Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Hobby - ostatné strana 108 z 109

A belga juhászkutya


Vypredané
1,90 € 2,00 €

Viccturmix


Vypredané
0,50 € 0,53 €

Viccmorzsák


Vypredané
0,50 € 0,53 €

Egzotikus gyöngyállatok


A könyv tartalma: -Anyagok, eszközök és tudnivalók -Gyöngyből fűzött állatvilág: Nyársas antilop és akácia; Flamingók; Oroszlánok; Medvemama és bocsa; Kormos nyársorrú hal és sasrája; Varacskos disznó és gnú; Gyűrűsfarkú maki; Szurikáták és kaktusz; Tengeri világ.
Vypredané
3,15 € 3,32 €

Technik údržby letadel kat: B2


Vypredané
20,81 € 21,91 €

Balkon - és terasznövények lexikona


Teremtsünk tetszetősebb környezetet balkon- és terasznövényekkel. Ez a lexikon megismertet az erkélyek és teraszok beültetésére alkalmas legszebb növényekkel, és hasznos tanácsokat, ötleteket ad, szól a növények és edények társításáról, és bemutatja a növényeket A-tól Z-ig. Létesítsünk az otthonunkban apró édenkertet!
Vypredané
9,86 € 10,38 €

Napenergia a mezőgazdaságban


Ma csaknem minden ország energiapolitikájában növekvő szerepet kap a tiszta, környezetbarát energia, köztük a megújuló energiaforrások hasznosítása. A népesség élelmiszer-ellátását az új évezredben a mezőgazdaságnak az új alternatív energiaformák bevonása és a környezet fokozott védelme jegyében kell megoldania. A megújuló energiaforrások - a víz-, a szél, a geotermikus energia, a biomassza - felhasználásán túl a közvetlen napenergia hasznosításának vannak figyelemre méltó perspektívái. A könyv ezeknek a lehetőségeknek a megismertetéséhez és elterjesztéséhez kíván hozzájárulni a különböző mezőgazdasági alkalmazások bemutatásával.
Vypredané
14,25 € 15,00 €

Japán rózsa


Japán a második világháborúban. A festői kis faluban, Macumotóban élő két fiatal lány, Szajuri és Reiko elindul Tokióba, ahol szembesülnek a háború valódi arcával: Amikor barátnőjét is megöli egy amerikai bomba, Szajuri bosszút esküszik: férfinak álcázva magát kamikáze pilótának áll. A végső bevetésen azonban kudarcot vall s ellentétben kiképző tisztjével - aki egyben a szerelme is - túléli az akciót, sőt arra is fény derül, hogy tudatosan megtévesztette a császári hadsereget. A duplán szégyenteljes esemény eltusolása érdekében a katonai bürokrácia úgy határoz, hogy el kell tűnnie még a nyilvántartásokból is. Új nevet kap, száműzik vidékre... itt talál rá napjaink egy szemfüles újságírónője, akinek ha nehezen is, de lassanként megnyílik a "japán rózsa".
Vypredané
9,15 € 9,63 €

V kategórii literatúry Hobby - ostatné nájdete knihy a príručky pre rôzne koníčky a záujmy, ktoré vám pomôžu objaviť nové zážitky a zábavu. Bez ohľadu na to, či máte záujem o ručné práce, zbieranie, kutilstvo alebo iné hobby, tu nájdete literatúru, ktorá vás inšpiruje a poskytuje užitočné návody.

V našej zbierke nájdete knihy zamerané na rôzne hobby, ako sú maľovanie, keramika, výroba šperkov, kreslenie, šitie, záhradníctvo a mnoho ďalších. Sme tu, aby sme vám poskytli podrobné pokyny, tipy a techniky, aby ste mohli rozvíjať svoje zručnosti a talenty.