! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Hobby - ostatné strana 109 z 109

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Itt a húsvét!


Vypredané
0,48 € 0,50 €

Lacná kniha Čaro nepoznaného (-90%)


Kniha je akýsi sumárom autorových celoživotných vedecko výskumných aktivít na pôde Slovenskej akadémie vied a vychádza z autorových knižných publikácií, v ktorých sú prítomné dlhoročné výsledky práce .Aj táto kniha hovorí iba o dotykoch s nepoznaným,ba až s nepoznateľným.
Vypredané
1,00 € 10,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tetőtér beépítések


"(...) Könyvünk elsősorban azokat az épületfizikai-épületszerkezeti elveket és összefüggéseket veszi sorba és elemzi, amelyek befolyásolják a hőszigetelt tetőszerkezetek műszakilag helyes kialakítását. A közölt rétegrendek és csomóponti megoldások olyan általános példának tekinthetők, amelyek sok segítséget nyújtanak a helyes szerkezetkialakításhoz, de nem helyettesíthetik a konkrét építészeti szaktervezést. Jelenleg az energiatakarékosság az egyik legaktuálisabb témakör az építésügyben. Kiadványunk ezért kiemelten foglalkozik az épületenergetikai követelményekkel, illetve az ezeket kielégítő szerkezeti megoldásokkal. Egyre nagyobb problémát jelent a környezeti zaj elleni védelem, különösen a szerelt, könnyű, hőszigetelt tetőszerkezetek alkalmazása esetén. E témakörrel is külön foglalkozunk bemutatva, hogy korántsem lehetetlen jó hangszigetelést elérni ezzel a szerkezetfajtával." (részlet a Bevezetésből)
Vypredané
0,62 € 12,31 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Friss és egészséges konyhakert


Szinte minden kerttulajdonosnak ugyanaz az álma: friss zöldségek, pikáns fűszerek és illatos gyümölcsök a saját kertjéből. Hiszen ki ne szeretné a saját gyümölcsből készített ínycsiklandó lekvárt, a frissen szedett zöldségekből készített ételeket és a kerti fűszernövényekkel ízesített lágy tépősalátát? Ez a könyv elárulja a zöldségek, a gyümölcsök, a saláták és a fűszerek minden titkát, illetve megmutatja, miként változtathatjuk kertünket igazi ínyencségekkel teli paradicsommá. A kötet értékes információkat ad a helyes ültetésről és a termőhely kiválasztásáról a vetés és a palántázás megfelelő időpontjáról, a célzott trágyázásról és az öntözésről, a kártevők távol tartásáról, a gyümölcsfák szakszerű metszéséről, valamint a növények szaporításáról és átteleltetéséről. A legfontosabb zöldség-, saláta-, gyümölcs- és fűszerfajtákat képekkel illusztrálva láthatjuk, és természetesen alapvető tájékoztatást kapunk a termőhely, a talaj, az ültetés, a gondozás, a szüret és a felhasználás rejtelmeiről. Ezenkívül egy szakemberekből álló csapat - kertészmesterek és gyümölcstermesztők - számos ötlettel és profi tippel látja el az olvasót.
Vypredané
0,58 € 11,53 €

dostupné aj ako:


V kategórii literatúry Hobby - ostatné nájdete knihy a príručky pre rôzne koníčky a záujmy, ktoré vám pomôžu objaviť nové zážitky a zábavu. Bez ohľadu na to, či máte záujem o ručné práce, zbieranie, kutilstvo alebo iné hobby, tu nájdete literatúru, ktorá vás inšpiruje a poskytuje užitočné návody.

V našej zbierke nájdete knihy zamerané na rôzne hobby, ako sú maľovanie, keramika, výroba šperkov, kreslenie, šitie, záhradníctvo a mnoho ďalších. Sme tu, aby sme vám poskytli podrobné pokyny, tipy a techniky, aby ste mohli rozvíjať svoje zručnosti a talenty.