! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Auto, moto strana 49 z 54

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Nové pravidlá cestnej premávky platné od 1. júla 2020 (tvrdá väzba) (-70%)


Titul NOVÉ PRAVIDLÁ CESTNEJ PREMÁVKY platné od 1. júla 2020 bol upravený a doplnený o všetky zmeny, ktoré už platia od 1. apríla 2020 alebo začnú platiť od 1. júla 2020, prípadne od 1. septembra 2020. Základ knihy tvoria: zákon č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke po poslednej novelizácii, vyhláška č. 9/2009 Z. z., ktorou sa vykonáva zákon o cestnej premávke po poslednej novelizácii, nová vyhláška č. 30/2020 Z. z. o dopravnom značení aj s vyobrazením nového dopravného značenia a zákon č. 135/1961 Zb. o pozemných komunikáciách (cestný zákon) tak isto po poslednej novelizácii. Samotná kniha je skomentovaná a doplnená kresbami konkrétnych situácii vyplývajúcich z jednotlivých ustanovení zákona o cestnej premávke, aby sa problematika jednoduchšie pochopila a komentár tak detailne vysvetlil celú problematiku cestnej premávky. Zároveň sa v samostatnej kapitole priamo na simulovaných dopravných situáciách podrobne rozoberajú postupy ako riešiť často veľmi zložité situácie priamo na križovatkách, ktoré nie sú rozlíšené dopravnými značkami, sú rozlíšené dopravnými značkami, prípadne na križovatkách, ktoré sú riadené svetelným zariadením. Kniha obsahuje i nové skúšobné testy zo spomínaných zákonov a vyhlášok, dopravných značiek a dopravných situácii. V knihe je proste všetko čo potrebujete na úspešné zvládnutie testov v autoškole a pre pokročilejších vodičov všetko, čo by mali vedieť, aby bezpečne a bez dopravnej nehody absolvovali každodennú jazdu svojim motorovým prostriedkom.
Vypredané
4,95 € 16,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Porsche (SK) (-70%)


Porsche. Už pri vyslovení tohto slova sa každému priaznivcovi a fanúšikovi automobilov či automobilového športu rozbúcha srdce o niečo rýchlejšie. Táto kniha, výnimočná nielen svojím rozsahom, podrobne mapuje kompletnú históriu automobilky. Od vzniku, prvých krôčikov, cez konštrukcie a produkciu slávnych i menej známych typov automobilov, športové úspechy, až po dnešok a výhľad do blízkej budúcnosti. Všetky kapitoly sú sprevádzané bohatou obrazovou prílohou.
Vypredané
16,47 € 54,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 333 veteránov (-70%)


Veľkolepé klasické vozidlá od roku 1886 až po rok 1975 Veterány sú symbolom nadčasovej elegancie a mnohé sa zapísali do dejín automobilov. V tejto obrazovej publikácii nájdete všetky slávne klasické vozidlá - od Adlera Trumpfa až po Jaguar typu E. Ide o legendy na štyroch kolesách, ktoré rozbúšia srdce každého fanúšika veteránov. 333 veteránov všetkých významných značiek: Alfa Romeo, Cadillac a Mercedes... Podrobné informácie o modeloch, o ich pôvode, o zdvihovom objeme/valcoch, výkone, roku výroby a počte kusov Informatívne texty a nádherné farebné fotografie
Vypredané
4,97 € 16,56 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Auta velký obrazový průvodce (-70%)


Publikace AUTA: Velký obrazový průvodce zahrnuje celé dějiny automobilismu a automobilu, od prvních vozů z 80. let 19. století až po současnost. Vývoj automobilového sportu je popsán po jednotlivých desetiletích a dokumentován fotografiemi a popisy nejznámějších značek a modelů. V knize je obsaženo přes 2 000 automobilových modelů, s fotografiemi a technickými údaji. Najdete zde každý vůz od A do Z, všechno od Adlera po Zundapp, od Lady po Lamborghini a od Mazdy po Maserati.
Vypredané
11,27 € 37,55 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Historie traktorů Zetor (-70%)


Z obsahu knihy:-přehled výroby traktorů Zetor-Zetor 15 a traktory padesátých let-příprava první unifikované řady UŘ I-traktory Zetor Crystal unifikované řady II-Zetor Proxima, Maxterra, Forterra a Antar-prototypy, modely a nerealizované projekty-kolové, polopásové a pásové traktory -Zetor Super P s předni buldozerovou radlici-modely s čelním nakladačem a s vrtnou soupravou -lesní, kultivační a viniční traktory-poznatky z provozu traktorů -konstruktéři spojení se značkou Zetor-montáž traktorů v zahraničí-motory používané v traktorech Zetor-dobová reklama a archivní fotografie.
Vypredané
4,95 € 16,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Forma-1 sztorik 2013-2014 (-70%)


Idén is a könyvesboltok polcaira kerül Dávid Sándor legendás évösszefoglalója. Ennek a kötetnek a kézbevételével és elolvasásával is ugyanolyan szerencse éri az Olvasót, mint a korábbiakkal. A szerző utánozhatatlan stílusa és mesélőképessége a Forma-1 világát is úgy képes újraláttatni velünk, hogy szinte elfelejtjük, ezt az egészet egyszer a televízióban már mi magunk is végignéztük. A világ legnagyobb vándorcirkusza továbbra is milliók figyelmét köti le. A "varázslók", akik miatt odatapadunk a képernyőre: - a még mindig szemtelenül fiatal háromszoros világbajnok Vettel útban a negyedik világbajnoki győzelme felé - a kétszeres világbajnok spanyol Alonso, aki üldözi Vettelt - Räikkönen, aki még mindig zseniálisan vezet, és egyre okosabb - Webber, a Red Bullos csapattárs, aki ki van éhezve a világbajnoki címre - a világbajnok Hamilton, aki azt szeretné, hogy határozott, kemény versenyzőként emlékezzenek rá - és a feltörekvők, Rosberg, Grosjean, Di Resta, akik folyamatosan szorongatják a nagy öregeket
Vypredané
3,46 € 11,52 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Automobily - minisérie (-50%)


Praktická příručka pro milovníky dějin techniky zachycuje slovem i obrazem nejslavnější značky a modely automobilové historie. Od prvních pokusů na konci 19. století po polovinu 70. let století dvacátého předkládá přehledný obraz technického vývoje v tomto odvětví. Obsahuje všechny významné světové výrobce, jedinečné barevné fotografie, texty plné informací a zajímavosti o modelu, zdvihovém objemu/počtu válců, výkonu, době výroby a počtu vyrobených kusů.
Vypredané
8,20 € 16,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha VW Polo, Seat Ibiza - Jak na to? (-50%)


Kniha patří do řady automobilových příruček nazvané "Jak na to?".Příručka popisuje údržbu a opravy automobilů VW POLO IV / SEAT IBIZA a je vhodná pro profesionály i amatéry. Publikace obsahuje přibližně 800 obrázků, 50 tabulek a elektrických schémat.
Vypredané
17,60 € 35,20 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha The Harley-Davidson Book. Refueled (-50%)


First thing that comes to mind when you hear the name Harley-Davidson? Freedom, speed, roaring engines and passion on two wheels. And no other motorcycle brand in the world has the nearly mystical reputation of a Harley-Davidson. For more than a hundred years, this American classic from Milwaukee has shaped the motorcycle world. The fascination centers on the typical 45-degree, V2 engine. Over time, single-cylinder engines have come and gone from the Harley lineup, but the two-cylinder engine has been the defining style. Like a sculpture, it sits deep in the intricate tubular steel frame-an aesthetic revelation...and an auditory one as well. Once you've heard the gruff babbling of an Early Shovel, you're addicted for life! This is a book about the power and beauty of the engines and the elegance and strength of these machines from Lake Michigan. It is an homage to the flatheads, knuckleheads, panheads, ironheads, the shovels and Evolutions, and the modern-day fuel injectors. And at the same time it is a presentation of the water-cooled V2, the Street models, the electrified Live-Wire as well as the new Harley motorcycle genres: the naked bike "Bronx", the large enduro "Pan America" and medium-heavy e-bikes. The Harley-Davidson Book - Refueled is a visual journey through a tradition deeply rooted in the spirit of freedom of the USA. What would Easy Rider be without its iconic heroes, "Billy Bike" and "Captain America," the most famous motorcycles in the world? This free-wheeling attitude is conveyed in opulent, photo-rich stories and articles about the unique Harley-Davidson lifestyle. It's a road movie you can experience yourself, vibrating like an old knucklehead in its rigid frame. This refueled edition of our bestselling Harley-Davidson book features 32 new pages and several updated chapters, honouring the Harley in all its facets. Ride through the history of the Milwaukee legend, get up close to its pristine design, and explore the Harley-Davidson lifestyle that sees riders on the beach, the ice, or in the mountains. A must-have book for all who agree with the grandson of company founder, Willie G. Davidson: "On the eighth day, God created Harley-Davidson.
Vypredané
29,48 € 58,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Motocykly: velký obrazový průvodce (-50%)


Výpravná encyklopedie zachycuje lesk a slávu na dvou kolech od samého počátku téměř do současnosti. Najdete v ní více než 1000 nejslavnějších světových motocyklů s fotografiemi a technickými podrobnostmi, detailní popisy převratných objevů, které posunuly vývoj motocyklu, a na tematických dvoustranách osudy slavných značek.
Vypredané
21,13 € 42,25 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha VW PASSAT 10/96-2/05 č. 61 (-50%)


Kniha patří do řady automobilových příruček nazvané "Jak na to?". Příručka popisuje údržbu a opravy automobilů VW Passat a je vhodná pro profesionály i amatéry. Publikace obsahuje přibližně 800 obrázků, 50 tabulek a elektrických schémat. Kniha je rozčleněna do těchto kapitol: Technická data motorů. Údržba vozidla. Elektrická instalace. Stírače. Osvětlení. Přístrojová deska. Topení / klimatizace. Přední náprava. Zadní náprava. Ráfky a pneumatiky. Řízení. Brzdy. Motor. Mazání motoru. Chlazení motoru. Palivová soustava. Řídící systém motoru. Vznětový motor. Výfuková soustava. Spojka. Převodovka / řazení. Vybavení interiéru. Karoserie. Schemata el. zapojení. Kniha popisuje tyto vozy Limousine a Variant:
Vypredané
17,60 € 35,20 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha FIAT CROMA od 1983 č. 59 (-50%)


Kniha patří do řady automobilových příruček nazvané "Jak na to?". Příručka popisuje údržbu a opravy automobilů Fiat Croma a je vhodná pro profesionály i amatéry. Publikace obsahuje přibližně 800 obrázků, 50 tabulek a elektrických schémat. Kniha je rozčleněna do těchto kapitol: Praktické rady. Zážehové motory. Vznětový motor. Spojka. Převodovka / rozvodovka. Automatická převodovka. Pohon kol. Pérování - přední náprava. Pérování - zadní náprava. Geometrie podvozku. Řízení. Brzdy. Elektrická instalace. Karosérie.
Vypredané
16,41 € 32,81 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha MAZDA 626 4/83 - 11/91 č. 17 (-50%)


Kniha patří do řady automobilových příruček nazvané "Jak na to?". Příručka popisuje údržbu a opravy automobilů Mazda 626 a je vhodná pro profesionály i amatéry. Publikace obsahuje přibližně 800 obrázků, 50 tabulek a elektrických schémat. Kniha je rozčleněna do těchto kapitol: Motor. Mazání motoru. Chlazení motoru. Zapalování. Zapalovací svíčky. Palivová soustava. Karburátor. Vstřikovací zařízení. Vznětový motor. Výfuková soustava. Spojka. Převodovka. Automatická převodovka. Přední náprava. Zadní náprava. Řízení. Geometrie kol. Brzdy. Kola a pneumatiky. Karosérie. Lakování. Topení. Elektrická zařízení. Osvětlení. Přístroje. Stírače. Nářadí. Péče o vozidlo. Údržba vozidla. Schémata elektrického zapojení vozu.
Vypredané
16,41 € 32,81 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Motorkářský průvodce po Moravě (-50%)


Po velkém úspěchu Motorkářského průvodce po Čechách přichází nadšený motorkář s novým průvodcem, tentokrát po Moravě. Svým osobitým stylem zpracoval nejkrásnější trasy, doplnil mnoha fotografiemi a provede tak nejen motocyklisty, ale i automobilisty a ostatní, kteří rádi cestují a poznávají nové, křížem krážem po moravské zemi, po jejích památkách, zajímavostech i dobrých hospůdkách.
Vypredané
9,38 € 18,75 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha BMW (-50%)


Stroje s emblémem modrobílé vrtule byly od svého uvedení na trh technicky dokonalé a představovaly nejvyšší kvalitu. Tato kniha poutavě vypráví o téměř devadesáti letech úspěchů motocyklů BMW. Popsány jsou nejdůležitější milníky společnosti a její úspěchy od začátku 20. století až do současnosti a zobrazeny jsou nejvýznamnější modely s podrobnými údaji. Informativní texty spolu se 130 historickými snímky a jedinečnými barevnými fotografiemi dokumentují sen o svobodě, rychlosti a o sportovní eleganci "Made in Germany". Tato kultovní kniha je jednoduše nepostradatelná pro každého motocyklistu a milovníka značky BMW.
Vypredané
6,35 € 12,69 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tuning, každý je originál (-90%)


Kniha je určena pro nadšence sportovně a tuningově upravených automobilů všech věkových kategorií. Na své si přijdou stylisti i performeři, laici i zkušení matadoři. Plnobarevná kniha s bohatou fotogalerií podává ucelený přehled co a jakým způsobem lze na běžném sériovém voze upravit, co která úprava přinese, případně jaké mohou být negativní důsledky neodborně provedeného ladění. Autor v knize využívá svých zkušeností redaktora časopisu Tuning Magazine, jenž mu umožňují poodhalit zákulisí českého profesionálního i amatérského tuningu.
Vypredané
1,41 € 14,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha VW Polo, Seat Ibiza - Jak na to? (-90%)


Kniha patří do řady automobilových příruček nazvané "Jak na to?".Příručka popisuje údržbu a opravy automobilů VW POLO IV / SEAT IBIZA a je vhodná pro profesionály i amatéry. Publikace obsahuje přibližně 800 obrázků, 50 tabulek a elektrických schémat.
Vypredané
3,52 € 35,20 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Citroën Xantia od 1993 (-90%)


Údržba a opravy automobilů č. 73
Vypredané
3,05 € 30,50 €

dostupné aj ako:


Auto-moto literatúra je určená pre všetkých nadšencov motorizmu, automobilov a motocyklov. V tejto kategórii nájdete široký výber kníh, ktoré sa zameriavajú na rôzne aspekty áut a motocyklov, ich históriu, technológie, modely, závody a iné súvisiace témy.

V knihách z kategórie Auto, moto sa dozviete viac o svetových automobilových značkách, ako aj o histórii ikonických modelov.  Nájdete tu aj knihy o motocykloch, ich rôznych typoch, značkách a športových udalostiach súvisiacich s motocyklovým svetom. Preskúmajte históriu motocyklového dizajnu, výkonu a príbehov legendárnych automobilových a motocyklových pretekárov.