! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Hobby - ostatné strana 109 z 109

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Tetőtér beépítések


"(...) Könyvünk elsősorban azokat az épületfizikai-épületszerkezeti elveket és összefüggéseket veszi sorba és elemzi, amelyek befolyásolják a hőszigetelt tetőszerkezetek műszakilag helyes kialakítását. A közölt rétegrendek és csomóponti megoldások olyan általános példának tekinthetők, amelyek sok segítséget nyújtanak a helyes szerkezetkialakításhoz, de nem helyettesíthetik a konkrét építészeti szaktervezést. Jelenleg az energiatakarékosság az egyik legaktuálisabb témakör az építésügyben. Kiadványunk ezért kiemelten foglalkozik az épületenergetikai követelményekkel, illetve az ezeket kielégítő szerkezeti megoldásokkal. Egyre nagyobb problémát jelent a környezeti zaj elleni védelem, különösen a szerelt, könnyű, hőszigetelt tetőszerkezetek alkalmazása esetén. E témakörrel is külön foglalkozunk bemutatva, hogy korántsem lehetetlen jó hangszigetelést elérni ezzel a szerkezetfajtával." (részlet a Bevezetésből)
Vypredané
0,62 € 12,31 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Friss és egészséges konyhakert


Szinte minden kerttulajdonosnak ugyanaz az álma: friss zöldségek, pikáns fűszerek és illatos gyümölcsök a saját kertjéből. Hiszen ki ne szeretné a saját gyümölcsből készített ínycsiklandó lekvárt, a frissen szedett zöldségekből készített ételeket és a kerti fűszernövényekkel ízesített lágy tépősalátát? Ez a könyv elárulja a zöldségek, a gyümölcsök, a saláták és a fűszerek minden titkát, illetve megmutatja, miként változtathatjuk kertünket igazi ínyencségekkel teli paradicsommá. A kötet értékes információkat ad a helyes ültetésről és a termőhely kiválasztásáról a vetés és a palántázás megfelelő időpontjáról, a célzott trágyázásról és az öntözésről, a kártevők távol tartásáról, a gyümölcsfák szakszerű metszéséről, valamint a növények szaporításáról és átteleltetéséről. A legfontosabb zöldség-, saláta-, gyümölcs- és fűszerfajtákat képekkel illusztrálva láthatjuk, és természetesen alapvető tájékoztatást kapunk a termőhely, a talaj, az ültetés, a gondozás, a szüret és a felhasználás rejtelmeiről. Ezenkívül egy szakemberekből álló csapat - kertészmesterek és gyümölcstermesztők - számos ötlettel és profi tippel látja el az olvasót.
Vypredané
0,58 € 11,53 €

dostupné aj ako:


V kategórii literatúry Hobby - ostatné nájdete knihy a príručky pre rôzne koníčky a záujmy, ktoré vám pomôžu objaviť nové zážitky a zábavu. Bez ohľadu na to, či máte záujem o ručné práce, zbieranie, kutilstvo alebo iné hobby, tu nájdete literatúru, ktorá vás inšpiruje a poskytuje užitočné návody.

V našej zbierke nájdete knihy zamerané na rôzne hobby, ako sú maľovanie, keramika, výroba šperkov, kreslenie, šitie, záhradníctvo a mnoho ďalších. Sme tu, aby sme vám poskytli podrobné pokyny, tipy a techniky, aby ste mohli rozvíjať svoje zručnosti a talenty.