! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Hobby - ostatné strana 104 z 109

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Tales from Riverdale


Vypredané
3,90 € 4,10 €

Cserépállatok


A virágcserepekben egy valóságos állatkert is rejtőzhet! Vigyázat egy kacsacsalád keresztezi utunkat, jókedvű béka követel csókot és két egérke kíván "Boldog születésnapot!". A cserépedényekből készült állatok divatját teljesen új szemszögből láthatjuk ezekkel a vidám figurákkal, amelyek gyorsan és könnyen elkészíthetők. Színes kartonpapír, hobbifesték és más anyagok felhasználásával az egyszínű cserepekből aranyos teremtményeket varázsolhatunk az állatvilág minden tájáról. Csiga és elefánt, denevér és boci, a puha szőröstől a vastagbőrűig minden faj képviselve van. Engedje, hogy ez az "állati" jó szórakozás a virágcserepekkel Önt is magával ragadja!
Vypredané
2,16 € 2,27 €

Sudoku 1


Vypredané
2,18 € 2,29 €

Novoe Katschestvo


Vypredané
1,81 € 1,90 €

Szuper viccek 5


Vypredané
0,61 € 0,64 €

Szuper viccek 7


Vypredané
0,61 € 0,64 €

Gyöngy-világ - Gyöngyszövés


A Gyöngy-világ negyedik kötetében új technikával ismerkedhetnek meg. Ez a gyöngyszövés. Különleges ékszereket, képeket lehet készíteni vele. A megszövött mintával díszíthetünk ruhát, táskát, díszdobozt.
Vypredané
1,43 € 1,50 €

Csomózott karkötők


Vypredané
0,48 € 0,50 €

V kategórii literatúry Hobby - ostatné nájdete knihy a príručky pre rôzne koníčky a záujmy, ktoré vám pomôžu objaviť nové zážitky a zábavu. Bez ohľadu na to, či máte záujem o ručné práce, zbieranie, kutilstvo alebo iné hobby, tu nájdete literatúru, ktorá vás inšpiruje a poskytuje užitočné návody.

V našej zbierke nájdete knihy zamerané na rôzne hobby, ako sú maľovanie, keramika, výroba šperkov, kreslenie, šitie, záhradníctvo a mnoho ďalších. Sme tu, aby sme vám poskytli podrobné pokyny, tipy a techniky, aby ste mohli rozvíjať svoje zručnosti a talenty.