Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Jak postavit dům do 2 000 000 Kč


Kniha tématicky navazuje na předcházející úspěšné publikace z edice Vše o bydlení. Desítky inspirativních informací a rad umožní potenciálním stavitelům vytěžit z každého metrů čtverečního maximum, a to i přesto, že máte v rukou jen 2 000 000 Kč. O tom, zda a jak lze s tímto rozpočtem postavit dům, se čtenář dozví v publikaci, v níž nalezne i množství tipů, jak ušetřit tak, aby kvalita výsledné stavby zůstala zachována.
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Furniture Makeovers


The book features 25 step-by-step techniques such as painting, staining, stenciling, dip dyeing, simple upholstery and distressing that can be applied to all different types of furniture, plus 30 stunning before & afters. With more than 300 photographs, including helpful how-to photography and a foreword by Holly Becker of Decor8 blog fame, this is a treasure trove of ideas and easy-to-follow instruction for DIY decorators.
Vypredané
19,48 € 20,50 €

Home-made Vintage


40 easy-to-sew projects from the creative talent of Cabbages & Roses, the vintage-style fabric company, that will transform your home into a pure and pretty tableau of handcrafted detail. If you long to give your rooms a vintage air and country-cottage appeal, you will love the retro floral prints and timeless designs of Home-made Vintage, your perfect guide to creating handmade, easy elegance in your home. The book offers simple-sew projects to transform every room into the romantic retreat you've always wanted. In this step-by-step guide, Christina Strutt shows readers how to make a wealth of projects for the kitchen and bathroom, conservatory and bedroom - and for giving as gifts as well. A skilled stylist and designer, Christina reveals how to create a look that is personal and unique, but not at all labourintensive. Reusing old fabrics and accessories in new ways allows the vintage and modern to mingle beautifully - and also saves money and time. The charming projects highlighted in this delightful illustrated book include crisp linen chair covers, a chic fabric headboard, pretty flower aprons, dreamy voile bed curtains and soothing scented herbal pillows.
Vypredané
13,78 € 14,50 €

Ako postaviť dom do 70 000 €


Kniha obsahuje desiatky inšpiratívnych informácii a rád, ktoré umožnia potenciálnym staviteľom vyťažiť z každého štvorcového metra maximum, a to aj napriek tomu, že majú v rukách len 70 000 €. O tom, či a ako je možné s týmto rozpočtom postaviť dom, sa čitateľ dozvie v publikácii, v ktorej nájde aj množstvo tipov, ako ušetriť tak, aby kvalita výslednej stavby zostala zachovaná.
Vypredané
3,75 € 3,95 €

Odstraňování vlhkosti


Máte vlhký sklep nebo dokonce mokré zdi v bytě? Nevíte, jak je možné se vlhkosti zbavit? Pak vám pomůže tato praktická příručka. Dozvíte se v ní, jak je možné vlhkost změřit, jaké mohou být její příčiny i jakou metodu zvolit k jejímu odstranění. Autor v knize popisuje základní typy sanačních metod a předkládá jejich výhody a nevýhody. Dozvíte se také, kdy je lepší zvolit metodu destruktivní (například podřezání stavby) a kdy se uchýlit k metodám nedestruktivním. Pojednáno je zde také o problematice navrhování podlahových konstrukcí při sanaci vlhkého zdiva, a také jak se při odstraňování vlhkosti zbavit i pronikání radonu do obytných prostor. Kniha je určena širšímu okruhu čtenářů. Užitečné informace zde naleznou také stavební odborníci.
Vypredané
6,35 € 6,68 €

Domácí kutil - praktický rádce


Tato ucelená praktická příručka pro domácí kutily poskytuje základní vědomosti pro úspěšné provádění oprav a modernizaci domu i zahrady: od instalace a opravy domácích spotřebičů, pokládání dřevěných podlah, dlaždic a koberců, tapetování, natírání, lakování, přes drobné opravy, dostavbu interiérů, instalatérské práce, pokládání a opravy elektroinstalací až po malé úpravy domu a práce na zahradě. Kniha je doplněna o cenné rady týkající se výběru vhodných materiálů, nářadí, moderních pracovních technik, ale také bezpečnosti a prevence. Vyšlo také pod názvem Abeceda domácího kutila a Domácí kutil. •přehledné členění knihy do tematických okruhů •stručný úvod do dané problematiky na začátku každé kapitoly •detailně a přesně popsané pracovní postupy doplněné barevnými ilustračními fotografiemi •barevné rámečky obsahující tipy, rady, vysvětlení odborných výrazů či seznamy potřebného nářadí a materiálu •praktické vysvětlení symbolů objevujících se na přístrojích nebo použitých materiálech •záhlaví a zápatí pro snazší orientaci v knize •přehledný rejstřík na konci knihy
Vypredané
17,81 € 18,75 €

Čistírny odpadních vod


Pokud stojíte před otázkou, zda čistírnu ano, či ne a jakou, pak právě pro vás je určena tato kniha, která se snaží podat stručný přehled postupů a poznatků při řešení problematiky čištění odpadních vod z malých zdrojů znečištění do 50 obyvatel. Dozvíte se jak nakládat s různými typy odpadních vod (splaškovými, srážkovými apod.) a jakým způsobem je odvádět, na co si dát pozor při instalaci vnitřních i venkovních potrubních rozvodů. Publikace se detailně věnuje čtyřem základním způsobům čištění odpadních vod - mechanickému, fyzikálně-chemickému, biologické a přírodnímu - a upozorňuje na výhody a nevýhody zvoleného řešení. Autor s patnáctiletou praxí v oboru vám také pomůže zorientovat se v legislativě týkající se oblasti malých čistíren odpadních vod.
Vypredané
3,55 € 3,74 €

Architect's Home


Autobiographical homes. This title deals with the houses architects design for themselves. The greatest challenge in designing homes is negotiating the delicate balance between aesthetics and the personal desires of the occupants. While it's important for the structure to reflect the vision and style of the architect, the client must ultimately feel at home beneath the roof. It is particularly interesting, therefore, to examine the homes that architects create for themselves. If houses reflect their owners' personalities, then architects' own homes are like autobiographies. Location, layout, style, lighting, artwork, furnishings - every detail adds color to the story. Each of these dwellings, presented A-Z by architect, speaks more about its designer than any other building possibly could.
Vypredané
32,25 € 33,95 €

Náš dům XXIV Rodinné domy s bonusem


Katalog nabízí velký výběr typových projektů rodinných domů včetně novinek a mnoha zajímavých informací týkajících se výběru, přípravy a stavby rodinného domu. Součástí nabídky v katalogu je i nabídka INDIVIDUÁLNÍCH PROJEKTŮ rodinných domů včetně ukázek individuálních řešení projektů rodinných domů. V tomto novém katalogu je prezentována nabídka služeb firmy Atelier NÁŠ DŮM s.r.o. od projektů typových a individuálních rodinných domů, PENB, osazení RD na parcel, rekonstrukcí rodinných domů, posouzení stavební parcely, posouzení stávajícího domu (bytu) před zakoupením a další služby související s výstavbou rodinného domu či bydlením. Jak už napovídá samotný název, katalog bude prezentovat atraktivní balíček bonusů pro zákazníky s projektem rodinného domu od firmy Atelieru NÁŠ DŮM s.r.o.. Balíček výhod poskytne stavitelům rodinných domů firma Raab Karcher – významný prodejce stavebnin s 50 pobočkami po celé republice. Stavebníci s projektem rodinného domu zakoupeného u Atelieru NÁŠ DŮM s.r.o. získají: - finanční prémii až 30 000 Kč v hotovosti při odběru materiálu pro výstavbu rodinného domu - individuální cenovou nabídku na výstavbu rodinného domu + dopravu materiálu zdarma - věrnostní kartu RK BONUS (získávání bonus bodů do věrnostního programu) + 5% sleva na veškeré nákupy ve stavebninách Raab Karcher - garanci realizační firmy (doporučení realizační stavby v regionu výstavby) V katalogu NÁŠ DŮM XXIV naleznou zájemci o výstavbu rodinných domů naší nabídku 650 originálních řešení projektů rodinných domů, které jsou navrženy a projektovány ve 3 energetických třídách – C - vyhovující, B - úsporná, A – velmi úsporná. Všechny projekty umožňují volbu ze 4 konstrukčních materiálů pro výstavbu: pálená cihla, pórobeton, vápenopískové zdivo, dřevostavba. V katalogu bude kromě projektů domů prezentována nabídka celkem 45 domů s garantovanou cenou realizace již od 767 500,- Kč.
Vypredané
4,40 € 4,63 €

Top stavebné materiály, služby, technológie jar 2013


Obsah je tak ako v minulosti zameraný na určitú oblasť stavebnej výroby, kde jednotlivé články nadväzujú na seba a pomáhajú tak vytvárať ucelený obraz o danom probléme. V kapitole Architektúra prináša niekoľko reportáži z architektonicky zaujímavých letovísk. V časti Stavebné materiály sme dali veľký priestor najmä novým trendom vo výstavbe a rekonštrukcii športovísk a športových povrchov vrátane možnosti ich umiestnenia. Napríklad moderný trend výstavby ľahkých montovaných oceľových hál. Poskytujeme priestor pre prezentáciu niekoľkým významným výrobcom a distribútorom športovísk a športových povrchov. Veľa miesta dostáva aj téma výstavby rodinných domov, pričom sa tentoraz sústreďuje pozornosť na úsporné stavby a najmä na zdravé bývanie v takýchto stavbách. Ide hlavne o využitie prírodných materiálov, ekologické riešenia pre trvalo udržateľnú výstavbu, a to všetko pre dosiahnutie čo najlepšej mikroklímy v interiéri, aby sa v našich domovoch zdravo a kvalitne žilo. Rozsiahly priestor dostávajú aj distribútori prevetrávaných fasád ako progresívneho spôsobu riešenia fasád a zaujímavých architektonických kreácií. V neposlednom rade sme venovali časť aj strešným záhradám, zeleným fasádam a iným trvalo udržateľným riešeniam pre výstavbu. Jarné číslo iste prinesie mnoho inšpirácií, rád a riešení problémov a bude nielen praktickým, ale i príjemným spoločníkom.
Vypredané
1,55 € 1,63 €

Farmhouse Revival


The American farmhouse represents integrity, ingenuity, capability and America's rural and agricultural heritage. Today the farmhouse is a survivor from another era and can be found either in the process of constant evolution or carefully preserved in the original state by the owners. Photographers Steve Gross and Sue Daley set out to document 20 farmhouses of America's east coast. Some are working farms that have been passed down from generation to generation, others are farmhouses that have been rescued from abandonment and neglect and are now furnished with handmade items and folk art. Accompanying over 200 stunning photographs of the houses exteriors, interiors and surrounding gardens and land, will be text discussing the history of the homes and the families that proudly maintain them. From a 300 year old Sydenham House in Newark, New Jersey to Sylvester Manor on Shelter Island, in the same family since the 18th century and now a CSA organic farm, this is a look at American culture through that most celebrated and quintessential building style, the farmhouse.
Vypredané
30,39 € 31,99 €

Small Garden Handbook


RHS Small Garden Handbook provides an all-in-one guide for small space gardeners and draws on the experience in growing, planting, landscaping and design for which the RHS is world famous. It begins by explaining how to assess your plot so that you are aware of the soil, orientation, microclimate, existing materials and proportions that you have to work with, before revealing the principles of good design. Showing how your decisions on layout, colour and texture will affect the finished design and what tricks can be played to create a greater sense of space - with everything from expert design advice on boundaries, hedges and fences to clever ideas for containers and storage - every gardener will gain confidence in creating a garden to enjoy no matter how big the plot. Each of the nine chapters includes 15 ways to make instant improvements and a real-life case study to inspire change. All the gardens featured in the book's 300 photographs are accessible, achievable and truly inspirational.
Vypredané
23,28 € 24,50 €

Když chci stavět dům 2. vydání


Tato kniha obsahuje vše podstatné, co by měl vědět občan, který se rozhodne stavět. Jde o nové, přepracované a aktualizované vydání, které zohledňuje rozsáhlou novelu stavebního zákona platného od 1. 1. 2013. Potenciální stavebník zde nalezne veškeré informace týkající se problematiky výstavby – od záměru a přípravy projektu, přes přípravu stavby a proces výstavby až po kolaudaci. Cenné jsou rovněž informace o používaných materiálech a technologiích.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Things I Love


In Things I Love, interiors stylist extraordinaire Megan Morton inspires by example, sharing her infectious enthusiasm for homes, people and design. But this is also a book of practical tips - from how to fold pesky fitted sheets to cleaning a vintage painting picked up at a flea market. This beautiful book is in four parts: Homes I Love; Things I Love (a section of perforated postcards); People I Love (interviews with designers and taste-makers); and Things I Love to Do (including advice on clutter). Quirky, witty and irreverent, Things I Love will put you in touch with the things you love and teach you how to make sure they fill your home and your life.
Vypredané
30,40 € 32,00 €

Rádce domácího kutila


Tato ucelená praktická příručka pro domácí kutily poskytuje základní vědomosti pro úspěšné provádění oprav a modernizaci domu i zahrady: od instalace a opravy domácích spotřebičů, pokládání dřevěných podlah, dlaždic a koberců, tapetování, natírání, lakování, přes drobné opravy, dostavbu interiérů, instalatérské práce, pokládání a opravy elektroinstalací až po malé úpravy domu a práce na zahradě. Kniha je doplněna o cenné rady týkající se výběru vhodných materiálů, nářadí, moderních pracovních technik, ale také bezpečnosti a prevence. Vyšlo také pod názvem Abeceda domácího kutila a Domácí kutil. •přehledné členění knihy do tematických okruhů •stručný úvod do dané problematiky na začátku každé kapitoly •detailně a přesně popsané pracovní postupy doplněné barevnými ilustračními fotografiemi •barevné rámečky obsahující tipy, rady, vysvětlení odborných výrazů či seznamy potřebného nářadí a materiálu •praktické vysvětlení symbolů objevujících se na přístrojích nebo použitých materiálech •záhlaví a zápatí pro snazší orientaci v knize •přehledný rejstřík na konci knihy
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Northern Delights


Its timeless beauty, premium quality, and humane functionality make Scandinavian interior design ideal for homes, restaurants, offices, and any other rooms in which people should feel comfortable. If the goal were to build a house in which everyone would like to live, the architect would likely be Italian, the engineer maybe German, the gardener probably British, and the craftspeople either Swiss or Japanese. The interior designer of that house, though, should--beyond any doubt--be from Scandinavia. Hardly any other interior or product design is so timeless, so functional, so aesthetic, and of such high quality as that of Sweden, Norway, Finland, Iceland, and Denmark. Throughout the years, countless pieces of furniture, objects, and buildings from Scandinavia have become icons of international design and architecture. A current generation of designers from these countries is consciously building upon local sustainable design traditions and further developing them in a way that is consistent, intelligent, and reflects an unerring sense of style. In Northern Delights, design classics meet young talents, individual products meet skillfully staged living spaces. The book's stunning selection of work reveals what makes Scandinavian design so exceptional. The included examples show how the grains of different woods, the clarity of colored glass, the cheery colors of fabrics and patterns, and the overall quality of craftsmanship contribute to creating simple, inviting, and very comfortable living spaces. Northern Delights offers inspiration to designers, architects, and individuals in equal measure. In a Scandinavian dwelling, everyone feels at home.
Vypredané
47,50 € 50,00 €

Bazaar Style


If you love rummaging through markets, or can't pass an antique shop without popping in, Bazaar Style is for you. Discover an exciting world of creative decorating that will make you feel comfortably at home in every room. Stylist Selina Lake and interiors writer Joanna Simmons show you real homes furnished with intriguing pieces from different eras and cultures, which mix and match colours, patterns and designs. The look is so achievable because anything goes! Simply take the things you love and create a home that is truly yours. You'll discover an inspiring mix of vintage and retro influences, flea-market finds, and pieces inspired by a French brocante or Moroccan bazaar, which you can use to customize basic high-street buys. The book begins by showing you how to combine the Elements of the style to put the look together: Furniture & Storage, Textiles, Colour & Pattern, Lighting, Wall Art & Collectibles and Display are all considered. In the second half of the book, Rooms, find out h ow the style works brilliantly in Cooking & Eating Spaces, Living Spaces, Bathing Spaces, Sleeping Spaces and Outdoor Living.
Vypredané
18,53 € 19,50 €

Recepty prima nápadů To nejlepší


Jak Přemek Podlaha ke kutilství přišel, komu patří holubi na chalupě Jiřího štěpničky, jak pěstovat lekníny "na sucho", jak opravit schody či zvítězit nad vlhkostí v domě, jak si pořídit vlastní větrnou elektrárnu, jak pečovat o masožravky nebo si vypěstovat vlastní brambory, jak se zbavit hryzce, jak zbudovat tzv. suchou kamennou zídku anebo zahradní krb na více způsobů, dobroty slavných a řada dalších receptů navrch, jak se rodí pejsci… To vše a mnoho dalšího přináší kniha plná rad a prima nápadů.
Vypredané
3,08 € 3,24 €

Rekonstrukce roubených staveb


Publikace je pomyslným ukazatelem na rozcestích, kterými majitelé roubené stavby, projektanti či stavitelé, budou při její opravě procházet. Naleznou v ní návod na opravu roubených staveb od počátečního zamyšlení, přes přípravu stavby až po řešení zcela konkrétních praktických problémů. Stavebníkovi umožní nahlížet řemeslníkům či stavební firmě "pod ruce" případně si i určit podmínky, jak by měla být stavba provedena. Zručný "chalupář" v ní může najít praktické ukázky stavebních postupů, z nichž mnohé pak bude schopen sám realizovat. Kniha by měla být inspirací i pro specializované stavební firmy nebo projektanty, hledající poučení v historických stavebních postupech a technikách.
Vypredané
15,92 € 16,76 €

Kategória literatúry Dom, byt, stavba ponúka knihy, ktoré sa zameriavajú na oblasť architektúry, interiérového dizajnu, stavebníctva a domového zariadenia. Tieto knihy vám poskytnú inšpiráciu, praktické rady a návody na vytvorenie a zlepšenie vášho domova. Venujú sa rôznym štýlom architektúry a interiérového dizajnu, ako napríklad moderný, klasický, minimalistický, rustikálny alebo vintage. 

Okrem toho, kategória Dom, byt, stavba obsahuje aj knihy o praktických aspektoch stavby a renovácie. Nájdete tu rady týkajúce sa výberu materiálov, techník stavebných prác, úspory energie, bezpečnosti domu a ďalších relevantných tém.

Literatúra zameraná na domov a byt vám tiež ponúka knihy o organizácii priestoru, upratovaní, zariadení domácnosti a správe domácnosti. Tieto knihy vám poskytnú nápady a tipy na efektívne využitie priestoru, udržiavanie poriadku a vytvorenie príjemného a funkčného domova.

V kategórii dom, byt, stavba nájdete publikácie o stavbe a rekonštrukcii, domove a zariaďovaní aj o záhradných stavbách.