! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Hobby - ostatné strana 108 z 109

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Akvarisztika


A könyv az akvárium berendezésével és gondozásával, a technikai segédeszközökkel, az akváriumban végbemenő fontosabb kémiai és biológiai jelenségekkel, az akvárium növényeivel, a halak biológiájával, tartásával és tenyésztésével, a leggyakrabban előforduló halbetegségekkel, az eredményes gyógykezelés módszereivel ismerteti meg az érdeklődőket. A kiadványban láthatjuk a legnépszerűbb halakról készült színes fényképeket is.
Vypredané
11,09 € 11,67 €

Ádám és Éva


Isten megteremtette az embert – saját képére, magányosnak. Az állatoknak társakat adott, az embernek lelket. Istennek tetszett ez a megoldás, de az ember nem volt vele megelégedve. Megpróbált barátságot kötni az állatokkal, de eljött a nap, mikor az isteni magány nem volt többé elviselhető. Isten tehát megteremtette Lilitet, a legvarázslatosabb női testben, mely valaha létezett. Ám Lilitnek nem volt lelke, ezért Isten megteremtette Évát is, és Ádám lelkét megosztotta kettejük között. És itt kezdődik a humoros háromszög-történet, melybe az író bonyolítja az Édenkert első lakóit. Ádám hánykolódik a két nő vonzerejének hálójában; odaadása ingadozik az érzéki Lilit és a titokzatosabb Éva – a testi és a spirituális szerelem között.
Vypredané
12,06 € 12,69 €

HUBY-VRECKOVY ATLAS


Vypredané
7,86 € 8,27 €

A Vad Focibanda 1. kötet


Te még nem hallottál a Vad Bandáról? Ez meg hogy lehet? Ha érdekel a foci, és vagány vagy, akkor itt az ideje, hogy összeismerkedjünk. A Vad Banda első részében tanúja lehetsz csapatunk születésének, és az első sorsdöntő mérkőzésnek a Legyőzhetetlenekkel. Vajon sikerül visszaszereznünk a pályát a környék rettegett csapatától? Találunk-e edzőt, aki segít minket? És a szüleink mellénk állnak a harcban? Mindezt megtudhatod, ha elolvasod ezt a könyvet. De csak akkor vedd a kezedbe, ha bírod az izgalmakat. Nem mimózáknak való, henem Vadaknak, mint mi. Remélem Te is nemsokára közénk tartozol!" (Leo, a cselkirály)
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Fiatal kutyagazdik kézikönyve


Hogyan szoktassuk az apportírozáshoz? Mit tegyünk, ha kutyánk megbetegszik? Hogyan szoktassuk a kölyökkutyákat? Miket tehetünk, hogy befogadott kutyánk lelkileg egészségesen vészelje át a mindennapokat? Hogyan szoktassuk magunkhoz? Mi a teendő, hogy kedvencünk ne vegye át a marsallbotot nálunk, és mi akkor, ha túl félénk a kutyánk?Számos hasonló kérdésre kaphatunk választ e kötetből.
Vypredané
7,31 € 7,69 €

Csak logIQsan


A logikai rejtvényújságok elsősorban olyan típusú rejtvényeket tartalmaznak, amelyek ábráit ki kell tölteni, vagyis amelyek megfejtéséhez ceruza szükséges. Az ebben a könyvben előforduló feladványok nem igényelnek semmiféle eszközt, pusztán logikus gondolkozást: a megoldás rendszerint egy-egy szó, betű vagy szám. A feladványokat minden esetben ábra kíséri. A Csak logIQsan! közel kétszáz játékos logikai feladvánnyal ismerteti meg olvasóját. A kérdések közt szerepelnek számolós és nyelvi típusúak, ábrasorok, szöveges feladatok, találkozhatunk szigetlakókkal, híres emberekkel, sportolókkal, darabolhatunk kockát, dartsozhatunk, fejthetünk titkosírást, és képrejtvények megoldásán is törhetjük a fejünket. A feladványokban minden korosztály örömét lelheti, mivel egyrészt nemcsak a kérdések típusa, hanem azok nehézsége is változatos, másrészt mindegyik feladathoz tartozik egy rövid segítség, amivel a keményebb diókat is könnyebben "megtöri" az Olvasó. A feladványgyűjtemény akár néhány perces agytornára is előkapható. Azon túl, hogy kellemes kikapcsolódást nyújt iskolai szünetben, utazáskor vagy akár baráti társaságban, szórakoztatva fejleszti logikai képességeinket.
Vypredané
6,18 € 6,50 €

Kovboji, 2.vydanie


Nezvyčajný pohľad na každodennosť romantikou opradeného života kovbojov vo všetkých kútoch sveta v minulosti i v súčasnosti. Dočítate sa, čím sa živia, ako sa prispôsobujú často nehostinnému prostrediu okolitej prírody, napríklad ako nocujú v prérii či ako si pripravujú jedlo vo svojich poľných kuchyniach. Spoznáte súčasti ich typického oblečenia, jazdecký výstroj i náradie, ktoré potrebujú v každodennom živote. Dozviete sa tiež, ako sa krotia divé mustangy, ako sa pre ne vyrába sedlo, aké nebezpečenstvá číhajú na kovbojov v divočine a ako sa pred nimi chránia. Nemôže, samozrejme, chýbať ani prehľad leárnych kovbojských zbraní. Pútavý text je doplnený jedinečnými obrázkami a fotografiami, vďaka ktorým spoznáte drsný svet kovbojov do najmenších detailov.2. vydanie Prepáčte, titul je vypredaný.
Vypredané
2,76 € 2,90 €

Zseb sudoku


Vypredané
2,17 € 2,28 €

Gyöngy-világ


Gyöngy-világ című sorozatunk ötödik kötetének átdolgozott változata a Karácsony. Az ünnepi elôkészületeknek különös varázsa van minden családban. Ilyenkor mindenki ajándékokat készít és rejteget. A családtagok valamennyien tudják, kinek mi készül, de az érintett elôtt természetes a titoktartás. Még az utolsó pillanatban is meglepetések születnek, és sok-sok apró ötlet teszi hangulatossá és feledhetetlenné az ünnepet. Könyvecskénk ehhez kíván segítséget nyújtani. Bohókás ötletek és komoly ajándékok is találhatók benne. Egyszerű, de mutatós ajándékokat, karácsonyfa- és ablakdíszeket készíthetünk kisebb gyermekeink segítségével, türelemtôl és kitartástól függôen pedig megpróbálkozhatunk a nehezebb figurák – télapó, krampusz, angyalka, karácsonyi szalvétagyűrű stb. – elkészítésével is. Reméljük, hogy ez a könyv is sok ötletet ad ahhoz, hogy szeretteiknek, ismerôseiknek szép ajándékokat készítsenek.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Itt a húsvét!


Vypredané
0,48 € 0,50 €

Lacná kniha Čaro nepoznaného (-90%)


Kniha je akýsi sumárom autorových celoživotných vedecko výskumných aktivít na pôde Slovenskej akadémie vied a vychádza z autorových knižných publikácií, v ktorých sú prítomné dlhoročné výsledky práce .Aj táto kniha hovorí iba o dotykoch s nepoznaným,ba až s nepoznateľným.
Vypredané
1,00 € 10,00 €

dostupné aj ako:


V kategórii literatúry Hobby - ostatné nájdete knihy a príručky pre rôzne koníčky a záujmy, ktoré vám pomôžu objaviť nové zážitky a zábavu. Bez ohľadu na to, či máte záujem o ručné práce, zbieranie, kutilstvo alebo iné hobby, tu nájdete literatúru, ktorá vás inšpiruje a poskytuje užitočné návody.

V našej zbierke nájdete knihy zamerané na rôzne hobby, ako sú maľovanie, keramika, výroba šperkov, kreslenie, šitie, záhradníctvo a mnoho ďalších. Sme tu, aby sme vám poskytli podrobné pokyny, tipy a techniky, aby ste mohli rozvíjať svoje zručnosti a talenty.