Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Hobby - ostatné strana 100 z 109

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Gombafélék


A sikeres gombatermesztés egyik feltétele a naprakész szakismeret. Ennek összegzését tűzte ki célul a szerzőpáros a mű megírásakor. Rövid ismertetőt adnak az értékesítésről, forgalmazásról és a természtési körzetekről. Ezt követi az igazi szakmai rész, ahol külön-külön a csiperke-, a laska- és a shiitake gomba termesztésével kapcsolatos tudnivalókat tárgyalják. Hasznos tanácsokat adnak a termesztéshez szükséges körülmények megteremtéséhez, a becsíráztatáshoz, a termőidőszak alatti ápolási munkákhoz. Végül a növényvédelem és a szedés tudnivalóival ismertetik meg az Olvasót.
Vypredané
3,01 € 3,17 €

Crow 100: Kezdő - 1. rész


A Strucc Kiadó legújabb, CROW 100 rejtvényfüzet-sorozatának minden egyes kötete 100-100 angol szót kínál tanulásra és gyakorlásra kezdőknek, újrakezdőknek és mindazoknak: -akik szeretnék nyelvtudásukat 100 alapvető angol szóval felfrissíteni -akik ke dvelik a játékos szókincsépítést -akik fontosnak tartják a helyesírást
U dodávateľa
2,26 € 2,38 €

Tetőtér beépítések


"(...) Könyvünk elsősorban azokat az épületfizikai-épületszerkezeti elveket és összefüggéseket veszi sorba és elemzi, amelyek befolyásolják a hőszigetelt tetőszerkezetek műszakilag helyes kialakítását. A közölt rétegrendek és csomóponti megoldások olyan általános példának tekinthetők, amelyek sok segítséget nyújtanak a helyes szerkezetkialakításhoz, de nem helyettesíthetik a konkrét építészeti szaktervezést. Jelenleg az energiatakarékosság az egyik legaktuálisabb témakör az építésügyben. Kiadványunk ezért kiemelten foglalkozik az épületenergetikai követelményekkel, illetve az ezeket kielégítő szerkezeti megoldásokkal. Egyre nagyobb problémát jelent a környezeti zaj elleni védelem, különösen a szerelt, könnyű, hőszigetelt tetőszerkezetek alkalmazása esetén. E témakörrel is külön foglalkozunk bemutatva, hogy korántsem lehetetlen jó hangszigetelést elérni ezzel a szerkezetfajtával." (részlet a Bevezetésből)
Vypredané
11,69 € 12,31 €

dostupné aj ako:

Moto GP sztorik 2009


Vypredané
10,94 € 11,52 €

Mit egyenek a kisállataim?


A kedvenceink helyes táplálása sorozat harmadik kötete hasznos tanácsokkal, példamenükkel és receptekkel is szolgál az egészséges, és a beteg kis kedvenceink otthoni etetéséhez egyaránt. A könyvben a görény, degu, tengerimalac, csincsilla, nyúl, egér, patkány- és hörcsögfélék, stb. és a ritkábban előforduló, cukormókus, sünfélék, majomfélék, ormányos- és mosómedve is említésre kerülnek. Az állatorvos szerző most is a lehető legalaposabban tekinti át a dietetika témakörét, így nem kerüli el a kisemlősök táplálásával kapcsolatban elterjedt téveszmék és hiedelmek felsorolását, magyarázatát, vagy cáfolatát sem.
U dodávateľa
10,94 € 11,52 €

Sakoca


Vypredané
12,27 € 12,92 €

Futball + posztermelléklett


Légy a világ legnépszerűbb labdajátékának szakértője, tudj meg mindent a híres játékosokról, kupákról és világversenyekről!
Vypredané
10,59 € 11,15 €

V kategórii literatúry Hobby - ostatné nájdete knihy a príručky pre rôzne koníčky a záujmy, ktoré vám pomôžu objaviť nové zážitky a zábavu. Bez ohľadu na to, či máte záujem o ručné práce, zbieranie, kutilstvo alebo iné hobby, tu nájdete literatúru, ktorá vás inšpiruje a poskytuje užitočné návody.

V našej zbierke nájdete knihy zamerané na rôzne hobby, ako sú maľovanie, keramika, výroba šperkov, kreslenie, šitie, záhradníctvo a mnoho ďalších. Sme tu, aby sme vám poskytli podrobné pokyny, tipy a techniky, aby ste mohli rozvíjať svoje zručnosti a talenty.