! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Dom, byt, stavba -ostatné strana 9 z 9

Lacná kniha Myčky


Zájem o myčky nádobí roste, i když je zatím jimi vybavena jen desetina českých domácností. Už dávno neplatí že mytí nádobí v dřezu je levnější. Současné myčky šetří váš čas, peníze i nepříjemnou povinnost při níž trpí zejména ruce. Z publikace se dozvíte, jak se myčky v posledních letech zdokonalily, zmenšily spotřebu vody a elektřiny, a jsou tak tiché že neruší pohodu domácnosti. Musíte si ale umět vybrat z nabídky od nejmenších nástěnných myček až po komfortní výrobky s úplnou automatizací, správně je instalovat, a použít vhodnou "chemii".
Vypredané
0,22 € 4,32 €

dostupné aj ako:


Kategória literatúry Dom, byt, stavba ponúka knihy, ktoré sa zameriavajú na oblasť architektúry, interiérového dizajnu, stavebníctva a domového zariadenia. Tieto knihy vám poskytnú inšpiráciu, praktické rady a návody na vytvorenie a zlepšenie vášho domova. Venujú sa rôznym štýlom architektúry a interiérového dizajnu, ako napríklad moderný, klasický, minimalistický, rustikálny alebo vintage. 

Okrem toho, kategória Dom, byt, stavba obsahuje aj knihy o praktických aspektoch stavby a renovácie. Nájdete tu rady týkajúce sa výberu materiálov, techník stavebných prác, úspory energie, bezpečnosti domu a ďalších relevantných tém.

Literatúra zameraná na domov a byt vám tiež ponúka knihy o organizácii priestoru, upratovaní, zariadení domácnosti a správe domácnosti. Tieto knihy vám poskytnú nápady a tipy na efektívne využitie priestoru, udržiavanie poriadku a vytvorenie príjemného a funkčného domova.