! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície



Nestraťte sa vo svete - naopak - objavujte jeho krásy, tajomné zákutia a najväčšie divy sveta. V tejto sekcii nájdete knihy o najlepších cyklotrasách v Čechách a na Slovensku, historických hradoch a zámkoch, o turistike či skalách. Túlajte sa nielen prstom po mapách, ale aj vďaka sprostredkovanej skúsenosti v cestopisoch z celého sveta.

Tu nájdete bohatý výber kníh, ktoré sa zameriavajú na objavovanie sveta a ponúkajú vám informácie o geografii, mapách a sprievodcov, ktorí vám pomôžu spoznať rôzne regióny a kultúry.

Kategória geografia, mapy, sprievodcovia je určená pre dobrodruhov a cestovateľov, ktorí túžia objavovať svet. Nájdete tu knihy, ktoré vám prinášajú fascinujúce informácie o rôznych krajinách, kontinentoch, prírodných zaujímavostiach, kultúrach a histórii. Okrem toho sa môžete tešiť na najrôznejšie mapy, sprievodcov a mapy turistických trás, ktoré vám pomôžu plánovať vaše vlastné dobrodružstvá.

Nájdete tu Sprievodcov, mapy, atlasy, sprievodcov do auta,knihy o  vVode, lyžiach, cyklistike,knihy o turistike a skalách , atlasy sveta, rodinné atlasy, cestopisy, historické pamiatky, hrady a zámky,knihy o  Slovensku, aj  obrazové publikácie.

K najvyhľadávanejším knihám v tejto kategórii patria Ako som vozil Nórov, Veľký atlas sveta, železnice, lietadlá či 501 festivalov a Polárna planéta