8,37 € 8,81 €

dostupné aj ako:

Moszkva


Mindentudó zsebkönyvünk bizonyosan nem engedi elveszni Moszkvában! Amíg egyik városrészből a másikba sétál, e kis kötet lapjain kikeresheti, megismerheti a legfőbb látnivalókat, és további másfélszáz érdekes, hasznos helyszín - szállodák, éttermek, s zínházak, üzletek és piacok - hollétéről, főbb ismérveiről is értesülhet. Tudnivalók, térképek és tanácsok egyetlen könyvecskében. Főbb városrészek: -Kreml / Vörös tér -Kitaj Gorod / Jauza -Lubjanka / Csisztoprudnij / Komszomolszkaja -Tyeatralnaja / Tverszkaja -Arbatszkaja / Osztozsenka -Zamoszkvorecsje
Vypredané
8,37 € 8,81 €

Nad Slovenskom


Krásna, obrazová kniha, renomovaných slovenských fotografov, ponúka neopakovateľné pohľady na Slovenskú republiku z nadhľadu. Brilantné farebné fotografie krajiny, miest hradov, tajuplných a krásnych detailov slovenskej prírody z nepoznanej “vtáčej perspektívy” sú pre čitateľov prekvapením a nevšedným zážitkom. Kniha je zabalená v reprezentačnej kazete potiahnutej kožou v rôznych farbách so štátnym znakom. Texty v slovenčine, angličtine, nemčine.
Vypredané
49,27 € 51,86 €

Stieracia mapa sveta Travel Map Holiday World


Vydajte sa na dovolenku so stieracou mapou sveta Travel Map Holiday World a vtisnite svojim zážitkom žiarivé farby! Pod stieracou vrstvou sa ukrývajú krajiny, ktoré môžete navštíviť. Pri plánovaní trás vám pomôže aj praktický check-list. A keď zavesíte mapu sveta na stenu, uvidíte, akú pestrú históriu máte za sebou a čo skvelé vás ešte čaká. Stieracia mapa Travel Map Holiday World je tu pre každého, kto miluje prázdniny! Prázdniny budú tento rok iné, lepšie! Travel Map Holiday World v atraktívnom vyhotovení je totiž skvelým spoločníkom na dovolenke, s ktorým sa nenudíte. Zotrite navštívené destinácie a doma si potom pripomeňte, čo všetko vás ešte čaká. Kvalitný materiál mapy vás len tak nezradí. Prázdninová stieracia mapa patrí do povinnej výbavy každého cestovateľa. Nástenná mapa sveta sa skvele vyníma vo vašej izbe alebo pracovni a je aj skvelým darčekom pre vašu rodinu či priateľov, ktorí milujú cestovanie. Svoje zážitky z prázdnin budete mať denne pred očami.
Vypredané
32,72 € 34,44 €
  • 5 /5

Stieracia mapa sveta Travel Map Marine World


Kompaktná stieracia mapa Travel Map Marine World nielen pre milovníkov plachtenia! Unikátny dizajn mapy sveta v neobvyklom námorníckom štýle poteší všetkých cestovateľov. Pri plánovaní a zaznamenávaní ciest vám budú totiž robiť spoločnosť veľryby a ďalší morskí tvorovia. Zotrite mincou krajiny, ktoré ste navštívili, a prejdite sa na vlnách vzrušujúceho dobrodružstva a plánovania, kam vyrazíte nabudúce. Zaveste stieraciu mapu sveta na stenu a zbaľte si kufre na cesty. Stieracia mapa Travel Map Marine World je praktickým pomocníkom a spoločníkom pri cestovaní. Kreslite trasy, zapisujte poznámky a vytvorte si vlastného cestovného sprievodcu. Kvalitný materiál mapy je na to ako stvorený. Potom ako zotriete vrchnú vrstvu, objavíte krajiny v ich novej tvári a uvidíte pestrú históriu svojich ciest. Nástenná mapa Travel Map sa navyše neobyčajne vyníma na stene obývačky alebo pracovne. Ideálna aj ako darček k narodeninám či Vianociam pre všetkých, ktorí milujú cestovanie po mori a prechádzky po pobreží.
Vypredané
32,72 € 34,44 €

Stieracia mapa sveta Travel Map Holiday Lagoon World


Stieracia mapa Travel Map Holiday Lagoon World je žiarivá mapa so zlatou stieracou vrstvou. Zotrite krajiny, ktoré ste navštívili, a svet sa vám objaví v pestrých farbách. Ako napovedá už sám názov i dizajn, táto mapa je nutnosťou pre každého milovníka bielych pláží, azúrového mora, žiarivého slnka a zbierania mušlí. Nechajte sa inšpirovať a plánujte cesty do exotiky! Stieracia mapa Travel Map Holiday Lagoon vám ukáže, aký žiarivý môže byť celý svet. Mapa slúži ako denník vašich ciest a dobrodružstiev, rovnako ako inšpirácia pre vaše budúce výlety. Súčasťou je zoznam najlepších pláží na svete, ktoré sú na mape označené symbolom mušle a ktoré môžete vidieť na vlastné oči. Stieracia mapa Travel Map Holiday Lagoon je vyrobená z kvalitného laminovaného papiera. Veľké krajiny sú pre lepšiu prehľadnosť rozdelené na regióny, štáty a provincie. Európa je zväčšená pod lupou, aby ste si mohli zaznamenať i výlety do menších štátov. Ak hľadáte originálny darček pre svojich priateľov a blízkych, stieracia mapa Travel Map Holiday Lagoon je to pravé. Vydajte sa spoločne objavovať nové mestá, prejdite sa okolo veľkolepých pamiatok a ochutnajte to najlepšie, čo daná krajina ponúka. Mapa sa hodí aj ako originálna dekorácia do interiéru domova alebo kancelárie.
Vypredané
32,72 € 34,44 €

Stieracia mapa sveta Travel Map Letters World


Odhal svět od A do Z! Stírací mapa světa „Travel Map Letters” se od ostatních map liší svým originálním designem. Země jsou provedené v podobě písmen, což mapě dodává moderní šmrnc. Setři stříbrnou vrstvu písmen a stát se ti objeví v pestrých barvách. Syté a veselé odstíny na tmavém pozadí mapy doslova přitahují pozornost.
Vypredané
32,72 € 34,44 €

Irsko


Irsko je smaragdový ostrov, ostrov zelených pastvin a neustále se měnícího moře, které omývá skalnaté pobřeží lemované přívětivými plážemi. Je to země starých Keltů a Vikingů, země klášterných pousteven zahalených tajemstvím. Na tomto místě, které má kouzlo a atmosféru, si jeho pyšní a svobodní obyvatelé dosud vyprávějí staré hrdinské legendy a návštěvníky vítají s úsměvem na tváři.
Vypredané
40,14 € 42,25 €

dostupné aj ako:

Kalifornie


Vyčerpávají průvodce pro návštěvníky Kalifornie, uvádějící restaurace, hotely i národní parky, víno, návrhy na výlety, mapy i zvláštnosti kalifornské gastronomie.
Vypredané
40,14 € 42,25 €

Francie - Lonely Planet


Francie nabízí každému něco – prosluněné pláže a vinice, zasněžené alpské štíty, pařížské kavárny, gotické katedrály…. Nový průvodce z řady Lonely Planet vám pomůže mnoho z jejích tajů. -145 přehledných map včetně barevné mapy země. -detailní informace o alských lyžarských střediscích -zvláštní kapitola o franouzských gastronomických specialitách a přehled vinařských oblastí.
Vypredané
40,14 € 42,25 €

Nejkrásnější divy světa


Prostřednictvím fotografií v této knize se čtenář může vydat na místa zapsaná organizací UNESCO na Seznam světového dědictví a obdivovat nejkrásnější místa světa. Publikace zahrnuje nejen zázraky živé a neživé přírody, ale také lidské výtvory nezměrné hodnoty, které lze najít na všech kontinentech, ať už jde o pozůstatky dávných civilizací, význačná města, velkolepá architektonická díla či kulturní krajiny vytvářené po dlouhá období. •obrazový přehled nekrásnějších míst všech pěti kontinentů •1001 fotografií divů světa •každá fotografie je opatřena číslem a obsáhlým popiskem •stručné úvody na začátku každé kapitoly •přehledný rejstřík
Vypredané
40,14 € 42,25 €

Očima bohů


Od Botswany a Keni do Djibouti a na Kanárské ostrovy, kniha z edice NATIONAL GEOGRAPHIC Očima bohů přináší dech beroucí letecké pohledy na tuto rozlehlou a rozmanitou zemi. Tato kniha dává svým čtenářům nepřekonatelný zážitek: pohledy na místa, na které není možné se dostat po zemi, ať už jsou to pouště příliš rozlehlé, aby bylo možné je přejít, či vodní delty příliš bažinaté, aby bylo možné se v nich pohybovat.
Vypredané
40,14 € 42,25 €

Západní Evropa


Andorra, Belgicko, Británia, Francúzsko, Írsko, Taliansko, Lichtenštajnsko, Nemecko, Holandsko, Portugalsko, Rakúsko, Španielsko, Švajčiarsko. 148 podrobných máp krajín, oblastí a miest, najlepšie miesta kde sa ubytovať a najesť, slovníček výrazov a fráz, všetko o doprave od trajektov po výlety na loďkách, všetko o vízach a výmenných kurzoch, kam na horské túry alebo lyžovačku či snowboard, jazdu na bicykli, surfovanie alebo ochutnávku vín.
Vypredané
40,14 € 42,25 €

Nestraťte sa vo svete - naopak - objavujte jeho krásy, tajomné zákutia a najväčšie divy sveta. V tejto sekcii nájdete knihy o najlepších cyklotrasách v Čechách a na Slovensku, historických hradoch a zámkoch, o turistike či skalách. Túlajte sa nielen prstom po mapách, ale aj vďaka sprostredkovanej skúsenosti v cestopisoch z celého sveta.

Tu nájdete bohatý výber kníh, ktoré sa zameriavajú na objavovanie sveta a ponúkajú vám informácie o geografii, mapách a sprievodcov, ktorí vám pomôžu spoznať rôzne regióny a kultúry.

Kategória geografia, mapy, sprievodcovia je určená pre dobrodruhov a cestovateľov, ktorí túžia objavovať svet. Nájdete tu knihy, ktoré vám prinášajú fascinujúce informácie o rôznych krajinách, kontinentoch, prírodných zaujímavostiach, kultúrach a histórii. Okrem toho sa môžete tešiť na najrôznejšie mapy, sprievodcov a mapy turistických trás, ktoré vám pomôžu plánovať vaše vlastné dobrodružstvá.

Nájdete tu Sprievodcov, mapy, atlasy, sprievodcov do auta,knihy o  vVode, lyžiach, cyklistike,knihy o turistike a skalách , atlasy sveta, rodinné atlasy, cestopisy, historické pamiatky, hrady a zámky,knihy o  Slovensku, aj  obrazové publikácie.

K najvyhľadávanejším knihám v tejto kategórii patria Ako som vozil Nórov, Veľký atlas sveta, železnice, lietadlá či 501 festivalov a Polárna planéta