Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Dom, byt, stavba strana 11 z 65

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Rodinné domy Euroline 2012


Stavba rodinného domu je dôležitým životným okamihom a kvôli výške počiatočných investícií i nasledovných nákladov „na bývanie“ ne je jednoduché zorientovať sa v ponuke architektonických, ale aj technologických riešení. Vhodnú pomoc predstavuje katalóg rodinných domov EUROLINE. Obsahuje viac ako 800 projektových riešení. Katalóg je výnimočný komplexným záberom od účelných bungalovov po luxusné vily. Nestráca pritom prehľadnosť a v katalógu sa dá rýchlo zorientovať. Navyše ponúka domy i vo variantoch odolného domu (odolnejší voči extrémom počasia), nízkoenergetického domu a i domy v pasívnom či dokonca v aktívnom štandarde. Nový katalóg EUROLINE 2012 je verný predchádzajúcim ročníkom nápaditosťou, kvalitnou ponukou a nadčasovosťou projektov.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Dvojdomy


Vzhledem k celkovému počtu projektů nabízených firmou Agentura Náš dům, s. r. o. jsme se z důvodu lepší přehlednosti a orientace rozhodli jednotlivé publikace tématicky zaměřovat.V tomto vydání Vám přinášíme celkový přehled projektů rodinných domů firmy Agentury Náš dům, s. r. o. s nabídkou projektů dvojdomů. Hlavní výhodou dvojdomů je finanční úspora nákladů při výstavbě rodinného domu. Věříme, že si z naší nabídky rodinných domů vyberete.
Vypredané
2,14 € 2,25 €

Všetko o chatách a chalupách


Kontakt s prírodou a čas strávený na chate či chalupe je pre mnohých tým najlepším relaxom. Publikácia je určená nielen všetkým chatárom a chalupárom, ale aj tým, ktorí hľadajú inšpiráciu pri stavbe, rekonštrukcii alebo zariaďovaní tradičných interiérov s využitím prírodných materiálov. V knihe sa dozviete, ako postupovať pri kúpe chaty či chalupy, ako si chatu postaviť, ako vyberať stavebné materiály a strešné krytiny, poradíme vám aj pri výbere vhodného spôsobu vykurovania. Veľký dôraz sa v knihe kladie aj na neustálu údržbu víkendových objektov a ich nevyhnutné opravy.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Rodinne domy jar/leto 2018


V publikácii Rodinné domy jar/leto 2018 je prezentovaných 140 riešení rodinných domov z produkcie 20 rozličných architektonických ateliérov. Publikované projekty sa vyznačujú štýlovou rôznorodosťou a čitateľ má možnosť vybrať si dom, ktorý najviac vyhovuje jeho predstavám. Súčasťou knihy je aj cenník a kontakty na autorov projektov.
Na sklade 1Ks
3,33 € 3,50 €

Rodinné domy Jar - leto 2016


V publikácii je prezentovaných 158 riešení rodinných domov z produkcie 26 rozličných slovenských architektonických ateliérov. Publikované projekty sa vyznačujú štýlovou rôznorodosťou a čitateľ má tak možnosť vybrať si dom, ktorý najviac vyhovuje jeho predstavám. Súčasťou knihy je aj cenník a kontakty na autorov projektov.
U dodávateľa
3,33 € 3,50 €

Rodinné domy jar/leto 2015


V publikácii je prezentovaných 164 riešení rodinných domov z produkcie 32 rozličných slovenských architektonických ateliérov. Publikované projekty sa vyznačujú štýlovou rôznorodosťou a čitateľ má tak možnosť vybrať si dom, ktorý najviac vyhovuje jeho predstavám. Projekty sú rozdelené do troch kategórií: Economy, Classic a Extra. Súčasťou knihy je aj cenník a kontakty na autorov projektov.
U dodávateľa
3,33 € 3,50 €

Rodinné domy jeseň/zima 2014


V publikacii je prezentovanych 166 rieseni rodinnych domov od 32 architektonickych atelierov. Citatel ma moznost prezriet si rozlicne autorske styly a vybrat si autora, ktoreho projekt sa mu paci. Sucastou knihy je aj cennik a kontakty na autorov projektov
U dodávateľa
3,33 € 3,50 €

Rodinné domy Jeseň/zima 2015


V publikácii je prezentovaných 178 riešení rodinných domov z produkcie 32 rozličných slovenských architektonických ateliérov. Publikované projekty sa vyznačujú štýlovou rôznorodosťou a čitateľ má tak možnosť vybrať si dom, ktorý najviac vyhovuje jeho predstavám. Súčasťou knihy je aj cenník a kontakty na autorov projektov.
U dodávateľa
3,33 € 3,50 €

Projekty rodinných domov jeseň, zima 2013


V publikacii je prezentovanych 230 rieseni rodinnych domov od roznych architektonickych atelierov. Citatel ma moznost prezriet si rozlicne autorske styly a vybrat si autora, ktoreho projekt sa mu paci. Sucastou knihy je aj cennik a kontakty na autorov projektov.
U dodávateľa
3,33 € 3,50 €

Projekty rodinných domov, jeseň/zima 2011


V najnovšej publikácii z edície Projekty rodinných domov nájdete najaktuálnejšiu prezentáciu tvorby slovenských architektov, ktorí sa zaoberajú projektovaním rodinných domov. Dávame čitateľom možnosť prezrieť si rôzne autorské rukopisy, vybrať si a osloviť autora, ktorého projekt sa im páči. Jednotlivé projekty sú rozdelené do troch kategórií: ECONOMY, CLASSIC a EXTRA. Súčasťou knihy je aj cenník a kontakty na autorov projektov. Knihu obohacujú inšpiratívne články, v ktorých sú prezentované materiály, výrobky a služby súvisiace so stavbou rodinného domu, ako aj rady z oblasti legislatívy a financovania.
U dodávateľa
3,33 € 3,50 €

Rodinné domy jar leto 2013


V publikácii je prezentovaných 218 riešení rodinných domov od rôznych architektonických ateliérov. Čitateľ má možnosť prezrieť si rozličné autorské štýly a vybrať si autora, ktorého projekt sa mu páči. Súčasťou knihy je aj cenník a kontakty na autorov projektov.
U dodávateľa
3,33 € 3,50 €

Rodinné domy jar/leto 2017


V publikácii je prezentovaných 142 riešení rodinných domov z produkcie 23 rozličných slovenských architektonických ateliérov. Publikované projekty sa vyznačujú štýlovou rôznorodosťou a čitateľ má tak možnosť vybrať si dom, ktorý najviac vyhovuje jeho predstavám. Súčasťou knihy je aj cenník a kontakty na autorov projektov.
U dodávateľa
3,33 € 3,50 €

Rodinné domy Jeseň/zima 2016


V publikácii je prezentovaných 136 riešení rodinných domov z produkcie 21 rozličných slovenských architektonických ateliérov. Publikované projekty sa vyznačujú štýlovou rôznorodosťou a čitateľ má tak možnosť vybrať si dom, ktorý najviac vyhovuje jeho predstavám. Súčasťou knihy je aj cenník a kontakty na autorov projektov.
U dodávateľa
3,33 € 3,50 €

Rodinné domy jeseň/zima 2017


V publikácii je prezentovaných 140 riešení rodinných domov z produkcie 26 rozličných slovenských architektonických ateliérov. Publikované projekty sa vyznačujú štýlovou rôznorodosťou a čitateľ má tak možnosť vybrať si dom, ktorý najviac vyhovuje jeho predstavám. Súčasťou knihy je aj cenník a kontakty na autorov projektov.
U dodávateľa
3,33 € 3,50 €

Rodinné domy Jar/leto 2014


V publikácii je prezentovaných 182 riešení rodinných domov od rôznych architektonických ateliérov. Čitateľ má možnosť prezrieť si rozličné autorské štýly a vybrať si autora, ktorého projekt sa mu páči. Súčasťou knihy je aj cenník a kontakty na autorov projektov.
U dodávateľa
3,33 € 3,50 €

Připravujeme zahradu na jaro a léto


S blížícím se koncem zimy začíná majitel zahrady přemýšlet, co ve své zahradě vylepšit, odkud začít, aby byl v létě se svým dílem spokojen. Knížka od zkušeného zahradníka volně navazuje na příručku Připravujeme zahradu na zimu a poskytuje čtenářům další užitečné rady, jak připravit půdu pro jarní výsadbu, sázet rostliny, co s jezírkem a trávníkem od jara do podzimu, jak letnit rostliny, jak a kdy hnojit... A aby nám rostliny, stromy a keře prospívaly, nesmíme zapomenout na ochranu proti chorobám a škůdcům.
U dodávateľa
2,76 € 2,90 €

Druhý katalóg energeticky úsporných a aktívnych domov


Konštrukcie a materiály pre nízkoenergetický dom Stavať dnes nízkoenergetický dom nemusí byť žiaden problém. Aj keď sme si zvolili prísnejšie kritérium a chceme postaviť dom pasívny, môžeme použiť všetky bežne dostupné typy nosných... Výplne otvorov v obale domu Rekonštrukcie na nízkoenergetický štandard Rekonštruovať rodinný dom na nízkoenergetický štandard sa zdá z finančného hľadiska náročné... Úspora energie a vykurovanie V priemernej domácnosti sa takmer 60 % z celkovej spotreby energie spotrebuje práve na vykurovanie, čo predstavuje značnú čiastku v rodinnom rozpočte. Najnovšie trendy vo vykurovaní a chledení O vzduchových čerpadlách sa znalecky vyjadrujú ako o málo účinných zariadeniach pri nízkych teplotách v zime. Dnes už to však neplatí... Slnko – nevyčerpateľný zdroj energie Dnes už nie je žiadnou novinkou využívanie slnečnej energie na získavanie tepla na vykurovanie či ohrev pitnej vody. „Div“ Dom do skupinovej zástavby Názov „Div“ predstavuje krátky výraz s príznačným (i keď rozdielnym) významom vo viacerých jazykoch, vrátane slovenčiny. V tých cudzích naznačuje delenie (napríklad podľa delenia buniek) Bungalov so sedlovou strechou Jednoduchý rodinný dom s drevenou konštrukciou a sedlovou strechou svojím vzhľadom výborne korešponduje s vidieckym alebo prírodným prostredím. Hranol so štrbinami Dvojpodlažný rodinný dom je navrhnutý do novo vznikajúcej zástavby rodinných domov vo väčšej dedine. Úsporný dom v Kyšiciach Zadanie nebolo držať sa striktne parametrov pasívneho domu. Išlo o vytvorenie zaujímavej netradičnej hmoty podľa požiadaviek mladej rodiny. Nízkoenergetický dom na dedine Rodinný dom sa nachádza v obci Dolní Vlkýš v Čechách. Ide o jednoduchý koncept objektu, vychádzajúci zo štvorcovej dispozície Výtvarne zaujímavé riešenie Napriek obmedzeniam sa podarilo zrealizovať objekt s výbornými energetickými parametrami. Dom v dome Unikátna technológia výstavby biosolárnych rodinných domov – jedna z ciest k zdravému bývaniu, jedinečný ekologický stavebný a energetický systém, ako sa zodpovedne správať k životnému prostrediu a zároveň šetriť aj vlastnú peňaženku. Energeticky sebestačný rodinný dom Medzinárodná súťaž Solar Decathlon sa pravidelne koná v USA v meste Washington DC.
Vypredané
2,38 € 2,50 €

Kategória literatúry Dom, byt, stavba ponúka knihy, ktoré sa zameriavajú na oblasť architektúry, interiérového dizajnu, stavebníctva a domového zariadenia. Tieto knihy vám poskytnú inšpiráciu, praktické rady a návody na vytvorenie a zlepšenie vášho domova. Venujú sa rôznym štýlom architektúry a interiérového dizajnu, ako napríklad moderný, klasický, minimalistický, rustikálny alebo vintage. 

Okrem toho, kategória Dom, byt, stavba obsahuje aj knihy o praktických aspektoch stavby a renovácie. Nájdete tu rady týkajúce sa výberu materiálov, techník stavebných prác, úspory energie, bezpečnosti domu a ďalších relevantných tém.

Literatúra zameraná na domov a byt vám tiež ponúka knihy o organizácii priestoru, upratovaní, zariadení domácnosti a správe domácnosti. Tieto knihy vám poskytnú nápady a tipy na efektívne využitie priestoru, udržiavanie poriadku a vytvorenie príjemného a funkčného domova.

V kategórii dom, byt, stavba nájdete publikácie o stavbe a rekonštrukcii, domove a zariaďovaní aj o záhradných stavbách.